Ἁlireza
کاربر سایت
توی گوگل مپ تو یه سرچ بزنی پیدا میکنیدوستان يکي لطف کنه يک ادرس ماله اروپا به من بديد ممنون ميشم
توی گوگل مپ تو یه سرچ بزنی پیدا میکنیدوستان يکي لطف کنه يک ادرس ماله اروپا به من بديد ممنون ميشم
اخه حوصله ندارم برگردم یکمی وقت گیرتوی گوگل مپ تو یه سرچ بزنی پیدا میکنی
سلام
من در حال حاضر یه اکانت دارم.اگه بخوام یه اکانت دیگه بسازم باید چکار کنم.
شما منظروتان با کدام اموزشهسلام اقایون میشه همین اموزش درست کردن اکانت رو روی3.41 بگیدخیلی چاکریم:d
دوست عزیز خیلی فرق نداره. فقط ممکنه گزینه ها جابه جا باشه وگرنه کلیت کار یکی هستسلام اقایون میشه همین اموزش درست کردن اکانت رو روی3.41 بگیدخیلی چاکریم:d
آقا ما با هزار شوق و ذوق رفتیم مودمه 4 پورته خریدیم که ps3 رو بهش وصل کنیم حالا که وصلش کردم میخوام واسه psn ساین آپ کنم میگه باید آپدیت کنی به ورژنه جدیدتر یعنی 3.42 . الان ورژنه 3.41 دارم و نمیخوام آپدیت کنم چون هک نمیشه . چیکار باید کرد ؟ عجب ضد حالی خوردیم
خوب هدفت این هست که انلاین بزنی پس باید 3.42 رو دانلود کنی اگر هدفت کپی بازی اجرا کردن هست پس 3.42 رو دانلود نکن چون فعلا بازی های کپی روی 3.41 اجرا میشه 3.42 کنی باید صبر کنی ببینی بازم میشه 3.42 رو کپی خور کرد یا نه
امیر جان خوب یه سری بازی ها رو که اوریج داریم تکلیفشون چی میشه؟ الان همه ی کسایی که از قبلا هم اکانته Psn داشتن باید آپدیت کنن یعنی شامله همه میشه؟ چه شانسه گندی
میتونیم بعد از ساخت اکانت آدرس رو عوض کنیم؟
سلام 1 سوال داشتم
من میخوام psn card بگیرم ولی نمیدونم اکانتم رو مال کدوم کشور ساختم به خاطر همین نمیدونم کدوم ریجن رو باید بخرم اگه راهی هست که بشه فهمید کدوم کشور انتخاب شده ممنون میشم بگید