Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Mar 29, 2013 #17 شاید نسخه ای که دارید از این نسخه های حمل کننده باشه که با نسخه اصلی فرق میکنه! باز هم میگم که چون با CS6 کار نکردم دقیق نمیدونم! Attachments Untitled.jpg 59.5 KB · مشاهده: 9
شاید نسخه ای که دارید از این نسخه های حمل کننده باشه که با نسخه اصلی فرق میکنه! باز هم میگم که چون با CS6 کار نکردم دقیق نمیدونم!
arian007 کاربر سایت May 28, 2013 #18 در adobe photo shop cs6 به چای animation ، timeline هستش برای اونایی که مثل من cs6 دارن پست اول رو ویرایش کنید لطفن
در adobe photo shop cs6 به چای animation ، timeline هستش برای اونایی که مثل من cs6 دارن پست اول رو ویرایش کنید لطفن
M.O کاربر سایت Dec 31, 2013 #19 یه سوال؟ من گزینه انیمیشن رو در فتوشاپم ندارم!(همه چی رو دارم به غیر از اون)
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Dec 31, 2013 #20 نوشته شده توسط M.O: یه سوال؟ من گزینه انیمیشن رو در فتوشاپم ندارم!(همه چی رو دارم به غیر از اون) بیشتر... از چه نسخهای استفاده می کنید ؟
نوشته شده توسط M.O: یه سوال؟ من گزینه انیمیشن رو در فتوشاپم ندارم!(همه چی رو دارم به غیر از اون) بیشتر... از چه نسخهای استفاده می کنید ؟