همون 1.10 هم اگه لینکشو دارین برام بزارید ...برای نسخه هکی میخوام...
لینکشو ندارم متاسفانه
گشتم چیزی پیدا نکردم
فقط تورنتش هست
همون 1.10 هم اگه لینکشو دارین برام بزارید ...برای نسخه هکی میخوام...
نسخه تورنت مشکل نداره راحت نصب میشه من از p30day بازی رو دانلود کردم...ببین اگه مشکل نداره همون تورنت رو بزار بگیرملینکشو ندارم متاسفانه
گشتم چیزی پیدا نکردم
فقط تورنتش هست
نسخه تورنت مشکل نداره راحت نصب میشه من از p30day بازی رو دانلود کردم...ببین اگه مشکل نداره همون تورنت رو بزار بگیرم
سلام
میشه اپدیت هایی که از سایت سونی میگیریم ان پک کرد یا نه؟
ورژن 5.05 هم برای این اپدیت ها کافی
این روش شما رو نفهمیدم دقیقا چی؟
انپک و پک زیر فریمور 5.05 اپدیت های بازی های سونی
یا نه
کشیدن اپدیت از داخل کنسول؟
اگه روش اول باشه که عالی روش دوم همون دامپ معمولی خودمان هست
سلام عزیز من رو دوتا بازی امتحان کردم این ارور رو میده ارورش میگه file mimatch. آپدیتم cusa ش یکیه چون خودم دامپ کردم
سلام دوباره
اقا من الان اومدم AC Unity ریلیز دوپلکس رو با dlc های ریلیز fugazi (هر دو هم CUSA یکسان) فیکس کنم با استفاده از ابزار شماره 1 ، ارور این دوستمون رو داد .
احتمالی که میدم اینه که چون دوپلکس اپدیت 1.05 بازی رو از قبل ، با فایل اصلی خود بازی merge کرده ، باعث میشه نرم افزار به مشکل بخوره ! چون عملا param.sfo و ... گیم اصلی دستکاری شده .
حالا من دارم روش های دیگه رو هم تست میکنم ببینم جوابی میگیرم یا نه ! ببینیم خدا چی میخواد .
------------------------
ضمنا ، یه مطلبی که توجهم رو جلب کرد راجع به این نرم افزار شماره 1 ، این بود که بعد انجام عملیات یه دفعه دیدم هارد کامپیوتر 7 گیگش رفته !دلیلش هم همون طور که اشاره شد تو پست اول تاپیک ، اینه که فایل های اکسترکت شده رو توی درایو C ذخیره میکنه .
حالا پاک کردنش هم خیلی راحته . کافیه به مسیر زیر مراجعه کنین :
C:\Users\"Account Name"\AppData\Local\Temp
اون جا یه فولدر ساخته شده که با CUSA شروع میشه . با حذف کردنش اون فضای اضافی هم ازاد میشه ...
یا علی مدد![]()
باید بازی رو مجددا دامپ کنین یا اینکه از طریق FTP و مراجعه به مسیر : User/patch/CUSAXXXXX/patch.pkg فایل آپدیت بازی رو استخراج کنین.سلام خواستم ببینم روشی هست که برعکس باشه و اپدیت یه بازی فیک pkg رو ازش جدا کنیم ؟
سلام من یه دسگاه دست دوم خریده ام که بازی god of war ۲۰۱۸ روش نصب بود و الان می خوام آپدیتش کنم pkg این بازی رو ندارم و چه جوری میتونم از توی ps۴ فایل pkg بازی رو استخراج کنم وبدونم آیدیش چیه که آپدیت و براش دانلود کنم و نصب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید