kaveh-slayer
کاربر سایت
nat1 مال موقعیه که دستگاه رو با کابل وصل کنید به اینترنت.
nat1 مال موقعیه که دستگاه رو با کابل وصل کنید به اینترنت.
من الان natام 2 هستش برا اینکه یک1 بشه باید چیکار کرد ؟ کسی از دوستا 1 داره؟ یا کلا قضیه بهisp برمیگرده آیا؟
رو ps3 هم جواب میده؟
اقا من تو بتل زیاد بیرون میپره با این روش قطعا درست میشه؟
شما Nat Type چندی؟ اگه ۲ باشی این کار قایده ای نداره. ممکنه سرعت و یا کیفیت اینترنتت مشکل دار باشه. اکه ۳ هستی این روش یا راه حل منو که بالا گفتم تست کن که ۲ بشی. باید حل بشه
داداش ممنون از کجا بفهمم نت چندم ..///؟؟؟؟؟؟
از بخش Setting ---->Network ---> View Connection Status گذینه آخر نوشته Nat Type .
نت 2 هستم
ای تو روحت شانس
خب اگه ۲ هستی مشکلی تو تنظیمات نیست. شاید سرعتت پایینه. یا DNS ت خوب نیست. تو Setting>Network>Setup internet connection>Use xxx >Custom >DNS setting میتونی DNS رو تغییر بدی. ۸.۸.۴.۴ یا ۸.۸.۸.۸ معمولا خوبه
ًنه سرعت نتم ۳۰۰ هست ثابت و پینگ هم ۱۳۰ . تو بازی هم اصلا لگ ندارم ولی قطع میشه اگه آینو بزارم بهتره میشه .ممنون
ًنه سرعت نتم ۳۰۰ هست ثابت و پینگ هم ۱۳۰ . تو بازی هم اصلا لگ ندارم ولی قطع میشه اگه آینو بزارم بهتره میشه .ممنون
عجیبه امروز یه 20 مچ زدم مشکلی نداشتم فقط 2 تا مچ اول پرید بیرون و گرنه بقیه مشکلی نداشتم .از عید که اومد وضع سرورها ریخت بهم نمدونم مال تحریم هاست:d فیفا که دیگه شورشو در اورد از لول 1 رسیدم لول 10 دیگه فیفا بازی نمیکنم فعلا بتل فیلد و کالاف هستم .حالا امروز یه تست میکنم بینم چطوره با این تنظیماتی که دوستان گذاشتن.دوست عزیز فعلا اینترنت ایران داغونه الان چند وقته همه بچها تو bf4 xbox360 مشکل بیرون پرت شدن از بازی رو دارن ، هر 2 دقیقه lost connection میده اصلا نمیشه بازی کرد