آموزش راه اندازی WiFi Max

یه دستگاه هست که به کامپیوتر وصل میشه و وقتی شما با کامپیوتر به اینترنت وصل میشی از طریق این دستگاه اینترنت وایرلس در اطراف شما به وجود میاد که میتونی با psp یا هر دستگاه وایرلس داری به اینترنت کانکت بشی;)

این برنا مه ای که معرفی کردند انگاری فقط برای آداپتور های zydas و با اون کار میکنه :( .
منم مثل شما یکی گرفتم اما کار نمی کنه :(( اینم عاقبت ندونسته کاری کردنه ;) ما باید یا Wifimax میگرفتیم یا یک ruter (نمی دونم درست نوشتم یا نه :biggrin1: ) من که یه 10 ساعتی تو اینترنت کشتم تا فهمیدم چه اشتباهی کردم :( جالبه که وقتی من گرفتم یارو ruter هم داشت قیمتش 4-5 تومن بیشتر از کارتی بود که گرفتم :(( (اون زمان ما نمی دونستیم ruter چه کوفتیه :confused: ) .

من از یکی از همین بچه هایه سایت که کاربر فعال هم هست :-" پرسیدم گفت که میشه ولی نمی دونم چرا حالا دیگه جواب سوالم رو نمی دهند همین جا از بچه هایی که راه راهاندازی این کارت هارو بلد هستند کمک می خواهم تا هم من هم بقیه که این کارت هارو خریدن پولشون از بین نره:( :( :( :( :( :( :( :(

بچه های سایت سلام
این برنامه zdwlan خیلی راحت هست
شما ها فقط کافیه اونو نصب کنید و بعد از نصب وایرلس خودتون که خریدید اینترنت رو شیر کنید
همین دیگه هیچ تنظیم دیگه ای نداره اول این تاپیک همه چی رو گفته فقط به ترتیب انجام بدید
منم یه مدتی هست گرفتارم
دیر دیر میام
با تشکر

عزیزان WIFIMAX خیلی راحته فقط باید اموزش صفحه اول رو بخونید همین

لینک RApid هم هیچ مشکلی نداره من نمیدونم چرا میگید نه

ببینم شما وقتی برنامه رو load میکنید این icon ها هست
؟؟؟

اگه این ها هست WIFI شما نصب هست فقط کافیه وصل بشید
راستی یادتون نره اینترنت رو share کنید

ببینم شما وقتی برنامه رو load میکنید این icon ها هست
؟؟؟

اگه این ها هست WIFI شما نصب هست فقط کافیه وصل بشید
راستی یادتون نره اینترنت رو share کنید
من نصب کردم اما وقتی برنامه روش کلیک میکنم بعد از این که یه صفحه باز شد یه دفعه اکی خارج میشه از برنامه و اون چیزها هم اون پایین نمیان

سلام بچه ها
من میخوام یکدونه از این دستگاه ها بگیرم
میخوام بگم از استرلیا برام بفرستند
کسی متونه عکس و قیمت و اسم کاملش رو برام بزاره ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or