آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

صادق من اینو 4-5 روز پیش امتحان کردم جواب نداد , ili-Milano (:d) هم امتحان کرد جواب نداد ,

6-7 بار سعی و تلاش و باز هم از اینترنت دانلود میکرد 8-|

بعد از اینکه فایل PKG رو دانلود کرد، دوباره دانلودش رو بزن و این باز Background Download رو روی PS3 انتخاب بکن

بعد از اینکه فایل PKG رو دانلود کرد، دوباره دانلودش رو بزن و این باز Background Download رو روی PS3 انتخاب بکن

سجاد جان این حرفارو ما به ملت میزنیم :d;;) من اندازه موهای سرم با PS3PRox بازی و پج زدم اما کار نمیکنه دیگه :d یه روز بکوب نشستم پاش اما فقط از اینترنت دانلود میکرد

من الان میرم سراغ این برنامه ای که گفتی بلکه این یکی کار ما رو راه بندازه افسردگی گرفتیم :d

آخرین ویرایش:
بچه ها میشه یه لطفی بکنید و قدم به قدم از اول راه تا آخرش که آپدیت یا هر چیزی که می خوایم بریزیم تو دستگاه و اجراش کنیمو کامل توضیح بدید؟
درخواست بزرگیه ولی لطف بزرگی می کنید در حق منی که اولین بار می خوام با این روش آپدیت یا دانلود کنم.
ممنون از همگی

خب اینم دلیل اینکه سونی PS3P*R*O*X*Y رو بسته :

Blocked the use of Proxy Servers to prevent the use of patch blocker programs and patch bypass exploits.

PlayStation 3 system software - Wikipedia, the free encyclopedia

هکرای عوضی با استفاده از PS3P*R*O*X*Y میتونن کاری کنن که با فریمور های قدیمی به PSN وصل شن برا همین سونی این روش رو بسته

خب اینم دلیل اینکه سونی PS3P*R*O*X*Y رو بسته :

PlayStation 3 system software - Wikipedia, the free encyclopedia

هکرای عوضی با استفاده از PS3P*R*O*X*Y میتونن کاری کنن که با فریمور های قدیمی به PSN وصل شن برا همین سونی این روش رو بسته
اين psn download manager هم اين قابليتو مثل اينكه داره:| (مطمئن نيستم ولي فكر كنم داشت)

ای بابا حالا سونی نیاد ماهارو بن کنه بخاطر استفاده از این برنامه ها!:|
دوستان این برنامه جدید چطور باید باهاش کار کرد دقیقا بگید منم بفهمم

این PSN DownManager راحتتره یه جورایی!مثل پس پر.وکسی IP رو تو تنظیمات پر.وکسی کنسول میزنین با این تفاوت که پورتشو 27 وارد کنین.بعد P SEN .exe رو اجرا می کنین و فایلو که تو Downmanager یا همون Background Download خود کنسوله یه لحظه Resume و Pause می کنین.بعد خودش خودکار دانلود می کنه.دانلود هم که تموم شد اگه از کنسول Resume بزنین از کامپیوتر به کنسول منتقل میشه و خلاص#:-s

فقط یه چیزی که منو آزار میده اینه که آیا میشه بازیایی که قبلا دانلود کردم و رو هارد کامپیوتره استفاده کنم؟چون گزینه دستی فایل ترنسفر توش ندیدم، کسی این کارو انجام داده:-/

من که اصلا باهاش راحت نبودم بیخیالش شدم . خودش زرت و زرت دانلود میکنه :| .
اونطوری قبلا راحت تر بود . لینک رو میداد با IDM دانلود میکردی خیلی راحت تر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or