فکر نکنم نیازی به Sign In شدن در PSN باشه,بعد تنظیمات وصل شد PSn ولی بهد که کنسول رو خاموش روشن کردم این ارور رو میده و ساین نمیشه : 80711053D
=====
بین این همه لینک کدوم رو انتخاب کنم ؟! هر کدوم انتخاب کنم که Ares و پسوند Pkg داشته باشه درسته دیگه !؟
ممنون
اول مطمئن باش که آنتی ویروس و فایروالت روشن نیست ! بعد اون لینکی که حجمش با بازیـه تو میخونه رو دانلود کن ...بعد تنظیمات وصل شد PSn ولی بهد که کنسول رو خاموش روشن کردم این ارور رو میده و ساین نمیشه : 80711053D
=====
بین این همه لینک کدوم رو انتخاب کنم ؟! هر کدوم انتخاب کنم که Ares و پسوند Pkg داشته باشه درسته دیگه !؟
ممنون
آره.آموزش پست اول کامل هستسلام.
آقا من میخواستم دمو فیفا 13 رو با ps3 دانلود کنم ولی 50 ساعت طول میکشید(:-o)...حالا میخوام با pc دانلود کنم بریزم تو ps3 از همون راهی که تو ویدیو تو پست اول بود برم حله؟
در ضمن دستگاه باید چه جوری به کامپیوتر وصل باشه؟....بعد همون راه دانلود رو از دستگاه برم؟(یعنی برم تو Psstore فیفا 13 دمو رو دانلود کنم بعد اونکا را رو بکنم؟)
ممنون میشم یه توضیح بدید.
دوستان چرا سرعت دانلود کمه با Proxy ?؟؟ 3 ساعته میخواد 3گیگ بریزه هنوز 200مگ رفته ! مطمئنم که با Proxy داره میریزه چون اینو نوشت !
[9/19/2012 2:27:01 AM] http://zeus.dl.playstation.net/cdn/...UaKfHOVrbTLBXoFnK.pkg?product=008A&country=us -> C:\Users\Alireza\Downloads\PS3\gJPHSuCAYZBnhxKUQxfAaWyghzImxYwhiXpFkgMtTqnpWnYeRvuMWShqzGzMPgKDqmlcWqYxzbMOvyaBssduUaKfHOVrbTLBXoFnK.pkg
اگه همزمان با انتقال فایل بازی میکردی طبیعیه چون سرعت انتقال شاید 1/5 بشه من خودم تجربه کردم :d
معمولاً 3 گیگ حداکثر نیم ساعت الی 40 دقیقه میکشه تا منتقل بشه ! اگه بیشتر از این طول کشیده فایل انتقال نمیشه و یجای کار ایراد داره :d
آره دیگه فایل منتقل نمیشه :d الان با کامپیوتر خودم نیستم و دقیق نمیدونم اما توی PS3Prox توی تب Replace File اگه اشتباه نکنم یه گزینه داره مربوط به ذخیره فایل xml هست که باید حتماً فایل رو ذخیره کنی وگرنه بازی منتقل نمیشه ! یکم اون گزینه ها رو دستکاری کن و امتخان کن اگه مدت زمان دانلود رو زیر 30-40 دقیقه نوشت کار درست پیش میره :dنه باو 3 نصف شب کی بازی میکنه ؟! هیچ کاری نمیکنم ! البته یه چیزی دارم دانلود میکنم ولی ربطی نداره قبلش هم که دانلود نمیکردم همین بساط بود !
باو من 40 ساله دارم با این برنامه کار میکنم ! میدونم ! اونم سیو هست ! اصن یه سوال ! چجوری میشه اون فایلایی رو که Replace کردیمو پاک کنیم ؟! من فک کنم اونا مشکل دارن !آره دیگه فایل منتقل نمیشه :d الان با کامپیوتر خودم نیستم و دقیق نمیدونم اما توی PS3Prox توی تب Replace File اگه اشتباه نکنم یه گزینه داره مربوط به ذخیره فایل xml هست که باید حتماً فایل رو ذخیره کنی وگرنه بازی منتقل نمیشه ! یکم اون گزینه ها رو دستکاری کن و امتخان کن اگه مدت زمان دانلود رو زیر 30-40 دقیقه نوشت کار درست پیش میره :d
باو من 40 ساله دارم با این برنامه کار میکنم ! میدونم ! اونم سیو هست ! اصن یه سوال ! چجوری میشه اون فایلایی رو که Replace کردیمو پاک کنیم ؟! من فک کنم اونا مشکل دارن !
ماشالله ! :d
فکر نکنم روشی برای حذف فایل های تب Replace باشه ! یا شاید من نتونستم , یبار فایل xml رو پاک کن و یدونه دیگه سیو کن بلکه درست شد ! :d
سلام بچه ها میخام به سلامتی پلاس بشم.فقط یه سوال داشتم اینه که اوضاع tax تو psn چه جوریه؟؟؟میشه ایالت اکانت psn رو عوض کرد؟؟؟
یه توضیحی بدین ممنون میشم