Fenris Wolf
کاربر سایت
اره
الان که دیدم نه پاک میشه نه کنسل!!
چیکار کنم کمک؟
خوب نه اون باید پر باشه مگه این که اشتباه باشه از نیما بپرس اونشو من نمیدونم
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
اره
الان که دیدم نه پاک میشه نه کنسل!!
چیکار کنم کمک؟
الان کامل خاموش روشن کردم اول یه ذره با سرعت دانلود کرد بعد کنسل(فکر کنم چون اول رزیوم بعد کنسل کردم اینجوری شد به هرحال ممنونخوب نه اون باید پر باشه مگه این که اشتباه باشه از نیما بپرس اونشو من نمیدونم
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
دوست من شما که WiFi ندارید پس حالت معمولی چجوری ویتارو به اینترنت وصل میکنید ؟؟سلام خواهش میکنم راهنماییم کنید من مودم wirelles ندارم و با برنامه wifi رو شیر میکنم {لب تاب دارم } ولی وقتی تو ps vita ip رو تقییر میدم دیگه به اینترنت connect نمیشه
دوست من خداروشکر که مشکلت حل شد ولی خدایی میگم فکر کنم کار باحالی انجام دادی چون 3 یا 4 تا شیر کردیمشکل وصل شدن ویتام به نت حل شد ولی بعد از resome فایل این ارورو تو قسمت دانلودبازی میده could not download (nw-10743-5) و وقتی دوباره بازی رو resome میکنم لب تاب restart میشه لطفا کمک کنید و اگر برنامه به درد بخوری برای hotspot کردن وای فای هست بگید چون شما همه با مودم wirelles این کارو انجام دادید
و در ضمن من اینترنت گوشیرو با wifi شیر میکنم به لب تاب بعد از لب تاب با برنامه به ps vita
مشکلم حل شد از برنامه hotspot بود با برنامه coneccify تونستم راهت اینترنتو شیر کنم الانم دارم با صورعت نور میدانلودم و بابت این اتلاع رسانی ممنون
دوستان راهی نیست بشه بازیهای دمو رو روی ویتاهای هک شده با tn-c رو با pc مستقیم دانلود کنیم و بدون اضاف کردن به لیست دانلود و این چیزا روی ویتا بریزیم چون اگه به psn بریم که هک دستگاه میپره و من روی فریموره 1.81 و هک بازی Gravity Crash هستم.
آره میشه..فقط دقت کن حتما بازی واسه ویتا باشه..سلام . دوستان من قصد خرید ویتا رو دارم . فقط یک سوالی هست . من از این برنامه برای دانلود بازی های ps3 استفاده میکنم . عضو پلاس هم هستم . در حال حاظر تو دانلود لیستم 5-6 تا بازیه ویتا هست . سوالم اینه که من میتونم این بازی ها رو روی ps3 دانلود کنم و بعد ترنسفر کنم رو ویتا ( اکانتی که استفاده میکنم یکیه . یعنی وقتی انشالا ویتا خریدم از همین اکانتم استفاده میکنم ) ... اینو واسه این گفتم که این چند روزی که وقت هست بزارم 2 تا بازیش دانلود بشه .
اسمش اینه : PS3proxسلام بچه ها یکی میتونه لینک این برنامه یا حداقل اسمشو به من بگه میخوام از pc واسه ویتا بازی دانلود کنم....ممنون.
سلام بچه ها یکی میتونه لینک این برنامه یا حداقل اسمشو به من بگه میخوام از pc واسه ویتا بازی دانلود کنم....ممنون.