آموزش دانلود از ex.ua

منم اول متوجه نشدم ولی بعد رفتم تو کار گرفتم!
044.gif

قضیه اینه که اون سایتی که میده روی یه سرور روسی و چیلتر هست حالا اول ...... دانلود میکنی و از اشتراک آزمایشی demo میری تو اون سلیت که ***** بعد آدرس میدی مثلن http://www.ex.ua/view/107348
وقتی از طریق اون سایتی که گذاشته ( دامنه ru. هست ) لینک ها نمایش میده
بعد وقتی بزنی دانلود یه لینکی مثل http://fs22.www.ex.ua/get/254287/filenme.ext میده که باید توی نرم افزار مدیریت فایلت مثل IDM کپی کنی ودانلود کنی

نکته:با تغییر IP دانلود قطع نمیشه و لینک باطل نمیشه ولی بعد از مدت زمانی که خود سایت مشخص کرده لینک دانلود منقضی میشه و باید آدس جدید بگیری و جایگزین کنی
اینم از آموزش خلاصه#:-s

اولا این سایت لینکاش حالا حالا منقضی نمیشه:d
ip رو باید تو explorer :
tools/internet option/conection/lan وارد کنی.
firefox:
tools/option/advanced/network/conection/settings
opera:
tools/preferences/advance/proxy servers

آفا من اصلا من در این سایت مثلا بازی Left 4 dead رو انتخاب میکنم اون زیر عکس که نوشته Files اصلا من لینکه دانلودی نمیبینم !!

چیکار باید بکنم ؟
طبق آموزش پیش میرم اما اصلا جور در نمیاد !!!

شما اول اینو داخل مرورگر وارد کن:
p رو باید تو explorer :
tools/internet option/conection/lan وارد کنی.
firefox:
tools/option/advanced/network/conection/settings
opera:
tools/preferences/advance/proxy servers

IP:95.169.190.2
port:80
بعد اون فایل مایلو بیخیال از اون جا چیزی رو که میخوای دانلود کنی انتخاب کن رو لود کلیک کن بعد لینکو(بعد از اینکه شروع به دانلود کرد کپی کن) بعد بزن تو idm و حالشو ببر;)
نکته:بعد از زدن ip و port سرعتت پایین میاد پس اول لینکه صفحه رو در بیلر بعد ip و port رو بزن و لینکه صفحه رو بده

سلام به همه بچه های گل سایت
دوستان عزیزم در ادامه مطلب دوستمون آقا امیر میخوام آموزش رو تصحیح کنم
با اجازه شما امیر جان
من همشو از اول جمله به جمله میگم که رفع شبهات بشه
1. سایت www.ex.ua فقط به روسها دانلود میده!!
2. شما برای اینکه به یه روس وارد سایت بشید باید از سایت http://www.anonymizer.ru استفاده کنید ولی این سایت ف ی ل ت ر ه !!
3. در سایت ex.ua فایل مورد نظرتون رو انتخاب کنید و تا صفحه دانلود پیش برید (همونجا که میگه شما اجازه دسترسی ندارید) حالا آدرس این صفحه رو از ادرس بار مرورگر یه کپی بگیرید
4. به هر روشی که میتونید (وی-پی-ان یا ف ی ل ت ر شکن) سایت http://www.anonymizer.ru رو باز کنید
5. آدرسی رو که کپی کرده بودین رو در این سایت وارد کنید و دکمه جستجو که به روسی نوشته شده رو بزنید
6. تا اینجا همشو آقا امیر گفتن حالا من میگم اینکارو بکنید
7. صفحه که باز شد یه جای صفحه کلیک راست بزنید و گزینه Download all link whit IDM رو بزنید
8. لیستی از ادرسهای مختلف موجود در این صفحه ظاهر میشه که مربوط به تمام اجزای سایت هست
9. شما میتونید این لیست رو محدود کنید مثلاً ادرسهای html رو نشون نده یه گزینه پایین همون پنجره هست که اگه تیک بخوره فایلهای html غیب میشه
10. حالا کمی صبر کنید تا حجم تک تک فایلها مشخص بشه با کمی دقت میتونید فایل مورد نظرتون رو پیدا کنید کنید که با نام web p-r-o-x-y مشخص میشه حجم فیلم یا بازی هم چون بالا هستش دیگه خودش تابلوئه کدوم لینک اصلی دانلوده... جلوی همون حجم هم لینک دانلود میاد کافیه اونو کپی کنین توی IDM و بقیه رو تعطیل کنین بره
به همین سادگی و به همین خوشمزگی!!

دست آقا امیر درد نکنه واقعا گل کاشتن... دوست داریم امیر جووووووون:x

یه مشکل ... امروز که تو سایت ex.ua رفتم ، ذیگه خبری از گزینه سرچ و ... نبود ، فقط وسط صفحه گزینه Create و Received بود و گزینه قایل بالای صفحه ، کسی میدونه چه جوری میشه دوباره تو این سایت سرچ کرد و دانلود کرد ؟؟؟ خواستم ثبت نام هم بکنم ولی هی به جای ثبت اکانت من صفحه ثبت نام رو رفرش می کرد ...

یه مشکل ... امروز که تو سایت ex.ua رفتم ، ذیگه خبری از گزینه سرچ و ... نبود ، فقط وسط صفحه گزینه Create و Received بود و گزینه قایل بالای صفحه ، کسی میدونه چه جوری میشه دوباره تو این سایت سرچ کرد و دانلود کرد ؟؟؟ خواستم ثبت نام هم بکنم ولی هی به جای ثبت اکانت من صفحه ثبت نام رو رفرش می کرد ...
منم همین مشکل رو دارم!:(

مشکل اینجوریه دوستان که:
مثلا شما یه فایلی رو تو ex.ua در حال حاضر اپلود میکنین و بعد سایت به شما یه کدی میده.
برای اینکه شما بتونین همون فایلی که خودتون اپلود کردین رو دانلود کنین یا بدین کس دیگه دانلود کنه باید همون کد رو تو قسمت search بزنین بعد recieve رو بزنین تا بتونین فایل رو دانلود کنین که با این وضعیت فعلا باید بیخیال ex.ua بشین.

مشکل اینجوریه دوستان که:
مثلا شما یه فایلی رو تو ex.ua در حال حاضر اپلود میکنین و بعد سایت به شما یه کدی میده.
برای اینکه شما بتونین همون فایلی که خودتون اپلود کردین رو دانلود کنین یا بدین کس دیگه دانلود کنه باید همون کد رو تو قسمت search بزنین بعد recieve رو بزنین تا بتونین فایل رو دانلود کنین که با این وضعیت فعلا باید بیخیال ex.ua بشین.

بله همین شکلی شده:(
بچه ها ببخشید تقصیر من بود!تا من تاپیک دانلود بازی های PSP رو زدم اینطوری شد!
تو هم بیکار بودیا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or