vahid61
عضو جدید
اقا یک دنیا تشکر پس خبرشو بده بهمون ♥هماهنگ میکنیم با دوستانی که اپدیت کردن اطلاع میدیم
هر چند به نظر خودم باید بشه
اقا یک دنیا تشکر پس خبرشو بده بهمون ♥هماهنگ میکنیم با دوستانی که اپدیت کردن اطلاع میدیم
هر چند به نظر خودم باید بشه
عزیز ی سوال داشتم ازت.
اگه ما نسخه فیزیکی ی بازی رو داشته باشیم و دیتاش روی کنسول نصب باشه بعد نسخه دیجیتالی رو همون بازی و همون ریجن رو هم داشته باشیم دیگه نیازی به ریختن دیتا نیست؟
بسیار ممنونم عزیز.
ی سوال دیگه هم داشتم. هنوز راهی برای تبدیل ریجن ها پیدا نشده؟ مثلا بازی ریجن 1 رو ما داریم تبدیل به ریجن دو بکنیم؟
تصحیح می کنم
منظورم اینه من دیتای ریجن 1 دارم اما بازی که کرک کردم برای کنسول ریجنش 2 هست. می خوام ببینم نمیشه این کار رو انجام داد؟ یادتون باشه روی کنسول ps2 و بعضی از کنسول ها می شد چنین کاری رو انجام داد و دوباره فایل دیتا رو دانلود نمی کردیم.
من هیچوقت نگفتم ، هیچوقت !عزیز هیچوقت نگو هیچوقت
هیچ کاری نشد نداره
فعلا که نمیشه چون فایلهای pkgاستخراج نمیشن،باز اگه میشد استراج کرد ودوباره تبدیل کرد بهpkgمیشد یه کارایی کردبقیه راها را هم من رفتم جواب ندادعزیز هیچوقت نگو هیچوقت
هیچ کاری نشد نداره
ویدیوها وفایلها به احتمال 90%یکی هستن فقط میمونه ایبوت وپارام که اونام مگه pkgرا بتونیم استخراج کنیم ببینیم به چه شکلنممنون از شما.
باید دنبال ی راهی باشیم که بشه استخراجشون کرد. برنامه PSNPKGDecryptor&Extractor برای ps3 بود. هنوز آپدیتی براش نیومده. به سازنده اش ایمیل دادم و هنوز جوابی هم نداده.
من انچارتد 4 رو امتحان كردم اين مشكل به وجود نيمد و سيو بودش هنوز !مشکل سر سیو هست ! من اینکار رو که دوستمون گفت کردم سر بازی ویچر سه سیو بازی از کار میفته ! یعنی الان که شده 1:00 سیو از کار افتاده ولی وقتی برمیگردونم 1.20 درست میشه
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
متاسفانه تو ویچر سه این مشکل وجود داره . من میخواستم اون گلیچ که باهاش میشه پول زیادی بدست اورد استفاده کنم ولی بازی رو که ورژن 1:00 میکنی دیگه از سیوی که داری نمیتونی استفاده کنی و وارد بازی که میشی و رو continue که میزنی صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته و باید اپدیت رو برگردونی تا درست بشه . تو اینجور بازیها تنها راهش اینه که از نو بری . حالا تا بازی های عادی میشه ولی تو بازی مثل ویچر 3 که 50 60 ساعت بازی کردم تا رسیدم به اینجا نمیشه از نو رفت و حوصله میخواد که کمتر کسی داره .من انچارتد 4 رو امتحان كردم اين مشكل به وجود نيمد و سيو بودش هنوز !
بايد يه سري بازي هاي خاص چنين مشكلي داشته باشن
متاسفانه تو ویچر سه این مشکل وجود داره . من میخواستم اون گلیچ که باهاش میشه پول زیادی بدست اورد استفاده کنم ولی بازی رو که ورژن 1:00 میکنی دیگه از سیوی که داری نمیتونی استفاده کنی و وارد بازی که میشی و رو continue که میزنی صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته و باید اپدیت رو برگردونی تا درست بشه . تو اینجور بازیها تنها راهش اینه که از نو بری . حالا تا بازی های عادی میشه ولی تو بازی مثل ویچر 3 که 50 60 ساعت بازی کردم تا رسیدم به اینجا نمیشه از نو رفت و حوصله میخواد که کمتر کسی داره .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
سلام و خسته نباشید، به همه دوستان گیمر...
اطلاع ندارین که این روش در اپدیت 3.55 فریمور پچ شده یا نه ؟
یکی دوتا تروفی باید بگیرم چیکار کنیم اپدیت بکنیم فریمور رو یا دست نگه داریم ؟
آپدیت :
روی فریمور 3.55 هم به خوبی کار کرد!!
اینو فکر نکنم بشه!!یکی هم امتحان کنه ببینه وقتی آپ جدید واسه خوده کنسول بیاد میشه دانگرید کرد یا نه
دقیقا اگه بشه واسه آنچارتد خوب میشهداداش اين روشت مطمئنه ؟؟؟
من كه باورم نميشه
باهاش برا تروفي گرفتن هم اقدام كردي ؟
اگر اين طوري باشه واقعاً و براي تروفي ها هم عمل كنه ( خصوصا يه تروفي كوفتي مثل زير 6 ساعت انچارتد 4 ! ) انقلابي در صنعت تروفي گيري انجام دادي و اگر جايي هم نباشه ميتوني بري به اسم خودت منتشر اش كني
اما هنوز نياز به مشاهدات و ازمايش هاي بيشتري داريم
اپديت بعدي انچارتد هم كه تو راهه
شايد فقط يه گليچ تو نمايش شماره اپديت باشه
بايد ديد چيزهايي از اپديت قبلي كم و زياد ميشه يا نه
فكر كنم همين ويچر 3 بايد مقدار افت فريم هاش زياد تر بشه
اگر خوبد ديتاي بازي هم كمي ميشد ، ميتونستيم بگيم اپديت بازي هم تركيده ولي الان