شما اول باید یه External Hard داشته باشی وصل کنی به PS3 .آقا من هاردم 80 هست و کاملا پر . چه جوری BAKE UP بگیرم؟
بعد هم از System Settings برو تو گزینه Backup و ازش Backup بگیر . :smile:
شما اول باید یه External Hard داشته باشی وصل کنی به PS3 .آقا من هاردم 80 هست و کاملا پر . چه جوری BAKE UP بگیرم؟
PS3 فقط هارد با فرمت FAT 32 میشناسه . باید اوب از NTFS به FAT 32 تبدیلش کنی و بعد بزنی به PS3 .وقتی هارد external رو وصل میکنم ps3 نمیشناسش !
دوست عزیز گفتم که هاردت باید FAT 32 باشه حالا دیگه میل خودته PS3 با این فرمت سازگاری داره . :smile:نباید فرمته لینوکس باشه ؟
آقا الان شما مشکلت چیه من نفهمیدم میخوای به PS3 هارد وصل کنی یا میخوای هارد PS3 وصل کنی به PC . دوست عزیز شما گفتی میخوام BackUp بگیرم . شما اول SwissKnife رو Download می کنی و هارد External ات رو باهاش تبدیل می کنی به FAT 32 بعد وصل می می کنی به PS3 و ازش BackUp میگیری .پس چرا نمیشه هارد ps3 رو به pc وصل کرد.؟ من امتحان کردم.ویندوز نشناخت !؟
ممنون
خوب اگه تروفی ها رو گرفته باشم و از طریق اینترنت sync هم بکنم بعدش هارد جدید بزارم رو دستگاه و سیستم رو ریستور نکنم اونوقت چی میشه؟
شما وقتی Hard خودتو رو به طور کامل فرمت کنید میبینید که بازم حجمی ازش اشغال شده که مربوط میشه به OS ه PS3 .اقا یه سوال.این برنامه ریزی که روی این هارد شده چگونه رویه هارد جدید ریخته میشه؟یعنی منظورم همون سیستم عاملش هست.
ممنون.فقط اگه میشه قیمت160 گیگ و320 گیگ رو اگه دارید برام بگذاریدواگه میشه بگید مشخصاتی که این هارد باید داشته باشه چیه.در مورد این تروفی هم یه توضیح بدید.ممنون میشم