آموزش تعویض هارد PS3

• Thread starter Thread starter ANBU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس چرا نمیشه هارد ps3 رو به pc وصل کرد.؟ من امتحان کردم.ویندوز نشناخت !؟
آقا الان شما مشکلت چیه من نفهمیدم میخوای به PS3 هارد وصل کنی یا میخوای هارد PS3 وصل کنی به PC . دوست عزیز شما گفتی میخوام BackUp بگیرم . شما اول SwissKnife رو Download می کنی و هارد External ات رو باهاش تبدیل می کنی به FAT 32 بعد وصل می می کنی به PS3 و ازش BackUp میگیری .
شما نمیتونی از طریق PC هارد PS3 رو بکاپ بگیری . باید با خود PS3 اینکارو انجام بدی .

اقا یه سوال.این برنامه ریزی که روی این هارد شده چگونه رویه هارد جدید ریخته میشه؟یعنی منظورم همون سیستم عاملش هست.
شما وقتی Hard خودتو رو به طور کامل فرمت کنید میبینید که بازم حجمی ازش اشغال شده که مربوط میشه به OS ه PS3 .
وقتی شما از هاردتون Backup میگیرید این هم میاد تو Backup شما و وقتی اونو مثلا روی یه هارد دیگه Restore میکنید دوباره OS به PS3 منتقل میشه .

ممنون.فقط اگه میشه قیمت160 گیگ و320 گیگ رو اگه دارید برام بگذاریدواگه میشه بگید مشخصاتی که این هارد باید داشته باشه چیه.در مورد این تروفی هم یه توضیح بدید.ممنون میشم

ممنون.فقط اگه میشه قیمت160 گیگ و320 گیگ رو اگه دارید برام بگذاریدواگه میشه بگید مشخصاتی که این هارد باید داشته باشه چیه.در مورد این تروفی هم یه توضیح بدید.ممنون میشم

160 =70000 تومان
sata 2
read 1600
تروفی تو ID سیو میشه نه تو هارد یعنی اگه IDشما رو یه دستگاه دیگه بزنی تروفی هات رو نشون میده

بهترین H.D.D برای PS3

این دو تا هارد بهترین انتخاب شما میتونه باشه --- --اولی7تا 10 ثانیه و دومی5تا7 ثانیه زمان لودشون نصبت به هارد های 5400 دور در دقیقه کمتره-

اولی:

دومی:

از اینجا میتونین بخرید

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها یه سوال من میخوام یه هارد بخرم.
میخواستم ببینم 500 GB رو پشتیبانی میکنه؟
مرسی و اگه میشه یه مدل خیلی خوب معرفی کنید 500 گیگ باشه.ممنون

این دو تا هارد بهترین انتخاب شما میتونه باشه --- --اولی7تا 10 ثانیه و دومی5تا7 ثانیه زمان لودشون نصبت به هارد های 5400 دور در دقیقه کمتره-

اولی:

دومی:

از اینجا میتونین بخرید

البته این هاردهایی که شما معرفی کردی رو ps3 ساپورت نمیکنه چرا که حداکثر حجم برای هارد ps3 250 gb هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or