آموزش تبدیل بازی های PS2 به فایل پکیج PS3 (اجرای مستقیم و بی دردسر از طریق داشبورد کنسول)

سلام
من تونستم مشکل اجرای بازی های ps2 رو حل کنم ، فقط در حد چند ثانیه به نت وصل شدم و درستش کردم
الان باز یه مشکل دیگه پیش اومده🤦🏻
بعد از ۱۰ دیقه بازی کردن ، کنسول یه صدا میده چراغش قرمز و سبز میشه ، بعد از ۲ دیقه کنسول خاموش میشه

نمیدونم چیکارش باید بکنم🤦🏻

• Like
Reactions: Love Console
سلام من یک فایل نصب pkg مورتال کامبت نصب کردم روی کنسول همه چیز عادیه بازی نصب شده بازی کردیم فقط یک مشکل هست من بازی رو ذخیره کردم ولی ذخیره بازی رو پیدا نمیکنه میتونین راهنماییم کنین؟ تو رم مجازی فایل نساخته بیرون از رم توی پوشه بازی های ps2 save ساخته بازیم پیداش نمیکنه حجمشم بیشتر از هشت مگابایته که بتونم کپیش کنم تو رم

با سلام خدمت همگی دوستان
با کمک این آموزش میشه بازی های PS2 رو توسط نسخه PC نرم افزار PS2 Classics GUI به فایل PKG تبدیل کرد.

این نرم افزار به طور اتوماتیک 3 کار مهم رو انجام میده:
- فایل ISO بازی PS2 رو رمزگشایی میکنه (همون decrypt و encrypt)
- کانفیگ رو به بازی اضافه میکنه.
- فایل RAP یا همون Licences بازی رو هم اتوماتیک اضافه میکنه.

یعنی شما به هیچ نرم افزار اضافه ای روی کنسول نیاز ندارین و همه اینکارا توسط این نرم افزار به طور اتوماتیک انجام میشه.
فقط کافیه فایل PKG که توسط PS2 Classics GUI ساخته شده رو به طور عادی روی کنسول نصب کنین تا بازی PS2 به صفحه اصلی داشبورد کنسول و پوشه PlayStation 2 اضافه بشه. برای دسترسی و اجرای بازی به مولتی من و وب من و... نیازی نیست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای شروع نرم افزار PS2 Classics GUI v2.2.3 رو از لینک زیر دانلود کنین:
PS2 Classics GUI v2.2.3

سایت سانده:
PS3 - PS2 Classics GUI

بعد از اینکه دانلود انجام شد، فایل نرم افزار رو از حالت فشرده خارج میکنیم.
فایل اجرایی نرم افزار:

View attachment 360910

حالا نرم افزار PS2 Classics GUI رو اجرا کنین.
طبق تصویر زیر، در بخش Encrypt با زدن علامت پوشه، فایل ایمیج بازی PS2 رو به نرم افزار میدیم:

View attachment 360911

بعد از اینکه بازی رو انتخاب کردیم، اطلاعات مربوط به بازی در پنجره نرم افزار نمایش داده میشه:

View attachment 360912

برای مثال من بازی The Punisher رو انتخاب کردم.

نکته:
پیشنهاد میکنم ID بازی رو واسه خودتون یادداشت کنین. احتمال داره در مرحله کانفیگ نیاز بشه:

View attachment 361001

حالا کافیه گوشه پایین سمت راست گزینه Encrypt رو بزنین و صبر کنین تا ایمیج بازی رمزگشایی بشه:

View attachment 360913

وقتی نوار وضعیت تا آخر پر شد، یه پنجره باز میشه و از شما میخواد که فایل رو در مسیر مورد نظر ذخیره کنین:

View attachment 360914

گزینه Save رو میزنیم.

حالا مرحله رمزگشایی فایل ایمیج بازی تموم شده و این پیغام نمایش داده میشه:

View attachment 360915

گزینه Finished رو OK میکنیم. حواستون باشه از نرم افزار خارج نشین و بذارین پنجره ش باز بمونه. اگه به هر دلیلی نرم افزار رو بستین پیشنهاد میکنم مراحل رو از اول انجام بدین.
خب حالا ما باید قبل از اینکه وارد مرحله بعد و ساخت PKG بشیم یه کار کوچیکی رو انجام بدیم.
به محل ذخیره فایل رمزگشایی شده بازی میریم و اسم فایل بازی رو ویرایش میکنیم:

View attachment 360990

باید اسم فایل بازی فقط بشه ISO.BIN.ENC
به این شکل:
View attachment 360991

حالا دوباره به پنجره نرم افزار برمیگردیم و وارد تب Make PKG میشیم:

View attachment 360916

View attachment 360917

در این پنجره شما قابل از ساخت فایل PKG میتونین برای بازی آیکون و کاور و بکگراند بذارین. فقط کافیه روی تصویر پس زمینه یا اون تصویر کوچیک و همچنین تصویر پایین سمت راست کلیک راست کنین و با زدن گزینه Set Image از تصویر دلخواه خودتون استفاده کنین.
اگه گزینه Save as رو بزنین میتونین تصویر فعلی رو که توسط نرم افزار استفاده شده ذخیره کنین و عکس خودتون رو براساس سایز همین تصویر ایجاد کنین.

View attachment 360919

مثلا من برای آیکون بازی یه تصویر گذاشتم. طبق اسکرین شات زیر:

View attachment 360993

البته این مرحله اجباری نیست و شما میتونین بدون اینکه کاور و عکس رو عوض کنین گزینه Make PKG رو بزنین.

خب حالا گزینه Make PKG رو میزنیم.
پنجره ای باز میشه و از شما مسیری که فایل رمزگشایی شده رو ذخیره کرده بودین رو میپرسه. باید اون فایل رو به نرم افزار بدین:

View attachment 360995

اینجا اگه اسم فایل ISO.BIN.ENC نباشه توسط نرم افزار شناسایی نمیشه. واسه همین گفتم قبل از ساخت پکیج، اسم فایل بازی ویرایش بشه.
حالا با انتخاب فایل ISO.BIN.ENC بازی، مرحله ساخت PKG شروع بشه. در این مرحله معمولاً نرم افزار به طور اتوماتیک فایل کانفیگ بازی رو شناسایی میکنه و چیزی از شما نمیخواد.
اما اگه پنجره زیر نمایش داده شد یعنی فایل کانفیگی برای بازی شما وجود نداره و از شما میخواد که فایل کانفیگ رو به طور دستی بهش بدین:

View attachment 360996

نرم افزار به طور اتوماتیک شمارو هدایت میکنه به پوشه Configs که در بین فایل های نرم افزار PS2 Classics GUI v2.2.3 وجود داره. معمولاً بهترین کانفیگ ها در پوشه CUSTOM وجود داره و اگه نبود در پوشه SOFT قرار داره. خب بعضی مواقع ممکنه فایل کانفیگ داخل پوشه ها باشه ولی به هر دلیلی نرم افزار نتونه پیداش کنه.
من در ابتدای آموزش گفته بودم اسم ID بازی رو یادداشت کنین. واسه بازی The Punisher میشه SLUS-20864. برای اطمینان و محکم کاری من داخل پوشه های CUSTOM و SOFT دنبال SLUS-20864 گشتم. فایل کانفیگ بازیم نبود.
حتی میتونین سایت PS2 CONFIG Database رو هم چک کنین. اگه اونجا هم نباشه یعنی این بازی کانفیگ نداره و اصلاً نیازی هم نیست بهش کانفیگ بدین. بدون هیچ مشکلی اجرا میشه. در واقع فایل های کانفیگ مشکلات احتمالی بازی رو حل میکنن.

حالا که بازی ما فایل کانفیگ نداره، پنجره درخواست کانفیگ رو میبندیم و نرم افزار به طور اتوماتیک شروع میکنه به ساخت فایل PKG:

View attachment 360997

وقتی Finished نمایش داده شد یعنی کار ما تموم شده:

View attachment 360999

به مسیر فایلمون میریم و میبینیم که فایل PKG ذخیره شده: (دیگه به اون فایل ISO.BIN.ENC نیازی نداریم و میتونین حذفش کنین)

View attachment 361000

این فایل PKG به طور اتوماتیک توسط نرم افزار با اسم کامل و عبارت PS2 Classics همراه با ID بازی ذخیره شده. یک فایل کامل و آماده نصب.
این فایل PKG رو داخل فلش میریزم و میریم سراغ نصبش روی کنسول. (اگه بازی شما بالای 4 گیگه باید فایل PKG بازی رو روی فلش NTFS بریزین و از طریق فایل منجر نرم افزار IRISMAN روی کنسول نصب کنین)

بعد از نصب فایل PKG، بازی روی داشبورد اصلی کنسول و در پوشه PlayStation 2 نصب میشه:

View attachment 361003

View attachment 361004

تا اینجا همه چی درسته و به نظر میرسه کارمون تموم شده. اما وقتی بازی رو اجرا کنین خطای کپی رایت نمایش داده میشه. این یعنی کنسول اکتیو نیست.

View attachment 361002

حالا ما باید کنسول رو اکتیو کنیم.
برای اکتیو کنسول ما به نرم افزار Apollo Save Tool نیاز داریم. کار باهاش خیلی ساده ست.

لینک دانلود Apollo Save Tool v2.4.0:
https://github.com/bucanero/apollo-ps3/releases/download/v2.2.4/apollo-ps3.pkg

سایت سازنده:
Releases · bucanero/apollo-ps3

بعد از دانلود نرم افزار Apollo Save Tool، فایل رو از حالت فشرده خارج میکنیم و فایل apollo-ps3.pkg رو میریزیم روی فلش و روی کنسول نصبش میکنیم.

View attachment 361006

نرم افزار Apollo Save Tool رو اجرا میکنیم و وارد بخش User Tools میشیم:

View attachment 361008

حالا گزینه Activate PS3 Account رو میزنیم:

View attachment 361011

صبر میکنیم تا مراحل اکتیو انجام بشه.
احتمالا پنجره ای مشابه اسکرین شات زیر باز میشه و از شما میخواد اسم id رو ویرایش یا تایید کنین. نیازی به ویرایش نیست. با زدن کلید Start، فقط باید تاییدش کنیم:

View attachment 367335

در پایان این پیغام نمایش داده میشه:

View attachment 361012

حالا کنسول رو یه بار خاموش و روشن میکنیم و میریم سراغ اجرای بازی های PS2

به همین راحتی:

View attachment 361014

دیگه به نرم افزار Apollo Save Tool نیازی نداریم. میتونین حذفش کنین.
میشه بدون محدودیت بازی های PS2 رو روی کنسول نصب کرد. و برای اجرای بازی ها نیازی به IRISMAN و webMAN یا مولتی من و... نیست.
همه بازی ها روی داشبورد اصلی کنسول و در پوشه PlayStation 2 نصب میشن.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

استفاده از این مطالب آموزشی این تاپیک با ذکر منبع (رضا مهدویان و bazicenter) بلامانع هست.
من بخش ساخت فایل pkg رو انجام ندادم با ی لینک دانلود بازی مورد نظرم رو به صورت pkg دانلود کردم از اپولو توی نوشته شما استفاده کردم فقط یک مشکل دارم بازی من ذخیره نمیشه من دارم مورتال شاعولین رو بازی میکنم ب جای اینکه داخل مموری کارت ذخیره بشه تو داده های ذخیره ps2 با سایز بیشتر از هشت مگ ذخیره میشه و داخل بازی شناسایی نمیشه لطفا راهنمایم کن چطوری این مشکل رو برطرف کنم

من بخش ساخت فایل pkg رو انجام ندادم با ی لینک دانلود بازی مورد نظرم رو به صورت pkg دانلود کردم از اپولو توی نوشته شما استفاده کردم فقط یک مشکل دارم بازی من ذخیره نمیشه من دارم مورتال شاعولین رو بازی میکنم ب جای اینکه داخل مموری کارت ذخیره بشه تو داده های ذخیره ps2 با سایز بیشتر از هشت مگ ذخیره میشه و داخل بازی شناسایی نمیشه لطفا راهنمایم کن چطوری این مشکل رو برطرف کنم

سلام. وقت بخیر
شما برای تست ایمیج همین بازی رو دانلود کن و با نرم افزار تبدیلش کن. چون این نرم افزار به طور پیش فرض مموری کارت 8 مگابایتی رو به بازی اضافه میکنه. حالا اینی که شما دانلود کردی نمیدونم چطور تبدیل شده.
فقط بگین اسم بازی چیه؟

سلام. وقت بخیر
شما برای تست ایمیج همین بازی رو دانلود کن و با نرم افزار تبدیلش کن. چون این نرم افزار به طور پیش فرض مموری کارت 8 مگابایتی رو به بازی اضافه میکنه. حالا اینی که شما دانلود کردی نمیدونم چطور تبدیل شده.
فقط بگین اسم بازی چیه؟
چشم تست میکنم واقعیت لینک دانلود بازی رو از یوتوب اوردم انگار از همین سایتی که شما برای دانلود بازی های ps2 دادین دانلود کرده چون لایسنس بازی رو هم داخل پوشه داشت مورتال کمبت شاعولین هستش نحوه نصب بازی ظاهرا درست انجام شده بازی هم خیلی خوب اجرا میشه فقط سیواش اصلا انگار سیو نمیشه

چشم تست میکنم واقعیت لینک دانلود بازی رو از یوتوب اوردم انگار از همین سایتی که شما برای دانلود بازی های ps2 دادین دانلود کرده چون لایسنس بازی رو هم داخل پوشه داشت مورتال کمبت شاعولین هستش نحوه نصب بازی ظاهرا درست انجام شده بازی هم خیلی خوب اجرا میشه فقط سیواش اصلا انگار سیو نمیشه
البته نمیدونم این مورد تاثیری داره یا نه چون اروری نداد اما من فایل کم حجم لایسنس بازی رو داخل پوشه ای که گفتین کپی نکردم چون اصلا اروری نداد که باید از استور پلی استیشن به صورت قانونی خریداری بشه اگه تاثیری داره این مورد بگین من انجام بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or