آموزش تبدیل بازی های PS1 به فایل پکیج PS3 (اجرای مستقیم و بی دردسر از طریق داشبورد کنسول)

با وب من همه ایزو ها خیلی راحت حتی از روی اکسترنال یا فلش به راحتی اجرا می شن چرا اینقدر سختی بدیم به خودمون
فقط PS2 کمی داستان داره

سلام. والا سختی خاصی نداره. تبدیل هر بازی 1 دقیقه هم طول نمیکشه و به PKG تبدیل میشه و میشه همیشه آرشیوش کرد.
به راحتی روی کنسول مثل یه بازی قانونی نصب میشه.
وقتی میشه بدون نیاز به وب من بازی هارو با داشبورد کنسول اجرا کرد چرا باید یه نرم افزار اضافی نصب کنیم؟
البته سلیقه ایه. یکی دوست داره با وب من اجرا کنه و مشکلی نداره.

سلام. والا سختی خاصی نداره. تبدیل هر بازی 1 دقیقه هم طول نمیکشه و به PKG تبدیل میشه و میشه همیشه آرشیوش کرد.
به راحتی روی کنسول مثل یه بازی قانونی نصب میشه.
وقتی میشه بدون نیاز به وب من بازی هارو با داشبورد کنسول اجرا کرد چرا باید یه نرم افزار اضافی نصب کنیم؟
البته سلیقه ایه. یکی دوست داره با وب من اجرا کنه و مشکلی نداره.
اخه وب من ضروریه داشتنش بازی های PS3 با PS2 هم با اون راحت اجرا می شن وب من روی کاستوم همزمان با بوت دستگاه اجرا می شه برای هن هم همزمان با اجرای هن و سختیش زدن 1 بار ضربدر هست :D
خوبی وب من اینکه کنار کلی قابلیتی که داره همچنان اپدیت براش میاد
یک خوبی دیگه شم اینکه بازی های 3 2 1 به ترتیب دسته بندی می کنه اما اینجوری کل بازی های PS1 2 3 با هم می ریزن روی صفحه اصلی اما این شکلی بازی های PSN روی صفحه اصلی هستن بقیه داخل فولدر در وبمن
البته که اموزش شما هم ارزنده هست در کل چون دسته وان با 3 یکی هست حس نوستالژی زیادی می ده و الا این بازی ها حتی روی موبایل های قدیمی هم به خوبی اجرا می شن PSP PS VITA لپ تاپ همه چی

• Like
Reactions: RezaMahdavian
اخه وب من ضروریه داشتنش بازی های PS3 با PS2 هم با اون راحت اجرا می شن وب من روی کاستوم همزمان با بوت دستگاه اجرا می شه برای هن هم همزمان با اجرای هن و سختیش زدن 1 بار ضربدر هست :D
خوبی وب من اینکه کنار کلی قابلیتی که داره همچنان اپدیت براش میاد
یک خوبی دیگه شم اینکه بازی های 3 2 1 به ترتیب دسته بندی می کنه اما اینجوری کل بازی های PS1 2 3 با هم می ریزن روی صفحه اصلی اما این شکلی بازی های PSN روی صفحه اصلی هستن بقیه داخل فولدر در وبمن
البته که اموزش شما هم ارزنده هست در کل چون دسته وان با 3 یکی هست حس نوستالژی زیادی می ده و الا این بازی ها حتی روی موبایل های قدیمی هم به خوبی اجرا می شن PSP PS VITA لپ تاپ همه چی

بازم میگم وب من نرم افزار بسیار خوبیه اما نصبش ضروری نیست.
برای کاربرایی که میخوان بازی هارو سریع و راحت اجرا کنن نرم افزار فوق العاده ایه. اما برای کاربرای حرفه ای که میخوان کنسول رو به پرواز دربیارن من روش های تبدیل بازی هارو پیشنهاد میکنم :D همچنین نصب و دانلود نسخه PSN و لیسانس دار بازی های PS3 رو.
شما بازی های PS1 و PS2 رو به PKG تبدیل کنی میتونی خیلی راحت و سریع نصبون کنی و به بهترین شکل اجرا میشن. با سازگاری کامل.
اما در مورد دسته بندی بازی های 1 و 2 و 3 اشتباه کردی. در این حالت هم دسته بندی میشن. وقتی بازی های PS1 و PS2 از طریق آموزش به PKG تبدیل بشه و نصب کنیم دسته بندی میشن. در واقع دسته بندی ربطی به نوع نرم افزار نداره. شما در هر حالتی باشی با زدن کلید مربع در داشبورد کنسول میتونی حالت نمایش بازی ها رو عوض کنی. یه حالت همه با هم قاطیه. یه حالت دسته بندی میکنه. پوشه های PlayStation 1 و PlayStation 2 و PlayStation 3. حتی بازی های PSP رو هم تبدیل کنی و نصب کنی برای PSP هم پوشه مجزا میسازه.
من داخل بازی سنتر هم برای تبدیل بازی های PS1 به PKG تاپیک آموزشی زدم، هم برای تبدیل بازی های PS2 به PKG تاپیک آموزشی زدم و هم تاپیک آموزشی برای دانلود و نصب بازی های PS3 به صورت OFW و PSN. در همه این موارد بازی ها روی داشبورد اصلی کنسول نصب میشن و هر بازی در پوشه خودش قرار میگیره و به هیچ نرم افزار جانبی برای اجرای بازی ها احتیاج نیست. انگار کنسول به صورت ارجیناله و همه بازی ها خریداری شدن. مخصوصاً تاپیک آموزشی که برای دانلود و نصب بازی های PS3 زدم و باعث میشه همه بازی های PS3 نصب شن روی داشبورد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Persia Tech
سلام داداش واقعا تا حالا همچین تاپیک آموزشی ندیده بودم ، دمت گرم

یک سوال داشتم
میخواستم بدونم دسته پلی استشن 1 را چه جور به ps3 وصل کنم ، اصلا وصل میشه کرد؟
من یک دسته اصل ps1 دارم که چند وقت پیش از انباریمون پیداش کردم ،خیلی تمیز و سالمه ، کلا چند بار ازش استفاده کردم .
حالا میدونی چرا میخوام دسته ps1 را به ps3 وصل کنم چون من یک مدت هست بچه های محلمون را میارم خونمون باهاشون کاپ 7، 8 یا بعضی موقع ها که تعداد مون زیاده 10 نفره هم میزنیم فوتبال 98 بازی میکنم و بعضی هاشون بهونه میگیرن که میگن به دسته ps3 عادت ندارند. میگن دکمه های جهتش کوچیکه و از این جور صحبت ها . من میخوام دسته ps1 وصل کنم به ps3 که اینا دیگه بهونه نداشته باشند.

فقط یک چیز شوکر دسته ی ps1 من از همون اول که خریدم نمیدونم چرا کار نمیکرد . بدون شوکر هم جوابه ؟

سلام داداش واقعا تا حالا همچین تاپیک آموزشی ندیده بودم ، دمت گرم

یک سوال داشتم
میخواستم بدونم دسته پلی استشن 1 را چه جور به ps3 وصل کنم ، اصلا وصل میشه کرد؟
من یک دسته اصل ps1 دارم که چند وقت پیش از انباریمون پیداش کردم ،خیلی تمیز و سالمه ، کلا چند بار ازش استفاده کردم .
حالا میدونی چرا میخوام دسته ps1 را به ps3 وصل کنم چون من یک مدت هست بچه های محلمون را میارم خونمون باهاشون کاپ 7، 8 یا بعضی موقع ها که تعداد مون زیاده 10 نفره هم میزنیم فوتبال 98 بازی میکنم و بعضی هاشون بهونه میگیرن که میگن به دسته ps3 عادت ندارند. میگن دکمه های جهتش کوچیکه و از این جور صحبت ها . من میخوام دسته ps1 وصل کنم به ps3 که اینا دیگه بهونه نداشته باشند.

فقط یک چیز شوکر دسته ی ps1 من از همون اول که خریدم نمیدونم چرا کار نمیکرد . بدون شوکر هم جوابه ؟
یه تبدیلایی تو بازار بود باهاش میشد دسته ps2 رو به ps3 متصل کرد و بازی کرد ولی نمیدونم به درد دسته ps1 میخورن یا نه

• Like
Reactions: Love Console
سلام
بازی های میکرو و سگا هم میشه با این برنامه به pkg تبدیل کرد ؟

سلام. با این برنامه نمیشه.
میکرو و سگا و کنسول های قدیمی واسه خودشون نرم افزار اختصاصی دارن. ماشالا PS3 واسه هر کاری نرم افزار داره.
چون شبیه ساز RetroArch به راحتی بازی های قدیمی مثل سگا و میکرو و... رو اجرا میکنه، واسه همین من تاپیک آموزشی نزدم.
برای تبدیل بازی های میکرو و سگا و... به PKG نرم افزار RetroXMB Beta 3 Leaked Release پیشنهاد میشه.
از لینک زیر میتونی دانلود کنی. کار باهاش ساده ست:
https://www.mediafire.com/file/tdpy3ibdcsm4it8/RetroXMB-Beta-3--Leaked-Release.7z

بعید بدونم بازی های میکرو و سگا راه اجراشون تو ps3 از طریق برنامه retroarch هست اگه اشتباه نکنم
سلام
با کنسول PS3 هر چیزی شدنیه :-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or