آموزش برای دارندگان Wii کره ای . ( اونایی که تازه Wii خریدن)

tomharrison

کاربر سایت
سلام به همه ی گیمرای عزیزم .
این آموزش برای کسایی هست که WII کره ای با ورژن 3.3K دارن .
توجه : اگر فکر میکنید که نمیتونید درست
انجام بدین یا اینکه انگلیسیتون خوب نیست
توصیه میکنم این کار ها رو نکنید چون ممکنه
کنسولتون رو Brick کنید .
چند وقت پیش یه WII خریدم که از بد روزگار این کنسول کره ای بود و از بد بدتر روزگار نینتندو آیپدیت های K3.3 رو روی این سری کنسول ها داده که برای نصب HomeBrew Channel مشکلاتی به وجود آورده ، از جمله اجرا نکردن Zelda Twilight .
اما با جستجو ها و سمج بازی هایی که درآوردم خدا خواست و وتونستم کنسول رو Hack کنم و الان برای اجرای بازی ها مشکلی ندارم .
لازم دونستم که اینجا برای بقیه بچه ها هم این آموزش رو بزارم تا اونا دیگه عذاب نکشن .

• مواد لازم :
1 کنسول شما باید یک Modchip داشته باشه . (مال من D2ckey بود)
2 یک بازی Mario Kart US (مطمئن بشید که NTSC USA یا همون UC هست )
3 یک بازی Zelda Twilight ژاپنی (که فکر نمیکنم جایی گیر بیارید و باید دانلود کنید . بصورت Torrent و با حجم 4.37GB ) اگر بتونید بخرید که خیلی کارتون سریعتر میشه .
4 برنامه های زیر :
Twilight Hack مخصوص ورژن های 3.3 به بالا :
برنامه Home Brew Channel :
-----------------------------------------------------------------
از اینجا به بعد رو اگر میخواین Firmware رو Downgrade کنید به 3.2U بگیرین .

• سری IOS های مخصوص Firmware USA

• برنامه Anyregion Changer ورژن1.1 و ورژن 1.1b.
( 1.1 )
این Anyregion Changer حجمش 34 مگابایت هست
و تمامی فایل های مورد نیاز رو داره و دیگه
نیازی به اینترنت پرسرعت برای کنسولتون ندارید.
(1.1b)

• برنامه File Manager برای نصب فایل های IOS .
-------------------------------------------------------------------------------
خوب حالا میریم برای شروع کار :
توجه : اگر بازی Zelda Twilight انگلیسی رو بزارین دستگاه اجرا نمیکنه و نمیتونید
Home Brew Channel رو نصب کنید .
اول : بازی Mario Kart رو بزارین . ازتون میخواد که آپدیت کنید . این کار رو انجام بدین و بزارین دستگاه ریست بشه . وقتی که صفحه کانال ها میاد میبینید که دو تا کانال News و Weather اضافه شدن ، اما ورژن دستگاهتون هنوز 3.3K مونده . ایراد نداره ، میریم مرحله بعدی.
دوم : بازی Zelda Twilight ژاپنی که دانلود کردین یا خریدین رو بزارید . میبینید که این ورژن از بازی اجرا میشه . برید توی بازی و یه بار Save کنید و بیاین بیرون .
سوم : فایل های Twilight Hack رو که دانلود کرده بودین رو طبق دستوری که تو فایل ReadMeش هست بریزید توی SD Ram و بزارین توی کنسول .
چهارم : کنسول رو روشن کنید و Save بازی زلدا رو پاک کنید و Save های مخصوص بازی ژاپنی رو از روی SD Ram کپی کنید توی WII .
پنچم : Zelda Twilight رو اجرا کنید و Save رو Load کنید . میره تو بازی و یه مردی جلوتون هست . برید کنارش A رو بزنید و منتظر بشید که Home Brew Channel نصب بشه ...
تیریک میگم ، شما Home Brew Channel رو نصب کردین.
حالا اگر میخواین کنسولتون رو دانگرید کنید ادامه بدین :
ششم : فایل های IOS ی که دانلود کرده بودین رو توی یک شاخه به اسم wad توی SD Ram تون بریزین . توجه کنید که توی شاخه اصلی SD Ram بریزین (J:\wad) .
هفتم : یک پوشه ی دیگه هم ایجاد کنید به اسم apps . حالا برنامه هایی که دانلود کرده بودین از جمله Any Region Changerها و File Manager رو بریزین توی اون . توجه کنید که شما دوتا برنامه Any Region Changer دارین . یکی 1.1 و یکی دیگه 1.1b . هر کدموشون رو توی یک فلدر مجزا بریزین که اسماشون با هم یکی نباشه .
توجه : توی فولدر Anyregion Changer 1.1b یه فولدر
دیگه هم هست که پر از فایله . اون فولدر رو هم کنار
فایل های خود برنامه کپی کنید .
هشتم : SD Ram رو بزارین توی کنسول و کنسول رو روشن کنید . برید توی
Home Brew Channel و برنامه File Manager رو اجرا کنید . کارایی که میگه رو انجام بدین و وقتی ازتون پرسید Source فایل ها رو انتخاب کنید شما همون WII SD RAM … رو انتخاب کنید .
یک لیست براتون میاره که این لیست همون فایل های IOSی هست که دانلود کرده بودین . حالا با دقت و حوصله رو هر کدوم اونا برید و دکمه + رو بزنید تا نصب بشن . اگر هر کدوم اونها نصب نشدن و ارور دادن نگران نشید ، یک بار دکمه Home رو بزنید و دوباری برنامه رو اجرا کنید و کارتون رو از همون فایلی که ارور داده بود ادامه بدین . بعد که تموم شد با دکمه Home ار برنامه خارج بشید .
نهم : حالا بیشتر کارها رو انجام دادین . یک بار ریست کنید و بعد از توی Home Brew Channel​
برنامه Anyregion Changer 1.1B رو اجرا کنید . توجه کنید که برنامه
Anyregion Changer 1.1B رو اجرا کنید . توی برنامه کارهای زیر رو انجام بدین :
1.[FONT=&quot] [/FONT]Language رو English کنید.
2.[FONT=&quot] [/FONT]Console Area رو USA کنید.
3.[FONT=&quot] [/FONT]Game Region رو USA کنید.
4.[FONT=&quot] [/FONT]Country Code رو بزارین 49.
5.[FONT=&quot] [/FONT]System Menu Region رو USA کنید.
6.[FONT=&quot] [/FONT]رو گزینه Save برید و A رو بزنید تا تغییرات Save بشه .
7.[FONT=&quot] [/FONT]برید روی Reboot و A بزنید تا کنسول ریست بشه .
دهم : دستگاه میاد بالا . تبریک مجدد ، دستگاه شما انگلیسی شده و البته Semi-Brick هم شده . اما نگران نباشید . برید توی Home Brew Channel و این بار برنامه Anyregion Changer 1.1 رو اجرا کنید . حالا برید روی Install System Menu 3.2 و بعد A بزنید . اگر همه کارها رو درست اجام داده باشید در کمتر از 5 دقیقه کار تموم میشه و کنسول ریست میشه و بعد شما Firmwareتون شده 3.2U.
به همین سادگی .
بعد از این کارها احتما داره وقتی دیسک های بازیتون رو میزارید با یک error مواجه بشید که میگه
دیسک رو خارج کنید و کنسول رو خاموش کنید . اینطوری شما دیگه نمیتونید بازی کنید . اما این مسئله
با برنامه Gecko Loader قابله حله ف میتونید از آدرس زیر دانلود کنید و توی SD Ramتون بریزید و باهاش هر بازیی که دوست دارید رو اجرا کنید .
در پایان از همه دوستان بازی سنتریی هم که من رو کمک کردن تشکر میکنم .
دوستان :
hardark و grooss و alimami و همه و همه .​

آخرین ویرایش:
آقا دستت درد نكنه خيلي كامل و مفيد بود مخصوصا local any region changer.
براي downgrade كردن هم فكر مي كنم ميشه با يك بار reset همه كار ها رو انجام داد تا semi brick هم نشه ديگه. در كنارgecko free loader ميشه از LIBWiiGameLoad هم براي اجراي بازي ها استفاده كرد كه توانايي بيشتري داره به نظرم.

wii کره ای رو باید از کجا تشخیص داد؟:confused:
از ظاهرش چیزی قابل تشخیص نیست ، فقط امکان داره روی جعبه اون گوشه کناراش نوشته باشه For Sale In Korea Only ...
شایدم نباشه .

اما از ورژن Firmware میتونی تشخیص بدی که اگر 3.3K باشه یعنی کره ای هستش .

آقا دستت درد نكنه خيلي كامل و مفيد بود مخصوصا local any region changer.
براي downgrade كردن هم فكر مي كنم ميشه با يك بار reset همه كار ها رو انجام داد تا semi brick هم نشه ديگه. در كنارgecko free loader ميشه از LIBWiiGameLoad هم براي اجراي بازي ها استفاده كرد كه توانايي بيشتري داره به نظرم.
ممنون از کمکت .

با عرض سلام من يك كنسول فكر كنم كره اي دارم كه منوي ان انگليسي شده و ورژن آن نيز 3.2 u است. وي فيت بورد يو سي هم دارم با بازي وي فيت اوريجينال.مشكلي از بابت بازي نيست فقط يك سوال دارم ايا اگر دستگاه را با بازي وي فيت اوريجينال آپديت كنم مشكلي براي بازي كردن با بازيهاي كپي پيش نمياد؟ آيا بايد دستگاه با نرم افزاردوباره كپي خور بشه؟فروشنده مي گفت اپديت را نزن
اگر كسي چنين تجربه اي داره لطفا راهنايي كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or