آموزش بازی کردن PES2008 در شبکه Lan

• Thread starter Thread starter jabdon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
مژده مژده مشکل PES در شبکه LAn حل شد و برنامه کامل کننده و حل کننده این مشکل اومده که من تو این تاپیک اونو قرار می دم البته همین اول بگم که این آموزش کار بروبچه های P30World هست و من فقط یه کپی پیست انجام دادم ولی خودمم این روشو تست کردم و جواب گرفتم .

خوب شما این فایل دانلود کنید و محتویات داخل فایل رو کپی و در جایی که بازی نصب کردید انتقال بدید و بعد از انتقال برنامه HAMACHi باز کرده و ( اینجارو خودم نوشتم) "این سروری که پایینه صفحه هست رو وارد hamachi کنید" و بعد برنامه Pesmagazine2008 Online اجرا کنید و سپس بازی Pes 8 باز کنید و برنامه Pesmagazine2008 Online بسته و دوباره باز کنید تا به برنامه به این شکل برایتان باز شود .
کد:
http://rs356.rapidshare.com/files/105013226/PesmagazineOnline08.rar
Snap1.jpg

خوب حالا شما می خواین به کسی که شما رو دعوت به بازی کرده متصل شوید باید در کادر ip طرف که تو HAMACHI هست اینجا وارد کنید و Client-Connect فشار دهید .
ولی اگر بخواهید خودتان سرور بسازید در کادر IP که توی HAMACHI دارید وارد کرده و Server-Host فشار دهید

Snap2.jpg

و بعد از فشار دادن دکمه Server-host کادری برای شما ظاهر میشود که همون LOADING هست و باید کمی صبر کنید تا فرد مورد نظر به شما کانکت بشه مانند زیر .

Snap3.jpg

و بعد که کانکت شد وارد بازی شده و به قسمت NETWORK رفته و در جایی که سریال بازی و کادری مبنی بر پسورد وجود داره در کادر پسورد 0000 قرار داده و لوگین کنید تا وارد یک صفحه شوید مانند زیر

Snap4.jpg

1. اگر شما سرور بودین گزینه اول سرور را انتخاب میکنید اگر شما وصل شونده یا همون Client بودین گزینه 2
2.حتما باید user طرف در hamachi رو داشته باشید .

وقتی که از این صفحه گذشتین به این صفحه می رسید

Snap5.jpg

اگر سرور بودین گزینه creat a match room انتخاب کنید اگر وصل شونده بودید برای پیدا کردن روم باید گزینه Search for a match room انتخاب کنید و بعد سرچ کنید تا سروری که ساخته پیدا شود .

این آخرم بگم من تو Hamachi یه شبکه درست کردم که نام و پسوردش. میزارم تا شما وصل بشید و بازی کنید.
Name :PES2008IRAN
Pass:123456
تو همین پستم اعلام می کنم که کل همتونو می خوابونم (جدی نگیرید):cheesygri

دوستان ، بعد از چند تست که هیچکدوم به کیفیت مطلوبی اجرا نشد و بدست آوردن اطلاعات جدید به این نتیجه رسیدیم که برای بازی در حالتی مناسب و بدون ایراد حداقل سرعت اینترنت 1mb و در شرایط استاندارد باید 2mb باشد که متاسفانه در ایران کمتر کسی به این سیستم دسترسی دارد و به نظر میرسد که باید در مورد این مقوله صرف نظر کرد .

باز هم چنانچه سوالی داشتید بنده پاسخگو هستم. pes2008_iran

سلام
عزیزم تو صفحه اول یه آموزش کامل یکی از دوستان گل با تصویر قرار دادن و فک نکنم از اون کامل تر بشه گفت . اونو بخون .
باتشکر

تورو خدا يكي آموزش كامله آنلاين pes2008 رو بذاره .
فقط كامل باشه/:)

دوست عزیز شما 1 پیغام به id من میدی بعد مابقی رو اینجا میگی.عزیز همونطور که در یاهو بهتون گفتم شما نیازی به پچ نداری و بقیه مراحل رو میتونی انجام بدی.

سلام
امروز میخام بترکونمتون :laughing:
یه ورژن جدید از PESMagazin اومده که توی توضیحاتش زده No Lag من خودم تست نکرم ولی گرفتمش و تو Rapidshare آپلود کردم تا همه حالشو ببرین اینم لینکش
http://rapidshare.com/files/116044344/PesmagazineOnline08_v.06.rar.html
19MB
بچه ها تست کنین بعد اینجا بگین چطور بود
تقدیم به همه 2 آتیشه های PES
حالشو ببرین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or