iran-server کاربر سایت Dec 21, 2011 #31 بازی 3d نمیشه ساخت من هر چی دستور d3d_stats رو میزنم ارور میده.
Delta Ex کاربر سایت Dec 24, 2011 #32 نوشته شده توسط iran-server: بازی 3d نمیشه ساخت من هر چی دستور d3d_stats رو میزنم ارور میده. بیشتر... باید نرم افزار رو بخری تا کار کنه. حتما باید بخری کرکها اکثر فانکشهای پِرو رو آزاد نمیکنن. حداقل زمان 7.5 اینجوری بود.
نوشته شده توسط iran-server: بازی 3d نمیشه ساخت من هر چی دستور d3d_stats رو میزنم ارور میده. بیشتر... باید نرم افزار رو بخری تا کار کنه. حتما باید بخری کرکها اکثر فانکشهای پِرو رو آزاد نمیکنن. حداقل زمان 7.5 اینجوری بود.
GPSY کاربر سایت Jan 4, 2012 #33 سلام دوستان انجینی میشناسید که بشه باهاش بازی های Xbox1 رو بتونم تغییر بدم مثلا بشه بازی رو برای پلتفرم PC هم بشه بازی کرد؟
سلام دوستان انجینی میشناسید که بشه باهاش بازی های Xbox1 رو بتونم تغییر بدم مثلا بشه بازی رو برای پلتفرم PC هم بشه بازی کرد؟
<GAM3S4Z> کاربر سایت Jan 4, 2012 #34 نوشته شده توسط GPSY: سلام دوستان انجینی میشناسید که بشه باهاش بازی های Xbox1 رو بتونم تغییر بدم مثلا بشه بازی رو برای پلتفرم PC هم بشه بازی کرد؟ بیشتر... این کارو با انجین نمیکنن باید با شبیه ساز ها این کارو بکنی
نوشته شده توسط GPSY: سلام دوستان انجینی میشناسید که بشه باهاش بازی های Xbox1 رو بتونم تغییر بدم مثلا بشه بازی رو برای پلتفرم PC هم بشه بازی کرد؟ بیشتر... این کارو با انجین نمیکنن باید با شبیه ساز ها این کارو بکنی
GPSY کاربر سایت Jan 4, 2012 #35 شبیه سازی وجود نداره واسه شبیه سازی بازی های XBOX 1 نرم افزاری نیست خودم باهاش بتونم بازی ها رو شبیه سازی کنم؟
شبیه سازی وجود نداره واسه شبیه سازی بازی های XBOX 1 نرم افزاری نیست خودم باهاش بتونم بازی ها رو شبیه سازی کنم؟
S shayan99 کاربر سایت May 11, 2012 #38 چرا تمام جزوه ها خرابه اگر درست شد لینک صحیح را به ایمیلم بفرستید shayan.moradi99@gmail.com
arash gh کاربر سایت Jun 2, 2012 #41 می خواستم یه سوال درباره ی گیم میکر بپرسم! چطوری باید کاری کنیم که وقتی space رو بزنیم ادمک تا یه حد بپر بالا وبعد بیاد پایین مثل تمام بازی ها؟
می خواستم یه سوال درباره ی گیم میکر بپرسم! چطوری باید کاری کنیم که وقتی space رو بزنیم ادمک تا یه حد بپر بالا وبعد بیاد پایین مثل تمام بازی ها؟
<GAM3S4Z> کاربر سایت Jun 3, 2012 #42 آرش جان دوست من سوال خوبی بود شما باید همین جزوات را کامل بخوانید و در این جزوات تا اونجایی که یادمه توضیح داده فک کنم 11 به بعد
آرش جان دوست من سوال خوبی بود شما باید همین جزوات را کامل بخوانید و در این جزوات تا اونجایی که یادمه توضیح داده فک کنم 11 به بعد
majid1889 کاربر سایت Jun 30, 2012 #43 همه ی این لینک ها از پرومیکرز هستند و آقا مجید " مدیر سایت پرومیکرز " زحمتشون رو کشیدن اگه میخواید باید اول اونجا عضو شید نام کاربری من در اونجا : majid1889
همه ی این لینک ها از پرومیکرز هستند و آقا مجید " مدیر سایت پرومیکرز " زحمتشون رو کشیدن اگه میخواید باید اول اونجا عضو شید نام کاربری من در اونجا : majid1889
K kiya007 کاربر سایت Nov 6, 2012 #44 با سلام سایت پرو میکرز هم که باز نمیشه این جزو ها هم که دانلود نمیشن لطفا رسیدگی کنید با تشکر
E ezhdeha کاربر سایت May 5, 2013 #45 بچه واستون لینک های جدید رو گذاشتم. فک کنم پرومیکرز سرورش رو تغییر داده واسه همین لینک های قدیمی خراب شدن ولی من همشون رو واستون درست کردم .ا دانلود جزوه آموزشی شماره 17 ساخت بازی با گیم میکر : آموزش بازیسازی با Game Maker - قسمت هفدهم منبع : انجمن تخصصی بازیسازی سازندگان حرفه ای
بچه واستون لینک های جدید رو گذاشتم. فک کنم پرومیکرز سرورش رو تغییر داده واسه همین لینک های قدیمی خراب شدن ولی من همشون رو واستون درست کردم .ا دانلود جزوه آموزشی شماره 17 ساخت بازی با گیم میکر : آموزش بازیسازی با Game Maker - قسمت هفدهم منبع : انجمن تخصصی بازیسازی سازندگان حرفه ای