خودم دارم با لینک Xbox دانلود می کنم بازی روسلام، من بازی بتلفیلد 1 دارم نصب میکنم، روی هارد حدود 20 تا فایل ساخته و نمیدونم کدوم اسمو باید کپی کنم ؟ راهنمایی میفرمایید؟
کســـی نبود مارو راهنمایی کنه ؟
داداش هم اینترنالم جا هست و هم اکسترنالم ... تو اموزش گفته هارد اکسترنال رو نصب کنید و بازی رو بذارید دانلود و اتوماتیک رو هارد اکسترنال دانلود میکنه و 3تا فایل میاد تو هارد اکسترنالت ولی واسه من تو هارد اکسترنال چیزی نمیاد... رو اینترنال دان میشهداداش یعنی رو اینترنال نصب میکنه بازیو برات دیگه، هاردت پره ؟ چیجوری چک میکنی میگی نمیریزه رو هاردت ؟
شما وقتی هارد اکسترنال رو وصل کردید از Storage پیش فرض نصب رو هارد اکسترنال قرار بدید.داداش هم اینترنالم جا هست و هم اکسترنالم ... تو اموزش گفته هارد اکسترنال رو نصب کنید و بازی رو بذارید دانلود و اتوماتیک رو هارد اکسترنال دانلود میکنه و 3تا فایل میاد تو هارد اکسترنالت ولی واسه من تو هارد اکسترنال چیزی نمیاد... رو اینترنال دان میشه
یه همچین گزینه ای نیستا ... میشه دقیق واسم با کروکی بگید ممنونتون میشمشما وقتی هارد اکسترنال رو وصل کردید از Storage پیش فرض نصب رو هارد اکسترنال قرار بدید.
شما رو هارد اکسترنال A رو بزنی باید ببینیش!یه همچین گزینه ای نیستا ... میشه دقیق واسم با کروکی بگید ممنونتون میشم
داداششش دمت گرممممشما رو هارد اکسترنال A رو بزنی باید ببینیش!
View attachment 78319
اون نوار سبز بالا سمت راست هارد اینترنال که تو عکس هست یعنی الان پیش فرض رو اینترنال من نصب میشه!
بعد برای تست هم یه بازی از اول شروع کن دانلود. 1مگ دانلود شد فقط بازی Pause کن، کنسل کنی بازی از هارد هم پاک میشه.
منظور DLC های بازی؟ چون خود آپدیت اصلی فکر کنم با فایل اصلی بازی ادغام میشه.داداششش دمت گرمممم
خیلی کمک کردی ... تونستم انجام بدم
فقط یه سوال
مثلا بازی مثل تایتان فال 2 (40گیگ دیتا اولیس و 20 گیگ اپدیت) اینارو دانلود کردم ... چجوری باهم بریزم تو کنسول؟ چحوری مچ میشن؟
شما اول اکانت بازی رو بخر و بعد اقدام به کپی کردن بکن. چون باید موقع کپی کردن متوجه اسم فایلی که میخای تغییر نام بدی بشی. و اینکار جز با دانلود کردن قسمتی از فایل میسر نمیشه. که اونم باید اکانت بازی رو داشتی باشی که بتونی دانلود کنی.اگر لایسنس بازی روی کنسول نباشه دیتا رو بازم میشناسه ؟ میخوام کپی کنم کامل بعد بخرم اکانتشو