برای باز کردن فایل های SDS می تونید از نرم افزارهای SDSTool و یا ExSDS استفاده کنید.سلام
حالا اگه مثلاً من بخوام بازی مافیا 2 رو ترجمه و دوبله کنم نیاز به باز کردن فایل های صحبت هاشون دارم
که اگه توجه کرده باشین این بازی به چند زبان ترجمه و دوبله شده
اگه می تونید و مقدور هست فایل های *.SDS رو باز کنید برام تا بتونم ترجمه کنم
نه بازیشو دارم و نه وقتشو و نه علاقشو!سلام
دست درد نكنه بابت آموزشا
يه درخواست :طرز استخراج آهنك ها صحبت ها و زير نويس final fantasy x
رو قرار بده اكه ميشه يه راهي معرفي كن كه بشه زيرنويس رو فارسي و جايكزين كرد ميدونم شايد خيلي مرتبط با تابيك نباشه و سخت باشه ولي اكه ميشه ميخوام روش كار كني خودم مي خوام روش كار كنم ولي بشت كنكورم (الان هم با موبايل آنم وفارسي نداره عربيه)و شما وارد تري ولي اكه حوصله نداري عيبي نداره در كل ممنونم بابت آموزشا
نمی دونم.سلام مجدد
راستی اگر بخوام زیر نویس این بازی رو عوض کنم چطور ؟؟؟
ممکنه ؟
زبان فارسی رو ساپورت می کنه ؟
با تشکر EHSAN822
وقتی extractor فایل psb بیرون میده، یعنی نمی تونه که فایل ها رو به درستی استخراج کنه.با سلام
من میخوام اهنگهای WWE SVR 2011 (کشتیکج XBox360)رو اسخراج کنم و با برنامه extractor فایل موزیک بازی با پسوند pck رو چک کردم که یک فایل دیگه با پسوند psb بهم داد و حالا میخوام بدونم این فایل psb رو چه کارش باید بکنم؟
در ضمن ورژن قدیمی همین بازی که 2010 هست رو هم فایل موزیکش که با پسوند yaf بود رو چک کردم بهم فایلهای با پسوند wav داد که با روشهای گذاشته شده در اموزش قابل پخش نبود و با برنامه ww2ogg08 هم نتونستم تبدیلش کنم.
وقتی extractor فایل psb بیرون میده، یعنی نمی تونه که فایل ها رو به درستی استخراج کنه.
از روش درست استخراج آهنگ های WWE جدید و قدیم اطلاعی ندارم.