آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired

روي اتوماتيك بزن بذار خودش بهترين تنظيمات رو انجام ميده و به رمز هم احتياجي هم نيست
میزارمش روی اتوماتیک ولی بازم dns error میده نمیدونم علتش چیه حتی با گوشیمم که بهش وصل میشم توی گوشی میزنه کانکت شدم ولی موقع سرچ dns error میده

سلام دوستان من یه مدته مودمم رو عوض کردم و یه مودم BILLION گرفتماین مودمم رمز نداره ولی PS3ـم بهش وصل نمیشه نمیدونین باید چیکار کنم؟

دقیق آشنایی با نوع مودمتون ندارم ولی برای ساین شدن به PS3 نوع ست شدن IP Address و وضعیت NAT اهمیت خیلی بالایی داره ، بقیه موارد نسبت به این دو مورد اهمیت بسیار پایینی دارن ، مثل تنظیم شدن DNS روی اتوماتیک یا غیره .

یک سری از مودم ها هم هستن روی یک حالت خاص جواب می دن یا روی حالت Automatic تنظیم می شن یا روی حالت manual یا روی حالت Static . اینجا کلا باید دقت کنی برای اینکه کانکت بشی .
NAT هم حتما چک کنید مشکلی نداشته باشه .
ارورهای DNS هم که می ده بیشتر جنبه نقص در کانکشن و ارتباط با اون سرور مورد نظر هست ، هم می تونه به تنظیمات شما ربط داشته باشه و هم ضعف ISP و اینترنت .
توی کانکشن تست حدودی می شه فهمید مشکل از کجاست.

دوستان من با وایرلس همه ی مراحل رو پیش میرم ( همش اتوماتیک میزنم ) ولی آخر کار که میزنم کانکشنم رو تست کنه آی پی آدرسم رو failed مینویسه جلوش ... ! مراحلم رو طبق گفته ی کسی که خودش از این راه رفته ، پیش رفتم ولی مال من نمیشه ...
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

سلام خدمت همگی.ببخشید من یک مشکل دارم.
من پی اس 3 60 گیگ فت دارم.قبلا ofw 4.41 روش بود و من با وایرلس به psn وصل میشدم و تصمیم گرفتم بدمش دانگریدش کنن و الان 4.46 روگرو روش هست ولی زمانی که میخوام تنظیمات اینترنت رو تنظیم کنم گزینه انتخاب وایرلس دیگه نمیاد.فقط از طریق lan میشه.میخواستم ببینم مشکل از کجا میتونه باشه؟

سلام خدمت همگی.ببخشید من یک مشکل دارم.
من پی اس 3 60 گیگ فت دارم.قبلا ofw 4.41 روش بود و من با وایرلس به psn وصل میشدم و تصمیم گرفتم بدمش دانگریدش کنن و الان 4.46 روگرو روش هست ولی زمانی که میخوام تنظیمات اینترنت رو تنظیم کنم گزینه انتخاب وایرلس دیگه نمیاد.فقط از طریق lan میشه.میخواستم ببینم مشکل از کجا میتونه باشه؟
یه حالتی که من میتونم بگم اینه که برد کنسولتون رو با سری قدیم که وایرلس نداشت عوض کرده.مشکل سخت افزاری هم تا اونجا که میدونم ارور میده نه اینکه اصلا گزینه اش نیاد.

اقا این تنظیمات NAT رو چجوری باید تو نت وارد کنیم؟؟؟
برای مودم من یه internal host داره یه remote host داره ای پی رو تو کدوم باید بزنم؟؟
بعدش بهترین MTU واسه اینترنت مخابرات چیه؟؟
:|

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان گلم
این DNS هم معضلی شده ها!!
منم این مشکل رو داشتم تا همین دیروز
اینطور عمل کنید:
1-هر نوع مودم ADSL که دارین ، تنظیماتش رو روی اتوکانکت بزارین ( همون PPPOE)
2-از کابل لن نوع کراس استفاده کنید (معمولا همشون کراسن مگه اینکه بدشانس باشین!!!!)
حالا مودمو بردارین / ببرین کنار کنسولتون !!! / روشنش کنید و سیم تلفنو بهش وصل کنید- کابل لن رو هم بهش وصل کنید و سر دیگه رو به کنسولی که خاموشه وصل کنید/ صبرکنید تا چراغهای مودم ثابت بشه/ حالا کنسول رو روشن کنید و وارد نتظیمات اینترنت بشین
روش کابلی رو انتخاب کنید
حالا دقت کنید . . .
هرجا گزینه AUTOMATIC بود همونو انتخاب کنید و به هیچ تنظیمی دست نزنید و ردش کنید / در نهایت یه تست بگیرید به احتمال زیاد جواب میده
این روش رو من امتحان کردم به هر دو روش وایرلس و کابلی و هر دو روش جواب داد- آی دی ساختم و جوین شدم و چن تا آپدیت کوچیک رو هم گرفتم
لازم نیست دنبال DNS بگردین وقتی اتومات باشه خودش پیدا میکنه
این تجربه من بود
موفق باشین

این ارور چیه ؟
an error has occurred. ypu have been singed out of playstationRnetwork

ایراد نتوورکه(یا همون نت خودمون)یه چند باری بزنی درست میشه.در ضمن فکر کنم از هیلتر استفاده کردی

البته بعضی مواقع با یکی دو بار زدن درست میشه ولی در بعضی مواقع هم تایمی میشه یعنی یه مدت همین اروور رو میده که ممکنه یا ایراد از سور سونی و یا از نت خودمون باشه (شرکتی که ازش اشتراک گرفتی)

Last edited by a moderator:
البته بعضی مواقع با یکی دو بار زدن درست میشه ولی در بعضی مواقع هم تایمی میشه یعنی یه مدت همین اروور رو میده که ممکنه یا ایراد از سور سونی و یا از نت خودمون باشه (شرکتی که ازش اشتراک گرفتی)
دستگامو ریستور کردم اومد بالا درست شد نمیدونم مشگل از کجا بود

چرا باید همه کارهایی که در پست اول گفته شده رو به صورت دستی انجام بدیم؟ فرقی با حالت اتوماتیک داره؟ من همون اول easy رو میزنم بعد تست میکنم همچی درسته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or