یه دور مودمت رو خاموش روشن کن که Ip ور دوباره ست کنه بعد دوباره تنظیماتت رو از اول انجام بده ( همه رو Automatic رد کن ) ! اگه نشد باز بگو !سلام
ممنون میشم جوبم رو بدید.
من بنا به دلایلی مودمم رو بریج کردم و حالا که میخوام وصل شم هیچ جوری نمیتونم!
موقع تنظیمات از PPOE استفاده میکنم ولی موقع تست اصلا IP رو نمیتونه Obtain کنه!
مشکل از کجاست؟
باید چی کار کنم؟
یه دور مودمت رو خاموش روشن کن که Ip ور دوباره ست کنه بعد دوباره تنظیماتت رو از اول انجام بده ( همه رو Automatic رد کن ) ! اگه نشد باز بگو !
این مشکلیه که چند وقتی بودش!سلام من قبلا ps3 هك كردم و پشيمون شدم حالا چند روزي كه psn بازي ميكنم 15 روزي ميشه امروز هر كاري ميكنم نميرم تو psn مينويسه
an erooe has aoccurred you have been signed out of play station network (80710b23)i
يه گزينه هم هست كه روش حل نوشته يكيشو تونستم معني كنم كه نوشته بود ps3 خاموش كن و مودمتو چك كن و دوباره امتحان كن
تورو خدا كمك كنيد من انگليسيم خوب نيست ترجمش كنيد اگه نياز بگيد روش حلاشم بنويسم
اقا ببخشيد يه بار 3.56 اپديت كردم يه بار ديگه انجام بدماین مشکلیه که چند وقتی بودش!
اولش از طرف سونی بود که آپدیت 3.56 رو برای دومین بار داد که حل شد! (اگه فقط یه بار آپدیت کردی برو تو تنظیمات قسمت system update بعد update via internet رو بزن!)
بعدا هم که مشکل از طرف ISP های اینور بود که فکر کنم حل شده باشه!
مودم رو که بیشتر از 5 بار خاموش روشن کردم ولی اصلا نمیشه!
جالبه وقتی میزنم Easy اون موقع IP رو میشناسه ولی نمیتونه کانکت شه به نت(چون بریجه) ولی این اصلا IP رو نمیشناسه!
سلام ،کمک فوری
من به تازگی وقتی می خواهم به psnوصل شم اروری به شماره 80710723 میاد در کانکشن تست هم وقتی میزنم ip adress رو تشخیص میده ولی اینترنت کانکشن رو faild میزنه در حالی که همیشه درست بود . از نظر مودم هم به شرکتی که ازش خط گرفتم زنگ زدم و گفت مشکلی مودمتون نداره و خودم هم با مودم راحت می تونم تو کامپیوتر به اینترنت وصل شم . اگه کسی می دونه مشکل از کجاست هر چه سریعتر کمک کنه.
منم همین مشکل رو دارم ببینم کلا چجوری میشه اینترنت رو share کرد با کنسول ؟آقا این قضیه ی من درست شد برا دو روز!
الان وقتی میخوام کانکت کنم ارور میده وقتی تنظیمش میکنم موقعه تست برعکس دفعه های پیش IP رو ارور نمیده ولی موقع Connect به نت Failed میده! حالا چیزه جالب اینه که من همون موقع رفتم دیدم که میتونم دانلود کنم!!:-o اصلا نمیفهمم جریان چیه!
تازه چند ساعت قبل اینکه هی DC شه هی ارور PSN میداد و من رو Sign Out میکرد!!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟