آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired

خیر امتحان نکردم
خوب امتحان کنید بعد گریه کنید :d اگه پیدا کرد که مشکل از ps3 هست ! ولی احتمال زیاد از تنظیمات اکسس پوینت هست ! شاید درست نصبش نکردید ! تو تنظیماتش بگردید ببینید چیزی به اسم Enable AP یا Enable acsess point پیدا میکنی ؟

دوست عزیز این acsess point نمیشه حالا میفهمم چرا نمیتونم وصل شم
ببخشد حداقل یک مودم وایرلس معرفی کنید که بتونم باهاش آنلاین با ps3 بشم شرمنده اینقذه سوال میکنم(راستی ارزون هم باشه):d

دوست عزیز این acsess point نمیشه حالا میفهمم چرا نمیتونم وصل شم
ببخشد حداقل یک مودم وایرلس معرفی کنید که بتونم باهاش آنلاین با ps3 بشم شرمنده اینقذه سوال میکنم(راستی ارزون هم باشه):d
D-Link 2640 خوبه من که خیلی راضیم

با سلام,آیا در PS3 امکانش هست که کانشکشن ساخته بشه و یوزر و پسورد داده بشه و بعد از طریق مودم(ADSL) به اینترنت متصل شد؟
انگار مثل کامپیوتر که داخل ویندوز کانشکن میسازیم اینجا داخل PS3 کانکشن بسازیم(آخه مودمم مشکل داره روی pppoe جواب نمیده وگرنه وایرلس هم داره )

با سلام,آیا در PS3 امکانش هست که کانشکشن ساخته بشه و یوزر و پسورد داده بشه و بعد از طریق مودم(ADSL) به اینترنت متصل شد؟
انگار مثل کامپیوتر که داخل ویندوز کانشکن میسازیم اینجا داخل PS3 کانکشن بسازیم(آخه مودمم مشکل داره روی pppoe جواب نمیده وگرنه وایرلس هم داره )

بله این امکان وجود داره که در تنظیمات Network کنسول PS3 یوزر و پسورد ADSL رو وارد کنید.
کافیه در تنظیمات وقتی به IP Address Setting میرسید،PPPOE رو انتخاب کنید.

سلام دوستان من پورتهای Virtual Servers بصورت صحیح وارد کردم اما هنوز روی اما هنوز روی Type 3 هست :wallbash:
اینم چندتا عکس از داخل پنل مودم cpe - وایمکس

wol_error.gif
سایز اینم عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 780x307 می باشد.
00wwe5nlcpygmlghkzwn.jpg

wol_error.gif
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 801x609 می باشد.
mwlfr1wmrm0l4mb1x62.jpg

تست
eii1ar4mwrsc83iwr2bk.jpg

دوستان لطف کنید راهنمایی کنید ^:)^
user_online.gif

آخرین ویرایش:
سلام کسی میدونه علت وارد نشدن از طریق Easy چیه؟(همونجا که دو قسمت داره Custom و Easy)
من روی ایزی که میزنم ارور زیر رو میده,
The attempt to obtain an IP address timed out

سلام دوستان!!!
یه مشکلی هست رو اعصاب بنده راهپیمایی میکنه!!!
وقتی ps3 به مودم وصل باشه و مودم روشن!!!ps3 هنگ میکنه!کند میشه!!!حالم رو بهم زده!!!
5-6 روزه میخوام تنظیمات جدید رو انجام بدم چون isp رو تغییر دادم،ولی نمیشه!!!!
)x
چه کار کنم؟!!

• Like
Reactions: Ἁlireza
سلام دوستان!!!
وقتی ps3 به مودم وصل باشه و مودم روشن!!!ps3 هنگ میکنه!کند میشه!!!حالم رو بهم زده!!!
)x
چه کار کنم؟!!
ایول اینم مشکله جدید چه جالب
از کدام شرکت گرفتی قبلی چی بود
احتمال بدم مودمت با اون شرکته هم خوانی نداره برای همین گیر میده

• Like
Reactions: Ἁlireza
سلام دوستان!!!
)x
چه کار کنم؟!!

این مشکل من ربطی به این MAC Address صبانت نداره؟!:دی

سلام یه سوال فنی جریان چیه هر اپدیتی واسه ما میاد بعد 1 روز میاد :d توی بازی های انچارتد 2 و کال 6 همنجوریه تنظیمات خاصی باید انجام بدم :-/ اگه جواب بدید ممنون میشم :x

سلام یه سوال فنی جریان چیه هر اپدیتی واسه ما میاد بعد 1 روز میاد :d توی بازی های انچارتد 2 و کال 6 همنجوریه تنظیمات خاصی باید انجام بدم :-/ اگه جواب بدید ممنون میشم :x
ببین میثم ربطی به سونی نداره این ابدیته خوده بازی هست و خوده شرکته سازنده ابدیت را میده بیرون
که البته اینم بیخودی نیست که ابدیت میده مثلا این ابدیتها امکانات جدید به بازی اضافه میکنند که اونم البته پولی هست نه مجانی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or