آموزش آپدیت کردن سوییچ هکی بدون نیاز به جیگ

MadysoNx

کاربر سایت
سلام علیکم و رحمت الله خدمت دزدان دریایی عزیز :D

دوستان جهت ورژن آپدیت شده آموزش به این لینک برید آموزش پایین منقضی شده : لینک
===========================================================================================================================
امروز با یک آموزش دیگه در خدمتتونم که به درد خیلی از بچه ها میخوره به خصوص کسایی که کنسولشون بن شده و نمیتونن آپدیت کنن. از ویژگی این روش میتونم به این اشاره کنم که 1- نیاز به جیگ نداره 2- به هیچ عنوان فیوز نمیسوزونه در نتیجه میتونید نه تنها دستگاه رو آپدیت کنید بلکه میتونید داونگرید هم انجام بدین .
آپديت : ورژن جديد اتمسفر پيلود رو كه زدين خودش لانچ ميكنه و نياز به كاراى اضافى نداره (لانچ cfw) و اينكه تو ورژن جديد براى باز كردن hbmemu بايد دكمه R رو نگه دارين موقع كليك كردن رو گالرى.
نکته خیلی خیلی مهم : برای این آپدیت از پیلود هکاته و Atmosphere kosmos استفاده بشه چون اگر پیلود دیگه ای بزنید فیوز میسوزونه و ما میخوایم سر نینتندو کلاه بزاریم سر این داستان پس هکتون رو به اتمسفر تغییر بدین که زیر همین پست یاد میدم ضمنا اتمسفر خیلی بهتره نمیدونم چرا از ReiNX استفاده میکنید:-??
قدم اول آماده سازی :
اول باید فایل آپدیت رو دانلود کنید از اینجا
بعد باید آخرین فایل های هک رو بگیرید از اینجا **فایل Kosmos Default رو انتخاب کنید**
بعد رم رو بزنید به کامپیوتر همه فایل ها رو پاک کنید بجز فایل Nintendo که بازیاتون توشه
محتویات فایل زیپ که دانلود کردین فایلی که نوشته sd هرچی توشه کپی کنید رو رمتون ( فایلpayloadجلوتر وقتی پیلود میزنیم استفاده میشه )
بعد یک new folder میسازیم اسمش رو میزاریم firmware ( داخل رم )
فایل آپدیت که دانلود کردیم رو محتویاتشو کپی میکنیم توی فولدر firmware رو رم
بعدش برنامه اصلیمون رو دانلود میکنیم اینجا و محتویاتش رو کپی میکنیم تو فولدر switch رو رم (ChoiDujourNX.nro)

قدم دوم نصب :
رم رو میزنیم رو کنسول و پیلود Hekate رو اینجکت میکنیم روش و Launch -> CFW
(نکته مهم : کنسول به برق باشه که وسط کار خاموش نکنه یه موقع )
بعد که کنسول بالا اومد میریم تو Home brew یا همون گالری و از اونجا ChoiDujourNX رو باز میکنیم.

2018-08-01_08-37-36_LDuAxoLB4.png

بعد میایم و فولدر firmware رو انتخاب میکنیم و Choose رو میزنیم
بعد اینکه پردازش شد exFat رو انتخاب میکنیم مثلا 7.0.1 (exFat)
بعدش Select Firmware رو میزنیم و حتما و حتما Enable AutoRCM رو میزنیم(حواستون باشه که Disable نشه که به فاک میرید هم فیوز میسوزونه هم جیگ میخواد :D)
بعد Start Installation رو میزنید و تامام :-bd

2018-08-01_08-38-24_UIr4WIXG6.png

بعد اینکه تموم شد Reboot رو بزنید و Shutdown Now بکنید . حالا آپدیت شده بدون اینکه فیوز بسوزه:)>-

نکته های کنکوری و خیلی خیلی مهم(حتما بخونید)
من اولین بار سر این آپدیت یذره گیج شدم چون بعضی اشتباهارو کردم که الان میگم شما دچارش نشید ( با تشکر از WerWolv از بچه های خوب Scene و برنامه نویس Edizon و Kosmos که ساپورت فوق العاده میکنه و خدایی 1 ساعت وقت گذاشت که مشکل من حل بشه )
1- اگر از هک اتمسفر استفاده میکنید حتما فایل های داخل رم رو پاک کنید بجز Nintendo و اصلا Replace نکنید که باگ میده ضمنا حواستون باشه که واسه Firmware های بالاتر هک جدیدتر میخواد و اینکه فقط و فقط اتمسفر ورژن 7 رو هک کرده حتی sxOS که پول هم میگیره هیچ غلطی نکرده هنوز :D
2- اگر از سایت sdsetup دانلود کنید فایلارو هیچ مشکلی با بازی ها ندارید چون اتوماتیک SigPatch ها رو نصب میکنه درصورتیکه از یه جای دیگه گرفتین
اینجا برید و فایل Additional SigPatches برای ورژنی که دانلود کردین رو بگیرین
3- درصورتیکه مثل من اشتباه نکته 1 رو مرتکب شدید اصلا پنیک نکنید فقط دکمه پاور رو 15 ثانیه نگه دارید و پیلود بزنید
4- ورژن 7 برای بازی های جدید به احتمال زیاد نیاز میشه فقط دقت کنید که خیلی از برنامه ها باگ دارن با این ورژن مثلا Goldleaf بعد هر نصب بازی کرش میکنه و میره تو پیلود یا مثلا Tinfoil مشکل داره و برای نصب بازی رو sd باید از Lithium استفاده کنید.
5- دوستانی که ورژن 6.2 آپدیت میکنن هیچ مشکلی نداره و کاملا اوکی هست .

دوستان اگر میخواید آموزش رو کپی کنید خواهشا با ذکر منبع استفاده کنید این آموزش برای انجمن بازیسنتر نوشته شده.

آخرین ویرایش:
سلام ، من اون مرحله اخر که start installation میزنم سمت راست می نویسه Error 0*805 registering fd09bbfe146f2dc6295f916436d3fc3 nca!
Deleted placehld for fd09bbdfe146f2dc6295f916436d3fc3.nca
لطفا منو سریع راهنمایی کنین خیلی ممنون . من اپدیت کردم به 9.2.0
لطفا راهنماییم کنید علی اقا
سلام
موقع اپدیت با برنامه ChoiDujourNX این ارور اگه میده اول مطمئن شو AutoRCM روشنه و بعد فایل اپدیت درست دانلود کرده باشی و در اخر از اخرین ورژن برنامه ChoiDujourNX در لینک زیر استفاده کن

لینک دانلود

سلام
موقع اپدیت با برنامه ChoiDujourNX این ارور اگه میده اول مطمئن شو AutoRCM روشنه و بعد فایل اپدیت درست دانلود کرده باشی و در اخر از اخرین ورژن برنامه ChoiDujourNX در لینک زیر استفاده کن

لینک دانلود
من پشیمون شدم ، بغدش رفتم و فریمور 8.1.0 که داشتم دانلود کردم و اپدیت کردم به همون فریمور بعد رفتن از لینکی که داده ود به جای kosmos default فایل reiNX رو دانلود کردم بعد همه پوشه هارو حذف کردم به جز نینتندو و فریمور بعد اون فایل هارو ریختم . حالا موقعی که با REINX .BIN پیلود میکنم رو صفحه مینویسه اتمسفر بعد دوباره میره رو حالت RCM می خواستم راهنماییم کنید علی اقا ، خیلی ممنون از پاسوخگوییتون .
شما فایل reiNX (0.0) رو دارین چون من موقعیکه می خواستم به اتمسفر اپدیت کنم پکش کردم ولی حالا میبینم همون بهتره.

من پشیمون شدم ، بغدش رفتم و فریمور 8.1.0 که داشتم دانلود کردم و اپدیت کردم به همون فریمور بعد رفتن از لینکی که داده ود به جای kosmos default فایل reiNX رو دانلود کردم بعد همه پوشه هارو حذف کردم به جز نینتندو و فریمور بعد اون فایل هارو ریختم . حالا موقعی که با REINX .BIN پیلود میکنم رو صفحه مینویسه اتمسفر بعد دوباره میره رو حالت RCM می خواستم راهنماییم کنید علی اقا ، خیلی ممنون از پاسوخگوییتون .
شما فایل reiNX (0.0) رو دارین چون من موقعیکه می خواستم به اتمسفر اپدیت کنم پکش کردم ولی حالا میبینم همون بهتره.
در واقع اتمسفر بهتره با کلی مزیت و رینکس زیاد بروز نیست و خیلی چیزها کم داره ولی من هر دوش رو برات میزارم ولی توصیه میکنم اون پک اتمسفر استفاده کن.

این لینک رینکس
https://reinx.guide/downloads/ReiNX_2.4.zip

اینم پک اتمسفر که خودم اپلود کردم همه چیش کامله و کافیه از فشرده در بیاری بریزی داخل مموریت و پیلود Fusee Primary.bin که در لینک دوم گذاشتم رو بفرستی باید بالا بیاد و اینو همیشه من نمیزارم و فقط اینبار میزارم تا کارت راه بیفته و بعدا خودت یاد بگیری.موفق باشی

لینک پک اتمسفر

لینک دانلود پیلود

در واقع اتمسفر بهتره با کلی مزیت و رینکس زیاد بروز نیست و خیلی چیزها کم داره ولی من هر دوش رو برات میزارم ولی توصیه میکنم اون پک اتمسفر استفاده کن.

این لینک رینکس
https://reinx.guide/downloads/ReiNX_2.4.zip

اینم پک اتمسفر که خودم اپلود کردم همه چیش کامله و کافیه از فشرده در بیاری بریزی داخل مموریت و پیلود Fusee Primary.bin که در لینک دوم گذاشتم رو بفرستی باید بالا بیاد و اینو همیشه من نمیزارم و فقط اینبار میزارم تا کارت راه بیفته و بعدا خودت یاد بگیری.موفق باشی

لینک پک اتمسفر

لینک دانلود پیلود
بازی ریختن رو اتمسفر سخته .
اتمسفرنصب میکنم چشم فقط میشه یه منبع درست بزارید کامل برا بازی های اتمسفر که ما فقط دان کنیم بریزیم روش خیلی ممنون
واقعا اگه شما نبودی ما چیکار می کردیم .
دمت گرم خیلی اقایی

آخرین ویرایش:
بازی ریختن رو اتمسفر سخته .
اتمسفرنصب میکنم چشم فقط میشه یه منبع درست بزارید کامل برا بازی های اتمسفر که ما فقط دان کنیم بریزیم روش خیلی ممنون
واقعا اگه شما نبودی ما چیکار می کردیم .
دمت گرم خیلی اقایی
داداش بازی نصب کردن روی اتمسفر و رینکس یکی هست و حالا sxos بود باز یه چیزی و شما دکمه R رو بگیر روی یه بازی به دلخواه همزمان تاچ کن که میره قسمت برنامه ها و با برنامه های Lithium و Tinfoil و Awoo-Installer و Goldleaf میتونی فایل بازیت بریزی روی مموری و نصب کنی یا از طریق pc و کابل usb-c طبق اموزش زیر نصب کنی (نکته:اینی که گفتم دکمه R رو بگیری و تاچ کنی روی یه بازی برای اینه برنامه ها بصورت فول رم اجرا بشن وگرنه روی قسمت البوم در اتمسفر تاچ خالی هم بکنی میره قسمت برنامه ها و حتما با گرفتن دکمه R و تاچ روی بازی برو قسمت برنامه ها وگرنه بعضی از برنامه ها ارور میدن موقع اجرا یا نصب بازی اگه اونجوری اجرا نکنی)
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

منبع دانلود هم زیاده تو پست زیر گذاشتم.

https://forum.bazicenter.com/thread...DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D9%88%DB%8C%DB

البته سایتهای خارجی هم نیومدن درجا لینک مستقیم بدن و باید بعضیهاش تبلیغات و غیره رو طی چندتا مرحله رد کنید تا لینک اصلی رو بهتون بدن و بهترینش هم دو سایت زیر هستند و دومی هم فورم مثل همینجا که یه ثبت نام اولیه میخواد.
NXBrew.com | Free Nintendo Switch Gaming XCI, NSP Downloads

Switch - NSP & XCI ROMS

سایتهای نوین اسپات و شاتل لند و غیره هم منابع ایرانی هستند و این سایتها لینکاشون مستقیم هست.

آخرین ویرایش:
داداش بازی نصب کردن روی اتمسفر و رینکس یکی هست و حالا sxos بود باز یه چیزی و شما دکمه R رو بگیر روی یه بازی به دلخواه همزمان تاچ کن که میره قسمت برنامه ها و با برنامه های Lithium و Tinfoil و Awoo-Installer و Goldleaf میتونی فایل بازیت بریزی روی مموری و نصب کنی یا از طریق pc و کابل usb-c طبق اموزش زیر نصب کنی (نکته:اینی که گفتم دکمه R رو بگیری و تاچ کنی روی یه بازی برای اینه برنامه ها بصورت فول رم اجرا بشن وگرنه روی قسمت البوم در اتمسفر تاچ خالی هم بکنی میره قسمت برنامه ها و حتما با گرفتن دکمه R و تاچ روی بازی برو قسمت برنامه ها وگرنه بعضی از برنامه ها ارور میدن موقع اجرا یا نصب بازی اگه اونجوری اجرا نکنی)
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

منبع دانلود هم زیاده تو پست زیر گذاشتم.

https://forum.bazicenter.com/thread...DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D9%88%DB%8C%DB

البته سایتهای خارجی هم نیومدن درجا لینک مستقیم بدن و باید بعضیهاش تبلیغات و غیره رو طی چندتا مرحله رد کنید تا لینک اصلی رو بهتون بدن و بهترینش هم دو سایت زیر هستند و دومی هم فورم مثل همینجا که یه ثبت نام اولیه میخواد.
NXBrew.com | Free Nintendo Switch Gaming XCI, NSP Downloads

Switch - NSP & XCI ROMS

سایتهای نوین اسپات و شاتل لند و غیره هم منابع ایرانی هستند و این سایتها لینکاشون مستقیم هست.
برای نصب بازی روی اتمسفر همون فایل nsp بازی کافیه ، نیاز به پچ نداره؟

برای نصب بازی روی اتمسفر همون فایل nsp بازی کافیه ، نیاز به پچ نداره؟
اپدیت بازی به رفع باگ یا اضاف کردن امکانات کمک میکنه و خیلی از بازیها هم تغییر چندانی نداره و کلا نخواستی هم نصب نکن و بعضی بازیهای خاص مثل سوپر اسمش یا wwe 2k18 و غیره نیازه نصبش چون امکانات بازی بیشتر میشه و حتی تکمیل میشه مثل wwe

اپدیت بازی به رفع باگ یا اضاف کردن امکانات کمک میکنه و خیلی از بازیها هم تغییر چندانی نداره و کلا نخواستی هم نصب نکن و بعضی بازیهای خاص مثل سوپر اسمش یا wwe 2k18 و غیره نیازه نصبش چون امکانات بازی بیشتر میشه و حتی تکمیل میشه مثل wwe
اون اتمسفر که اون بالا گفته بود وقتی نصب کردم بازی هام باز نمی شد اما این اتمسفر که شما دادی عالی بود دمت گرم.

سلام ، من مراحل بالا رو انجام دادم و اپدیت کردم به 9.2.0 بعد این اتمسفر که داده بودین ریختم جواب نداد. یعنی پشتیبانی نمی کنه 9.2.0 رو . ممنون میشم جواب بدید.

سلام ، من مراحل بالا رو انجام دادم و اپدیت کردم به 9.2.0 بعد این اتمسفر که داده بودین ریختم جواب نداد. یعنی پشتیبانی نمی کنه 9.2.0 رو . ممنون میشم جواب بدید.
سلام.پشتیبانی که میکنه و چه اروری میده و در چه حالتی ارور میاد و کامل توضیح بده.
موقع نصب اپدیت تو برنامه ChoiDujourNX فرمت مموری اگه عوض کنی مثلا از exfat به fat32 یا بلعکس بالا نمیاد و باید مموری در بیاری ضمن کپی کردن همه اطلاعات در کامپیوتر بعد باید فرمت مموری رو به همون که با برنامه کردی تغییر بدی و بعد اطلاعات بریزی داخلش و پیلود بزنی

سلام.پشتیبانی که میکنه و چه اروری میده و در چه حالتی ارور میاد و کامل توضیح بده.
موقع نصب اپدیت تو برنامه ChoiDujourNX فرمت مموری اگه عوض کنی مثلا از exfat به fat32 یا بلعکس بالا نمیاد و باید مموری در بیاری ضمن کپی کردن همه اطلاعات در کامپیوتر بعد باید فرمت مموری رو به همون که با برنامه کردی تغییر بدی و بعد اطلاعات بریزی داخلش و پیلود بزنی
فرمت رمم exfat بود ولی وقتی با نرم افزار ChoiDujourNX اپدیت کردم و کنسول خاموش شد دیگه روشن نشد یعنی باید رمو در بیارم و دوباره exfat فرمت کنم .
اون ارور هم این بود
موقعی که پیلود میزنم و بالا میاد این ارور میده.

Attachments

• ۲۰۲۰۰۳۱۱_۱۸۴۹۴۰.jpg
    ۲۰۲۰۰۳۱۱_۱۸۴۹۴۰.jpg
    623.4 KB · مشاهده: 10
آخرین ویرایش:
فرمت رمم exfat بود ولی وقتی با نرم افزار ChoiDujourNX اپدیت کردم و کنسول خاموش شد دیگه روشن نشد یعنی باید رمو در بیارم و دوباره exfat فرمت کنم .
اون ارور هم این بود
موقعی که پیلود میزنم و بالا میاد این ارور میده.
نه نمیخواد و گفتم اگه عوض کردی موقع اپدیت باید فرمت کنی
این ارور مال اینه که تمی که روی فریمور قبلی نصب کردی با فریمور فعلی ناسازگاره و فولدر 0100000000001000 رو در مسیر Atmosphere\contents\0100000000001000 پاک کن تو مموریت بالا میاد و تو نصب تم تابیک اموزشی هم گفتم هر وقت میرید فریمور جدید این ارور اومد همینکار رو کنید
برای نصب اون تم قبلی هم اول جدیدترین ورژن NXThemesInstaller.nro رو نصب کن و مجدادا اقدام به نصب کن و باز ارور اگه داد بیخیالش شو یه تم سازگار پیدا کن و نصب کن و یه نکته هم بگم بهتره هر فریمور جدید یا بعضی وقتها دانگرید میکنید اون پوشه 0100000000001000 رو قبلش پاک کنید چون تم ناسگار باشه این اتفاق میفته و هر فریمور ساختار تمش تغییر میکنه و یا باید از اول نصب بشه اونم با جدیدترین ورژن NXThemesInstaller.nro که با ساپورت اون فریمور اپدیت شده باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .SoRoUsH.
نه نمیخواد و گفتم اگه عوض کردی موقع اپدیت باید فرمت کنی
این ارور مال اینه که تمی که روی فریمور قبلی نصب کردی با فریمور فعلی ناسازگاره و فولدر 0100000000001000 رو در مسیر Atmosphere\contents\0100000000001000 پاک کن تو مموریت بالا میاد و تو نصب تم تابیک اموزشی هم گفتم هر وقت میرید فریمور جدید این ارور اومد همینکار رو کنید
برای نصب اون تم قبلی هم اول جدیدترین ورژن NXThemesInstaller.nro رو نصب کن و مجدادا اقدام به نصب کن و باز ارور اگه داد بیخیالش شو یه تم سازگار پیدا کن و نصب کن و یه نکته هم بگم بهتره هر فریمور جدید یا بعضی وقتها دانگرید میکنید اون پوشه 0100000000001000 رو قبلش پاک کنید چون تم ناسگار باشه این اتفاق میفته و هر فریمور ساختار تمش تغییر میکنه و یا باید از اول نصب بشه اونم با جدیدترین ورژن NXThemesInstaller.nro که با ساپورت اون فریمور اپدیت شده باشه
خیلی ممنون .
بله اون پوشه رو که حذف کردم بالا اومد و حالا همون تم دوباره با همون ورژن NXThemesInstaller نصب کردم هیچ مشکلی پیش نیومد.

من هكم sxos هست الان ميخوام آپديت كنم به سرور نينتندو وصل نميشه. چجوري آپديت كنم؟
چون sxos داری میتونی برنامه ChoiDujourNXv102 رو جدا دانلود و بقیه مراحل پست اول رو بری و sxos هم به اخرین ورژن قبل هر اقدامی اپدیت کنی ولی اگه بخوای طبق استاندارد پست اول بری که بیشترم همین توصیه میشه یه بکاب از فایلهای مموریت بگیر و اپدیت رو طبق همون پست اول انجام بده و بعد فایلهای قبلیت رو دوباره روی مموری بریز و مال اتمسفر رو پاک کن(البته بدون بکاب گرفتن هم میتونی اقدام کنی من برای اطمینان که یه موقع اشتباه نکنی میگم بکاب بگیر وگرنه هر سه کاستوم فریمور sxos و اتمسفر و رینکس رو در کنار هم داشت)
بعد شما نباید بصورت انلاین اینکار رو انجام بدی چون کنسولت بن میشه در اخر و چه بسا همین الانم بن شده باشی

• Like
Reactions: mamad street

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or