آموزش آنلاین بازی کردن Rocket league PS4

bloodyclaw

کاربر سایت
سلام به دوستان
قبلا در این پست Rocket League | PS4 یک نفر برای آنلانن بازی کردن راکت لیگ یک روشی رو گفته بود که واقعا کار میکرد
.
آموزشش این بود :
تنظیمات اینترنت ps4 رو روی custom بزنید dns اول رو 8.8.8.8 و دومی رو 8.8.4.4 قرار بدید
پروکسی هم پورت 8080 و ادرس رو هم از سایت زیر بگیرید (توی قسمت فیلترهای سایت پورت 8080 رو انتخاب کنید)
من همینطوری خیلی راحت با پینگ 120-150 بازی میکنم
sslproxies.org
.
من تا یک ماه از این روش استفاده میکردم و خوب جواب میداد... الان یک ماهی هم هست دیگه نمیتونم از این روش برای آنلاین بازی کردن استفاده کنم ... جای DNS ها عوض کردم نشد... انواع پورت های رو امتحان کردم نشد... اما بعضی از دوستان میگن تونستن با این روش بازی کنن... شما دوستان این روشو امتحان کنید احتمالا براتون جواب بده...
.
حالا درخواستم از دوستان اینکه اگه روش دیگه ای برای آنلاین بازی کردن راکت لیگ میدونن حتما بگن ممنون میشیم...
چون واقعا آنلاین بازی کردن راکت لیگ یه چیز دیگست :)

چجوری رو مودم وی پی ان ست کردی ؟
میتونی یاد بدی؟
من هر کاری کردم نتونستم !!
مودموت باید قابلیت ساخت کانکشن PPTP داشته باشه..هر مودمی این قابلیت رو نداره..در واقع اکثر مودم های موجود ندارن و اونایی هم که دارن قیمتشون بالاتر از این معمولیاست.

• Like
Reactions: AM!R
دوستان بعد از اپدیت فری شدن بازی ربات ها تو بخش unfair اصلا نیتروژن استفاده نمیکنن و از نوب سگ یه چی اونورترن قبل اپدیت unfair خیلی خوب بود رباتاش بازی بلد بودن ، کسی میدونه مشکل چیه ؟

من که انواع proxy ها و dns ها رو امتحان کردم بازم نشد
حتی از کامپیوتر هم vpn به ps4 وصل کردم باز هم به سرور هاش وصل نشد
خلاصه هر کاری کردم نشد
فکر کنم تنها راهش همینه که بهشون email بزنیم و درخواست رفع تحریمی کنیم

سلان دوستان کسی می دونه چجوری تو پلی استیشن ۵ راکت لیگو میشه بدون هیچ قطع و وصلی بازی کرد؟
سلام
یه مودم با یه فیل شکن pptp میگری ست میکنی رو مودم (من این مدل دارم tp-link Wr-840N) به راحتی هر محدودیتی رو دور میزی
یا از این اکانت های کاهش پینگ بخر با لپ تاپ share میکنی رو کنسول
این روش دوم من تست نکردم واسه راکت ایگ ولی واسه دیوژن ۲ جواب میده واسه اطمینان یه اکانت تست بخر امتحان کن بعد اگه خواستی اشتراک بخر

بچها من یه روش با دی ان اس پیدا کردم ب خدا کار می‌کنه میخواستم بدم دی ان اس رو ولی بخاطر دلایلی ندادم اولا که بعضیا این رو میفروشن و فکر کنم این ازرشمنده و من رایگان گیرش آوردم بعد از یه هفته اومدم بدم مشکل همه حل شه ندادم از پسر عمومم پرسیدم گفت نده اینو این دی ان اسو بزنید دیگه پروکسی هم نمی‌خواد من باورم نمیشد ولی اومد با عرض پوزش🫂🙏

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or