آمار پیش خرید Xbox One همانند PS4 است - جزئیات قابلیت Snap

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-one-controller.jpg

کمپانی سونی به خاطر آمار خوب و بالا پیش خرید کنسول نسل هشتم این شرکت یعنی PlayStation 4 به خود می بالد و حتی اعلام کرده بود که رقم آن به چیزی بیشتر از 1 میلیون دستگاه است. با این حال ما اطلاعات زیادی از وضعیت Xbox One و پیش خرید ها نداریم تا اینکه به تازگی یکی از سازندگان در Reddit به این موضوع پاسخ داده است.
ایشان در رابطه با پیش خریدها گفته اند:
زمانی که از آمار پیش خرید PS4 که حدود 1.5 میلیون دستگاه بود مطلع شدم، درباره آن تامل نکردم. ما آمار پیش خریدها را در حال حاضر و بنا به دلایلی اعلام نمی کنیم اما میدانم که آمار ما نیز مشابه همین است. خودتان را درگیر آمار و ارقام ناشران نکنید. در آخر بازی هایی که شما تجربه می کنید مهم است. کدام بازی را مردم مدام تکرار می کنند؟ سراغ آن بروید. نگاهی به لیست عناوین انحصاری هر دو کنسول داشته باشید. خیلی کنجکاو هستم که بدانم مایکروسافت چگونه میخواد تمامی خرید ها در روز اول را پاسخ گو باشد.

Xbox-One-Snap.jpg

سازنده مذکور همچنین درباره قابلیت Snap در Xbox One نیز صحبت کردند و گفته اند:
قابلیت Snap به دو روش قابل اجرا است. یکی اینکه با کنترلر در صفحه Home گزینه ‘Snap an app’ را انتخاب کنید. با این کار لیست برنامه هایی که از Snap پشتیبانی می کنند نمایان خواهد شد. راه دیگر فرمان صوتی ‘Xbox, snap X’ است. اکثر برنامه هایی که در روز اول عرضه می آید از این قابلیت پشتبانی می کنند اما نه همه آنها. برخی هم فقط طوری طراحی شده اند که به صورت snap اجرا شوند. استدیوهای خارجی در آینده با ساخت برنامه های خود، می توانند این قابلیت را نیز قرار دهند که از snap پشتیبانی کند. فعال بودن قابلیت snap در بازی ها امکان پذیر نیست. حتی اگر خود سازنده ها بخواهند. چیزی که MajorNelson تایید کرده اند این است که هنگام snap یک برنامه، به صورت خودکار تمرکز بر روی آن می رود. شما می توانید با دوبار فشردن دکمه مرکزی، بین برنامه یا بازی اصلی که در حال اجرا بود جابجا شوید. به عنوان مثال شما دارید بازی می کنید. با گفتن ‘Xbox snap Internet Explorer’ کنترلر شما به سراغ مرورگر ذکر شده خواهد رفت نه بازی. دکمه مرکزی را دوبار بزنید تا به بازی برگردید.
Xbox One برای 13 کشور در 22 نوامبر عرضه خواهد شد.
Gamingbolt

PS4 Release Date Exclusive Games

Blacklight: Retribution
Contrast
DC Universe Online
Divekick
Hohokum
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Killzone: Shadow Fall
Knack
PlanetSide 2
Resogun
Super Motherload
War Thunder
Warframe

PS4 Release Date Multi-Platform Games

Assassin's Creed 4: Black Flag

Battlefield 4
Call Of Duty: Ghosts
FIFA 14
Just Dance 2014
Lego Marvel Super Heroes
Madden NFL 25
Minecraft: Next-Gen Edition
NBA 2K14 Next-Gen
NBA Live 14
Need For Speed: Rivals
Skylanders: Swap Force
من به این میگم متوسط و فاجعه اونورتر رو هم اصلا قبول ندارم .

مولتی ها رو که کاری ندارم اما مثلا یه بازی مثل نک انتظار امتیاز بالای 6 براش زیاده:دی که خیر سرش انحصاریه! درایو کلابم که خوب بود تاخیر خورد! میمونه یه کیلزون که فقط به چشم مولتی خوبه وگرنه سینگلش هر شماره داستانش بدتر شده!(مگر اینکه یه تغییر اساسی داده بشه!)
البته شاید اینا دید من باشه و اشتباه و شما بیای اثبات کنی که لانچ خوبی داره!

مولتی ها رو که کاری ندارم اما مثلا یه بازی مثل نک انتظار امتیاز بالای 6 براش زیاده:دی که خیر سرش انحصاریه! درایو کلابم که خوب بود تاخیر خورد! میمونه یه کیلزون که فقط به چشم مولتی خوبه وگرنه سینگلش هر شماره داستانش بدتر شده!(مگر اینکه یه تغییر اساسی داده بشه!)
البته شاید اینا دید من باشه و اشتباه و شما بیای اثبات کنی که لانچ خوبی داره!
نه دیگه اونوقت تو با این حرفت به من اجازه میدی که بگم ryse هم بالای 7 براش زیادیه چون به جز گرافیک هیچی نداره :دی (با اینکه به نظرم نمره های خوبی میگیره ) . در کل من نمیخام اثبات کنم که لانچش خوبه چون به نظرم خیلی خوب نیست , منظورم اینه که فاجعه اونورتر اصلا درست نیست در مورد لانچ PS4 ولی خوب نسبتا متوسط و بهتر از لانچ PS3 هست و ضعیف تر از X1 هست .

ویرایش : در ضمن حداقل واسه لانچ بازیای مولتی رو نمیشه حساب نکرده . الان افراد خیلی زیادی هستن که هیچ کودوم از انحصاریای دو کنسول واسشون مهم نیست و فقط منتظرن نسل جدید بیاد و BF4 رو بخرن بشینن پاش :دی

آخرین ویرایش:
با این همه نو اوری که توی کنسول ماکرو و از همه مهمتر سیستم عامل دوست داشتنی ویندوز و هزار چیز دیگه پیش فروش کم باشه باید در دنیای گیم رو گل گرفت مثل اینکه بگی جاستین ب- ب-یی رو بهتر از پینگ فلود هست من از اولم گفتم بازم میگم فروش اولیه کنسول دال بر بهتر بودن نیست ملت البته به جز کشور خوبم که زیر 270 تا تحریم نا به حق داره امورش میگذره مثل کشورهای دیگه همه توان هزینه دوتا 400 دلارو رو دارن یه خونه اجاره میکنی توی ویرجنیا 400 دلار یک ماه خوب بخوریی میشه 400 دلار روی هم 800 دلار حقوق یه کارگر ساده زیر 1800 دلار نیست البته امار دوستم که توی امریکا زندگی می کنه رو میگم اینو ولش کن کل مطلب اینه این نسل یه هشت نه سالی جنگیدن پس خیلی زوده بگیم کدوم بهتره اوضاع کشور داره درست میشه تحریم داره ورداشته میشه تا مردم ایران بتونن دوباره یه نفسی بکشن و گیمر های عزیز هم بتونن بدون تورم ارز هر دو کنسول داشته باشن به خدا من اینقدر دعا میکنم

منظورت هفتگی بود دیگه؟ ماهی 400دلار چادرم بهت نمیدن:دی
ولی ps4میدن:d:d. این وضیعت ماکرو که به شکر خوردن افتاد به خاطر این بود که اومد گفت اینترنت ندارین برین 360بگیرین خیلی زشت بود. اگه اینو نمیگفتن الان راحت داشتن زندگی میکردن:)

منظورت هفتگی بود دیگه؟ ماهی 400دلار چادرم بهت نمیدن:دی

نگفتم سوئیت با جکوزی گفتم خونه یه اپارتمان معمولی حوله حوش 50 متری توی جای معمولی سرچ کنی میبینی نتونستی خودم بهت اگهی لینک میکنم اون کلمه کارگر ساده فکرکنم پردازش نشد برات

مثل اینکه بگی جاستین ب- ب-یی رو بهتر از پینگ فلود هست

خب ما طرفدارای سونی هم همینو میگیم دیگه ، که پینک فلوید بهتر از جاستین بیبره ولی مشکل اینجاست که طرفدارای جاستین بیبر فکر میکنن انقدر خداست که پینک فلویده :d

خب ما طرفدارای سونی هم همینو میگیم دیگه ، که پینک فلوید بهتر از جاستین بیبره ولی مشکل اینجاست که طرفدارای جاستین بیبر فکر میکنن انقدر خداست که پینک فلویده :d

به قول یکی از اعضای کنسولمنش بازی سنتر این نقل و قول هدفمند بود خدایی من منظورم از جاستین سونی بود و پین فلوید ماکرو

آخرین ویرایش:
نگفتم سوئیت با جکوزی گفتم خونه یه اپارتمان معمولی حوله حوش 50 متری توی جای معمولی سرچ کنی میبینی نتونستی خودم بهت اگهی لینک میکنم اون کلمه کارگر ساده فکرکنم پردازش نشد برات

میدونم آف تاپیکه اما برادر من ما از پشت کوه نیومدیم! یه حرفی زدی توش موندی دیگه همش نزن:دی هیچ جای آمریکا با 400 دلار ماهی خونه 50 متری نمیدن! اونجا قیمتای خونه و اجاره خیلی بالاس!
البته درآمد هم خوبه اما بازم ربطی به اجاره ای که شما فکرش رو میکنی نداره! لینک هم نمیخواد بدی فامیلامون با 400 دلار در هفته دارن زندگی میکنن!

میدونم آف تاپیکه اما برادر من ما از پشت کوه نیومدیم! یه حرفی زدی توش موندی دیگه همش نزن:دی هیچ جای آمریکا با 400 دلار ماهی خونه 50 متری نمیدن! اونجا قیمتای خونه و اجاره خیلی بالاس!
البته درآمد هم خوبه اما بازم ربطی به اجاره ای که شما فکرش رو میکنی نداره! لینک هم نمیخواد بدی فامیلامون با 400 دلار در هفته دارن زندگی میکنن!
منم فامیلمون زیاد چیزها میگن ولی خوب وقتی نباشی نمیتونی مطئن باشی من گفتم 400 دلار حالا خوبشو گفتم میتونی با 200 دلارم پیدا کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or