آمار پیش خرید Xbox One همانند PS4 است - جزئیات قابلیت Snap

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-one-controller.jpg


کمپانی سونی به خاطر آمار خوب و بالا پیش خرید کنسول نسل هشتم این شرکت یعنی PlayStation 4 به خود می بالد و حتی اعلام کرده بود که رقم آن به چیزی بیشتر از 1 میلیون دستگاه است. با این حال ما اطلاعات زیادی از وضعیت Xbox One و پیش خرید ها نداریم تا اینکه به تازگی یکی از سازندگان در Reddit به این موضوع پاسخ داده است.
ایشان در رابطه با پیش خریدها گفته اند:
زمانی که از آمار پیش خرید PS4 که حدود 1.5 میلیون دستگاه بود مطلع شدم، درباره آن تامل نکردم. ما آمار پیش خریدها را در حال حاضر و بنا به دلایلی اعلام نمی کنیم اما میدانم که آمار ما نیز مشابه همین است. خودتان را درگیر آمار و ارقام ناشران نکنید. در آخر بازی هایی که شما تجربه می کنید مهم است. کدام بازی را مردم مدام تکرار می کنند؟ سراغ آن بروید. نگاهی به لیست عناوین انحصاری هر دو کنسول داشته باشید. خیلی کنجکاو هستم که بدانم مایکروسافت چگونه میخواد تمامی خرید ها در روز اول را پاسخ گو باشد.


Xbox-One-Snap.jpg


سازنده مذکور همچنین درباره قابلیت Snap در Xbox One نیز صحبت کردند و گفته اند:
قابلیت Snap به دو روش قابل اجرا است. یکی اینکه با کنترلر در صفحه Home گزینه ‘Snap an app’ را انتخاب کنید. با این کار لیست برنامه هایی که از Snap پشتیبانی می کنند نمایان خواهد شد. راه دیگر فرمان صوتی ‘Xbox, snap X’ است. اکثر برنامه هایی که در روز اول عرضه می آید از این قابلیت پشتبانی می کنند اما نه همه آنها. برخی هم فقط طوری طراحی شده اند که به صورت snap اجرا شوند. استدیوهای خارجی در آینده با ساخت برنامه های خود، می توانند این قابلیت را نیز قرار دهند که از snap پشتیبانی کند. فعال بودن قابلیت snap در بازی ها امکان پذیر نیست. حتی اگر خود سازنده ها بخواهند. چیزی که MajorNelson تایید کرده اند این است که هنگام snap یک برنامه، به صورت خودکار تمرکز بر روی آن می رود. شما می توانید با دوبار فشردن دکمه مرکزی، بین برنامه یا بازی اصلی که در حال اجرا بود جابجا شوید. به عنوان مثال شما دارید بازی می کنید. با گفتن ‘Xbox snap Internet Explorer’ کنترلر شما به سراغ مرورگر ذکر شده خواهد رفت نه بازی. دکمه مرکزی را دوبار بزنید تا به بازی برگردید.
Xbox One برای 13 کشور در 22 نوامبر عرضه خواهد شد.
Gamingbolt
 
خودتان را درگیر آمار و ارقام ناشران نکنید. در آخر بازی هایی که شما تجربه می کنید مهم است.
به عنوان یک سونی فن کاملا حرف ایشون رو قبول دارم .

ول کنید این چرندیات و مسخره بازی ها رو !
 
شک نکنید اگر پیش فروش Xbone یدونه هم از PS4 بیشتر بود یا حتی نزدیکش هم بود هزاران بار میومدن توی بوق و کرنا میکردن این موضوعو
دلیل نداره وقتی رقیب داره روی این قضیه مانور میده و شما هم آمارت نزدیک آمار اونهاست سکوت کنی تا رقیب از این موضوع به نحو مطلوب استفاده کنه !!!
همینکه آمار پیش فروش این کنسول اعلام نمیشه و میگن به جای پیش فروش به فکر بازیها باشید یعنی ما تو این زمینه دستمون خالیه
آمار پیش فروش باندل های Ps4 و Xbone هم توی آمازون مشخصه و قابل پیگیری هست و چیز پنهانی نیست که کسی ندونه جایگاه پیش فروش Xbone کجاست
 
این سونی خیلی ندید بدیده.این خز و خیل بازی هایی که در میارو این سر و صدایی که راه انداخته که آی جماعت نگاه همه زندن کنسول های ماکرو شون و شیکوندن و ترکوندن و همه ویندوزاشون و پاک کردن فقط و فقط به خاطر معجزه هزاره سوم پی اس 4 !!!!!
 
واسه یه نسل 8-9 سالی فروش 1 میلیون یا دو میلیونی آغاز نسل زیاد مهم نباید باشه ! ولی خوب ماکرو آمار رو بگه بد نیست . خوب اگه در حد PS4 هست چه دلیلی داره اعلام نکنی ؟
 
هیچ دقت کردید این خبر چقدر داره شیرین پیش میره؟! :d (خواهشا کنسول وار راه نیفته یه وقت)
------------
Snap عجیب چیز بدربخوری هستش. من که روی PC مثلا یک مرحله گیر میکنم، با Alt+Tab میدی پایین به سه سوت توی اینترنت میبینی و برمیگردی. حالا همین قضیه روی کنسول
برنامه هایی که بعدا هم میاد باید دید چه چیزهایی بجز اینترنت به همراه میاره
 
کاملا مشخصه آمار پیش خرید Xbox one کمتر از PS4 هست اصلا نیازی نیست رو این موضوع فکر کنید.همین بازی سنتر خودمون یک نمونه کوچک از جامعه آماری هستش:dاگر به همینجا دقت کنید تقریبا از هر 3 نفر 2 نفر PS4 میخرن.با این حال این چیزا به نظرم در کل مهم نیست و مهم اینه کی با چه کنسولی حال میکنه:d
 
کاملا مشخصه آمار پیش خرید Xbox one کمتر از PS4 هست اصلا نیازی نیست رو این موضوع فکر کنید.همین بازی سنتر خودمون یک نمونه کوچک از جامعه آماری هستش:dاگر به همینجا دقت کنید تقریبا از هر 3 نفر 2 نفر PS4 میخرن.با این حال این چیزا به نظرم در کل مهم نیست و مهم اینه کی با چه کنسولی حال میکنه:d
آره اصلا مهم نیست :دی
تو ایران نینتندو رو اصلا آدم حساب نمیکنن به جز 3 درصد اقلیت و xbox هم تازه یه نسل ـه اومده در حالی که PS داره نسل چهارم ـش میاد:دی
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or