آمار فروش آهنگ:GTA V میتواند بازی Call of Duty را سرنگون کند

hitman- 47

کاربر سایت
Chart-Track:بازیGTA V میتواند بازی Call of Duty را سرنگون کند

20b41510719b7e9a21a7466502057381.png

Chart-Track GFK میگوید:بازی Grand Theft Auto V پتانسیل یکی از بزرگترین بازی های نسل را دارد.یکی از سریعترین فروش بازی در UK در دست بازی Call of Duty: Black Ops است,که فقط در اولین هفته انتشارش بیش از 2 میلیون نسخه فروخت.
بازی که جزو پرفروش ترین بازی ها بعد از یک هفته شد بازی
Call of Duty: Modern Warfare 3 بود که 83 میلیون پوند فروخت.
اما
Chart-Track میگوید تعجب نمیکنم اگر فروش بازی GTA V هر دو این ارقام نباشد.
کارگردان
Chart-Track یعنی Dorian Bloch میگوید:
" خیلی از مردم فراموش کرده اند فروشی که بازی GTA IV در سال 2008 داشت"
"این بازی در یک هفته کمتر از یک میلیون نسخه فروخت و بازی های کال آف دویتی و فیفا از این بازی بهتر عمل کردند,این بازی فقط یک سوم از نسخه های عرضه شده برای PS3/XBOX 360 را در یک هفته فروخت"
"این بازی دیگر رده 4 در آمار فروش بازی ها را به خود اختصاص نخواهد داد و پتانسیل رسیدن به رده سوم در آمار فروش هفته را دارد"

منبع

آخرین ویرایش:
این نسل cod جاشو به titanfall میده.دیگه به cod نمیشه به عنوان پرفروشترین بازی نگاه کرد.البته مطمئنا نسخه جدیدشون فروش خوبی میکنه ولی این نسل ماله بازید جدید respawn هست.شک نکنید

این نسل cod جاشو به titanfall میده.دیگه به cod نمیشه به عنوان پرفروشترین بازی نگاه کرد.البته مطمئنا نسخه جدیدشون فروش خوبی میکنه ولی این نسل ماله بازید جدید respawn هست.شک نکنید
البته تا زمانی که در انحصاره کاری نمیتونه بکنه :-" بعدش پوست از سرشون میکنه :دی
Destiny هم شانس خــــــــــــیلی زیادی داره :دی

این بازی کاری کرده که منه اسکروشه گدا:d که تنها بازی اورجینال عمرم فقط واسه بوت هک ps3 بوده میخوام برم نسخه اوریجشو بگیرم:dبعد انتظار دارین رکورد فروش call of درو نکنه

خشونت زیاد و بیمورد و حیوانگونه در راه دزدی و پول دار شدن و موارد غیر اخلاقی تو این بازی صد در صد رو فروشش تاثیر بد میزاره .. تو این موارد این بازی یکی از بدنامترین بازیهاست .. من که به شخصه مخالف ماهیت وجودی این بازیم ..

:|:-b:-/
خشونت زیاد و بیمورد و حیوانگونه در راه دزدی و پول دار شدن و موارد غیر اخلاقی تو این بازی صد در صد رو فروشش تاثیر بد میزاره .. تو این موارد این بازی یکی از بدنامترین بازیهاست .. من که به شخصه مخالف ماهیت وجودی این بازیم ..

عزیز اگه این کامنتو شما تا یک ساعت دیگه پاک کنین ما هم نقل قول هارو پاک می کنیم و همه وانمود می کنیم این اتفاق هیچ وقت نیفتاده.

:silenced:

عزیز اگه این کامنتو شما تا یک ساعت دیگه پاک کنین ما هم نقل قول هارو پاک می کنیم و همه وانمود می کنیم این اتفاق هیچ وقت نیفتاده.

:silenced:
یخورده هم که منطقی بخوایم باشیم حرف هاشون 100% درسته غیر از جمله اخر که نظر شخصیشونه

دقت کنید نگفته بازی بده بازی که در شاهکار بودنش شکی نیست در فروش هم تاثیر میزاره ولی نه اونقدر خیلی کم همجا ایران نیست بی صاحاب و بی در پیکر بچه هر چی خواست بازی کنه

آخرین ویرایش:
راست میگه اقای XagroX
من خودم طرفدار سر سخت این بازی هستم از لحاظ گرافیکی و هنری و عظمت بزرگش.ولی بعضی چیزاش یکم خطریه
مثل مواد مخدر و ...+18
یعنی یه بچه 10 12 ساله که بازی میکنه ممکنه روش تاثیر بذاره
منم تا حالا بازی ندیدم که اینقدر روی این چیزا تمرکز کنه
ولی در کل کلیت بازی شاهکاره

این مسائل در ذات اثر تنیده شدن این چیزا رو بردارن دیگه gta ای نمی مونه :-o
شیر بی یال و دـم و اشکم که دید :d
اون ور آبی ها هم با اون سیستـم درجه بندی فکر همه جا رو کردن و نظارت دقیقـی هم روش دارن
در مورد فروش هـم یه میلیارد دلار رو شاخشـه مثه آب ـه خوردن :bighug:
من از خدامـه که این تکرار مکررات رو هم بزنه سرنگون کنـه چی بهتر از این :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or