آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

بعد از فروش ضعیف Resident Evil:The Darkside Chronicles ناشر بزرگ ژاپنی قصد دارد تمرکز خود را بیش از پیش از Wii کاسته و بر XBOX 360 و PS3 افزایش دهد.

در همین رابطه Antonie Seux مدیر ارشد شعبه ی فرانسوی Capcom با ابراز نا رضایتی از فروش این بازی گفت:کار کردن روی Wii بسیار مشکل بود زیرا شرایط بازار و خواست مشتری ها تغییر کرده است.وی ادامه داد بازی های این چنینی هر چقدر به جلو حرکت میکنیم فروشی کمتر و کمتر روی این کنسول رقم میزنند فقط کافی است سیر نرولی Mad World بعد Dead Rising:Chop Till You Drop و نهایتاً House Of The Dead:Overkill را بررسی کنید.

Resident-Evil-Darkside-Chronicles.jpg

جدیدترین On-Rail Shooter این شرکت یعنی Resident Evil:The Darkside Chronicles سه هفته بعد از عرضه در بازار(پریود منتهی به 23 دسامبر)تنها و تنها 16.000 نسخه فروش داشته است Seux اشاره کرد برای مقایسه Resident Evil 4 که جون 2007 عرضه شد در دوره ی سه هفته ای 140.000 نسخه فروش داشت.
Seux گفت:این درست است که مخاطبان به سبک Resident Evil 4 پاسخ مثبت دادند ولی بدون شک در زمان عرضه ی آن هیچ بازی بزرگی که مشکل ساز باشد در بازار وجود نداشت.
طبق گفته ی وی تبلیغات وسیع که برای بازی هایی مانند Mario & Sonic At The Olympic Games و Super Mario Bros. Wii انجام شد فرصت دیده شدن را از بازی های دیگر گرفت.
این مصاحبه از یکی از بافوا ترین متحدان Wii که فقط چند سال پیش یکی از پرطرفدار ترین بازی های خود Monster Hunter را از PS3 به صورت انحصاری بر روی Wii سوئیچ کرد بسیار عجیب است چرا که Capcom همواره از Wii به یکی از منابع درآمدی مهم خود و جزء متحدان اصلی Nintendo حساب میشد ولی با تصریح Seux آینده،رشد و تجلی در XBOX 360 و PS3 است.

خوب وقتی بازی روز اولش بیشتر از 1 میلیون نسخه میفروشه معلومه که هفته های بعد افت فروش پیدا میکنه...
ماکان جان الان این حرف را می زنی ولی یادت هست یک زمانی می آمدی و می گفتی از 2 , 3 هفته قبل تا یک ماه(تو همین حدود :biggrin1: می گفتی ) بعد از انتشار FFXIII ژاپن تحت تاثیر قرار می گیره و همه PS3 می خرند.
کلی بازی هم داشتیم که روز اول بالای 1 میلیون فروخته اند اما باز هم به فروششان ادامه داده اند.
به نظر من با اینکه FFXIII فروشش در حد انتظار نبود و اون اثر را که باعث بشه بیشتر از 1هفته بیشتر از WII بفروشه نداشت با این حال با توجه به افت زیاد فروش WII نسبت به پارسال انتظار میره سال دیگه با عرضه عنوان های خیلی بیشتر و بهتر روی PS3 باعث بشه از WII توی ژاپن بفروشه.
به نقل از media create البته بدون احتساب این هفته آخر
برای 2009
NDS -- 3,978,953
PSP -- 2,248,171
Wii -- 1,962,367
PS3 -- 1,764,532
X360 -- 373,357
PS2 -- 206,555
برای 2008
NDS - 3,946,585
WII - 2,862,818
PSP - 3,693,026
PS3 - 980,797
360 - 322,097
PS2 - 472,489
منبع

آخرین ویرایش:
در حالی که اکثر شرکت های دخیل در صنعت بازی ها برای کاهش هزینه ها دست به اخراج کارکنان خود میزنند Nintendo Wii در حال ثبت رکوردهای تازه است!

طبق اعلام Financial Times فقط در ماه دسامبر در ایالات متحده بیش از 3 میلیون دستگاه Wii فروخته شد که نقش کاهش قیمت 20 درصدی و عرضه ی عناوین بزرگ مانند New Super Mario Bros. Wii و Call Of Duty 4:Modern Warfare در این فروش غیر قابل انکار است.

wiifit.jpg

ماکان جان الان این حرف را می زنی ولی یادت هست یک زمانی می آمدی و می گفتی از 2 , 3 هفته قبل تا یک ماه(تو همین حدود می گفتی ) بعد از انتشار FFXIII ژاپن تحت تاثیر قرار می گیره و همه PS3 می خرند.

چه ربطی داره؟ من دارم فروش بازی رو میگم! وگرنه فروش PS3 همین الانشم افتاده رو دور و بالای 100 تا میفروشه!! اختلافشم در مجموع با Wii نزدیک 300 هزار تا شد...

چه ربطی داره؟ من دارم فروش بازی رو میگم! وگرنه فروش PS3 همین الانشم افتاده رو دور و بالای 100 تا میفروشه!! اختلافشم در مجموع با Wii نزدیک 300 هزار تا شد...
100% فروش ps3 خوب شده و طبق آمار الان که آخر سال هست در ژاپن هفته ای بالای 100 هزار تا می فروشه که البته به غیر از آن هفته و به لطف باندل ها بقیه هفته ها این فروش بالا ربطی به عرضه FFXIII نداره همان طور که در بقیه دنیا هم نسبت به پارسال بهتر می فروشد.
سال آینده هم بهتر خواهد شد و من امیدوارم در ژاپن بیشتر از WII بفروشه اما تو از فروش FFXIII دفاع کردی در صورتی که خودت هم می دونی فروش این شماره نسبت به نام و لقب هایی که بهش می دهند کم بوده .
من فقط یادآوری حرف هایی که قبلا می زدی کردم که غلط از آب در آمد.

اما تو از فروش FFXIII دفاع کردی در صورتی که خودت هم می دونی فروش این شماره نسبت به نام و لقب هایی که بهش می دهند کم بوده .

من از فروش FFXIII دفاع کردم (البته منظورت از دفاع چی هست؟) هنوز هم سر حرفم هستم!! این حرفی هم که میزنی اصلا حرف درستی نیست و بی نهایت غلطه به هزار و یک دلیل!!

در درجه اول بدون شک فروش FFXIII تا آخر این نسل از 2 میلیون میزنه بالاتر و میشه مثل FF های دیگه (حالا یکم این ور انور)

اما مساله مهم تر این هست که در نسل حاظر این که ما انتظار داشته باشیم FFXIII بیاد توی ژاپن بالای 2.5 مثلا بفروشه دور از منطق و عقل هست!

فروش FFXIII رو هم من از اول بالای دو میلیون تخمین زدم که خوب تا آخر این نسل به طور حتم بهش خواهد رسید و هیچیش هم غلط نیست و نخواهد بود...

در ضمن تا به اینجای کار که پیش بینی فامیتسو و بقیه تحلیل گر ها غلط از آب در امد که میگفتن فروشش نهایت به 1.360 میرسه!!

من از فروش FFXIII دفاع کردم (البته منظورت از دفاع چی هست؟) هنوز هم سر حرفم هستم!! این حرفی هم که میزنی اصلا حرف درستی نیست و بی نهایت غلطه به هزار و یک دلیل!!

در درجه اول بدون شک فروش FFXIII تا آخر این نسل از 2 میلیون میزنه بالاتر و میشه مثل FF های دیگه (حالا یکم این ور انور)

اما مساله مهم تر این هست که در نسل حاظر این که ما انتظار داشته باشیم FFXIII بیاد توی ژاپن بالای 2.5 مثلا بفروشه دور از منطق و عقل هست!

فروش FFXIII رو هم من از اول بالای دو میلیون تخمین زدم که خوب تا آخر این نسل به طور حتم بهش خواهد رسید و هیچیش هم غلط نیست و نخواهد بود...

در ضمن تا به اینجای کار که پیش بینی فامیتسو و بقیه تحلیل گر ها غلط از آب در امد که میگفتن فروشش نهایت به 1.360 میرسه!!
این هم مثل همون حرف هست که می گفتی از دو سه قبل تا 1 ماه بعد تو ژاپن اثر می گذاره.آخه از کجا میگی 2 میلیون می فروشه.یعنی تو میگی برای یک FF از سری اصلی این فروش برای هفته دوم خوب هست؟
اگر 200 , 300 هزار برای تو این ور انور هست درسته ولی همین 200 , 300 باعث بشه به 2 میلیون نرسه چی؟فروشش در حدود X-2 که یک SPIN OFF هست بشه چی ؟هنوز میشه دفاع کرد ازش .
وقتی FF XII نتونست با اون همه PS2 توی ژاپن به 2.5 برسه تو انتظار داری XIII برسه؟
منتظر دلایلت برای غلط بودن حرفم هستم.آدم وقتی می تونه اشتباهات دیگران را بگه که خودش به اشتباهات خودش اعتراف کنه.وقتی تو قبول نمی کنی که حرف چند ماه پیشت غلط بود بقیه دلایلت هم همین طور هست.

این هم مثل همون حرف هست که می گفتی از دو سه قبل تا 1 ماه بعد تو ژاپن اثر می گذاره.

خواهشا قبل از اینکه حرفی بزنید یکم تحقیق کنید!!

من گفتم این بازی از یک ماه قبل رو بازار ژاپن تاثیر میزاره، حرفم هم کاملا درست بود. قبل از انتشار این بازی بقیه شرکت ها انتشار بازی هاشون رو تعطیل کردن، مغازه ها تمرکز رو گذاشتن روی این بازی و ... . وقتی من میگم عرضه این بازی از یک ماه قبل رو بازار تاثیر میزاره به این معنی نیست که یعنی از یک ماه قبل همه شرکت های دیگه درشون رو تخته میکنن و یهو فروش PS3 سر به فلک میکشه!!

FFXIII به خوبی جو رو برای خودش مساعد کرد و وقتی عرضه شد هم فروش خیلی خوبی کرد! بهتره هم بدونی وقتی PS3Slim عرضه شد و قیمت PS3 کاهش پیدا کرد (که از نظر ژاپنی ها مهم ترین اتفاق سال بود!!) فروش این کنسول رفت رو 140 تا اما بعد از عرضه FFXIII رفت رو 240 تا! اینم در نظر بگیر که FFXIII قیمتی معادل با دوتا بازی Wii داره!! و باندل هاش هم اصلا ارزون نبود!

به این میگن تکون دادن بازار! الان هم که PS3 کماکان داره فروشی نزدیک 120 تا رو تجربه میکنه به خاطر یکی از آشنایان بنده نیست...

آخه از کجا میگی 2 میلیون می فروشه.یعنی تو میگی برای یک FF از سری اصلی این فروش برای هفته دوم خوب هست؟
اگر 200 , 300 هزار برای تو این ور انور هست درسته ولی همین 200 , 300 باعث بشه به 2 میلیون نرسه چی؟فروشش در حدود X-2 که یک SPIN OFF هست بشه چی ؟هنوز میشه دفاع کرد ازش .

بازم نیست کسی علم غیب داشته باشه تا همچین حرفی رو بزنه! وقتی فروش PS3 افزایش بازی کنه و مخصوصا این بازی هم هم قیمت بازی های دیگه PS3 بشه خود به خود انقدر فروش میکنه که راحت از 2 بزنه بالاتر و در نهایت به 2100 تا 2200 برسه. FFXIII اگه همین الان هم فروشش متوقف بشه معادل FFX-2 فروخته!!

وقتی FF XII نتونست با اون همه PS2 توی ژاپن به 2.5 برسه تو انتظار داری XIII برسه؟

باز هم عدم اطلاع شما از ... . این دو تا FF زمین تا آسمون با هم فرق میکنن و همه FF فن ها هم اینو میدونن! (یعنی فرق بین کیتاسه و ایتو!). بعد خواهشا به من نشون بده من کی گفتم FFXIII نزدیک 2.500 میفروشه؟

منتظر دلایلت برای غلط بودن حرفم هستم.

شما اصلا چیزی نگفتی که من بخوام بگم درست یا غلط بوده!! از اول امدی حرف یک عده رو تکرار کردی که هی سعی دارن بگن فروش FFXIII برای یه عنوان Mainline اصلا خوب نیست که خوب همه با توجه به نیاز بازار و ... میدونن کاملا غلط هست!

مشکل شما ها این هست که این نکته رو در نظر نمیگیرید که مثلا FFX در طول نسل قبل تونست به فروش 2300 (اگه اشتباه نکنم) دست پیدا کرده!! الان هم قبل از اینکه شور حسینی بردارتتون تا آخر این نسا صبر کنید و اگه فروش FFXIII کماکان روی 1600 ثابت موند انوقت بیایید صحبت کنید!

خواهشا قبل از اینکه حرفی بزنید یکم تحقیق کنید!!

من گفتم این بازی از یک ماه قبل رو بازار ژاپن تاثیر میزاره، حرفم هم کاملا درست بود. قبل از انتشار این بازی بقیه شرکت ها انتشار بازی هاشون رو تعطیل کردن، مغازه ها تمرکز رو گذاشتن روی این بازی و ... . وقتی من میگم عرضه این بازی از یک ماه قبل رو بازار تاثیر میزاره به این معنی نیست که یعنی از یک ماه قبل همه شرکت های دیگه درشون رو تخته میکنن و یهو فروش PS3 سر به فلک میکشه!!

FFXIII به خوبی جو رو برای خودش مساعد کرد و وقتی عرضه شد هم فروش خیلی خوبی کرد! بهتره هم بدونی وقتی PS3Slim عرضه شد و قیمت PS3 کاهش پیدا کرد (که از نظر ژاپنی ها مهم ترین اتفاق سال بود!!) فروش این کنسول رفت رو 140 تا اما بعد از عرضه FFXIII رفت رو 240 تا! اینم در نظر بگیر که FFXIII قیمتی معادل با دوتا بازی Wii داره!! و باندل هاش هم اصلا ارزون نبود!

به این میگن تکون دادن بازار! الان هم که PS3 کماکان داره فروشی نزدیک 120 تا رو تجربه میکنه به خاطر یکی از آشنایان بنده نیست...

بازم نیست کسی علم غیب داشته باشه تا همچین حرفی رو بزنه! وقتی فروش PS3 افزایش بازی کنه و مخصوصا این بازی هم هم قیمت بازی های دیگه PS3 بشه خود به خود انقدر فروش میکنه که راحت از 2 بزنه بالاتر و در نهایت به 2100 تا 2200 برسه. FFXIII اگه همین الان هم فروشش متوقف بشه معادل FFX-2 فروخته!!

باز هم عدم اطلاع شما از ... . این دو تا FF زمین تا آسمون با هم فرق میکنن و همه FF فن ها هم اینو میدونن! (یعنی فرق بین کیتاسه و ایتو!). بعد خواهشا به من نشون بده من کی گفتم FFXIII نزدیک 2.500 میفروشه؟

شما اصلا چیزی نگفتی که من بخوام بگم درست یا غلط بوده!! از اول امدی حرف یک عده رو تکرار کردی که هی سعی دارن بگن فروش FFXIII برای یه عنوان Mainline اصلا خوب نیست که خوب همه با توجه به نیاز بازار و ... میدونن کاملا غلط هست!

مشکل شما ها این هست که این نکته رو در نظر نمیگیرید که مثلا FFX در طول نسل قبل تونست به فروش 2300 (اگه اشتباه نکنم) دست پیدا کرده!! الان هم قبل از اینکه شور حسینی بردارتتون تا آخر این نسا صبر کنید و اگه فروش FFXIII کماکان روی 1600 ثابت موند انوقت بیایید صحبت کنید!
اصلا مگه سونی بازی دیگری غیر FF برای گیمر های ژاپنی داشت که میگی همه درشون رو تخته کردند؟سونی بیشتر تمرکز روی بازار غرب داشت و فقط یک FF را برای ژاپن داشت.
نکنه می خواهی بگی همان طور که بازی ها از MW2 و بقیه بازی های بزرگ دیگه این 3 ماهه باعث فرار بازی های دیگه در غرب شدند در زاپن هم این اتفاق افتاد؟مثال داری؟یعنی همه شرکت ها از یک ماه قبل دیگه بازی که FF عرضه بشه ؟اصلا بازی برای عزضه مگه داشتند(سراغ نینتندو نمی رویم که اصلا نریم بهتره چون خیلی آبرو ریزی میشه)
از زمانی که SLIM آمد فروش PS3 در همه دنیا خوب شد.این اتفاق در ژاپن هم افتاد.
تا هفته قبل از عرضه FF حدود هفته ای 75 هزار تا PS3 فروش می رفت.هفته عرضه حدود 230 هزار تا فروخت که عالی بود . این هفته 110 هزار تا.حالا سر به فلک کشیدن همان یک هفته را میگی که درسته ولی غیر از اون یک هفته سر به فلک کشیدن کجاست؟
اگر میگی تکون دادن بازار یک هفته هست حرفت درسته اما بیشتر از یک هفته دوام نیاورد همان طور که دیدیم به رتبه چهارم سقوط کرد.
یعنی 120 هزار تو این هفته فروخته همه اش به حساب FF هست؟یعنی تعطیلات و کاهش قیمت اثر اصلی نیست و همه به خاطر FF دارند می خرند.
مگه FFXIII حدود 1 میلیون 900 فروخته که به X-2 رسیده باشه.تازه برسه مگه برسه به یک SPIN OFF خیلی کاری کرده.
در مورد اطلاع هم آره فقط شما اطلاعات داری و ما هیچ چیزی نمی دونیم.تنها شما FF بازی کردی ما همه نگاه کردیم:frown:
من فقط در مورد فروش حرف زدم نه خود بازی .خود بازی هم امتیازات و نظر بازیکن ها همه چیز را نشان خواهد داد.(من می دونم شما گفتی داری بازی اش می کنی)
من نگفتم 2.5 بفروشه.گفتم این انتظار را همه نداریم.
در مورد دیگران هم آره.دیگران میگند خوب نبوده اما شما بیا بگو به همه بگو خوب فروخته.
من هم بدون کاربرد کلمه شور حسینی در مورد شما میگم همه صبر می کنیم تا زمان نشان بده که شما درست میگی یا من و چند نفر دیگه( که به قول شما من نه FF بازی کردم و نه با فروش بازی ها آشنا هستم و چند نسله که گیمر الکی هستم.)

آخرین ویرایش:
سلام
خوبید؟
(elspa (European Leisure Software Publishers Association میزان فروش کنسولها و بازی ها رو توی united kingdom اعلام کرد که توی سال قبل 6.7 کنسول بازی به فروش رفته . بالغ بر 1.06 billion پوند
میزان فروش نرم افزار توی این کشور ضعیف به نظر میرسه که معادل : 3.3 billion پوند میشه

آمار این هفته فروش بازی ها در ژاپن آمد و خوبی قضیه این هست که FFXIII فروشش افت نکرده زیاد و در همان چهارم باقی ماند و خوشحالم که به نظر می رسه که به 2 میلیون حتما در ژاپن خواهد رسید و از فروش X-2 خواهد گذشت و امیدوارم تا آخر این نسل به فروش FFX و FFXII که حدود 2 میلیون و 300 هزار تا هست برسه.
Media Create Dec 28-Jan 3
01./01. [WII] New Super Mario Bros. Wii (Nintendo) - 268,000 / 2,708,000 (-47%)
02./03. [NDS] Tomodachi Collection (Friend Collection) (Nintendo) - 186,000 / 2,502,000 (-18%)
03./02. [NDS] The Legend of Zelda: Spirit Tracks (Nintendo) - 126,000 / 418,000 (-57%)
04./04. [PS3] Final Fantasy XIII (Square Enix) - 112,000 / 1,802,000 (-41%)
05./06. [WII] Wii Fit Plus (Nintendo) - 105,000 / 1,421,000 (-8%)
06./05. [NDS] Pokemon Heart Gold/Soul Silver (Pokemon Co.) - 75,000 / 3,539,000 (-40%)
07./07. [NDS] Inazuma Eleven 2: Threat of the Invaders - Fire/Blizzard (Level 5) - 69,000 / 976,000 (-30%)
08./08. [WII] Wii Sports Resort (Nintendo) - 68,000 / 1,636,000 (-6%)
09./12. [PSP] Phantasy Star Portable 2 (SEGA) - 44,000 / 506,000
10./10. [NDS] Prof. Layton and the Devil's Flute (Level 5) - 43,000 / 602,000 (-32%)

11./09. [WII] Taiko Drum Master Wii 2 (Namco Bandai)
12./18. [WII] Momotarou Dentetsu 2010: Sengo Ishin no Hero Daishuugou! no Maki (Hudson)
13./17. [WII] Mario Kart Wii (Nintendo)
14./14. [NDS] New Super Mario Bros. (Nintendo)
15./16. [PSP] World Soccer Winning Eleven 2010 (Konami)
16./11. [WII] PokePark Wii: Pikachu's Big Adventure (Pokemon Co.)
17./27. [PSP] Monster Hunter Portable 2 G (BEST Reprint) (Capcom)
18./20. [PSP] Mobile Suit Gundam: Gundam vs. Gundam NEXT PLUS (Namco Bandai)
19./13. [NDS] Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Nintendo)
20./24. [PS3] Call of Duty: Modern Warfare 2 (Square Enix)
21./19. [WII] Samurai Warriors 3 (Koei)
22./15. [NDS] Pen 1 Grand Prix: Penguin no Mondai Special (Konami)
23./50. [WII] Wii Play (Nintendo)
24./22. [NDS] Power Pro Kun Pocket 12 (Konami)
25./23. [NDS] Tamagotchi no Narikiri Channel (Namco Bandai)
26./21. [PSP] Naruto: Shippuuden N-Ultimate Accelerator 3 (Namco Bandai)
27./28. [NDS] Dragon Quest IX: Defenders of the Starry Sky (Square Enix)
28./47. [WII] Animal Crossing: City Folk (Nintendo)
29./32. [NDS] Mario Kart DS (Nintendo)
30./40. [PS2] World Soccer Winning Eleven 2010 (Konami)

NDS - 12
WII - 10
PSP - 5
PS3 - 2
PS2 - 1

آمار این هفته فروش بازی ها در ژاپن آمد و خوبی قضیه این هست که FFXIII فروشش افت نکرده زیاد و در همان چهارم باقی ماند و خوشحالم که به نظر می رسه که به 2 میلیون حتما در ژاپن خواهد رسید و از فروش X-2 خواهد گذشت و امیدوارم تا آخر این نسل به فروش FFX و FFXII که حدود 2 میلیون و 300 هزار تا هست برسه.
Media Create Dec 28-Jan 3
01./01. [WII] New Super Mario Bros. Wii (Nintendo) - 268,000 / 2,708,000 (-47%)
02./03. [NDS] Tomodachi Collection (Friend Collection) (Nintendo) - 186,000 / 2,502,000 (-18%)
03./02. [NDS] The Legend of Zelda: Spirit Tracks (Nintendo) - 126,000 / 418,000 (-57%)
04./04. [PS3] Final Fantasy XIII (Square Enix) - 112,000 / 1,802,000 (-41%)
05./06. [WII] Wii Fit Plus (Nintendo) - 105,000 / 1,421,000 (-8%)
06./05. [NDS] Pokemon Heart Gold/Soul Silver (Pokemon Co.) - 75,000 / 3,539,000 (-40%)
07./07. [NDS] Inazuma Eleven 2: Threat of the Invaders - Fire/Blizzard (Level 5) - 69,000 / 976,000 (-30%)
08./08. [WII] Wii Sports Resort (Nintendo) - 68,000 / 1,636,000 (-6%)
09./12. [PSP] Phantasy Star Portable 2 (SEGA) - 44,000 / 506,000
10./10. [NDS] Prof. Layton and the Devil's Flute (Level 5) - 43,000 / 602,000 (-32%)

11./09. [WII] Taiko Drum Master Wii 2 (Namco Bandai)
12./18. [WII] Momotarou Dentetsu 2010: Sengo Ishin no Hero Daishuugou! no Maki (Hudson)
13./17. [WII] Mario Kart Wii (Nintendo)
14./14. [NDS] New Super Mario Bros. (Nintendo)
15./16. [PSP] World Soccer Winning Eleven 2010 (Konami)
16./11. [WII] PokePark Wii: Pikachu's Big Adventure (Pokemon Co.)
17./27. [PSP] Monster Hunter Portable 2 G (BEST Reprint) (Capcom)
18./20. [PSP] Mobile Suit Gundam: Gundam vs. Gundam NEXT PLUS (Namco Bandai)
19./13. [NDS] Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Nintendo)
20./24. [PS3] Call of Duty: Modern Warfare 2 (Square Enix)
21./19. [WII] Samurai Warriors 3 (Koei)
22./15. [NDS] Pen 1 Grand Prix: Penguin no Mondai Special (Konami)
23./50. [WII] Wii Play (Nintendo)
24./22. [NDS] Power Pro Kun Pocket 12 (Konami)
25./23. [NDS] Tamagotchi no Narikiri Channel (Namco Bandai)
26./21. [PSP] Naruto: Shippuuden N-Ultimate Accelerator 3 (Namco Bandai)
27./28. [NDS] Dragon Quest IX: Defenders of the Starry Sky (Square Enix)
28./47. [WII] Animal Crossing: City Folk (Nintendo)
29./32. [NDS] Mario Kart DS (Nintendo)
30./40. [PS2] World Soccer Winning Eleven 2010 (Konami)

NDS - 12
WII - 10
PSP - 5
PS3 - 2
PS2 - 1
داشتم پستاتونو میخوندم پیش خودم میگفتم هی دارین الکی به این دوستمون گیر میدین که ff به 2m نمیرسه در حالی که مثل روز روشن بود که میرسه.خوشحالم که فهمیدی :cool:

Sony CES Keynote: Hirai: PS3 sold 3.8 million in December, Microsoft CES Keynote: 39 million Xbox 360s sold worldwide

PS3
کاز هیرای در مراسم CES سونی اعلام کرد که PS3 تنها در ماه دسامبر بیش از 3.8 میلیون فروش داشته که از این تعداد 1.7 میلیون دستگاه, به تنهایی در آمریکا فروش رفته است.

XBOX 360

رییس شرکت مایکروسافت آقای Steve Ballmer نیز دیشب در مراسم CES, اعلام کرد که فروش کلی XBOX 360 در سراسر دنیا به بیش از 39 میلیون دستگاه رسیده است. همچنین یادآور شد که از سال 2005 تا کنون رقمی بالغ بر 20 بیلیون دلار توسط مردم, صرف خرید XBOX 360 در خرده فروشی ها شده است.

پ.ن: :eek:

تحلیل ماه نوامبر ایالات متحده(Gamasutra/NPD)

ماه نوامبر همواره در صنعت بازی ها نقش مهمی ایفا میکند.ناشران بزرگ عنوان های بزرگ خود را برای فصل تعطیلات در نظر میگیرند و فروشگاهها تخفیف و تبلیغات وسیعی را در این ماه به نمایش میگذارند.
تولید کنندگان کنسول ها با انتشار بیانیه ها به همگان نشان میدهند که کنسول هایشان با چه سرعتی بعد از Thanks Giving Week به فروش رفته اند و خریداران که موتور اصلی تمام این رخداد ها هستند به طرز به سابقه ای شروع به خرید بازی ها میکنند.
در پایان سال و مشخصاً سال 2009 ماه نوامبر حداقل در یک مورد موفق بود:وضعیت آنگونه که همگان در ماههای گذشته اذعان میکردنند بد نیست.
با وجود عرضه ی شکوه انگیز Call Of Duty:Modern Warfare 2،بزرگترین عرضه ی بازی های کامپیوتری تمام تاریخ،صنعت بازی ها موفق نشد به میزان نوامبر گذشته نقدینگی ایجاد کند.با وجود 16.5 میلیون دستگاه کنسول های نسل حاضر بیشتر نسبت به سال گذشته در سطح کشور فروش ماهانه ی بازی ها 5% نسبت به نوامبر گذشته کاهش داشت و از 33.9 میلیون نسخه به 32.2 میلیون نسخه رسید.
در این سری از تحلیل و بررسی ماه که توسط NPD منتشر شد ما قصد داریم به بررسی این موضوع که چگونه Microsoft موفق شد XBOX 360 را خیلی زود دوباره از PS3 پیش اندازد.بعد ما میزان و نحوه ی کاهش نرم افزار Wii را نسبت به سال 2008 بررسی خواهیم کرد و خواهیم دید که Nintendo چگونه راه را برای Microsoft باز گذاشت تا در این بخش از بازار از رقبا پیش بیفتد.نهایتاً نگاهی به 10 بازی پرفروش و نقطه ای که صنعت مسیر خود را در آنجا به پایان میرساند پایان این سری از تحلیل ها خواهد بود.

نمودار های مهم

پیش از اینکه بخش های بزرگتر را بررسی کنیم بد نیست وضعیت قسمت های کلیدی درآمدزای صنعت را با هم مرور کنیم.
بخش سخت افزار بیشترین ضربه را در نوامبر 09 متحمل شد،13% کاهش نسبت به نوامبر 08 حاصل کار این بخش در پایان ماه بود.همانطور که پیش از این تشریح کردیم تعداد فروش کمتر و همچنین کاهش قیمت ها باعث این کاهش کلی در ماه های گذشته و نوامبر است.بخش سخت افزار در هر ماه بین 35 تا 42% درآمد صنعت را تشکیل میدهد.
بخش وسایل جانبی که شامل کنترلر و کارت های خرید آنلاین میشود تقریباً بی تغییر بود ولی نسبت به سال پیش در واقع بیش از نرم افزار کاهش داشت،نباید فراموش کرد که وسایل جانبی بخش کوچکی از بازار را شامل میشوند و کاهش در میزان ارز آوری بسیار ناچیز خواهد بود.
به غیر از سپتامبر که افزایش خیلی کمی در میزان درآمد نرم افزار را شاهد بودیم فروش بازی ها در همه ی ماههای سال 2009 در ایالات متحده از فوریه تا بحال دچار کاهش دو رقمی بوده است و با در نظر گرفتن 3% کاهش فروش بازی ها در نوامبر 2009 نسبت به نوامبر 2008 را می توانیم به نوعی آثار ترمیم (هر چند کم) این بخش بنامیم.

at-a-glance-nov-2009.png

توجه داشته باشید که اطلاعات بالا مانند تمام اطلاعات دریافتی از NPD شامل فروش بازی ها از طریق Steam یا فروش DLC یا هزینه های بازی به صورت آنلاین نمی شود.
موسسه های زیادی از جمله NPD این نوع اطلاعات را جمع آوری میکنند ولی هنوز به صورت عمومی به انتشار آنها نپرداخته اند و این اطلاعات در این تحلیل محاسبه نمی شود. هرچند که قسمتی از کاهش رشد بازار را می توان بدون شک به این قسمت مربوط دانست.

*لطفاً تا پیش از پایان تحلیل پست نزنید.

چشم انداز سخت افزار برای سه بزرگ

یکی از جداب ترین رقابت ها در ماه گذشته بین XBOX 360 و PS3 بود ما و اکثر کارشناسان دیگر(EEDAR و WedBush Morgan Securities) انتظار داشتیم PS3 فروش بیشتری نسبت به رقیب مستقیم خود داشته باشد که با انتشار نتایج مشخص شد XBOX 360 با بیش از 100 هزار دستگاه پیشتاز بود.
در تصمیم خرید کنسول بازی،از طرف خریداران حس ارزشی که مخاطب نسبت به پول پرداختی برای کالای خود دارد تاثیر گذارترین نکته است.Sony سال گذشته در حالی که توانایی کاهش قیمت کنسول خود را نداشت سعی کرد ارزش این سیستم را بالا ببرد و زمانی که توانایی کاهش قیمت را بدست آورد کنسول را با قیمت 300$ و طراحی جدید دوباره در بازار عرضه کرد.
با در نظر گرفتن اینکه فروش مدل 300$ کنسول Microsoft از مدل ارزانتر بیشتر است ما احساس میکنیم خریداران از دو کنسول با قیمت یکسان(PS3 Slim و XBOX 360 Elite)کنسول Sony را ارزشمندتر میدانند این الگو در ماههای سپتامبر و اکتبر که PS3 فروشی بیش از XBOX 360 داشت صادق بود.
سوال این است:چه اتفاقی در نوامبر افتاد؟و اینکه در دسامبر و بعد از آن چه اتفاقی خواهد افتاد؟
با تمام اتفاقات نوامبر 2009 عرضه ی Call Of Duty:Modern Warfare 2 نکته ی کلیدی برای این افزایش فروش بود.واضحاً XBOX 360 پلتفرم محبوب برای این بازی است و Microsoft بازی های چند نفره و Xbox Live را به عنوان کلید فروش سیستم خود قرار داده است.
هرچند که میزان سیسم های فروخته شده به صورت باندل MW2 را در ماه نوامبر مشخص نیست ولی افزایش چشمگیر متوسط قیمت فروش XBOX 360 در ماه نوامبر کاملاً و واضحاً مشخص است.
که نتیجتاً این فرضیه به فروش مدل های 300 دلاری الیت و احتمالاً مدل های گرانتر که امکانات آنلاین ویژه را هم دارا هستند ختم میشود.

hw-sales-nov-08-09.png

با وجود تمام نکات ذکر شده ما فکر میکنیم در تحلیل ماه گذشته میزان فروش PS3 را زیاد در نظر نگرفتیم اما،میزان فروش XBOX 360 را کم پیش بینی کردیم،با کمتر شدن اثر COD:MW2 احتمالاً آوانس XBOX 360 هم در ماه دسامبر از بین خواهد رفت.
سپتامبر گذشته در حالی که ماه آگوست را تحلیل میکردیم فروش PS3 را بین 2 تا 2.5 میلیون دستگاه در سه ماهه ی آخر سال 2009 پیش بینی کردیم،میزان فروش این سیستم در حال حاضر نصف میزان پیش بینی شده است به اعتقاد ما در پایان سال فروش PS3 کمتر از میزان پیش بینی قبلی ما خواهد بود.
در مورد Wii فروش ابتدای سال تا کنون این سیستم 28% کاهش داشته است و با وجود کاهش قیمت هم چیز زیادی تغییر نخواهد کرد چرا که واقعیت این است که درخواست برای این کنسول نسبت به نوامبر گذشته کمتر بود البته با بیش از 1.2 میلیون دستگاه فروش در ماه نوامبر دلیلی برای نگرانی نسبت به آینده ی این سیستم نخواهد بود. انتظار فروش 2 میلیون دستگاهی برای Wii میرود که طبق استانداردهای هر کس بسیار سلامت خواهد بود.
ما هنوز نظر مشخصی نسبت به PSP نداریم با عرضه ی مدل جدید و بازی های عالی هم در فروشگاهها و هم به صورت آنلاین باید انتظار جلب توجه خریداران را نسبت به این سیستم داشته باشیم.البته فروش این کنسول از ابتدای سال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال پیش 34% و همانطور که نمودار بالا نشان میدهد بیش از 30% فقط در ماه نوامبر کاهش داشته است.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or