این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
ماکان جان الان این حرف را می زنی ولی یادت هست یک زمانی می آمدی و می گفتی از 2 , 3 هفته قبل تا یک ماه(تو همین حدود :biggrin1: می گفتی ) بعد از انتشار FFXIII ژاپن تحت تاثیر قرار می گیره و همه PS3 می خرند.خوب وقتی بازی روز اولش بیشتر از 1 میلیون نسخه میفروشه معلومه که هفته های بعد افت فروش پیدا میکنه...
ماکان جان الان این حرف را می زنی ولی یادت هست یک زمانی می آمدی و می گفتی از 2 , 3 هفته قبل تا یک ماه(تو همین حدود می گفتی ) بعد از انتشار FFXIII ژاپن تحت تاثیر قرار می گیره و همه PS3 می خرند.
100% فروش ps3 خوب شده و طبق آمار الان که آخر سال هست در ژاپن هفته ای بالای 100 هزار تا می فروشه که البته به غیر از آن هفته و به لطف باندل ها بقیه هفته ها این فروش بالا ربطی به عرضه FFXIII نداره همان طور که در بقیه دنیا هم نسبت به پارسال بهتر می فروشد.چه ربطی داره؟ من دارم فروش بازی رو میگم! وگرنه فروش PS3 همین الانشم افتاده رو دور و بالای 100 تا میفروشه!! اختلافشم در مجموع با Wii نزدیک 300 هزار تا شد...
اما تو از فروش FFXIII دفاع کردی در صورتی که خودت هم می دونی فروش این شماره نسبت به نام و لقب هایی که بهش می دهند کم بوده .
این هم مثل همون حرف هست که می گفتی از دو سه قبل تا 1 ماه بعد تو ژاپن اثر می گذاره.آخه از کجا میگی 2 میلیون می فروشه.یعنی تو میگی برای یک FF از سری اصلی این فروش برای هفته دوم خوب هست؟من از فروش FFXIII دفاع کردم (البته منظورت از دفاع چی هست؟) هنوز هم سر حرفم هستم!! این حرفی هم که میزنی اصلا حرف درستی نیست و بی نهایت غلطه به هزار و یک دلیل!!
در درجه اول بدون شک فروش FFXIII تا آخر این نسل از 2 میلیون میزنه بالاتر و میشه مثل FF های دیگه (حالا یکم این ور انور)
اما مساله مهم تر این هست که در نسل حاظر این که ما انتظار داشته باشیم FFXIII بیاد توی ژاپن بالای 2.5 مثلا بفروشه دور از منطق و عقل هست!
فروش FFXIII رو هم من از اول بالای دو میلیون تخمین زدم که خوب تا آخر این نسل به طور حتم بهش خواهد رسید و هیچیش هم غلط نیست و نخواهد بود...
در ضمن تا به اینجای کار که پیش بینی فامیتسو و بقیه تحلیل گر ها غلط از آب در امد که میگفتن فروشش نهایت به 1.360 میرسه!!
این هم مثل همون حرف هست که می گفتی از دو سه قبل تا 1 ماه بعد تو ژاپن اثر می گذاره.
آخه از کجا میگی 2 میلیون می فروشه.یعنی تو میگی برای یک FF از سری اصلی این فروش برای هفته دوم خوب هست؟
اگر 200 , 300 هزار برای تو این ور انور هست درسته ولی همین 200 , 300 باعث بشه به 2 میلیون نرسه چی؟فروشش در حدود X-2 که یک SPIN OFF هست بشه چی ؟هنوز میشه دفاع کرد ازش .
وقتی FF XII نتونست با اون همه PS2 توی ژاپن به 2.5 برسه تو انتظار داری XIII برسه؟
منتظر دلایلت برای غلط بودن حرفم هستم.
اصلا مگه سونی بازی دیگری غیر FF برای گیمر های ژاپنی داشت که میگی همه درشون رو تخته کردند؟سونی بیشتر تمرکز روی بازار غرب داشت و فقط یک FF را برای ژاپن داشت.خواهشا قبل از اینکه حرفی بزنید یکم تحقیق کنید!!
من گفتم این بازی از یک ماه قبل رو بازار ژاپن تاثیر میزاره، حرفم هم کاملا درست بود. قبل از انتشار این بازی بقیه شرکت ها انتشار بازی هاشون رو تعطیل کردن، مغازه ها تمرکز رو گذاشتن روی این بازی و ... . وقتی من میگم عرضه این بازی از یک ماه قبل رو بازار تاثیر میزاره به این معنی نیست که یعنی از یک ماه قبل همه شرکت های دیگه درشون رو تخته میکنن و یهو فروش PS3 سر به فلک میکشه!!
FFXIII به خوبی جو رو برای خودش مساعد کرد و وقتی عرضه شد هم فروش خیلی خوبی کرد! بهتره هم بدونی وقتی PS3Slim عرضه شد و قیمت PS3 کاهش پیدا کرد (که از نظر ژاپنی ها مهم ترین اتفاق سال بود!!) فروش این کنسول رفت رو 140 تا اما بعد از عرضه FFXIII رفت رو 240 تا! اینم در نظر بگیر که FFXIII قیمتی معادل با دوتا بازی Wii داره!! و باندل هاش هم اصلا ارزون نبود!
به این میگن تکون دادن بازار! الان هم که PS3 کماکان داره فروشی نزدیک 120 تا رو تجربه میکنه به خاطر یکی از آشنایان بنده نیست...
بازم نیست کسی علم غیب داشته باشه تا همچین حرفی رو بزنه! وقتی فروش PS3 افزایش بازی کنه و مخصوصا این بازی هم هم قیمت بازی های دیگه PS3 بشه خود به خود انقدر فروش میکنه که راحت از 2 بزنه بالاتر و در نهایت به 2100 تا 2200 برسه. FFXIII اگه همین الان هم فروشش متوقف بشه معادل FFX-2 فروخته!!
باز هم عدم اطلاع شما از ... . این دو تا FF زمین تا آسمون با هم فرق میکنن و همه FF فن ها هم اینو میدونن! (یعنی فرق بین کیتاسه و ایتو!). بعد خواهشا به من نشون بده من کی گفتم FFXIII نزدیک 2.500 میفروشه؟
شما اصلا چیزی نگفتی که من بخوام بگم درست یا غلط بوده!! از اول امدی حرف یک عده رو تکرار کردی که هی سعی دارن بگن فروش FFXIII برای یه عنوان Mainline اصلا خوب نیست که خوب همه با توجه به نیاز بازار و ... میدونن کاملا غلط هست!
مشکل شما ها این هست که این نکته رو در نظر نمیگیرید که مثلا FFX در طول نسل قبل تونست به فروش 2300 (اگه اشتباه نکنم) دست پیدا کرده!! الان هم قبل از اینکه شور حسینی بردارتتون تا آخر این نسا صبر کنید و اگه فروش FFXIII کماکان روی 1600 ثابت موند انوقت بیایید صحبت کنید!
داشتم پستاتونو میخوندم پیش خودم میگفتم هی دارین الکی به این دوستمون گیر میدین که ff به 2m نمیرسه در حالی که مثل روز روشن بود که میرسه.خوشحالم که فهمیدیآمار این هفته فروش بازی ها در ژاپن آمد و خوبی قضیه این هست که FFXIII فروشش افت نکرده زیاد و در همان چهارم باقی ماند و خوشحالم که به نظر می رسه که به 2 میلیون حتما در ژاپن خواهد رسید و از فروش X-2 خواهد گذشت و امیدوارم تا آخر این نسل به فروش FFX و FFXII که حدود 2 میلیون و 300 هزار تا هست برسه.
Media Create Dec 28-Jan 3
01./01. [WII] New Super Mario Bros. Wii (Nintendo) - 268,000 / 2,708,000 (-47%)
02./03. [NDS] Tomodachi Collection (Friend Collection) (Nintendo) - 186,000 / 2,502,000 (-18%)
03./02. [NDS] The Legend of Zelda: Spirit Tracks (Nintendo) - 126,000 / 418,000 (-57%)
04./04. [PS3] Final Fantasy XIII (Square Enix) - 112,000 / 1,802,000 (-41%)
05./06. [WII] Wii Fit Plus (Nintendo) - 105,000 / 1,421,000 (-8%)
06./05. [NDS] Pokemon Heart Gold/Soul Silver (Pokemon Co.) - 75,000 / 3,539,000 (-40%)
07./07. [NDS] Inazuma Eleven 2: Threat of the Invaders - Fire/Blizzard (Level 5) - 69,000 / 976,000 (-30%)
08./08. [WII] Wii Sports Resort (Nintendo) - 68,000 / 1,636,000 (-6%)
09./12. [PSP] Phantasy Star Portable 2 (SEGA) - 44,000 / 506,000
10./10. [NDS] Prof. Layton and the Devil's Flute (Level 5) - 43,000 / 602,000 (-32%)
11./09. [WII] Taiko Drum Master Wii 2 (Namco Bandai)
12./18. [WII] Momotarou Dentetsu 2010: Sengo Ishin no Hero Daishuugou! no Maki (Hudson)
13./17. [WII] Mario Kart Wii (Nintendo)
14./14. [NDS] New Super Mario Bros. (Nintendo)
15./16. [PSP] World Soccer Winning Eleven 2010 (Konami)
16./11. [WII] PokePark Wii: Pikachu's Big Adventure (Pokemon Co.)
17./27. [PSP] Monster Hunter Portable 2 G (BEST Reprint) (Capcom)
18./20. [PSP] Mobile Suit Gundam: Gundam vs. Gundam NEXT PLUS (Namco Bandai)
19./13. [NDS] Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Nintendo)
20./24. [PS3] Call of Duty: Modern Warfare 2 (Square Enix)
21./19. [WII] Samurai Warriors 3 (Koei)
22./15. [NDS] Pen 1 Grand Prix: Penguin no Mondai Special (Konami)
23./50. [WII] Wii Play (Nintendo)
24./22. [NDS] Power Pro Kun Pocket 12 (Konami)
25./23. [NDS] Tamagotchi no Narikiri Channel (Namco Bandai)
26./21. [PSP] Naruto: Shippuuden N-Ultimate Accelerator 3 (Namco Bandai)
27./28. [NDS] Dragon Quest IX: Defenders of the Starry Sky (Square Enix)
28./47. [WII] Animal Crossing: City Folk (Nintendo)
29./32. [NDS] Mario Kart DS (Nintendo)
30./40. [PS2] World Soccer Winning Eleven 2010 (Konami)
NDS - 12
WII - 10
PSP - 5
PS3 - 2
PS2 - 1