آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

سلام

ُSony گزارش مالی سال پیش خود را در تاریخ 14 می منتشر کرد.

sonty.jpg

سازنده ی کنسول های Playstation به دلیل بحران اقتصادی بین المللی و قوت گرفتن ین در مقابل دیگر ارزها مخصوصاً دلار شرایط خوبی را سپری نمی کند،سونی اعلام کرد در سال مالی منتهی به 31 مارچ 2009 متحمل 1.03 میلیارد دلار زیان خالص شده است.بخش سرگرمی های کامپیوتری سونی اعلام کرد این قسمت در سال گذشته 612 میلیون دلار ضرر عملیاتی را متحمل شده،فروش PS2 بسیار کاهش پیدا کرده اما فروش بازی های PS3 به شدت افزایش پیدا کرده است.این شرکت همچنین یادآور شد در این سال 103.7 میلیون نسخه بازی PS3 شیپ شده است.
کمی قبل سرویس خبر بازار سهام نیکی ژاپن اعلام کرد شرکت سونی سال مالی خود را با بیش از 2 میلیارد دلار ضرر به پایان خواهد رساند که با پیش بینی سود 200 میلیارد ینی(2.1 میلیارد دلار یا 1.4 میلیارد یورو)خود سونی بسیار مغایرت داشت.
متاسفانه اوضاع برای سونی بدترین حالت ممکنه که JNBNS پیش بینی کرده بود پیش رفت و سونی اعلام کرد در سال پیش 227.8 میلیارد ین(2.38 میلیارد دلار یا 1.57 میلیارد یورو)ضرر عملیاتی داده است و ضرر خالص این شرکت به رقم 98.9 میلیارد ین(1.03 میلیارد دلار یا 682 میلیون یورو)رسیده است.این ضرر سالانه همچنین اولین ضرر سونی بعد از سال 1995 است.
سونی اواخر سال پیش اعلام کرد قصد دارد 16,000 نفر از کارکنان خود را اخراج کند و ساختار عملیاتی خود را تغییر دهد.همانطور که پیش تر اشاره شد مقامات سونی دلیل اصلی این ضرر کم سابقه را بالا رفتن ارزش ین دانستند و به سود پارسال این شرکت که به رقم 374.5 میلیارد ین(3.9 میلیارد دلار یا 2.6 میلیارد یورو) اشاره کردند،بعد از منتشر شدن گزارش مالی سونی سهام این شرکت در بازار بورس 6.8% کاهش یافت.
بخش بازی های سونی که مسئولیت تولید PS2,PS3,PSP و بازی های آنها را بر عهده دارد متحمل زیان عملیاتی 58.5 میلیارد ین(612 میلیون دلار یا 403 میلیون یورو)شد که وضعیت بهتری نسبت به سال پیش با زیان عملیاتی 124.5 میلیارد ین(1.3 میلیارد دلار یا 859 میلیون یورو)دارد.(سونی دلیل کاهش زیان را توسعه ی بازار PS3 و کاهش قیمت ساخت این کنسول بیان کرد)

playstation_logo.jpg

فروش کلی کنسول به دلیل کاهش فروش PS2 پایین تر از سال قبل اعلام شد،PS2 کلاً 7.91 میلیون دستگاه فروش داشت(5.75 میلیون دستگاه کاهش نسبت به سال قبل)در حالی که فروش PSP و PS3 افزایش داشته و برای PSP به 14.11 میلیون دستگاه(300,000 دستگاه افزایش) و برای PS3 به 10.06 میلیون دستگاه(940,000 دستگاه افزایش)رسید.
فروش بازی برای PSP و PS2 کاهش پیدا کرد،برای PS2 به رقم 83.5 میلیون نسخه(70.5 میلیون نسخه کاهش)و برای PSP به رقم 50.3 میلیون نسخه(5.2 میلیون نسخه کاهش)رسید و اما فروش بازی های PS3 با افزایش 45.8 میلیون نسخه به 103.7 میلیون نسخه رسید.
در پایان سونی برای 12 ماه آیند پیش بینی ضرر 120 میلیارد ین(1.3 میلیارد دلار یا 827 میلیون یورو)را اعلام کرد،همچنین اعلام شد به دلیل شرایط وخیم اقتصادی و کاهش فروش PS2 میزان فروش امسال ممکن است پایین تر از هدف تعیین شده باشد و این شرکت سال بعد را هم با ضرر پشت سر بگذارد البته در مورد PS3 اعلام شد با کاهش بیش از پیش هزینه ی ساخت احتمالاً وضعیت سوددهی بهتر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
منظورت رو نفهمیدم ولی
یک میلیون و پانصد هزار نسخه!!!
1،500،000 units

البته اگه منظورتون همون خبری هست که چند صفحه پیش دوستمون گذاشت باید بگم که اون خبر برای vgchartz بود پس فیک بود.من جایی ندیدم کسی فروش بازی رو توی جهان به طور آشکار بیان کنه فقط همون اوایل سونی فروش بازی زو 1 میلیون نسخه اعلام کرد و بعدش دیگه خبری نشد. من توی چند تا پست قبلی (حدود دو صفحه قبل)فروش بازی رو توی چند تا کشور به صورت مستند نوشتم.

سلام.
شاید سوال من به موضوع تاپیک بستگی نداشته باشه ولی این خیلی ذهنمو مشغول کرده.;)

خواستم بپرسم چرا قدرت گرفتن ین در مقابل دیگر ارزها موجب ضرر شرکت ها شده؟

خواستم بپرسم چرا قدرت گرفتن ین در مقابل دیگر ارزها موجب ضرر شرکت ها شده؟
سلام
چون اکثر شرکت های ژاپنی معاملات و استراتژیشون رو روی دلار و تا حدودی یورو تعیین می کنند و وقتی ین ارزشش بیشتر بشه معنیش اینه که به ازای دلار یا یوروی بیشتری اون سرویس،محصول یا خدمات خاض رو ارائه کنن و همچنین توی بازارهای بین المللی که قیمت کالاهای مختلف یکسانه شرکت های بین المللی که توی کشورهای مختلف فعالیت دارن متضرر میشن.
"ناگفته نماند این قضیه بیشتر برای کمپانی هایی که فعالیت وسیع در کشور ژاپن دارن صدق می کنه"

سلام

ُSony گزارش مالی سال پیش خود را در تاریخ 14 می منتشر کرد.

sonty.jpg

سازنده ی کنسول های Playstation به دلیل بحران اقتصادی بین المللی و قوت گرفتن ین در مقابل دیگر ارزها مخصوصاً دلار شرایط خوبی را سپری نمی کند،سونی اعلام کرد در سال مالی منتهی به 31 مارچ 2009 متحمل 1.03 میلیارد دلار زیان خالص شده است.بخش سرگرمی های کامپیوتری سونی اعلام کرد این قسمت در سال گذشته 612 میلیون دلار ضرر عملیاتی را متحمل شده،فروش PS2 بسیار کاهش پیدا کرده اما فروش بازی های PS3 به شدت افزایش پیدا کرده است.این شرکت همچنین یادآور شد در این سال 103.7 میلیون نسخه بازی PS3 شیپ شده است.
کمی قبل سرویس خبر بازار سهام نیکی ژاپن اعلام کرد شرکت سونی سال مالی خود را با بیش از 2 میلیارد دلار ضرر به پایان خواهد رساند که با پیش بینی سود 200 میلیارد ینی(2.1 میلیارد دلار یا 1.4 میلیارد یورو)خود سونی بسیار مغایرت داشت.
متاسفانه اوضاع برای سونی بدترین حالت ممکنه که JNBNS پیش بینی کرده بود پیش رفت و سونی اعلام کرد در سال پیش 227.8 میلیارد ین(2.38 میلیارد دلار یا 1.57 میلیارد یورو)ضرر عملیاتی داده است و ضرر خالص این شرکت به رقم 98.9 میلیارد ین(1.03 میلیارد دلار یا 682 میلیون یورو)رسیده است.این ضرر سالانه همچنین اولین ضرر سونی بعد از سال 1995 است.
سونی اواخر سال پیش اعلام کرد قصد دارد 16,000 نفر از کارکنان خود را اخراج کند و ساختار عملیاتی خود را تغییر دهد.همانطور که پیش تر اشاره شد مقامات سونی دلیل اصلی این ضرر کم سابقه را بالا رفتن ارزش ین دانستند و به سود پارسال این شرکت که به رقم 374.5 میلیارد ین(3.9 میلیارد دلار یا 2.6 میلیارد یورو) اشاره کردند،بعد از منتشر شدن گزارش مالی سونی سهام این شرکت در بازار بورس 6.8% کاهش یافت.
بخش بازی های سونی که مسئولیت تولید PS2,PS3,PSP و بازی های آنها را بر عهده دارد متحمل زیان عملیاتی 58.5 میلیارد ین(612 میلیون دلار یا 403 میلیون یورو)شد که وضعیت بهتری نسبت به سال پیش با زیان عملیاتی 124.5 میلیارد ین(1.3 میلیارد دلار یا 859 میلیون یورو)دارد.(سونی دلیل کاهش زیان را توسعه ی بازار PS3 و کاهش قیمت ساخت این کنسول بیان کرد)

playstation_logo.jpg

فروش کلی کنسول به دلیل کاهش فروش PS2 پایین تر از سال قبل اعلام شد،PS2 کلاً 7.91 میلیون دستگاه فروش داشت(5.75 میلیون دستگاه کاهش نسبت به سال قبل)در حالی که فروش PSP و PS3 افزایش داشته و برای PSP به 14.11 میلیون دستگاه(300,000 دستگاه افزایش) و برای PS3 به 10.06 میلیون دستگاه(940,000 دستگاه افزایش)رسید.
فروش بازی برای PSP و PS2 کاهش پیدا کرد،برای PS2 به رقم 83.5 میلیون نسخه(70.5 میلیون نسخه کاهش)و برای PSP به رقم 50.3 میلیون نسخه(5.2 میلیون نسخه کاهش)رسید و اما فروش بازی های PS3 با افزایش 45.8 میلیون نسخه به 103.7 میلیون نسخه رسید.
در پایان سونی برای 12 ماه آیند پیش بینی ضرر 120 میلیارد ین(1.3 میلیارد دلار یا 827 میلیون یورو)را اعلام کرد،همچنین اعلام شد به دلیل شرایط وخیم اقتصادی و کاهش فروش PS2 میزان فروش امسال ممکن است پایین تر از هدف تعیین شده باشد و این شرکت سال بعد را هم با ضرر پشت سر بگذارد البته در مورد PS3 اعلام شد با کاهش بیش از پیش هزینه ی ساخت احتمالاً وضعیت سوددهی بهتر خواهد شد.

اقا اینا الان همش یعنی چی؟!:biggrin1:
یعنی توی این مدت همش ضرر داده اون ارقامی هم که گفتی متاسفانه اصلا توی ذهن من نمیگنجه!:biggrin1:
یعنب حالا به سود دهی میرسه؟

.
گه 5/1 میلیون باشه که خیلی کمه:eek:
کم یا زیاد مسئولان سونی اعلام کردند فروش این عنوان در حد انتظاراتشون بود.
قا اینا الان همش یعنی چی؟!:biggrin1:
یعنی توی این مدت همش ضرر داده اون ارقامی هم که گفتی متاسفانه اصلا توی ذهن من نمیگنجه!:biggrin1:
یعنب حالا به سود دهی میرسه؟
نه فقط سونی بلکه اکثر کمپانی های تجاری متحمل ضرر وزیان فراوان شدند نمونه ی بارزش هم Panasonic بود که حدود 4 میلیارد دلار زیان عملیاتی کرد...
در پایان سونی برای 12 ماه آیند پیش بینی ضرر 120 میلیارد ین(1.3 میلیارد دلار یا 827 میلیون یورو)را اعلام کرد
به نظر من این به نوعی بد شانسی بود برای سونی چون آنالیزرهای بازار شرکت سونی سال 2006 فکر نمی کردند پرزیدنت ایالات متحده تا این حد به مقوله ی جنگ اهمیت بده و شرایط اقتصادی بین المللی رو به گنداب تبدیل کنه!!

به نظر من این به نوعی بد شانسی بود برای سونی چون آنالیزرهای بازار شرکت سونی سال 2006 فکر نمی کردند پرزیدنت ایالات متحده تا این حد به مقوله ی جنگ اهمیت بده و شرایط اقتصادی بین المللی رو به گنداب تبدیل کنه!!
جرج بوش چیزی رو به من ثابت کرد که که بهش شک داشتم :mad:

من شک داشتم یک انسان می تونه این قدر احمق باشه اما حالا مطمئن شدم :sick:

بحث سیاسی هم نداریم !

جرج بوش چیزی رو به من ثابت کرد که که بهش شک داشتم :mad:

من شک داشتم یک انسان می تونه این قدر احمق باشه اما حالا مطمئن شدم :sick:

بحث سیاسی هم نداریم !
نه دیگه دوست عزیز!
اینکه بخوایم بگیم همه ش تقصیر وضعیت بد اقتصادیه اصلاً توجیه منطقی نیست...
Rolls Royce باکیفیت ترین خودروساز جهانه ولی فروشش حتی از سایپا و ایران خودرو هم کمتره،حالا شاید باخودت بگی میزان تولید Rolls Royce از خیلی از شرکت ها کمتره ولی آیا اگر تولید Rolls Royce هم اندازه ی شرکت های دیگه بود فروشش هم به اندازه ی همون شرکت ها بود؟ 100% نه! چرا که RR یه براند لوکس محسوب میشه و مشتری های خاص داره و دلیل اصلی تولید پایین این خودرو هم همینه،چون مشتری هاش توی سال کمتر از 1000 دستگاه تقاضا دارن پس اگر تولید RR حتی 10000 دستگاه در سال هم بود فقط 1000 تاش فروش میرفت مسلماً اگر غیر از این بود RR هم برای افزایش سود تولیدشو بالاتر میبرد...
اصلاً قصد مقایسه ی PS3 و X360 رو ندارم ولی واقعیت اینه که برای عموم مردم دنیا 399.99$ رقم بالایی و اجناس با چنین شعاع قیمت تقریباً لوکس محسوب میشن(حتی اگر رونق اقتصادی وجود داشت)ولی 199.99$ قیمت معقولیه و اکثر مردم دنیا میتونن از پسش بر بیان...مشکل اصلی سونی توی این نسل اینه که بازی کردن RE5 با X360 میشه:200$+60$=260$ ولی همین بازی روی PS3 میشه:400$+60$=460$ ممکنه بعضی ها بگن Blu-ray ولی واقعیت اینه که خیلی ها اصلاً به چنین چیزی اهمیت نمی دن یا اگه دنبال تماشای فیلم باشن خوب در حال حاضر BP در بازار با قیمت نزدیک به 99.99$ وجود داره و تازه اگه این افراد هم PS3 بخرن بازم به ضرر سونیه چرا؟ چون همین میشه که بازی های PS3 فروش خوبی ندارن و مثلاً یه بازی خدا مثل KZ2 با حدود 40 میلیون یورو هزینه ی ساخت بعد از 3 ماه هنوز فروشش به 2 میلیون نرسیده...
سیاست blu-ray سونی توی این نسل به نظر شخصی یکی از بزرگترین اشتباهاتش بود چون هم به بازار BP خودش لطمه زد هم PS3 رو از رسالت اصلیش دور کرد.

نه دیگه دوست عزیز!
اینکه بخوایم بگیم همه ش تقصیر وضعیت بد اقتصادیه اصلاً توجیه منطقی نیست...

شما اصلا یک بحث دیگه مطرح کردی که منطقی بود و جالب اون پست من بیشتر جنبه شوخی داشت

اما اینو اضافه کنم اون حرفو از روی هوا نزدم و جرج بوش واقعا احمقه ... چه هزینه سر سام آوری برای جنگ کرد و چه پولی ریخت توی جیب شرکت های اسلحه سازی ..کلا این یک بحث جداست و این جا جاش نیست

قیمت بالای PS3 نمیتونه زیاد رویه فروشش تاثیر بگزاره..

به نظر من بیشتر تبلیغات هست که این مشکل رو برای سونی به وجود آورده.. وگرنه اگر شما مدل پریمیوم رو با مدل 40 گیگ سونی مقایسه کنید زیاد اختلافی تو قیمت نمیبینید

تازه 360 این همه مشکل براش به وجود آمد و خیلی ها رو بدبین کرد..

البته الان در حال حاضر بحران اقتصادی حرف اول رو میزنه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or