این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
1/5 یا 1/5 ؟؟سلام
KZ2 آخرین بار میزان فروشش 1/5 میلیون نسخه(WW) اعلام شد.
FIFA 09 هم آخرین اماری که ازش بود 7 میلیون نسخه بود
متاسفانه آماری از PES 2009 دسترس نیست(یا حداقل من ندارم)
این دو تا چه فرقی داشت با هم الان1/5 یا 1/5 ؟؟
منظورت رو نفهمیدم ولی1/5 یا 1/5 ؟؟
منظورت رو نفهمیدم ولی
یک میلیون و پانصد هزار نسخه!!!
1،500،000 units

سلامخواستم بپرسم چرا قدرت گرفتن ین در مقابل دیگر ارزها موجب ضرر شرکت ها شده؟
اقا اینا الان همش یعنی چی؟!:biggrin1:سلام
ُSony گزارش مالی سال پیش خود را در تاریخ 14 می منتشر کرد.
![]()
سازنده ی کنسول های Playstation به دلیل بحران اقتصادی بین المللی و قوت گرفتن ین در مقابل دیگر ارزها مخصوصاً دلار شرایط خوبی را سپری نمی کند،سونی اعلام کرد در سال مالی منتهی به 31 مارچ 2009 متحمل 1.03 میلیارد دلار زیان خالص شده است.بخش سرگرمی های کامپیوتری سونی اعلام کرد این قسمت در سال گذشته 612 میلیون دلار ضرر عملیاتی را متحمل شده،فروش PS2 بسیار کاهش پیدا کرده اما فروش بازی های PS3 به شدت افزایش پیدا کرده است.این شرکت همچنین یادآور شد در این سال 103.7 میلیون نسخه بازی PS3 شیپ شده است.
کمی قبل سرویس خبر بازار سهام نیکی ژاپن اعلام کرد شرکت سونی سال مالی خود را با بیش از 2 میلیارد دلار ضرر به پایان خواهد رساند که با پیش بینی سود 200 میلیارد ینی(2.1 میلیارد دلار یا 1.4 میلیارد یورو)خود سونی بسیار مغایرت داشت.
متاسفانه اوضاع برای سونی بدترین حالت ممکنه که JNBNS پیش بینی کرده بود پیش رفت و سونی اعلام کرد در سال پیش 227.8 میلیارد ین(2.38 میلیارد دلار یا 1.57 میلیارد یورو)ضرر عملیاتی داده است و ضرر خالص این شرکت به رقم 98.9 میلیارد ین(1.03 میلیارد دلار یا 682 میلیون یورو)رسیده است.این ضرر سالانه همچنین اولین ضرر سونی بعد از سال 1995 است.
سونی اواخر سال پیش اعلام کرد قصد دارد 16,000 نفر از کارکنان خود را اخراج کند و ساختار عملیاتی خود را تغییر دهد.همانطور که پیش تر اشاره شد مقامات سونی دلیل اصلی این ضرر کم سابقه را بالا رفتن ارزش ین دانستند و به سود پارسال این شرکت که به رقم 374.5 میلیارد ین(3.9 میلیارد دلار یا 2.6 میلیارد یورو) اشاره کردند،بعد از منتشر شدن گزارش مالی سونی سهام این شرکت در بازار بورس 6.8% کاهش یافت.
بخش بازی های سونی که مسئولیت تولید PS2,PS3,PSP و بازی های آنها را بر عهده دارد متحمل زیان عملیاتی 58.5 میلیارد ین(612 میلیون دلار یا 403 میلیون یورو)شد که وضعیت بهتری نسبت به سال پیش با زیان عملیاتی 124.5 میلیارد ین(1.3 میلیارد دلار یا 859 میلیون یورو)دارد.(سونی دلیل کاهش زیان را توسعه ی بازار PS3 و کاهش قیمت ساخت این کنسول بیان کرد)
![]()
فروش کلی کنسول به دلیل کاهش فروش PS2 پایین تر از سال قبل اعلام شد،PS2 کلاً 7.91 میلیون دستگاه فروش داشت(5.75 میلیون دستگاه کاهش نسبت به سال قبل)در حالی که فروش PSP و PS3 افزایش داشته و برای PSP به 14.11 میلیون دستگاه(300,000 دستگاه افزایش) و برای PS3 به 10.06 میلیون دستگاه(940,000 دستگاه افزایش)رسید.
فروش بازی برای PSP و PS2 کاهش پیدا کرد،برای PS2 به رقم 83.5 میلیون نسخه(70.5 میلیون نسخه کاهش)و برای PSP به رقم 50.3 میلیون نسخه(5.2 میلیون نسخه کاهش)رسید و اما فروش بازی های PS3 با افزایش 45.8 میلیون نسخه به 103.7 میلیون نسخه رسید.
در پایان سونی برای 12 ماه آیند پیش بینی ضرر 120 میلیارد ین(1.3 میلیارد دلار یا 827 میلیون یورو)را اعلام کرد،همچنین اعلام شد به دلیل شرایط وخیم اقتصادی و کاهش فروش PS2 میزان فروش امسال ممکن است پایین تر از هدف تعیین شده باشد و این شرکت سال بعد را هم با ضرر پشت سر بگذارد البته در مورد PS3 اعلام شد با کاهش بیش از پیش هزینه ی ساخت احتمالاً وضعیت سوددهی بهتر خواهد شد.
کم یا زیاد مسئولان سونی اعلام کردند فروش این عنوان در حد انتظاراتشون بود.گه 5/1 میلیون باشه که خیلی کمه![]()
نه فقط سونی بلکه اکثر کمپانی های تجاری متحمل ضرر وزیان فراوان شدند نمونه ی بارزش هم Panasonic بود که حدود 4 میلیارد دلار زیان عملیاتی کرد...قا اینا الان همش یعنی چی؟!:biggrin1:
یعنی توی این مدت همش ضرر داده اون ارقامی هم که گفتی متاسفانه اصلا توی ذهن من نمیگنجه!:biggrin1:
یعنب حالا به سود دهی میرسه؟
به نظر من این به نوعی بد شانسی بود برای سونی چون آنالیزرهای بازار شرکت سونی سال 2006 فکر نمی کردند پرزیدنت ایالات متحده تا این حد به مقوله ی جنگ اهمیت بده و شرایط اقتصادی بین المللی رو به گنداب تبدیل کنه!!در پایان سونی برای 12 ماه آیند پیش بینی ضرر 120 میلیارد ین(1.3 میلیارد دلار یا 827 میلیون یورو)را اعلام کرد
جرج بوش چیزی رو به من ثابت کرد که که بهش شک داشتمبه نظر من این به نوعی بد شانسی بود برای سونی چون آنالیزرهای بازار شرکت سونی سال 2006 فکر نمی کردند پرزیدنت ایالات متحده تا این حد به مقوله ی جنگ اهمیت بده و شرایط اقتصادی بین المللی رو به گنداب تبدیل کنه!!

جرج بوش چیزی رو به من ثابت کرد که که بهش شک داشتم
من شک داشتم یک انسان می تونه این قدر احمق باشه اما حالا مطمئن شدم
بحث سیاسی هم نداریم !
نه دیگه دوست عزیز!
اینکه بخوایم بگیم همه ش تقصیر وضعیت بد اقتصادیه اصلاً توجیه منطقی نیست...