این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
ps4 پنج سال پیش با 1.562 میلیارد رکورد بیشترین فروش بازی و نرم افزار روی یه کنسول ویدیو گیم رو بین همه کنسول های تاریخ شکونده بودنینتندو سوییچ با فروش بیش از 1.56 میلیارد نسخه بازی روی دستگاه، رکورد بیشترین فروش بازی و نرم افزار روی یه کنسول ویدیو گیم رو بین همه کنسول های تاریخ شکوند و از رکورد افسانه ای PS2 عبور کرد.
(در نظر بگیرید که من دقیق نمیدونم پلتفرم هولدرهای متفاوت چجوری میزان فروش نرم افزار برحسب عدد رو حساب می کنن، ولی خب این ارقام، ارقام گزارشی خودشونه و حداقل میدونم نینتندو فروش DLC ها رو جزو فروش نرم افزار حساب نمیاره)
View attachment 417276
ps4 پنج سال پیش با 1.562 میلیارد رکورد بیشترین فروش بازی و نرم افزار روی یه کنسول ویدیو گیم رو بین همه کنسول های تاریخ شکونده بود
PS4 is the king of software with 1.5 billion games sold, dethrones PS2
View attachment 417282
از 5 سال پیش سونی امار جداگانه ps4 ارائه نداده / در بدترین حالت تا الان به 1.8 میلیارد رسیده
اون 1.4 میلیارد تا پایان زمستان 2020 ( پایان سال مالی 2019 )گفتم، چون آخرین آمار خود سونی 1.41 ـه مال PS4 بعد از اون ترکیبی حساب کرده مال دو تا کنسول PS4 و PS5 رو
در بدترین حالت ممکن PS4 تا الان به 1.8 میلیارد نرم افزار فروخته شده رسیده ( به نظر من نزدیک 2 میلیارد
)
نمیدونم والا حتما ما حالیمون نیست و تمام این سال ها که همچین چیز پرتکراری میدیدیم توهم زدیم. ایشالا که این موسسه های بی طرف و پاک دست بدون هیچ قصد و نیتی چنین دروغی رو هی تکرار میکنن.معمولاً سهم نسخههای ویژه و پریمیوم در پیشفروش بازیها چیزی حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد بوده، اما GTA VI این عدد رو به نزدیکی ۹۰ درصد رسونده.
تازه DLC هم جدا میفروشه؟برام سوال شد که این pokemon pokopia چنده قیمتش
View attachment 417494
شبیه این بازی اسکمای استیمه که یوتیوبرا واسه مسخره بازی جمع میشن بازی میکنن