این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
این بازی بیشتر فروشش روی PS هستوضعیت فروش BO7 اصلا جالب نیست، توی چند روز از Top 10 استیم هم خارج شده (گلوبال)
View attachment 401119
ممنون بابت آمار ولی لطفا این تحلیلی که داری رو به خبر نچسبوناکسپدیشن ۳۳ و هالونایت سیلکسانگ، علیرغم انتشار روی گیمپس، پرفروشترین عناوین این لیست هستند. دث استرندینگ ۲ علیرغم بیشترین بودجه و مارکتینگ در این لیست، کمتر از تمام عناوین فروخته است.
View attachment 401176
ممنون بابت آمار ولی لطفا این تحلیلی که داری رو به خبر نچسبون
اون ایندیها که هیچی ولی DS2 در مقایسه با 33 و KCD2 چندماه دیرتر منتشر شده و هم انحصاری یک پلتفرمه.
مقایسه درستی نیست.
امیدوارم حداکثر تا مارچ دیگه بدتش روی پی سی اورج پلیرای خرج کن پی اس برای این جور بازیا تره هم خورد نمیکنن وطن این بازی پی سیهاکسپدیشن ۳۳ و هالونایت سیلکسانگ، علیرغم انتشار روی گیمپس، پرفروشترین عناوین این لیست هستند. دث استرندینگ ۲ علیرغم بیشترین بودجه و مارکتینگ در این لیست، کمتر از تمام عناوین فروخته است.
View attachment 401176
استرندینگ رو میگی؟ اینکه اتفاقا به واسطه دی ان ای کوجیما، وطن اصلیش همین پلی استیشنهامیدوارم حداکثر تا مارچ دیگه بدتش روی پی سی اورج پلیرای خرج کن پی اس برای این جور بازیا تره هم خورد نمیکنن وطن این بازی پی سیه
خوب معلوم دث 2 اصلا بگو aaaaa بازی جوریه که ذاتا کمتر افرادی پیدا میشن بازیش کنن و حوصلش داشته باشن اگر جاش گاد لست هورایزون انچارتد اسپایدر من و ... بود از نظر فروش همه این بازیارو رو یدونه 5 نابود میکرد یا حتی همین گوست که بعد همه اینا عرضه شده و با اون همه حواشی تو یه ماه 3.3 میلیون فروخته دث 2 اگر رو 50 تا پلتفرم هم عرضه بشه فروش خاصی نخواهد داشت بخصوص دیگه ملت دقیقا میدونن سبکش چیه و از هر 100 نفر یکی به زور میپسندتش !اکسپدیشن ۳۳ و هالونایت سیلکسانگ، علیرغم انتشار روی گیمپس، پرفروشترین عناوین این لیست هستند. دث استرندینگ ۲ علیرغم بیشترین بودجه و مارکتینگ در این لیست، کمتر از تمام عناوین فروخته است.
View attachment 401176
خیر این تعصب به برند رو بزارین کنار نسخه اول ds بالای 2 میلیون نسخه فقط روی pc فروختهخوب معلوم دث 2 اصلا بگو aaaaa بازی جوریه که ذاتا کمتر افرادی پیدا میشن بازیش کنن و حوصلش داشته باشن اگر جاش گاد لست هورایزون انچارتد اسپایدر من و ... بود از نظر فروش همه این بازیارو رو یدونه 5 نابود میکرد یا حتی همین گوست که بعد همه اینا عرضه شده و با اون همه حواشی تو یه ماه 3.3 میلیون فروخته دث 2 اگر رو 50 تا پلتفرم هم عرضه بشه فروش خاصی نخواهد داشت بخصوص دیگه ملت دقیقا میدونن سبکش چیه و از هر 100 نفر یکی به زور میپسندتش !
همه این بازی ها بجز ds2 که واسه pc نیومده 85 تا 90 درصد امار فروششون مربوط به پلتفرم pc هستاکسپدیشن ۳۳ و هالونایت سیلکسانگ، علیرغم انتشار روی گیمپس، پرفروشترین عناوین این لیست هستند. دث استرندینگ ۲ علیرغم بیشترین بودجه و مارکتینگ در این لیست، کمتر از تمام عناوین فروخته است.
View attachment 401176
نسخه ۱ هورایزون فکر کنم ۶ ۷ میلیون رو پی سی فروخت نسخه دو چقدر فروخت ؟خیر این تعصب به برند رو بزارین کنار نسخه اول ds بالای 2 میلیون نسخه فقط روی pc فروخته
اگه ds2 انحصاری نبود الان راحت بالای 5 میلیون نسخه فروش کرده بود
همه این بازی ها بجز ds2 که واسه pc نیومده 85 تا 90 درصد امار فروششون مربوط به پلتفرم pc هست

یعنی 6-7 میلیون نفر با هم تصمیم گرفتن یه بازی رو بخرن تا سونی رو گول بزنن بازیهای بعدیش رو هم روی پی سی بده که نتونن بخرن؟نسخه ۱ هورایزون فکر کنم ۶ ۷ میلیون رو پی سی فروخت نسخه دو چقدر فروخت ؟
اون دوران که بازیا سونی تازه داشتن رو پی سی میومدن و پی سی گیمرا میخریدنشون تا سونی تحریک کنن بازیاش رو پی سی بده گذشت فروش نسخه ۲ دث اگر تو ۱۰ سال رو پی سی به ۲ میلیون برسه ترکونده سال ۲۰۵۰ شاید رسید ۵ میلیون
DS فقط از نظر اینکه اسم کوجیما روشه و سینماتیک داره پی اس تایپ شته کلیت بازی اندازه تجربه گرایانه ترین ایندیها دور از جریان اصلی پی اسهاسترندینگ رو میگی؟ اینکه اتفاقا به واسطه دی ان ای کوجیما، وطن اصلیش همین پلی استیشنهمخاطب اصلی این دی ان ای اینجاست...
البته رو پی سی هم فکر کنم موفق بشه چون عمده پی سی گیمر های بازی بخر، سلیقه خوب و متنوعی دارند و معمولا همه چی بازی میکنند هر چی خوب باشه... پی سی گیمر هاردکور و درست حسابی کم نداریم و زیاد هم داریم...