آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

9620.png
گزارش مالی سونی برای سه‌ماهه دوم سال مالی ۲۰۲۵ نشان می‌دهد بخش گیمینگ PlayStation عملکردی قوی و روبه‌رشد داشته است.

در این دوره، درآمد PlayStation به ۷.۵۶ میلیارد دلار و سود عملیاتی آن به ۸۱۷.۳ میلیون دلار رسیده است. این سه‌ماهه دومین رکورد بالای عرضه کنسول PS5 ثبت شد و حالا این کنسول به پنجمین محصول پرفروش تاریخ سونی تبدیل شده است.

بخش نرم‌افزار با درآمد ۴.۲۷ میلیارد دلاری همچنان بزرگ‌ترین منبع درآمد PlayStation است. تعداد کاربران فعال ماهانه نیز با رشد سه‌میلیونی به ۱۱۹ میلیون نفر رسیده است.

PlayStation 5 اکنون تنها دو میلیون دستگاه از PS4 عقب‌تر است و در فروش کلی از PSP، Game Boy Advance و Xbox ۳۶۰ پیشی گرفته؛ تنها ۳.۹۵ میلیون دستگاه تا عبور از PlayStation ۳ فاصله دارد.

در این فصل، فروش بازی‌های PS4 و PS5 به ۸۰.۳ میلیون نسخه رسید که ۲.۶ میلیون بیشتر از پارسال است و فروش بازی‌های انحصاری نیز یک‌میلیون نسخه رشد داشته است.

سونی همچنین پیش‌بینی سود سال مالی ۲۰۲۵ را افزایش داده و اعلام کرده مجموع فروش نرم‌افزارهای PlayStation از ۶.۵ میلیارد نسخه گذشته است؛ رکوردی تاریخی در میان تمام پلتفرم‌های بازی.​

حدود ۳ درصد گیمرها خریدنش
Tsushima فکر کنم ۱۳ تا فروخته بود
سوشیما توی 4.5 سال 13 میلیون فروخته...

این امار یوتی برای 32 روز بعد از لانچ هست

سوشیما بعد از 4 ماه 5میلیون رو رد کرد...

امار تقریبا مثل همون سوشیماست

سوشیما توی 4.5 سال 13 میلیون فروخته...

این امار یوتی برای 32 روز بعد از لانچ هست

سوشیما بعد از 4 ماه 5میلیون رو رد کرد...

امار تقریبا مثل همون سوشیماست
برا بازی که کل بودجش 60 میلیون دلار بوده عالیه....یعنی تقریبا تو یک ماه 4 برابر هزینه سوداور بوده بازی. :D

.

View attachment 400063

ARC چهار میلیون رد کرد

==
آمار فیک نگذارید هیچکس آمار رسمی کنسول‌های ماکروسافت نگفته
اون ۸۴ هم شیپ هست نه فروش!
اینکه تو کویر انحصاری تنها انحصاریت اینقدر کم بفروشه جای دفاع نداره
فکر کنم FH5 رو PS بیشتر فروخته!
تو این نسل تمام انحصاری های مهم سونی رکورد نسخه قبلی یا حتی کل ساخته استدیوشونو زدن. GoY هم تا آخر نسل احتمالا بیشتر از GOT بفروشه.

البته به نظر من فروش انحصاری های سونی نسبت به محبوبیت و قدرت برند پلی استیشن باید یه چیزی مثل بازیای نینتندو باشه. یکم باید از پیرو ترند بودن دربیان و یه هویت پلی استیشنی خلق کنن.

منم اگه جای مدیران مایکروسافت بودم و این آمار میدیدم گریه م میگرفت... چیه خدایی این؟

3 برابر فروش بیشتر به عبارتی 199 درصد!

در حدی نیست اصلا مایکروسافت که بخواد مقایسه بشه چه برسه به اینکه فن هم داشته باشه و ازش دفاع کنن :))

• Like
Reactions: Destro
View attachment 400063

ARC چهار میلیون رد کرد

==
آمار فیک نگذارید هیچکس آمار رسمی کنسول‌های ماکروسافت نگفته
اون ۸۴ هم شیپ هست نه فروش!
اینکه تو کویر انحصاری تنها انحصاریت اینقدر کم بفروشه جای دفاع نداره
فکر کنم FH5 رو PS بیشتر فروخته!

آمار فیک که تا وقتی مایکروسافت خودش آمار فروش سخت افزار نده از گزارشات دست دوم شرکت های آماری باید استفاده کرد. نمیشه اساس مقایسه رو دور ریخت.

ولی در مورد شیپ vs فروش

این رو من یه بار این جا می گم. دفعه بعدی اگه کسی همچین موضوع مسخره ای رو عنوان کرد پستش پاک میشه و اگه دوباره بیانش کرد تو این تاپیک اخطار میخوره. چون کاملا بحث فروش تو این تاپیک رو به قهقرا می بره.

همه ... و تاکید می کنم، همه کمپانی های پلتفرم هولدر، هر وقت آمار میدن آمار Shipment کنسول هاست. نه فقط هم پلتفرم هولدرها. بقیه سازنده های سخت افزار و گوشی سازها و همه همینن
من مثالم رو با نینتندو میزنم.
وقتی نینتندو میگه 10 میلیون سوییچ 2 شیپ کرده تو 4 ماه. یعنی 10 میلیون سوییچ 2 فروخته به فروشگاه ها... تمام!
دیگه نینتندو کنسول هایی که به فروشگاه فروخته رو ازشون پس نمیگیره. از نظر نینتندو و از نظر سهامدارهای نینتندو و از نظر تحلیلگرای بازار ویدیو گیم، اون 10 میلیون کنسول فروخته شده و تمام.

حالا یکی میاد میگه آقا نینتندو که کنسول رو به مشتری نفروخته. صرفا داده فروشنده.
خب که چی :دی
اگه اون فروشنده نتونه کنسول رو بفروشه به مشتری، مریضه دوباره سفارش بده؟ نینتندو رو شقیقه صاحب اون فروشگاه اسلحه گذاشته که بیشتر سفارش بده؟ :Sniper:
نه دیگه! میفروشه که باز سفارش میده. رقم کاذب نیست این. کاملا مبتنی بر عرضه و تقاضاست. مخصوصا و مخصوصا برای محصولی مثل کنسول ویدیو گیم که عمر طولانی ای تو بازار داره (در مقایسه با گوشی ها و لپ تاپ ها و بازی های فیزیکی)

در نهایت دفعه بعد کسی نیاد این جا برای بحث راه انداختن این موضوع مسخره Sold vs Shipment رو راه بندازه. دوباره تاکید می کنم. پستش به محض مشاهده حذف میشه. چون واقعا فرقی با اسپم نداره.

آخرین ویرایش:
این هم آمار فروش کنسول طی ۵ سال تو امریکا

پیشبینی میشه فروش کنسول PS5 طی Lifespan خودش بیش از 47 میلیون فروش داشته باشه

PS5 after 5 years 26.7

DS 57M
PS2 53M
Switch 53M (and counting)
360 46M
Wii 45M
GB 43M
PS1 40M
GBA 40M
PS4 38M
NES 33M
XB1 33M
PS3 29.3M

آخرین ویرایش:
این هم آمار فروش کنسولها طی ۵ سال تو امریکا

PS5 after 5 years 26.7

DS 57M
PS2 53M
Switch 53M (and counting)
360 46M
Wii 45M
GB 43M
PS1 40M
GBA 40M
PS4 38M
NES 33M
XB1 33M
PS3 29.3M
این آمار برای کل فروش کنسول‌ها توی آمریکاست، نه ۵ سال اول. :دی
PS5 توی ۵ سال اول حضور در آمریکا، بعد از PS2 رتبه دوم سریع‌ترین فروش رو بین کنسول‌های سونی داشته. :دی

0cd612_25c3sad.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or