این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اينجا جاي كل كل نيست ولي جوابتو ميدم لطفا اگه جوابي داشتي توي پيامهاي پروفايل بذار كه تاپيك منحرف نشه.مطمئنی اونا پر طرفدار تر از halo و gow هستن ؟ :laughing:
اینا رو سونی منتشر میکنه نمیشه خریدشون که !
ماکروسافت اگه بخاد همه پولشو بده میتونه کل قسمت playstation سونی
رو بخره :laughing: مثل این که ماکروسافت رو دست کم گرفتی :laughing:
البته هیچ وقت این اتفاق نمیفته چون ماکروسافت هیچ وقت کل پولشو واسه این کار خرج
نمیکنه (شما گفتی همه ی پولش )
میدونم بعضی جاها بیشتره ولی مثل اینکه کامل حرفم رو متجه نشدیسونی حتی اگه
بیشتر از ماکرو و نینتندو هم بفروشه سودش به اونا نمیرسه دلیلش رو هم گفتمسخت
افزار ps3 گرونه هر چقدر زیاد هم فروش بره سود آنچنانی و قابل مقایسه با نینتندو و ماکروسافت واسه سونی نداره![]()

بله معلومه كه پر طرفدار تره!شما حاظري god of war3 بازي كني يا halo!
درسته من فن holo نيستم!ولي من نسخه 3 اين بازي رو روي legendery تموم كردم!و مدتها هم مولتي پلير بازي ميكردم تا اينكه بن شدم!:biggrin1:پس لطفا نگو هيچي از هيلو نميدونم چون ساعتها پاش نشستم!مشکل اینجاست که شما فکر میکنی چون خودت از بازیه مثل Halo خوشت نمیاد بقیه هم این طوری هستن بهتره بری یه سری تحقیق بکنی که Halo چه قدر فروش داشته و داره! تعداد نفراتی هم تو xbl بازی رو آنلاین بازی میکنن همیشه زیاد بوده و این بازی تو رنکینگ بین اول تا سوم بوده! البته من نمیگم God Of War بازیه بدیه مطمئنا بازیه بزرگیه ولی هر بازی جای خودش رو داره...
موفق باشی
چون شما رو Legendery تموم كردي و ساعتها پاش نشستي بگي بازي بده صد در صد درسته؟!درسته من فن holo نيستم!ولي من نسخه 3 اين بازي رو روي legendery تموم كردم!و مدتها هم مولتي پلير بازي ميكردم تا اينكه بن شدم!:biggrin1:پس لطفا نگو هيچي از هيلو نميدونم چون ساعتها پاش نشستم!
در بقيه موارد باهاتون موافقم ولي اينو بايد قبول كرد كه كسي كه gow بازي كرده دلش نمياد به خاطر halo شماره هاي بعديشو از دست بده!
البته اين نظر من و بيشتر اون كسايي كه توي سايت هستن هستش!من به هيچ وجه به سليقه بقيه توهين نميكنم.
ممنون
درسته من فن holo نيستم!ولي من نسخه 3 اين بازي رو روي legendery تموم كردم!و مدتها هم مولتي پلير بازي ميكردم تا اينكه بن شدم!:biggrin1:پس لطفا نگو هيچي از هيلو نميدونم چون ساعتها پاش نشستم!
در بقيه موارد باهاتون موافقم ولي اينو بايد قبول كرد كه كسي كه gow بازي كرده دلش نمياد به خاطر halo شماره هاي بعديشو از دست بده!
البته اين نظر من و بيشتر اون كسايي كه توي سايت هستن هستش!من به هيچ وجه به سليقه بقيه توهين نميكنم.
ممنون
چشم با اينكه جواب داشتم ولي اطاعت ميشه!:biggrin1:اینجا یک پست بی ربط دیگه ببینم با ارسال کننده ی پست به شدت برخورد میکنم ...
لطفا مراعات کنید !!!
آقای محترم لطفا بس کنید . فن به این بچه گی ندیدم . پول پول پول بسه دیگه .
اینجا بخش اخبار هستش نه کل کل .
لطفا انقدر بچه بازی در نیارید :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: . بسه خواهش میکنم مدیران رسیدگی کنن این افراد دنبال کل کل میگردن :smile:

همون طور که گفتی به خاطر این که نگن دنبال کل کل هستم تو پروفابلت جواب میدماينجا جاي كل كل نيست ولي جوابتو ميدم لطفا اگه جوابي داشتي توي پيامهاي پروفايل بذار كه تاپيك منحرف نشه.
بله معلومه كه پر طرفدار تره!شما حاظري god of war3 بازي كني يا halo!(مطمئنن چو فن هستي ميگي halo)من كاري به gears of war ندارم چون خودم فن اين بازيم!
من هم منظورم همين بود.
اگه مايكروسافت خيلي براش 360 مهم بود از اول يه فكري براي 3 چراغ ميكرد(منظورم الان نيست.)پس اين قدر نگو دست كم گرفتي.
من هم ميدنم سودش به اونها نميرسه ولي هنوز مونده تا ps3رشد خودشو بكنه!اون موقع اين حرفتو بزن!
(جواباتو به ترتيب خودت نوشتم!):biggrin1:

سوال ما بي ربط بود يا جوابي نداشتيد:confused:سلام به همه ي دوستان يكي ميتونه يه امار دقيق راجع به فروش كنسول هاي نسل جديد
در اروپا به من بده خيلي وقت پيش يادمه xbox 360 اول بود:biggrin1:
متاسفاته جواب نداشت!من خودم چون نميدونم جواب نميدم.:biggrin1:سوال ما بي ربط بود يا جوابي نداشتيد:confused:
سوال ما بي ربط بود يا جوابي نداشتيد:confused:
اين علت فروش بازي 360 را قبول دارم:biggrin1:desprado من نگفتم که 360 بهتر از 360 نفروخته کجا این حرفو زدم نشونم بده . من گفتم انقدر نگین پول پول تمام .
در ضمن من 21 سال دارم شما باید درست صحبت کنید و به بزرگترتون تیکه نندازین . منم لحنم حالت تمسخر و کل کل نداشت .
علت فروش 360 : بازیهای با کیفیت و ناب هستش دیگه اینجا بحثی بجز چقدر فروش کردن نداشته باشین
بعضی موقع ها با دیدن بعضی پست ها ادم با این نظریه که بازی مال بچه هاست هم نظر می شه اخه ادم با دیدن multi شدن یه بازی به این نتیجه می رسه که sony سودش زیاد نیست:confused::confused::confused:لطفا احترام خودتو نگه دار
من قصد کل کل ندارم همه چیز واضحه ...
بله دقیقا همش پول هر کدوم از 3 شرکت بیشتر سرمایه گذاری کنه و پشتوانه ی مالی بهتری
داشته باشه خیلی به نفعشه
اگه پول مهم نبود بگو چرا چند وقته چند تا از بازیای ps3 واسه 360 تایید شدن نکنه این بازیا
هم مهم نیستن
مثل این که حقیقت خیلی براتون سخته (این که سونی هر چقدر هم فروش کنه سودش زیاد
نیست ...)
همون طور که گفتی به خاطر این که نگن دنبال کل کل هستم تو پروفابلت جواب میدم
هر کی هم خواست میتونه بره و بخونه ...
بازم میگم من دنبال کل کل نبودم یکی از دوستان پرسید چرا بازیای ps3 واسه 360 میان
من هم جواب ایشون رو دادم
دفعه ی دیگه هم به اینجور پستا جواب نمیدم که دوستان فکر نکنن میخام کل کل کنم ...