این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
این واسه UK هست، تو UK قیمت عادی X1 و PS4 در حال حاضر برابره. البته هر کدوم باندل های خیلی مختلفی دارن که بهترین باندل هر کدوم اینا هست:اخه مساله اینجاست که خود کنسول هم 50 دلار ارزونتره یعنی این بازی ها که هیچی باندل بازی شبگرد هم می دادن باز ارزش داشت:d
خداییش یک کنسول میخری هیو که خودش چهار تا بازی هست cod titanfall foza میشه هفت بازی بهت میدن حال کنیاین واسه UK هست، تو UK قیمت عادی X1 و PS4 در حال حاضر برابره. البته هر کدوم باندل های خیلی مختلفی دارن که بهترین باندل هر کدوم اینا هست:
X1 + Halo + CoD: AW + Titanfall + Forza 5 = 360£
البته مجانی بودنشون:d
اخه مساله اینجاست که خود کنسول هم 50 دلار ارزونتره یعنی این بازی ها که هیچی باندل بازی شبگرد هم می دادن باز ارزش داشت:d
این واسه UK هست، تو UK قیمت عادی X1 و PS4 در حال حاضر برابره. البته هر کدوم باندل های خیلی مختلفی دارن که بهترین باندل هر کدوم اینا هست:
PS4 + GTA V + TLoU + Destiny = 370£
X1 + Halo + CoD: AW + Titanfall + Forza 5 = 360£
و البته بهترین باندلی که واسه Forza Horizon 2 من دیدم توی آمازون بود با قیمت £340 که در مقابل این دو تا باندلی که نوشتم خیلی گرون به حساب میاد!![]()
Child of Light made serious money | Short And Sweet Reviewsبازی مثل Assassin’s Creed سود دهی سود آور نبوده ولی به اندازه ای سود داشته که ما میتونیم ادامه بازی(sequel) رو بسازیم"
Mario Kart 8 Wii U Premium Pack £249.99
Wii U Mario and Luigi Premium Pack £235.00
Nintendo Wii U Just Dance 2014 and Nintendo Land Bundle New Super Mario Bros. U + SiNG Party Wii U WIth Microphone £169.99
Nintendo Wii U With Just Dance 2014 + Nintendo Land £159.99
Nintendo Wii U Console + 5 Games:New Super Mario Bros. U+ Captain Toad: Treasure Tracker+Super Smash Bros. + Just Dance 2014+intendo Land £229.99
Standard 8GB Wii U +Super Smash Bros. + Nintendo Land £179.99
Nintendo Wii U Premium Pack LEGO City Undercover Edition £250
Nintendo Wii U Premium Pack The Legend of Zelda: Wind Waker HD £246
اینا ربطی به BF ندارن، باندل هایی هست که چند وقته دارن به فروش میرسن. مثلا GameStop UK الان PS4 سفید (بدون Destiny) رو داره 300 پوند میفروشه. اون باندل هایی که نوشتم هم واسه فروشگاه GAME هست که خیلی وقته باندل های این مدلی رو می فروشهالبته این باندلهایی که گفتید فقط محذوذ به همون روز معروف به black friday هست ولی کاهش قیمت xb1 و یک بازی مجانی چندین هفته ای هست اعمال شده و در حال حاضر مثلا قیمت xb1+acu+ac black flag با نسخه استاندارد ps4 برابر که همون 329£ هست حالا اگه اشتباه می کنم ممنون می شم بگید
OK.البته این باندلهایی که گفتید فقط محذوذ به همون روز معروف به black friday هست ولی کاهش قیمت xb1 و یک بازی مجانی چندین هفته ای هست اعمال شده و در حال حاضر مثلا قیمت xb1+acu+ac black flag با نسخه استاندارد ps4 برابر که همون 329£ هست حالا اگه اشتباه می کنم ممنون می شم بگید
eury@
اگه نینتندو هم همچین تخفیفای وحشتناکی از اول ماه اعمال می کرد حالا نمی گم اول می شد ولی خیلی افزایش پیدا می کرد
متاسفانه سونی و نینتندو تمام تخفیفشون محدود به همون black friday می شه

به نظر من که سونی بیخیاله ! کلا اتحصاری هنوز خوبی ندیدیم رو کنسول که ادم بگه ! طبیعی هم هست وقتی کنسول داره رویایی پیش میره و میفروشه سونی مثل مایکرو دیگه خی باندل و انحصاری و پیشنهاد های خوب نده به نظر من ! ان شالله که چند انحصتری دیگه معرفی بشه.کاهش قیمت به تنهایی فایده نداره.شاید توی یه مقطع کوتاه باعث بشه فروش کنسول یه دفعه بالا بره، ولی تأثیرش زیاد نیست. یه سری المان های مختلف هستن که با هم ترکیب میشن و روی فروش کنسول ها تأثیر میذارن:
قیمت
بازی ها
جَوی که اون کنسول ایجاد کرده
و ...
مثلاً دو نسل پیش، نینتندو اومد سال 2003 (یعنی فقط 2 سال بعد از عرضه Gamecube) قیمت این کنسول رو به 99 دلار رسوند. قیمتی که PS2 اگه اشتباه نکنم سال 2009 بهش رسید.ولی با اون قیمت هم GC نتونست فروش خیلی بالایی داشته باشه. البته اون کنسول از نظر بازی های انحصاری هم وضعش خیلی خوب بود، ولی کلاً اون نسل PS2 انقدر اختلاف رو زیاد کرده بود که بقیه کنسول ها به جایی نمیرسیدن و یه حالتی پیش اومده بود که همه فقط باید PS2 میخریدن.
یا Xbox هم توی همون نسل با اینکه سخت افزار به شدت قوی تری داشت پا به پای PS2 کاهش قیمت میخورد، ولی فروشش خیلی کمتر بود.
الآن X1 توی این مدت تونسته خیلی خوب جلو بیاد و یه جو مثبت و خوبی براش ایجاد شده، برخلاف اوایل کار که اوضاعش از این نظر خراب بود. بعد هم مایکروسافت دقیقاً اومده زمانی قیمت رو کاهش داده و باندل های خفن گذاشته که ملت بیشترین خریدها رو انجام میدن و بازی های بزرگی مثل Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Halo Collection (و در درجه بعدی CoD: AW که سال هاست با Xbox همراهی خوبی داره) پشت سر هم عرضه شدن و در مجموع همه چی دست به دست هم داده تا فروش X1 خیلی بهتر از قبل بشه. من که بعید میدونم این فروش موقتی باشه و احتمال میدم حداقل توی آمریکا و انگلیس بتونه در ادامه هم همین طور کار کنه و دیگه عقب نیفته. از طرفی برای PS4 هم خوبه که سونی دست روی دست نذاره و خیالش خیلی راحت نباشه که همه چی تموم شده!![]()