این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
مقایسه CoD1 و Destiny جالب بود:dانشالله دستینی تا نسخه 6 دووم میاره ببینیم چی میشهفروش Destiny رو تقریبا میشه گفت عالی بوده، نمی دونم چرا فکر میکنید قراره تو همون شماره اول CoD رو بگیرههمون CoD تو شماره 6 ـمش بود که یهو فروشش تخیلی شد، قبلش خیلی خوب میفروخت ولی تخیلی نبود!
![]()
Destiny اون جور که خودشون گفتن قراره تو 10 سال، سه نسخه ازش بیاد. CoD1 چیه الان؟ مسلما فروش Destiny تقریبا عالی بوده و اصلا شکی درش نیست. احتمال زیاد به مرور هم فروشش بهتر میشه.مقایسه CoD1 و Destiny جالب بود:dانشالله دستینی تا نسخه 6 دووم میاره ببینیم چی میشه

من میدونستم این CoD1 از کجا اومده خوب بودفروش Destiny با اون حجم عظیم تبلیغات رو با CoD1 نسل شیشمی مقایسه کردن خیلی جالبه![]()

+به اندازه ی 8 میلیون نسخه فرستادن به فروشگاه ها که تونستن 4 میلیونش رو بفروشن تایتانفال اول سال فقط روی یک پلتفورم 2 میلیون فروخته بود.کلا اکتیویژن Epic Fail شد.
فروش هفته ی اول دستینی رو چطوری با فروش اول سال (19 هفته) تایتانفال مقایسه میکنی !؟ طبق لینک هایی که خودت دادی تایتانفال هفته اول روی وان 900k فروخته که فرقی با دستینی که رو 4 تا پلتفرم 4-5 میلیون فروخته نداره

من حرفم اینه که دستینی به CoD نمیرسه! حالا یکی فکر کنه بعدا میرسه دیگه خیلی جالبه:dهر چند كه با نظر فروبرى مخالفم اما منظورش COD 1 نبود ، منظورش توى شماره اول يعنى Destiny بود ، يعنى Destiny توى شماره اولش به فروش COD نرسيده !![]()
الان بهت میگم از کجا اومده.پستی که زدی توی بطنش این بود که CoD هم از اول پرفروش نبود ولی بعدا شد(1) پس دستینی هم همینطوریه* بعدا بیشتر میفروشه**:d==>دستینی فعلی |(1)شرایطی مثل CoD1...CoD5 داره و بعدا فروشش بهتر میشه(1)من میدونستم این CoD1 از کجا اومده خوب بود ![]()
**:نمی دونم چرا فکر میکنید قراره تو همون شماره اول CoD رو بگیره :biggrin1:
(1):به مرور هم فروشش بهتر میشه.
همون CoD تو شماره 6 ـمش بود که یهو فروشش تخیلی شد، قبلش خیلی خوب میفروخت ولی تخیلی نبود! :biggrin1:
اونموقعی که TF لانچ شد دو کنسول تقریبا" نصف فروخته بودن و X1 هم 500$ بود حالا اگه فکر میکنی فرقی نداره که خب هیچی:dفروش هفته ی اول دستینی رو چطوری با فروش اول سال (19 هفته) تایتانفال مقایسه میکنی !؟ طبق لینک هایی که خودت دادی تایتانفال هفته اول روی وان 900k فروخته که فرقی با دستینی که رو 4 تا پلتفرم 4-5 میلیون فروخته نداره
بعد به این نتیجه هم میرسه که اکتی اپیک فیل شده ؟! ![]()
یه لحظه فکر کردم دستینی 2 هزارتا کلا فروش داشته ![]()
+
فروش هفته ی اول دستینی رو چطوری با فروش اول سال (19 هفته) تایتانفال مقایسه میکنی !؟ طبق لینک هایی که خودت دادی تایتانفال هفته اول روی وان 900k فروخته که فرقی با دستینی که رو 4 تا پلتفرم 4-5 میلیون فروخته نداره![]()
بعد به این نتیجه هم میرسه که اکتی اپیک فیل شده ؟!
یه لحظه فکر کردم دستینی 2 هزارتا کلا فروش داشته![]()
[/LTR](Destiny) Is ~945k on XBO and ~1191k on PS4 (bundle included)

اینکه میشه خیلی کمتر از اون آماری که بچه ها صفحه قبل گذاشتن
آخر هفته اول 4 تا 5 میلیون فروش داشته یا کل و یوم 2.5 تا 3 میلیون !؟