این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
@Farh@d
it had sold just 5 million units as ofApril
خبر برای همین چند وقت پیش هست.
Ryan was very careful to emphasis that this was actual sales to customers, not just sold through to shops, and that puts it well ahead of the Xbox One on around 5 million and the Wii U (which had a year’s head start) on 7 million.
تو 4 ماه چفدر فروش می تونه کنه؟ دیگه نهایتا 1 میلیون@Farh@d
it had sold just 5 million units as ofApril
خوب چه ربطی داره ؟ مگه من گفتم می خواسته تو 4 ماه 10 میلیون فروش کنه ؟در ضمن شما می گی 1 میلیون بر فرض من بگم اصلا 5 میلیون تو 4 ماه فروخته چجوری می خوای حرف منو رد کنی ؟:dتو 4 ماه چفدر فروش می تونه کنه؟ دیگه نهایتا 1 میلیون![]()
خوب چه ربطی داره ؟ مگه من گفتم می خواسته تو 4 ماه 10 میلیون فروش کنه ؟
گفتم آمار 10 میلیون مال سونی جدیده در حالی که آمار مایکروسافت قدیمیه ...
@farh@d
این خبری هم که گذاشتی فقط داره می گه 5 میلیون معلوم نیست از کجا می گه نه به آمار جای خاصی اشاره می کنه نه به گفته ی شخص خاصی ...
احتمالش هم هست که 7 میلیون رو هم رد کرده باشه اما ما اینجا رو احتمالات بحث نمی کنیم حالا اگه کسی از دوستان منبع موثقی داره که X1 تا الان 5 میلیون فروخته فقط به ما هم نشون بده اگر هم ندارید که هیچی ...همون 5 میلیون فروش رو هم خیلی نمیشه بهش استناد کرد چون آخرین باری که مایکروسافت آمار داده 5 میلیون شیپ بوده. خودشون بعدن تو سایتوشون حتی 5 میلیون رو هم نیاوردن و به گفتن میلیونها اکتفا کردن. حتی احتمال اینکه Xone به 5 میلیون هم نرسیده باشه هست.
در طی 7 ماه گذشته تقاضا برای PS4 در آلمان 6 برابر بیشتر از رقیبش یعنی Wii U بوده
آمار اعلام شده تا انتهای June:ایشون در رده سوم حضور دارند

توی قسمت بست سلر آمازون آمریکا این چند وقته زیاد رفتم اما اون چیزی که در این لحظه هست در مکان اول و دوم این قسمت گیفت کارت پلی استیشن هست ! ( طبق معمول هفته های گذشته )
رتبه ی سوم برای واچ داگز نسخه ی PS4 ( به دلیل تخفیفی که خورده )
رتبه ی چهارم برای گیفت کارت پلی استیشن باز هم
رتبه ی پنجم برای باندل معمولی PS4
رتبه ی ششم برای واچ داگز X1 ( تخفیف )
رتبه ی هفتم برای DESTINY نسخه ی X1
رتبه ی هشتم برای گیفت کارت XBL
رتبه ی نهم برای DESTINY نسخه ی PS4
رتبه ی دهم هم برای باندل سفید PS4 به همراه DESTINY
چیزی که به نظر میرسه اینکه X1 باید هر چه سریعتر یه فکری به حال US بکنه
حتی باندل سفید به همراه Sunset Overdrive و باندل اختصاصی COD و همچنین مسترچیف کالکشن تنها چند روز توی TOP 10 این چارت بودن !!!
البته این چند هفته فروش هر عنوانی تحت تاثیر Destiny بوده باید ببینیم بعد از این چه خواهد شد !!!
اما به نظر میرسه X1 به هیلو شدیدا نیاز داره تو این شرایط !
همچنین بازیهای اختصاصی بیشتر که با علاقه مندی های اون منطقه سازگار باشه .
شخصا فکر میکنم توی هالیدی امسال تنها یه مقدار اندکی به فروشش شتاب داده بشه ولی باید منتظر 2015 بود
آمار اعلام شده تا انتهای June:
PlayStation 4 - 540,000
Xbox One - 170,000
Wii U - 160,000
:dفیل اسپنسر سریع باید یه 2-3 تا کنفرانس دیگه بگیره تا X1 بره رتبه اول:dشما Xbox One Madden NFL 15 Bundle تو رتبه 12 رو ندیدید؟ شاید بنظر جالب نیاد این رتبه برای یک کنسول به همراه بازی به قیمت 399$ ولی با توجه به اینکه توی ماههای گذشته XB1 کلاً رتبه 40-50 رو داشت (یک مدت بواسطه کنسول 399$ رتبه 25-30 رو داشت) این رتبه در نوع خودش پیشرفت خوبی برای XB1 به حساب میاد. حتی لوازم جانبی و بازیها هم افزایش فروش داشتن (کنترلر، gift card ها و ...). در رتبه کلی 2013 هم (که در واقع میشه گفت فروش خوبی داشته) XB1 در جایگاه 19 بوده. برای ماه بعد هم باندل SO هست با قیمت 400$ و ماه بعدش هم باندل CoD که با 1 ترا هارد و طراحی مخصوص 500$ هست. از نظر اقتصادی، مایکروسافت بزرگترین اشتباهش این بود که باندل بدون کینکت رو از همون ابتدا عرضه نکرد.
برای آخر سال هم فکر میکنم تخفیفهای خوبی رو برای کنسول، بازیهاش و ... در نظر بگیرن و از اونجایی که کنسول میخواد در 26 کشور دیگه (بجز 13 کشور اولیه) لانچ بشه، حداقل آمار شیپ XB1 در سه ماهه آخر 2014 نباید بد باشه. احتمالاً با ارائه پیشنهادهای خوب در آخر سال (کاهش قیمتهای مقطعی) میتونن حتی فروش بیشتر از حد انتظار هم داشته باشن.
Destiny Could Sell 15 Million Copies This Year, Analyst Says - GameSpotBungie's upcoming shooter Destiny, which is now just two weeks away, could sell as many as 15 million copies this year. That's according to Sterne Agee analyst Arvind Bhatia, who said in a note to investors today that sales expectations for the game are in the range of 8 million to 15 million units
However, based on Sterne Agee's own retailer checks, as well as a strong response to the beta (it had 4.6 million players), positive preorder trends, and an easier competitive slate compared to last year, the firm believes that 15 million copies of Destiny sold this year is achievable
Sterne Agee is not alone in its optimism for Destiny. Another research firm, Cowen & Company, believes the game could sell 10-15 million copies this year, outpacing even Call of Duty: Advanced Warfare