آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

همون آماریی که یوشدا داده بود که ps4 دارها اکثرا قبلا 360 یا کنسول نینتندو داشتن یا اصلا کنسول نداشتن
نزدیک بـه 50 درصد :d
Almost 50 percent of people who have purchased a PS4 didn’t own a PS3 and that’s lots of people that missed exclusive PS3 titles like The Last of Us

یه نکته که تو فروش The Last of Us: Remastered هست اینه که این بازی یه جورایی تو ps4 ریمستر حساب نمیشه یعنی 80 درصد کسایی که ps4 خریدن اصلا این بازی رو با کنسول ps3 تجربه نکردن یعنی کلا ps3 نداشتن که باهاش The Last of Us بازی کنن (همون حرفی که یوشیدا در مورد درصد ps4 دارها زده بود) و نکته بعدی اینه که 10 ملیون کنسول ps4 فروش رفته و تنها بازی انحصاری سونی در این بازده زمانی همین هست و مشتری ها گزینه دیگه ای برای خرید ندارن!!

حالا من یک درصد هم منکر کیفیت این بازی نیستم !! منظور من اینه که این بازی الان یه آی پی جدید برا ps4 محسوب میشه و این جور سبک بازیها فقط در صورتی به این فروش نزدیک میشن که ناشر(سونی) بدونه که بازی رو کی عرضه کنه لیکن اگه این بازی مثلا با desteny به هم میخوردن وضعیت الان این نبود!!
اين عدد 80% رو كه من متوجه نشدم شما از كجا اوردي؟؟!!
اما نكنه بعدي اينه كه چه ربطي به زمان عرضه داره ميزان فروش :-/ الان مثلا سبك اين بازي با ديستني يكي هست كه بخوان رو فروش هم اثر بزارن ؟؟؟؟!!!قطعا كسي كه بخواد fps بخره نمياد لست او اس بخره و كسي هم كه بخواد يه Action-adventure, survival بخره نميره يه بازي Action role-playing First-person shooter بخره.....
فروش اين دو بازي هيچ دخلي به هم ندارن ....
در صورتي هم كه بازيي در سبك TLoU R هم زمان باهاش عرضه ميشد قطعا TLoU R رو فروش اون بازي اثر ميگذاشت نه اون بازي روي TLoU R ....

این gta v کلا چقدر فروخته ؟!!
هنوز تو صدره uk ـه ، بعد اینک نسخه های نسل بعدیشم تازه معرفی شده !
فک کنم روهم رفته فروشش بره بالای 30م.
در مورد فروش GTA V همین بس که سال 2013 توی ژاپن حدود 650 هزار نسخه فروخته و پرفروش ترین بازی PS3 در سال گذشته بوده!!! یعنی در مجموع نهمین بازی پرفروش سال در ژاپن بوده و پرفروش ترین بازی توی کنسول های خونگی. موضوعی که با توجه به سلیقه ژاپنی ها به شدت عجیب و جالبه! :دی

اين عدد 80% رو كه من متوجه نشدم شما از كجا اوردي؟؟!!
اما نكنه بعدي اينه كه چه ربطي به زمان عرضه داره ميزان فروش :-/ الان مثلا سبك اين بازي با ديستني يكي هست كه بخوان رو فروش هم اثر بزارن ؟؟؟؟!!!قطعا كسي كه بخواد fps بخره نمياد لست او اس بخره و كسي هم كه بخواد يه Action-adventure, survival بخره نميره يه بازي Action role-playing First-person shooter بخره.....
فروش اين دو بازي هيچ دخلي به هم ندارن ....
در صورتي هم كه بازيي در سبك TLoU R هم زمان باهاش عرضه ميشد قطعا TLoU R رو فروش اون بازي اثر ميگذاشت نه اون بازي روي TLoU R ....

نظرت محترم
نظر من اینه اگه این بازی عرضش با desteny هم زمان میشد قطعا یه هفته هم نمیتونست تو صدر جدول قرار بگیره

نظرت محترم
نظر من اینه اگه این بازی عرضش با desteny هم زمان میشد قطعا یه هفته هم نمیتونست تو صدر جدول قرار بگیره
اين بازي فقط در 24ساعت اول 1.5 ميليون فروش داشته به نظرم بازم ميتونست باوجود مالتي پلتفرم بودن ديستني قطعا براي يكي دو هفته در صدر باشه ...

بچه ها راست میگن Desteny هزینه ساختش 500 ملیون دلار بوده ؟ :-$ اکتیویژن فک کنم می خواد هرجور هست تا سال تموم نشده در شرکتشو تخته کنه . :d
نه قرار داد خاصي داشتن الان نميدونم چي بود، ولي فكر كنم ٣٠٠ ميليون براي شماره اول همراه با تبليغات بود.
هزينه ساخته شماره اول ٥٠٠ ميليون نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or