آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

مشکل اینه که من نگفتم قراره یه شبه X1 بره PS4 رو بگیره! :دی دارم میگم این کاهش قیمت وقتی با انحصاری های مناسب همراه باشه، اونوقت تاثیرش بیشتر مشخص میشه. وگرنه سونی هم بیکار نیست که، اونم داره روی انحصاری هاش کار میکنه. بحث من سر این بود که اگه قرار باشه رشد خوبی تو فروش X1 صورت بگیره و توی بازه های ماهانه، PS4 رو پشت سر بگذاره باید منتظر اکتبر و نوامبر بمونیم، اینجا هم نتونست از PS4 جلو بیفته یعنی اینکه وضعش خیلی خراب میشه :دی به هر حال فعلا از نظر کمی X1 آخر سال وضع انحصاری هاش بهتر از PS4 هست (Project SPARK و Forza Horizon 2 و Sunset Overdrive و Halo Collection + بازی های مستقل و دانلودی)، حالا این کمیت اگه با کیفیت بالاتر هم همراه بشه (که این رو فقط بعد از عرضه بازی ها میشه نظر داد)، مسلما تاثیر خودش رو میزاره. اون جمله آخرت هم حداقل در مورد من صدق نمیکنه چون من فروش خوب PS4 و بالاتر بودنش از X1 رو نتیجه مستقیم عملکرد بهتر سونی می دونم، اصلا واضحه قضیه.
وضعیت الان X1 رو می‌شه تا حدودی به وضعیت PS4 توی ژاپن ربط داد... الان Ps4 هم تا بازی ژاپنی پسند براش نیاد توی کشور خودش فروش نمی‌کنه این قضیه برای X1 هم صادقه.. از طرفی مایکروسافت به دلیل عقب افتادن توی بازی‌های مولتی پلتفرم باید فشار رو بیاره روی انحصاری ها که این حرکت آخر و بستن Xbox E که کار روی سریال‌های تلوزیونی رو بر عهده داشتن کار خوبی بود چون فعلا Xbox توی وضعیتی نیست که بخواد روی سریال و چیز های متفرقه کار کنه..

یه سری آمار تو Neogaf گذاشتن، درست یا غلط بودنشون پای خودشون :دی
Hardware US LTD's as of July 5, 2014
PS4 ~ 3573k
XB1 ~ 2916k
WIU ~ 2548k
Vita ~ 1840k

LTD Software Sales
Watch Dogs [PS4] 793K [XB1] 500K [360] 326k [PS3] 255k
Titanfall: [XB1] 1010k Retail Standalone [360] 614k
Infamous SS: PS4 648k
Mario Kart 8 [WIU] 753K Retail Standalone, 885k Total
Watch Dogs [PS4] 793K [XB1] 500K [360] 326k [PS3] 255k
Wii Fit U [WIU] 48K
Tomb Raider DE [PS4] 179k [XB1] 99k
Donkey Kong Country TF [WIU] 285k
PvZ Garden Warfare [360] 295k [XB1] 163k
Titanfall: [XB1] 1010k Retail Standalone [360] 614k
Infamous SS: PS4 648k
FF13: Lightening Returns [PS3] 139k [360] 74k
Tales of Symphonia Chronicles [PS3] 77k
FFXHD [PS3] 276k
South Park SoT [360] 289k [PS3] 236k
Dark Souls II [360] 289k [PS3] 236k
Tearaway [PSV] 67k
TW101 [WIU] 83k

عدم تمایل مردم به خرید X1 برعکس تصور شماها فقط قیمت بالای ان نبوده!

به نمودار Xbox One دقت کنید بعد دوباره نقل قول بالا رو بخونید.

60093758616259774224.png

یکی بیاد تو این تاپیک فکر می‌کنه Xbox One سرجمع سه واحد فروخته PS4 دویست میلیون. کاهش قیمت خودش دلیل خرید کنسول تو این مقطع نیست. با این بازیایی که مایکروسافت داره تو 3-4 ماه آخر سال، مطمعنا بازار آمریکا نهایتا تا اکتبر( و دیگه مطمعنا تا مستر چیف کالکشن) برمی‌گرده دستش. یکی دو ماه دیگه هم با دمتون گردو‌ها رو بشکونین( و البته تا آخر سال تو همین تاپیکای آمار فروش خوش باشین، بازی که نداره کنسول اعظم) که تعطیلات امسال، قفسه فروشگاه‌های بازی نشون میده کدوم کنسول تو سال اول عرضه موفق‌تر بوده.

الان کاهش قیمت خورده و تقاضا زیاد شده و تب فروش بالا رفته من بعید میدونم ب همین شکل ماه های آینده برای xb1 تکرار بشه و احتمالا افول میکنه تا رسیدن بازی های انحصاری مایکرو!
سونی هم امسال رو برهوت کرده برای ps4 داران و احیانا اونا که میخوان ب خانواده ps اضافه بشن! خیلی دور از انتظار و بعید نیست امسال که xb1 بلاخره صدر فروش رو از چنگ ps4 در بیاره

يه مشكلي كه هست اينه كه x1 اصلا كاهش قيمت نداشته !! فقط كينكت رو برداشته كه با احتساب قيمت ٢٠٠ دلاري كينكت يه جورايي كلاه برداري محسوب ميشه !! مردم هم كه شنكول كوهي نيستن برن فرت و فرت كنسول بخرن !! مايكروسافت بايد حداقل ١٥٠ دلار قيمت رو cut ميكرد

یعنی تایتانفال تا الان یک میلیون نسخه فروخته؟واقعا حق داره EA بابت این قضیه ناراضی باشه!!:d
کمه؟ :دی الان نسخه های دیجیتالی که با کنسول باندل شده بودن رو هم حساب کنیم احتمالا فروشش به 1.4 میلیون اینجاها میرسه که واسه یه کنسول که Install Base ـش زیر 3 میلیون هست خیلی خوبه :دی

کلا چیزی که میشه از این تاپیک یاد گرفت اینه که همیشه یه بهونه ای هست :d
نسل قبل منطق رو خاموش کرده بودن الان جوری شده که خیلی با منطق دنبال علل فروش کمتر وان میگردن =))

کلا چیزی که میشه از این تاپیک یاد گرفت اینه که همیشه یه بهونه ای هست :d
نسل قبل منطق رو خاموش کرده بودن الان جوری شده که خیلی با منطق دنبال علل فروش کمتر وان میگردن =))
البته شما بودین تا قبل از 2012 منطق رو خاموش کرده بودید می گفتید X360 چون هک شده بیشتر فروخته:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or