این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
وضعیت الان X1 رو میشه تا حدودی به وضعیت PS4 توی ژاپن ربط داد... الان Ps4 هم تا بازی ژاپنی پسند براش نیاد توی کشور خودش فروش نمیکنه این قضیه برای X1 هم صادقه.. از طرفی مایکروسافت به دلیل عقب افتادن توی بازیهای مولتی پلتفرم باید فشار رو بیاره روی انحصاری ها که این حرکت آخر و بستن Xbox E که کار روی سریالهای تلوزیونی رو بر عهده داشتن کار خوبی بود چون فعلا Xbox توی وضعیتی نیست که بخواد روی سریال و چیز های متفرقه کار کنه..مشکل اینه که من نگفتم قراره یه شبه X1 بره PS4 رو بگیره!دارم میگم این کاهش قیمت وقتی با انحصاری های مناسب همراه باشه، اونوقت تاثیرش بیشتر مشخص میشه. وگرنه سونی هم بیکار نیست که، اونم داره روی انحصاری هاش کار میکنه. بحث من سر این بود که اگه قرار باشه رشد خوبی تو فروش X1 صورت بگیره و توی بازه های ماهانه، PS4 رو پشت سر بگذاره باید منتظر اکتبر و نوامبر بمونیم، اینجا هم نتونست از PS4 جلو بیفته یعنی اینکه وضعش خیلی خراب میشه
به هر حال فعلا از نظر کمی X1 آخر سال وضع انحصاری هاش بهتر از PS4 هست (Project SPARK و Forza Horizon 2 و Sunset Overdrive و Halo Collection + بازی های مستقل و دانلودی)، حالا این کمیت اگه با کیفیت بالاتر هم همراه بشه (که این رو فقط بعد از عرضه بازی ها میشه نظر داد)، مسلما تاثیر خودش رو میزاره. اون جمله آخرت هم حداقل در مورد من صدق نمیکنه چون من فروش خوب PS4 و بالاتر بودنش از X1 رو نتیجه مستقیم عملکرد بهتر سونی می دونم، اصلا واضحه قضیه.
عدم تمایل مردم به خرید X1 برعکس تصور شماها فقط قیمت بالای ان نبوده!
*تو آمریکای شمالییعنی تایتانفال تا الان یک میلیون نسخه فروخته؟واقعا حق داره EA بابت این قضیه ناراضی باشه!!:d
کمه؟یعنی تایتانفال تا الان یک میلیون نسخه فروخته؟واقعا حق داره EA بابت این قضیه ناراضی باشه!!:d
البته شما بودین تا قبل از 2012 منطق رو خاموش کرده بودید می گفتید X360 چون هک شده بیشتر فروختهکلا چیزی که میشه از این تاپیک یاد گرفت اینه که همیشه یه بهونه ای هست :d
نسل قبل منطق رو خاموش کرده بودن الان جوری شده که خیلی با منطق دنبال علل فروش کمتر وان میگردن![]()
البته شما بودین تا قبل از 2012 منطق رو خاموش کرده بودید می گفتید X360 چون هک شده بیشتر فروخته![]()

حتما PS3 هم چون هک شد بیشتر از 360 فروخت؟مگه غیر از اینه؟تازه یک سال هم زود تر اومد.![]()

حتما PS3 هم چون هک شد بیشتر از 360 فروخت؟
gg wp.
با حذف کینکت و 100 دلار، باز هم تو بازار اصلیش عقب موند. lol
حالا باز یه عده میان میگن تو کشورهای کمتری عرضه شده. double lol