آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

Shekam.com

این ماه Titanfall عرضه میشه روی XO که خیلی میتونه روی فروشش تاثیر بزاره(توی آمریکا) از اون طرف سونی PS4 رو تو ژاپن عرضه میکنه که پیش بینیم فروش 1 تا 1.5 میلیونی تو 24 ساعت اول هست.
3DS که یک کنسول دستی و ادامه دهنده ی راه پرفروش ترین کنسول بازی تاریخ ژاپن بود تو دو روز اول 370 هزار تا تقریبا فروخت.این پیش بینی هارو نکنید،برای خودتون بده.

فروش این ماه ها اصلا مهم نیست چون تعداد فروش خیلی پایین هست و فوقش 100 هزارتا اختلاف بندازه که این 100 هزارتا مثلا تو تعطیلات کریسمس قابل جبران هست یا مثل جمعه سیاه که XO حدود 900 هزارتا فروخت و PS4 حدود 400 هزارتا که 500 هزارتا اختلاف اونم تو یک روز داشت که PS4 چهار ما هم هر ماه 100 هزارتا بیشتر بفروشه بازم جبران نمیشه..
اولا که دلیل فروش کمتر PS4 تو جمعه سیاهی که گذشت فقط و فقط به خاطر نبودنش تو فروشگاه ها بود!
وگرنه دلیلی نداشت که PS4 از PS3 هم کمتر بفروشه تو اون روز!
دوما PS4 تو آمریکا و UK و هر جای دیگه ای که فکرشو بکنی با اختلاف بیشتر از وان فروخته هر ماه هم این اختلاف داره بیشتر میشه پس این وان هست که باید زور بزنه اختلاف رو جبران کنه نه PS4 که اونم بعید میدونم دیگه زورش برسه!

فروش PS4 در کل دنیا بیشتر از فروش X1 میشه ===> مهم نیست ! چون PS4 توی 280 کشور دنیا از جمله آفریقای جنوبی ، بحرین و بولیوی هم عرضه میشه و این فروشش رو بیشتر میکنه !
فروش PS4 در آمریکا و انگلیس از X1 بیشتر میشه (جزو معدود جاهایی که Xbox توی 4،5 سال اخیر به جز موارد خیلی خیلی کم همیشه از PlayStation جلوتر بوده) ===> مهم نیست ! چون تعداد فروش خیلی پایین هست و اختلاف زیادی ایجاد نمیشه !
کلاً معادله به این شکل هست که همیشه نتیجه "مهم نیست" رو تولید میکنه ! :دی

بهر حال چون 3DS نتونسته دلیل نمیشه که این اتفاق غیر ممکن باشه.PS2 قبلا تو لانچش تو 24 ساعت 1 میلیون فروخته بود تو ژاپن.با توجه به وضعیت بازار کاملا میشه همچین اتفاقی رو برای PS4 هم در نظر گرفت.بهر حال یک هفته دیگه معلوم میشه :)
خوب فروش 20 میلیون در یک روز هم به صورت فرضی غیر ممکن نیست! بین پیش بینی و همینطوری حدس زدن تفاوته. PS2 در لانچ 630 هزار تا فروخت که بزرگترین لانچ تاریخ ژاپنه.شرایط 14 سال پیش کنسول های خانگی و PS2 با الان هم خیلی فرق داره.وضعیت بازیهای لانچ PS4,زمان لانچ و غیره هم هست. اصلا سونی 1 و نیم میلیون کنسول میفرسته تو بازار که بخواد حالا تو 24 ساعت فروش بره؟
حداقل وقتی مردم رو به از روی شکم حرف زدن ( درست یا غلط) متهم میکنید خودتون به یه سری چیزا پایبند باشید.
فروش PS4 در کل دنیا بیشتر از فروش X1 میشه ===> مهم نیست ! چون PS4 توی 280 کشور دنیا از جمله آفریقای جنوبی ، بحرین و بولیوی هم عرضه میشه و این فروشش رو بیشتر میکنه !
این قضیه ی کشورهای بیشتر داستانیه که تا آخر نسل تو بحث های فروش باید بشنویم:دی

آخرین ویرایش:
خوش بین ترین متعصب ترین طرفدار ماکروسافت دنیا هم قبول داره وان شکست میخوره یعنی ماکروحتی مجبور میشه 300.350هم پایین بیاره:دی این بحث کردن نمیخواد.من خودم عاشق دسته اکس باکسم عاشق فورتزا م از طرفداری هیلو ولی اگه حتیps4م600دلاربود و وان400دلار بازم ps4انتخاب اولم میشد:دی

فروش PS4 در آمریکا و انگلیس از X1 بیشتر میشه (جزو معدود جاهایی که Xbox توی 4،5 سال اخیر به جز موارد خیلی خیلی کم همیشه از PlayStation جلوتر بوده) ===> مهم نیست ! چون تعداد فروش خیلی پایین هست و اختلاف زیادی ایجاد نمیشه !
البته این نظریه هایی که دوستان ارائه کردن هنوز به اون نظریه فرابشری "فروش خوب Xbox One به خاطر کمبود PS4 هست" نمیرسه :دی یعنی این نظریه ای که گفتم با اختلاف فراوان بهترین نظریه ای هست که تو عمرم دیدم.

فروش این ماه ها اصلا مهم نیست چون تعداد فروش خیلی پایین هست و فوقش 100 هزارتا اختلاف بندازه که این 100 هزارتا مثلا تو تعطیلات کریسمس قابل جبران هست یا مثل جمعه سیاه که XO حدود 900 هزارتا فروخت و PS4 حدود 400 هزارتا که 500 هزارتا اختلاف اونم تو یک روز داشت که PS4 چهار ما هم هر ماه 100 هزارتا بیشتر بفروشه بازم جبران نمیشه..
من کاری به صحبتهای شما ندارم ولی برام خیلی جالبه دوستانی که مشخصا پلی استیشن فن هستند چرا این پستو لایک کردند:-/

خوب فروش 20 میلیون در یک روز هم به صورت فرضی غیر ممکن نیست! بین پیش بینی و همینطوری حدس زدن تفاوته. PS2 در لانچ 630 هزار تا فروخت که بزرگترین لانچ تاریخ ژاپنه.شرایط 14 سال پیش کنسول های خانگی و PS2 با الان هم خیلی فرق داره.وضعیت بازیهای لانچ PS4,زمان لانچ و غیره هم هست. اصلا سونی 1 و نیم میلیون کنسول میفرسته تو بازار که بخواد حالا تو 24 ساعت فروش بره؟
حداقل وقتی مردم رو به از روی شکم حرف زدن ( درست یا غلط) متهم میکنید خودتون به یه سری چیزا پایبند باشید.
شمام منبعت فکر کنم با ایشون یکی باشه.PS2 تو لانچ ژاپنش 980 هزار کنسول فروخته دوست عزیز.
PS4 sells over a million consoles in 24 hours, beating PS2's 980,000 Japanese launch record | PS4 News | Official PlayStation Magazine

اصلا ربطی به 14 سال پیش و اینها نداره.PS4 کنسولیه با قیمت مناسب و وقتی تونسته تو انگلیس و آمریکا و بیشتر اروپا رکورد های PS2 و باقی کنسول ها رو بشکنه کاملا منطقیه تو ژاپن هم رکورد بشکنه.مطمئنا سونی اگه نمیخواست این مقدار کنسول رو حداقل وارد بازار کنه لانچ ژاپن رو عقب نمینداخت.
سپاس
مسئله ی ps2 حداقل باعث شد قضیه پیش بینی شما فراموش شه.خوبه,نه؟
تو روز اول لانچ 630 هزارتا فروخته و تو 10 روز اول 1 میلیون.

تو جاهای دیگه این اعداد 600 هزار و 980 هزار دکر شدن.مثلا اینجا

تو ویکی و جاهای دیگه هم همین اعدا ذکر شدن.

گرایش شدید مردم به کنسول های دستی از فروش سخت افزار و نرم افزار تو ژاپن مشخصه.نبود عناوین ژاپنی پسند واسه لانچ و زمان بد عرضه ( wii u با اون فروش کم که اوایلش داشت لانچ بیشتر از 300 هزارتایی رو داشت و یکی از عواملش عرضه ی نزدیک کریسمس بود) هم در کنارش.حالا خوب اگه اصرار دارید یک,یک و نیم میلیون(500 هزارتا فاصله!) میفروشه لابد میفروشه دیگه!
اولا که من از مجله رسمی PS لینک دادم .جای بحثی نیست در مورد لانچ PS2.تو همون ویکی هم 980 هزار ذکر شده.در مورد فروش هم پیش بینیم این مقدار هست.حالا اگه شد که درست فکر میکردم اگه نه که اشتباه فکر میکردم.هیچ فکت و اصراری هم نیست.من هنوز نمیفهم برای چی درگیرین!!

آخرین ویرایش:

این قضیه ی کشورهای بیشتر داستانیه که تا آخر نسل تو بحث های فروش باید بشنویم:دی
داداش ps4تا بحال بزرگترین لانچ رو بین کنسول ها داشته اینرو که قبول داری
مردم ژاپن الان تشنه ps4هستند هرجایی که پیش فروش میذاره توی ژاپن به 5ساعت نمیرسه که پیش فروش ها تموم شده پس شایدps4بتونه توژاپن تو 24ساعت اول فروشی 1میلیونی داشته باشه

دوستان بنظر من ارقامی که برای فروش PS4 تو ژاپن پیش بینی میکنید یکم زیاده ! :d
نباید شرایط الان رو با گذشته و زمان PS2 مقایسه کنیم درسته PS4 در همه جای دنیا تقریبا رکورد زده از لحاظ فروش ، ولی بازار ژاپن یکم شرایطش نسبت به گذشته فرق کرده و مردم بیشتر تمایل به کنسول های دستی پیدا کردن ، بنظر من فروش 400 هزار دستگاه تو هفته اول میتونه یه شروع خوب برای PS4 باشه ، فروش بیشتر از 1 میلیون طی 24 ساعت اونم تو ژاپن به نظرم خیلی بعیده ، البته PS4 از زمانی که عرضه شده رسما ترکونده شاید تو ژاپن هم شگفتی ساز بشه :d

نباید شرایط الان رو با گذشته و زمان PS2 مقایسه کنیم درسته PS4 در همه جای دنیا تقریبا رکورد زده از لحاظ فروش ، ولی بازار ژاپن یکم شرایطش نسبت به گذشته فرق کرده و مردم بیشتر تمایل به کنسول های دستی پیدا کردن ، بنظر من فروش 400 هزار دستگاه تو هفته اول میتونه یه شروع خوب برای PS4 باشه ، فروش بیشتر از 1 میلیون طی 24 ساعت اونم تو ژاپن به نظرم خیلی بعیده ، البته PS4 از زمانی که عرضه شده رسما ترکونده شاید تو ژاپن هم شگفتی ساز بشه :d
دوست عزیز ps4هست تو سرزمین خودش عرضه میشه فکر کنم بیشتر 500 هزار تا پیش فروش کرده روز عرضه اش کم کم 500 هزار بیان بخرن میشه 1میلیون

بنظرم لانچ ژاپن ميتونه نماي خوبي از آينده توي اون كشور بهمون بده. اگر خوب بود كه نشون ميده بازار ژاپن دوباره احيا شده كه خيلي از منتقدين هم بهش اشاره كردن اما يه عده ي ديگه هم هستن كه اعتقاد دارن ژاپن ديگه اون ژاپن قديم نيست. يه هفته ديگه معلوم ميشه

شمام منبعت فکر کنم با ایشون یکی باشه.PS2 تو لانچ ژاپنش 980 هزار کنسول فروخته دوست عزیز.
PS4 sells over a million consoles in 24 hours, beating PS2's 980,000 Japanese launch record | PS4 News | Official PlayStation Magazine

اصلا ربطی به 14 سال پیش و اینها نداره.PS4 کنسولیه با قیمت مناسب و وقتی تونسته تو انگلیس و آمریکا و بیشتر اروپا رکورد های PS2 و باقی کنسول ها رو بشکنه کاملا منطقیه تو ژاپن هم رکورد بشکنه.مطمئنا سونی اگه نمیخواست این مقدار کنسول رو حداقل وارد بازار کنه لانچ ژاپن رو عقب نمینداخت.
سپاس
مسئله ی ps2 حداقل باعث شد قضیه پیش بینی شما فراموش شه.خوبه,نه؟
تو روز اول لانچ 630 هزارتا فروخته و تو 10 روز اول 1 میلیون.
تو جاهای دیگه این اعداد 600 هزار و 980 هزار دکر شدن.مثلا اینجا
تو ویکی و جاهای دیگه هم همین اعدا ذکر شدن.

گرایش شدید مردم به کنسول های دستی از فروش سخت افزار و نرم افزار تو ژاپن مشخصه.نبود عناوین ژاپنی پسند واسه لانچ و زمان بد عرضه ( wii u با اون فروش کم که اوایلش داشت لانچ بیشتر از 300 هزارتایی رو داشت و یکی از عواملش عرضه ی نزدیک کریسمس بود) هم در کنارش.حالا خوب اگه اصرار دارید یک,یک و نیم میلیون(500 هزارتا فاصله!) میفروشه لابد میفروشه دیگه!

21107734729455057481.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or