این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد

the PS4 is currently winning the eighth-generation console war
Despite being in second place, the Xbox One is still doing much better than the PS3 or Xbox 360
ولی درکل XO هم نسبتا با شرایطی که تو رسانه ها پیدا کرده بود خوب فروخته .Microsoft and Sony would sell a combined total of 7.2 million consoles in the last six weeks of 2013
اینجوری که من فهمیدم به خاطر شروع بد PS3ــ , Dev friendly نبودن wii و نفروختن 360 تو ژاپن ناشر های ژاپنی از کنسول فراری شدن و بعدها هم ناشر ها دیگه ریسک هزینه زیاد بازیهای AAA رو نپذیرفتن و از دور کنسول خانگی خارج شدن و رفتن به سمت iPhone ! ظاهرا" به خاطر همین قضیه نسبت iOS به آندرویدشون برعکس همه دنیاست (60% به 30%)در مورد ژاپن هم زیاد امیدوار نباشین ! :biggrin1:کلاً ژاپن دیگه اون ژاپن سابق نیست. من که نه ژاپنی هستم نه زیاد اخبارش رو دنبال میکنم ، ولی توی صحبت های ملت این طور فهمیدم که اونجا بیشتر تبدیل شده به کشور وسایل همراه ! از انواع موبایل ها گرفته تا کنسول های دستی. حالا 3DS با فروش نجومی ـش به کنار ، حتی Vita با فروش داغونش هم توی ژاپن وضعیتش بهتر از غرب هست. کلاً بعیده دیگه فروش کنسول های خونگی توی ژاپن مثل نسل های قبل بشه.
همه دارن به خوبی و خوشی بحث میکنن میای بحث الکی راه میندازی! این بچه بازیا نمیخواد تموم بشه؟خدا به دادمون برسه !! تا آخر نسل هشتم به وفور این جمله تاریخی رو خواهیم شنید ! خودتونو آماده کنید براش و بوکمارک کنید این پست منو !![]()
دوست عزیز این اگه هارو ول کن وگرنه میشه گفت اگه ایکس باکس توی ژاپن بیشتر از ps4 فروش کنه میتونه از مجموع فروش ps4 جلو بزنه !من نمی دونم چرا این اختلاف عرضه کشورها براتون مهم نیست..؟ الان اختلاف کشور های عرضه PS4 و XO حدود 40 کشور هست (با توجه به 13 - 53) و اگر XO تو این 40 کشور تنها 30000 تا کنسول می فروخت الان 4.2 میلیون فروش داشت حالا دیرتر عرضه شدن هم بماند.
دوست عزیز صد تا پست دادن که وان تو مقر های اصلی فروشش عرضه شده ولی PS4 هنوز تو ژاپن عرضه نشده در ضمن طبق استدلال شما منم میگم که اگه پی اس 4 به اندازه ی کافی تولید شده بود تو همین مدت به جا 4.2 میلیون رسیده بود به نزدیکای پنج میلیونمن نمی دونم چرا این اختلاف عرضه کشورها براتون مهم نیست..؟ الان اختلاف کشور های عرضه PS4 و XO حدود 40 کشور هست (با توجه به 13 - 53) و اگر XO تو این 40 کشور تنها 30000 تا کنسول می فروخت الان 4.2 میلیون فروش داشت حالا دیرتر عرضه شدن هم بماند.
خدا به دادمون برسه !! تا آخر نسل هشتم به وفور این جمله تاریخی رو خواهیم شنید ! خودتونو آماده کنید براش و بوکمارک کنید این پست منو !![]()
چون واقعاً چیز بی اهمیتی هست !من نمی دونم چرا این اختلاف عرضه کشورها براتون مهم نیست..؟ الان اختلاف کشور های عرضه PS4 و XO حدود 40 کشور هست (با توجه به 13 - 53) و اگر XO تو این 40 کشور تنها 30000 تا کنسول می فروخت الان 4.2 میلیون فروش داشت حالا دیرتر عرضه شدن هم بماند.