آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

WiiU 4.3M
PS4 4.2M
Xbox One 3.0M

آخرین آمار رسمی.

من فکر میکردم تا مارس و شش ماه اول تو فروش wiiu رو میگیرن ... نگو همون ماه اول رسیدن بهش ... نینتندو یه نسل در میونه گیرپاِژ میکنه ... باید یه کنسولش شکست بخوره تا با یه ایده تمام عیار برگرده

واقعاً فروش هر دو کنسول فوق العاده بوده !!!
X1 که بعد از اون همه اخبار منفی و قیمت بالاتر خیلی عالی فروخته.
PS4 هم فروشش محشر بوده ، اون هم در حالی که نمیشه راحت گیر آورد و این 4.2 میلیون کنسولی که فروش رفته ، میشه گفت تقریباً همه کنسول هایی هست که تولید شده. یعنی اگه بیشتر تولید شده بود ، فروشش بالاتر هم میرفت.
امیدوارم فروش کنسول ها همین طور عالی ادامه داشته باشه.
در مورد ژاپن هم زیاد امیدوار نباشین ! :دی کلاً ژاپن دیگه اون ژاپن سابق نیست. من که نه ژاپنی هستم نه زیاد اخبارش رو دنبال میکنم ، ولی توی صحبت های ملت این طور فهمیدم که اونجا بیشتر تبدیل شده به کشور وسایل همراه ! از انواع موبایل ها گرفته تا کنسول های دستی. حالا 3DS با فروش نجومی ـش به کنار ، حتی Vita با فروش داغونش هم توی ژاپن وضعیتش بهتر از غرب هست. کلاً بعیده دیگه فروش کنسول های خونگی توی ژاپن مثل نسل های قبل بشه.

فروش یک میلیونی تو 24 ساعت.
فروش 2.1 میلیونی تو Dec.
حالا هم فروش 4.2 میلونی تا 10 روز پیش .ینی به زبون دیگه تو هر روز(43 روز) 98000 واحد.
شاید بگین PS4 تو 53 کشور عرضه شده و XO فقط تو 13 کشور.ولی مهم اینه که XO تو جاهایی که باید خوب میفروخت عرضه شد(برزیل،استرالیا،امریکا و انگلیس)در صورتی که PS4 هنوز تو ژاپن و به عبارتی تو پاتوقش هنوز عرضه نشده!

PS4 sells 4.2 million units in 2013, beating the Xbox One comfortably

the PS4 is currently winning the eighth-generation console war
Despite being in second place, the Xbox One is still doing much better than the PS3 or Xbox 360
Microsoft and Sony would sell a combined total of 7.2 million consoles in the last six weeks of 2013
ولی درکل XO هم نسبتا با شرایطی که تو رسانه ها پیدا کرده بود خوب فروخته .
-

Sony hopes to sell 5 million PlayStation 4 consoles by March 2014

نامردا میخواستن سورپرایز کنن ملت رو :دی .

در مورد ژاپن هم زیاد امیدوار نباشین !
:biggrin1:
کلاً ژاپن دیگه اون ژاپن سابق نیست. من که نه ژاپنی هستم نه زیاد اخبارش رو دنبال میکنم ، ولی توی صحبت های ملت این طور فهمیدم که اونجا بیشتر تبدیل شده به کشور وسایل همراه ! از انواع موبایل ها گرفته تا کنسول های دستی. حالا 3DS با فروش نجومی ـش به کنار ، حتی Vita با فروش داغونش هم توی ژاپن وضعیتش بهتر از غرب هست. کلاً بعیده دیگه فروش کنسول های خونگی توی ژاپن مثل نسل های قبل بشه.
اینجوری که من فهمیدم به خاطر شروع بد PS3ــ , Dev friendly نبودن wii و نفروختن 360 تو ژاپن ناشر های ژاپنی از کنسول فراری شدن و بعدها هم ناشر ها دیگه ریسک هزینه زیاد بازیهای AAA رو نپذیرفتن و از دور کنسول خانگی خارج شدن و رفتن به سمت iPhone ! ظاهرا" به خاطر همین قضیه نسبت iOS به آندرویدشون برعکس همه دنیاست (60% به 30%)

PS4 تو 48 کشور عرضه شده در مقابل 13 کشوری که Xbox one عرضه شده از اون ور هم تاریخ عرضش زود تر از XO بوده

خدا به دادمون برسه !! تا آخر نسل هشتم به وفور این جمله تاریخی رو خواهیم شنید ! خودتونو آماده کنید براش و بوکمارک کنید این پست منو ! =))

خدا به دادمون برسه !! تا آخر نسل هشتم به وفور این جمله تاریخی رو خواهیم شنید ! خودتونو آماده کنید براش و بوکمارک کنید این پست منو ! =))
همه دارن به خوبی و خوشی بحث میکنن میای بحث الکی راه میندازی! این بچه بازیا نمیخواد تموم بشه؟

در کل آمار نشون میده، فروش و تقاضا برای PS4 و X1 دوبرابر نسل قبل هست. کنسول 360 تو 6 هفته اول 1.5 میلیون فقط فروش داشته . از اون طرف هم PS3 تو 8 هفته اول خودش، 1.7 میلیون فروخته که اگر با فروش نسل جدید کنسول‌ها مقایسه کنیم، X1 نزدیک به دو برابر 360 فروش داشته و PS4 هم نزدیک به 2.5 برابر PS3 فروش کرده.

البته Wii U تو 6 هفته اولش دو میلیون فروخت که بعد از 11 ماه شد 3.9 میلیون. اگر PS4 و X1 به روز Wii U دچار نشن :d( احتمالش کم هست) میتونیم بگیم فروش خیره کننده ای خواهند داشت

من نمی دونم چرا این اختلاف عرضه کشورها براتون مهم نیست..؟ الان اختلاف کشور های عرضه PS4 و XO حدود 40 کشور هست (با توجه به 13 - 53) و اگر XO تو این 40 کشور تنها 30000 تا کنسول می فروخت الان 4.2 میلیون فروش داشت حالا دیرتر عرضه شدن هم بماند.

مایکروسافت هم میتونست کنسولش رو توی 50 تا کشور عرضه کنه. اما وقتی کنسولی نباشه که بفروشه چه 5 کشور چه 50 کشور!! معضلی که Play Station دچارش شده. پس بحث تعداد کشورها رو مطرح کردن نمیتونه کمکی بهتون بکنه !!!
باید قبول کنید که سونی بهتر عمل کرده.

من نمی دونم چرا این اختلاف عرضه کشورها براتون مهم نیست..؟ الان اختلاف کشور های عرضه PS4 و XO حدود 40 کشور هست (با توجه به 13 - 53) و اگر XO تو این 40 کشور تنها 30000 تا کنسول می فروخت الان 4.2 میلیون فروش داشت حالا دیرتر عرضه شدن هم بماند.
دوست عزیز این اگه هارو ول کن وگرنه میشه گفت اگه ایکس باکس توی ژاپن بیشتر از ps4 فروش کنه میتونه از مجموع فروش ps4 جلو بزنه !
درضمن این 50 کشور همه که بازار های بزرگی نیستند ! ناسلامتی قطر , بحرین و کویت هم جزو این 50 کشور هستند !

من نمی دونم چرا این اختلاف عرضه کشورها براتون مهم نیست..؟ الان اختلاف کشور های عرضه PS4 و XO حدود 40 کشور هست (با توجه به 13 - 53) و اگر XO تو این 40 کشور تنها 30000 تا کنسول می فروخت الان 4.2 میلیون فروش داشت حالا دیرتر عرضه شدن هم بماند.​

دوست عزیز صد تا پست دادن که وان تو مقر های اصلی فروشش عرضه شده ولی PS4 هنوز تو ژاپن عرضه نشده در ضمن طبق استدلال شما منم میگم که اگه پی اس 4 به اندازه ی کافی تولید شده بود تو همین مدت به جا 4.2 میلیون رسیده بود به نزدیکای پنج میلیون
حالا شاید حرفم رو قبول نکنی ولی میخوام ببینم وقتی تو کشورهای دیگه هم وان عرضه شد دیگه بهانه ای واسه فروش کم تر وان پیدا میکنین یا نه...!

نخند :dاینم زیاد میشنوین که: xbox one از از اون یکی 100 دلار گرونتره !! میفهمی 100 دلار !!!

چون واقعاً چیز بی اهمیتی هست ! :دی یعنی ربطی به تعداد کنسول های تولید شده نداره و به سیــاست کمپانی ها مرتبطه.
فرض می کنیم سونی و مایکروسافت هرکدوم مثلاً 4 میلیون کنسول تولید کردن (صحبت های غیر رسمی از این هست که مایکروسافت تونسته کنسول بیشتری تولید کنه و توی مغازه ها هم X1 راحت تر گیر میاد ، ولی حالا میگیم مساوی) مایکروسافت این 4 میلیون رو توی 13،14 تا کشور اصلی که تعداد بیشتری گیمر به اصطلاح خفن دارن ریخته (یعنی آمریکا ، انگلیس و بقیه کشورهایی که آمار فروششون بیشتر هست) ، ولی سونی اومده این 4 میلیون رو بین خیلی از کشورها (به جز ژاپن و یه سری جاهای دیگه) تقسیم کرده. کلاً اگه بخوای به این قضیه گیر بدی ، شرایط مایکروسافت شاید حتی بهتر هم باشه ! :دی چون تعداد افرادی که توی آمریکا و کشورهای درجه یک اروپایی همون اول بدون توجه به قیمت و کیفیت بازی ها و ... میرن کنسول میخرن ، بیشتر از کشورهای درجه 2 و 3 هست. یعنی اگه 2 میلیون کنسول توی آمریکا و انگلیس پخش بشه ، احتمال فروش رفتن همه ـشون شاید بیشتر از زمانی باشه که 1.5 میلیون کنسول توی این دو کشور پخش بشه و 500 هزار تا هم توی کشورهای اروپای شرقی و خاورمیانه و ... . دیگه این بستگی به سیـاست ها داره. سونی میخواد کل دنیا کنسولش رو تهیه کنن ، ولی مایکروسافت بیشتر با این حال میکنه که کشورهای بزرگ تر رو اول سرویس بده و بعد از چند ماه بره سراغ کشورهای دیگه.
همین الآن هم خبر اومده که سونی تعداد کنسول های بیشتری رو به کشورهای اصلی اختصاص داده. یعنی مثلاً از عرضه کنسول توی خاورمیانه کم کرده و به آمریکا و انگلیس و بقیه اروپایی ها بیشتر کنسول رسونده. چون سود این کار بیشتر هست. یعنی همین لحظه 1 میلیون کنسول بیشتر توی آمریکا و انگلیس و آلمان و فرانسه بفرستی ، راحت تر و سریع تر فروش میره تا توی کشورهایی مثل یونان ، قبرس ، اسلواکی ، بحرین ، نیکاراگوئه ، بولیوی و آفریقای جنوبی و ... یعنی همون چیزی که مایکروسافت انجام داده و اول رفته سراغ کشورهای اصلی و کاری با کشورهای پایین تر که گیمر کمتری دارن نداشته.
دیرتر عرضه شدن هم برای هر دو بوده. سونی توی آمریکا (کشور محبوب Xbox) یه هفته زودتر کنسولش رو عرضه کرد. مایکروسافت هم توی اروپا (قاره محبوب PlayStation) یه هفته زودتر. یعنی هرکدوم توی یه سری مناطق زودتر کنسولشون رو دادن و این طوری نبود که سونی توی اروپا هم اول باشه.

وسط بحث فروش کنسول ها ، آماری از فروش Puppeteer دم دستتون میباشد؟ :d اگر آمار فروش دقیقی نیست،میتونید آمار فروش PSN آمریکا و اروپا از سپتامبر رو بزارید؟ :-" (فکر کنم سپتامبر عرضه شد :d )
میخوام ببینم عمل کرد این شاهکار چطوری بوده :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or