آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

تو این لیست این هفته ی بریتانیا دو نکته مهمه یکی اینکه تقریبا میشه بین انحصاری های لانچ کیلزون رو از لحاظ تجاری موفقترین تونست که با فروش بالای یک میلیون سود آوری خوبی داشته و این سومین هفته ی متوالی هست که تو 10 تا جا خشک کرده!
نکته ی مهم دیگه اینکه اصلا فکرش رو نمی کردم جی تی 6 پایینتر از کیلزون بمونه:d
همه منتظرن که GT رو PS4 ارائه بشه این وسط خود یامائوچی هم هر جا رسیده گفته GT7 روی PS4 کمتر از یک سال میاد یکی از دلایلش اینه بعد هم همه دارن پول جمع میکنن برای نسل جدید

فروش بازی های PS3 و PS4 در هفته ی گذشته در UK:

PS4
1. FIFA 14 – EA
2. Killzone: Shadow Fall – Sony
3. Call of Duty: Ghosts – Activision
4. Battlefield 4 – EA
5. Assassin’s Creed IV: Black Flag – Ubisoft
6. Need for Speed: Rivals – EA
7. Knack – Sony
8. LEGO Marvel Super Heroes – Warner Bros. Interactive
9. NBA 2K14 – Take-Two Interactive
10. Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition – Warner Bros. Interactive

PS3

1. Call of Duty: Ghosts – Activision
2. FIFA 14 – EA
3. Grand Theft Auto V – Take-Two Interactive
4. Assassin’s Creed IV: Black Flag – Ubisoft
5. Gran Turismo 6 – Sony
6. Battlefield 4 – EA
7. LEGO Marvel Super Heroes – Warner Bros. Interactive
8. Need for Speed: Rivals – EA
9. The Last of Us – Sony
10. Batman: Arkham Origins – Warner Bros. Interactive

درسته هم سبک هستن.
ولیgtسه نسل سابقه داره اونم پرفروش ترین ای پی سونی بوده طرفداری خیلی زیادی داره
یعنی نسخه اول فورتزا رو یه کنسول کم فروش2005عرضه شد یعنی همون سالی که نسخه4م جی تی عرضه شد:دی
ماکرو هم تبلیغات زیادی براش نمیکرد یعنی بازی سوم یا چهارم ماکرو بود ولی جی تی برا سونی اول مثل هیلو برا ماکروسافت
حتی ماکرو میاد نسخه5یعنی نسخه اصلی رو لانچ کنسول میکنه و براش مهم نیست یکی از بهترین سری ریسینگ های دنیا چه بلایی سرش بیاد فقط یه بازی برا لانچ داشته باشه
برا همین نمیشه انتظار داشت فورتزا درحد یا نزدیکgtبفروشه برا همین مقایسه عجیبه
فروش فورتزا هم واقعا خوبه
البته کاری با حرفات ندارم که درسته یا نه ولی اینم در نظر داشته باش آمار فروش دیجیتالی GT محاسبه نشده حداقل خودم دیجیتالی خریدم نمیشه انتظار معجزه داشت ولی فکر نمیکنم اونم تعداد کمی باشه

من موندم چرا شما اینقدر به بازار UK استناد می کنید و فکت صادر می کنید در حالی که شاید این بازار 4 درصد کل بازار جهانی هم نباشه.

به خاطر اینکه یه 6-5 سالی شده بود یکی از بزرگترین بازارهای جهان ...
بخطر اینکه بعد از آمریکا و ژاپن بزرگترین بازار جهانه و اگر به نسبت جمعیت حساب کنیم میشه اولین بازار بزرگ جهان یعنی هیچ ملتی به اندازه این انگلیسا گیمر نیست ودلیل دوم هم اینکه تو نسل گذشته این بازار در بست در اختیار مایکرو بود اما این نسل مثل اینکه یکم شرایط فرق کرده:d

البته احمد من تو گفتم که یکی دیگه بشنوه :d

من موندم چرا شما اینقدر به بازار UK استناد می کنید و فکت صادر می کنید در حالی که شاید این بازار 4 درصد کل بازار جهانی هم نباشه.
4 درصد؟
50087236192699270065.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or