این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
یعنی خداییش شما دیگه آخرش هستیدیاد استاد بزرگ فروبری هم به خیر که هفته پیش اینجا آمار میدادن:bighug:![]()
من میخواستم بیام سر این قضیه مسخره ـتون کنم که 3 ماه هستید من رو الکی الاف کردید
البته میدونم که این قضیه کاملا واضح رو هم دوباره باید بشینم توضیح بدم
به هر حال همینکه خود سونی ضایعتون کرد واستون کافیه، قابل توجه ماکان
معلوم شد که حرفهای ممد فروبری و بابک درست بوده
اون 80 میلیون مال 3 ماه پیش بود ولی الان سونی اعلام کرده 80 میلیون شیپ کرده
به هر حال همینکه خود سونی ضایعتون کرد واستون کافیه، قابل توجه ماکان
IDC گفته بود PS3 یک میلیون بیشتر از Xbox 360 فروخته، تو هم طبق همین خبر میگفتی که PS3 فروشش بیشتر از Xbox 360 هست، دیگه لطف زیر حرف خودت نزن میرم بوکمارک میارم ها!دقیقا چی قابل توجه من؟ مورد اول رو که بالا توضیح دادم. خیلی هم روشن هست. فروش PS2 رو کم میکردی فروش PS3 دقیقا 78 میلیون و اینا بود (که به گفته خبرگذاری ها میشد 600 هزارتا بیشتر از 360)، الان هم دقیقا ان دو میلیون که اضافه شده فروش خود PS3 به 80 میلیون رسیده!
IDC گفته بود PS3 یک میلیون بیشتر از Xbox 360 فروخته، تو هم طبق همین خبر میگفتی که PS3 فروشش بیشتر از Xbox 360 هست، دیگه لطف زیر حرف خودت نزن میرم بوکمارک میارم ها!خب تا اینجا شد 1 میلیون بیشتر، تو این 9 ماه هم که چون آمار PS3 جداگانه اعلام شده هم 1 میلیون بیشتر فروخته، پس الان دو حالت وجود داره:
حرف تو درست بوده پس الان PS3 باید 2 میلیون بیشتر از Xbox 360 فروخته باشه.
حرف من درست بوده
حالا اگه کسی اعتقاد داشته باشه 80.000.000 = 80.000.000 یعنی اینکه حرف من درست بوده، اعتقادی هم به این رابطه ریاضی نداشته باشه میتونه بره خودش رو دار بزنه!![]()
![]()
به جان تو قضیه خیلی واضح هست، اون گزارش اشتباه نبوده ولی یادش رفته بوده آمار PS2 رو کم کنهنه موضوعات رو تو هم قاتی نکن. اول اینکه تو گزارش IDC گفته شده بود که فروش PS3 به صورت رند 77 میلیون و فروش 360 به صورت رند 76 هست اما اختلاف دقیق بینشون 600 هزارتا هست. شماها اینو قبول نداشتید و میگفتید نه بیشتر نفروخته و ان آمار چرت هست و فلان. اما الان خوب فروش PS3 بیشتر شده و همین اعداد و ارقامی که میگی رو جمع کنی میشه همین 80 میلیونی که الان سونی گفته. نمیشه؟ در نتیجه ان گزارش قطعا درست بوده! روش دیگه اصلا بحث نکن که توضیح واضحات هست!
اما نکته دوم اینه که آیا ان موضع (یعنی آگست) از 360 بیشتر فروخته بوده یا نه؟ و اینکه الان چقدر بیشتر فروخته. مورد اول رو که من نگفتم و ادعای من نیست، همه خبرگزاری ها گزارش کردن PS3 بیشتر فروخته (از IGN و GS تا بقیه). مورد دوم اینه که الان نسبتشون بهم چقدر هست. من الان نمیدونم مایکرو چفدر فروخته ولی احتمالا تو باید بدونی. لینکش رو بده منم ببینم اما در هر صورت هیچ ربطی به این موضوع نداره که تو و بابک ان موقع گفتید ان گزارشی که همه سایت ها دادن اشتباه هست!
تناقضی وجود داره شما بیا توضیح بده
یعنی با دیوار بحث کرده بودم تا الان فوق دکترای آمار گرفته بودحالا اونا رو ول زیاد نپیچونالان دیگه قبول داری PS3 بیشتر فروخته یا بازم باید فروش PS1 رو کم کنیم از این مقدار![]()
![]()
یعنی بیش از حد باحال هستید، اولش حرف سونی رو قبول نداشتید ولی الان حرف خودتون رو هم قبول ندارید
بار الها این اعصاب پولادینی که به من دادی رو هیچ وقت ازم نگیر :bighug:شما متوجه نشدی بحث سر چیهمن فک میکردم PS3 یک میلیون بیشتر فروحته واسه همین اون پست رو دادم ولی بعد دیدم مساوی هستن پاکش کردمولی خوب در طول این یکی دو سال بلاخره فروش PS3 بهتر بوده دیگه که اومده مساوی شده . مگه نه !!![]()
من فک میکردم PS3 یک میلیون بیشتر فروحته واسه همین اون پست رو دادم ولی بعد دیدم مساوی هستن پاکش کردمیعنی با دیوار بحث کرده بودم تا الان فوق دکترای آمار گرفته بودیعنی بیش از حد باحال هستید، اولش حرف سونی رو قبول نداشتید ولی الان حرف خودتون رو هم قبول ندارید
بار الها این اعصاب پولادینی که به من دادی رو هیچ وقت ازم نگیر :bighug:
برای من خیلی جذابه که ببینم سونی تونسته حتی بیشتر از 100 میلیون بفروشه و برنده نسل 7 هم بشه.کنسول wii الان حدود 100 میلیون فروخته.360 هم 17 اکتبر به این فروش رسیده ، یعنی الآن دیگه تقریباً در یه حد هستن و از این به بعد اختلاف پیدا میکنن !![]()
فکر میکنم سونی تنها کمپانی ای باشه که همه کنسول های خونگی که ساخته ، با فروش فوق العاده همراه بودن !
PS1 و PS2 که فروش رویایی داشتن ، PS3 هم با اون قیمت دیوانه وار 500/600 دلار کارش رو شروع کرد و تا 2،3 سال اول هم شرایطش اصلاً جالب نبود و الآن به 80 میلیون واحد فروش رسیده که یه آمار عالیه !
یه نگاهی به بقیه کمپانی ها بندازیم ، هرکدوم حداقل یکی دو تا شکست دارن. از سگا که دو تا کنسول آخرش شکست سختی خوردن تا نینتندو که N64 و GameCubeـش فروش بالایی نداشت و مایکروسافت که Xboالی ـش حدود 25 میلیون تا فروخت.
به جان تو قضیه خیلی واضح هست، اون گزارش اشتباه نبوده ولی یادش رفته بوده آمار PS2 رو کم کنه
به هر صورت اون گزارشی که همه سایت ها خبرش رو گذاشته بودن درست بود تا الان باید فروش PS3 حداقل 2 میلیون بیشتر از X360 باشه نه اینکه تازه مساوی شده باشن.
مگه تو و دوستانت نمی گفتین فروش PS3 از XBOX 360 بیشتر شده..؟
. IDC's press release says that they estimate that the PS3 has now shipped 77 million units worldwide, versus 76 million units for the Xbox 360.
پس چرا الان مساوی هست..؟
الان 500 هزارتا از PS3 بیشتر هست