آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

معلوم شد که حرفهای ممد فروبری و بابک درست بوده

اون 80 میلیون مال 3 ماه پیش بود ولی الان سونی اعلام کرده 80 میلیون شیپ کرده

یاد استاد بزرگ فروبری هم به خیر که هفته پیش اینجا آمار میدادن:bighug::x
یعنی خداییش شما دیگه آخرش هستید :)) من میخواستم بیام سر این قضیه مسخره ـتون کنم که 3 ماه هستید من رو الکی الاف کردید :دی طبق صحبت های قبلی شماها PS3 تا آخر 2012 دقیقا 1 میلیون کنسول بیشتر فروخته بوده، تو این 9 ماه اول سال هم که طبق آمار رسمی سونی که مختص PS3 اعلام شده هم 1 میلیون بیشتر فروخته. یعنی اگه اون آماری که شماها بهش استناد می کردین رو در نظر می گرفتیم PS3 الان باید 2 میلیون بیشتر فروخته باشه :)) البته میدونم که این قضیه کاملا واضح رو هم دوباره باید بشینم توضیح بدم :)) به هر حال همینکه خود سونی ضایعتون کرد واستون کافیه، قابل توجه ماکان :دی به هر حال همون 2 میلیونی که من برای PS2 در نظر گرفته بودم کاملا درست بود، وقتشه به فروبری ایمان بیارید ;;) :دی

معلوم شد که حرفهای ممد فروبری و بابک درست بوده

اون 80 میلیون مال 3 ماه پیش بود ولی الان سونی اعلام کرده 80 میلیون شیپ کرده

مشالا سطح اطلاعات خیلی بالاس!

ان 80 میلیون و چهارصد هزارتا که قبلا سونی اعلام کرد مجموع فروش PS3 و PS2 بود اما این 80 میلیون فقط مختص PS3. این دوتا خیلی باهم فرق دارن!

به هر حال همینکه خود سونی ضایعتون کرد واستون کافیه، قابل توجه ماکان

دقیقا چی قابل توجه من؟ مورد اول رو که بالا توضیح دادم. خیلی هم روشن هست. فروش PS2 رو کم میکردی فروش PS3 دقیقا 78 میلیون و اینا بود (که به گفته خبرگذاری ها میشد 600 هزارتا بیشتر از 360)، الان هم دقیقا ان دو میلیون که اضافه شده فروش خود PS3 به 80 میلیون رسیده!

واقعا اعتماد به نفست بالاس!:دی

دقیقا چی قابل توجه من؟ مورد اول رو که بالا توضیح دادم. خیلی هم روشن هست. فروش PS2 رو کم میکردی فروش PS3 دقیقا 78 میلیون و اینا بود (که به گفته خبرگذاری ها میشد 600 هزارتا بیشتر از 360)، الان هم دقیقا ان دو میلیون که اضافه شده فروش خود PS3 به 80 میلیون رسیده!
IDC گفته بود PS3 یک میلیون بیشتر از Xbox 360 فروخته، تو هم طبق همین خبر میگفتی که PS3 فروشش بیشتر از Xbox 360 هست، دیگه لطف زیر حرف خودت نزن میرم بوکمارک میارم ها! :دی خب تا اینجا شد 1 میلیون بیشتر، تو این 9 ماه هم که چون آمار PS3 جداگانه اعلام شده هم 1 میلیون بیشتر فروخته، پس الان دو حالت وجود داره:
حرف تو درست بوده پس الان PS3 باید 2 میلیون بیشتر از Xbox 360 فروخته باشه.
حرف من درست بوده :دی

حالا اگه کسی اعتقاد داشته باشه 80.000.000 = 80.000.000 یعنی اینکه حرف من درست بوده، اعتقادی هم به این رابطه ریاضی نداشته باشه میتونه بره خودش رو دار بزنه! :دی :دی

IDC گفته بود PS3 یک میلیون بیشتر از Xbox 360 فروخته، تو هم طبق همین خبر میگفتی که PS3 فروشش بیشتر از Xbox 360 هست، دیگه لطف زیر حرف خودت نزن میرم بوکمارک میارم ها! :دی خب تا اینجا شد 1 میلیون بیشتر، تو این 9 ماه هم که چون آمار PS3 جداگانه اعلام شده هم 1 میلیون بیشتر فروخته، پس الان دو حالت وجود داره:
حرف تو درست بوده پس الان PS3 باید 2 میلیون بیشتر از Xbox 360 فروخته باشه.
حرف من درست بوده :دی

حالا اگه کسی اعتقاد داشته باشه 80.000.000 = 80.000.000 یعنی اینکه حرف من درست بوده، اعتقادی هم به این رابطه ریاضی نداشته باشه میتونه بره خودش رو دار بزنه! :دی :دی

نه موضوعات رو تو هم قاتی نکن. اول اینکه تو گزارش IDC گفته شده بود که فروش PS3 به صورت رند 77 میلیون و فروش 360 به صورت رند 76 هست اما اختلاف دقیق بینشون 600 هزارتا هست. شماها اینو قبول نداشتید و میگفتید نه بیشتر نفروخته و ان آمار چرت هست و فلان. اما الان خوب فروش PS3 بیشتر شده و همین اعداد و ارقامی که میگی رو جمع کنی میشه همین 80 میلیونی که الان سونی گفته. نمیشه؟ در نتیجه ان گزارش قطعا درست بوده! روش دیگه اصلا بحث نکن که توضیح واضحات هست!:دی

اما نکته دوم اینه که آیا ان موضع (یعنی آگست) از 360 بیشتر فروخته بوده یا نه؟ و اینکه الان چقدر بیشتر فروخته. مورد اول رو که من نگفتم و ادعای من نیست، همه خبرگزاری ها گزارش کردن PS3 بیشتر فروخته (از IGN و GS تا بقیه). مورد دوم اینه که الان نسبتشون بهم چقدر هست. من الان نمیدونم مایکرو چفدر فروخته ولی احتمالا تو باید بدونی. لینکش رو بده منم ببینم اما در هر صورت هیچ ربطی به این موضوع نداره که تو و بابک ان موقع گفتید ان گزارشی که همه سایت ها دادن اشتباه هست!

تناقضی وجود داره شما بیا توضیح بده

نه موضوعات رو تو هم قاتی نکن. اول اینکه تو گزارش IDC گفته شده بود که فروش PS3 به صورت رند 77 میلیون و فروش 360 به صورت رند 76 هست اما اختلاف دقیق بینشون 600 هزارتا هست. شماها اینو قبول نداشتید و میگفتید نه بیشتر نفروخته و ان آمار چرت هست و فلان. اما الان خوب فروش PS3 بیشتر شده و همین اعداد و ارقامی که میگی رو جمع کنی میشه همین 80 میلیونی که الان سونی گفته. نمیشه؟ در نتیجه ان گزارش قطعا درست بوده! روش دیگه اصلا بحث نکن که توضیح واضحات هست!:دی

اما نکته دوم اینه که آیا ان موضع (یعنی آگست) از 360 بیشتر فروخته بوده یا نه؟ و اینکه الان چقدر بیشتر فروخته. مورد اول رو که من نگفتم و ادعای من نیست، همه خبرگزاری ها گزارش کردن PS3 بیشتر فروخته (از IGN و GS تا بقیه). مورد دوم اینه که الان نسبتشون بهم چقدر هست. من الان نمیدونم مایکرو چفدر فروخته ولی احتمالا تو باید بدونی. لینکش رو بده منم ببینم اما در هر صورت هیچ ربطی به این موضوع نداره که تو و بابک ان موقع گفتید ان گزارشی که همه سایت ها دادن اشتباه هست!

تناقضی وجود داره شما بیا توضیح بده
به جان تو قضیه خیلی واضح هست، اون گزارش اشتباه نبوده ولی یادش رفته بوده آمار PS2 رو کم کنه :دی خیلی ساده هست، اون گزارش رو درست در نظر بگیریم PS3 تا انتهای 2012 بیشتر از X360 فروش داشته، در تمام طول 2013 هم PS3 بیشتر از X360 فروش داشته، اونوقت چطوری میشه الان تازه فروششون مساوی شده؟ آمار فروش X360 هم 2 هفته پیش اعلام شد که 80 هست. به هر صورت اون گزارشی که همه سایت ها خبرش رو گذاشته بودن درست بود تا الان باید فروش PS3 حداقل 2 میلیون بیشتر از X360 باشه نه اینکه تازه مساوی شده باشن. واقعا فکر نمی کردم همچین چیز بیش از حد واضحی رو هم باید توضیح بدم :دی
حالا اونا رو ول زیاد نپیچون
biggrin1.gif
الان دیگه قبول داری PS3 بیشتر فروخته یا بازم باید فروش PS1 رو کم کنیم از این مقدار
yahoo_21.gif
یعنی با دیوار بحث کرده بودم تا الان فوق دکترای آمار گرفته بود :)) یعنی بیش از حد باحال هستید، اولش حرف سونی رو قبول نداشتید ولی الان حرف خودتون رو هم قبول ندارید :)) بار الها این اعصاب پولادینی که به من دادی رو هیچ وقت ازم نگیر :bighug:
من فک میکردم PS3 یک میلیون بیشتر فروحته واسه همین اون پست رو دادم ولی بعد دیدم مساوی هستن پاکش کردم
biggrin1.gif
ولی خوب در طول این یکی دو سال بلاخره فروش PS3 بهتر بوده دیگه که اومده مساوی شده . مگه نه !!
شما متوجه نشدی بحث سر چیه :دی این قصه سر دراز دارد :دی

آخرین ویرایش:
یعنی با دیوار بحث کرده بودم تا الان فوق دکترای آمار گرفته بود :)) یعنی بیش از حد باحال هستید، اولش حرف سونی رو قبول نداشتید ولی الان حرف خودتون رو هم قبول ندارید :)) بار الها این اعصاب پولادینی که به من دادی رو هیچ وقت ازم نگیر :bighug:
من فک میکردم PS3 یک میلیون بیشتر فروحته واسه همین اون پست رو دادم ولی بعد دیدم مساوی هستن پاکش کردم :دی ولی خوب در طول این یکی دو سال بلاخره فروش PS3 بهتر بوده دیگه که اومده مساوی شده . مگه نه !!

به اعصاب ربطی نداره اشتباه متوجه شدم خو :دی اونوقت اعصاب ما ببین چیه که با کاربرایی مثل Ter... سر و کله میزنیم :دی

360 هم 17 اکتبر به این فروش رسیده ، یعنی الآن دیگه تقریباً در یه حد هستن و از این به بعد اختلاف پیدا میکنن ! :دی
فکر میکنم سونی تنها کمپانی ای باشه که همه کنسول های خونگی که ساخته ، با فروش فوق العاده همراه بودن ! :دی
PS1 و PS2 که فروش رویایی داشتن ، PS3 هم با اون قیمت دیوانه وار 500/600 دلار کارش رو شروع کرد و تا 2،3 سال اول هم شرایطش اصلاً جالب نبود و الآن به 80 میلیون واحد فروش رسیده که یه آمار عالیه !
یه نگاهی به بقیه کمپانی ها بندازیم ، هرکدوم حداقل یکی دو تا شکست دارن. از سگا که دو تا کنسول آخرش شکست سختی خوردن تا نینتندو که N64 و GameCubeـش فروش بالایی نداشت و مایکروسافت که Xboالی ـش حدود 25 میلیون تا فروخت.
برای من خیلی جذابه که ببینم سونی تونسته حتی بیشتر از 100 میلیون بفروشه و برنده نسل 7 هم بشه.کنسول wii الان حدود 100 میلیون فروخته.
این یکم سخته رسیدن بهش.مخصوصا اینکه این نسل واقعا کپک زده...اما اگه سونی قیمت رو کم کنه ممکنه.
در ضمن فکر می کنم توی سه ماه پایانی هم با توجه به باندل gta و فروش gt بتونه خوب بفروشه.

محمد عزیزم چرا خودت رو میپیچونی؟:دی خیلی تابلو داری اشتباه میگی!:دی

مورد اول:

به جان تو قضیه خیلی واضح هست، اون گزارش اشتباه نبوده ولی یادش رفته بوده آمار PS2 رو کم کنه

آقا تو همون لینکی که بابک داد و گفت مال سونی هست و چون سونی داده پس معتبره (یعنی کلا خودتون دادید) مجموع فروش PS3‌ و PS2 هشتاد میلیون و چهارصد هزارتا بود! پس چجوری میشه این 77 میلیون مجموع PS3 و PS2 باشه؟! اینو به من توضیح بده من مجاب میشم! و چیزی که من تمام این مدت سعی دارم بگم اینه که آیا IGN و یا GS که این گزارش رو منتشر کردن متوجه این موضوع نشدن؟ میگم چرا یکی نیومد این اشتباه فاحش و خیلی بزرگ رو گوش زد کنه؟

مورد دوم:

به هر صورت اون گزارشی که همه سایت ها خبرش رو گذاشته بودن درست بود تا الان باید فروش PS3 حداقل 2 میلیون بیشتر از X360 باشه نه اینکه تازه مساوی شده باشن.

آخه چرا محمد؟ چرا؟:دی یعنی تو این مدت 360 هیچی نفروخه؟ چرا باید یهو 2 میلیون اختلاف پیدا کنه؟

بازم میگم، طبق آماری که سونی داد مجموع فروش PS3‌و PS2 هشتاد میلیون و خورده ای بود. فروش PS2 رو هم کم کنی میشه 77 میلیون برای PS3 که کل دنیا گفتن 600 هزارتا بیشتر از 360 هست. الان هم خودت میگی PS3 تو این بازه، یعنی از آگست تا الان 2 میلیون تا کنسول فروخته که جمع کنی با هم میشه 80 میلیون! دیگه از این واضح تر؟ 360 هم که تا الان یقل دوقول بازی نمیکرده! خوب ان فروخته و طبق آمار مایکرو که تو میگی 80 میلیون فروخته. ان موقع هم اختلاف این دو تا زیر 1 میلیون بود، الانم جفتشون آمار دقیق ندادن ببینیم ان اختلاف چقدر هست و همه رند کردن. در نتیجه نمیشه در مورد ان اختلاف بحثی کرد. مشکل اینه که تو فرض میکنی مایکرو تو این مدت هیچی نفروخته و میگی پس چرا الان اختلافشون نشده 2 میلیون و بلاه بلاه بلاه!

واقعا دیگه بحثی نمیمونه! قبلا هم گفتم، فروش کنسول برام سر سوزنی مهم نیست، تنها دلیلی که با شماها بحث کردم این بود که میگفتم چرا شماها خودتون رو برتر از تمامی سایت ها میدونید و ادعا میکنید آمار اشتباه هست و فقط شما متوجهش شدید در صورتی که کسی غیر از شما بهش اشاره ای نکرده. اما در هر صورت الان که دیگه به سلامتی قبول دارید 360 بیشتر نیست؟:دی تو گزارش های مالی بعدی اختلاف بیشتر میشه و خدا بخواد شماها هم قبول میکنید!:دی

Cloud Strife
ای بابا توضیح دادم دیگه. تو این گزارش های مالی سال 2013 که آمار فروش PS3 به صورت جداگانه اعلام شده فروش PS3 یک میلیون بیشتر از X360 بوده، تا اینجا درسته؟ (چرا میگی من آمار فروش X360 رو حساب نمیکنم؟ دارم میگم PS3 یک میلیون بیشتر فروخته نگفتم که رقیبش هیچی نفروخته!) طبق همون گزارشی که سایت های معتبر اعلام کردن هم تا آخر 2012 فروش PS3 یک میلیون بیشتر از X360 بوده، اینم درسته؟ حالا تو به من توضیح بده چطور میشه تا آخر 2012 فروش PS3 یک میلیون بیشتر باشه، تو سال 2013 هم فروشش یک میلیون بیشتر باشه ولی بازم با هم مساوی باشن؟ نه خداییش اصلا آمار و اینا هم نمیخواد بزاری فقط این قضیه رو توضیح بده چطوری میشه؟ :دی چیزی که مشخص هست اینه که فروش PS3 تا انتهای سال 2012 حدود 75 میلیون بوده یعنی تقریبا یک میلیون کمتر از رقیبش (دقیقا حرفی که من سه ماه هست دارم میزنم) که الان تو سال 2013 این اختلاف فروش جبران شده و با هم مساوی شدن. خیلی واضحه ها، نیست؟ :دی
==
مدل خلاصه شده حرفهام:
تا انتهای 2012 فروش PS3 بیشتر بوده.
در تمام طول 2013 فروش PS3 بیشتر بوده.
قاعدتا الان هم باید فروش PS3 بیشتر باشه نه اینکه تازه مساوی بشن!

آخرین ویرایش:
@ماکان

این سوال منو جواب بده..

مگه تو و دوستانت نمی گفتین فروش PS3 از XBOX 360 بیشتر شده..؟ پس چرا الان مساوی هست..؟ پس اوردن PS3 توسط مشتری آیا..؟

تازه یک ماه پیش 360 به فروش 80 میلیونی رسید و تو این یک ماه حداقل 500 هزارتا فروخته و الان 500 هزارتا از PS3 بیشتر هست

@محمد امین

چشم جواب میدم!:دی

مگه تو و دوستانت نمی گفتین فروش PS3 از XBOX 360 بیشتر شده..؟

نخیر من و دوستام نمیگفتیم. کل سایت های مربوط به بازی و تجارت میگفتن. از IGN و GS بگیر تا IDC و Itworld.

. IDC's press release says that they estimate that the PS3 has now shipped 77 million units worldwide, versus 76 million units for the Xbox 360.

البته تو گزارش کاملی که Itworld‌نوشت اختلاف رو 600 هزارتا اعلام کرده نه یک میلیون. در هر صورت هم من نگفتم. اینا گفتن. مشکلی دارید باهاش برید خر IDC رو بچسبید نه من!:دی

پس چرا الان مساوی هست..؟

الان 500 هزارتا از PS3 بیشتر هست

اول تکلیف خودت رو مشخص کن تا من جوابت رو بدم. بالاخره مساوین یا 500 هزارتا 360 بیشتره؟:دی ولی اگه به گفته منه که من امضا میدم 360 صد میلیون بیشتر فروخته و سونی هم ورشکسته شده. اینجوری دوس داری؟

Frobary

حالا اینارو ول کن، سونی جایی اعلام کرده تو این چند وقت 2 میلیون بیشتر از 360 فروخته؟ میشه لینکش رو بدی؟ خواهشا فقط اعلام سونی باشه چون به فرموده خودتون فقط ماله سونی معتبره!:دی

خُب منتظر همچین روزی بودم تا ماکان اینطوری سنگ رو یخ بشه:)) چقدر ما بیخودی سر یه چیز به این واضحی وقت و انرژی خودمون رو تلف کردیم، در حالی که صبر میکردیم خود آمار جوابش رو میداد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or