آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

لازم به ذکر است که بعد از عرضه Halo 3 ، این اولین بار است که 360 حتی از DS هم بالاتر قرار گرفته و در واقع لیدر جدول است!

مقایسه میزان فروش PS3 SLim و X360 Slim هم نشون میده با اینکه X360 Slim کاهش قیمت نداشت اما با یک اختلاف صدهزارتایی بهتر از PS3 Slim فروخته! (البته توی آمریکا)

کلا الان وضعیت X360 توی آمریکا خیلی خوب هست. فکر هم میکنم ته هرچی مدل قدیمی بود رو در آوردن!:دی خداییش 150 تا برای Arcade فوقالعاده هست! فوقالعاده!

جدول فروش UK منتهی به 14 اگوست

charts1608.jpg

heavyrain4.jpg

شاهکار بی بديل ديويد کيج که سنت شکنی اساسی در سبک بازی ها کرد از مرز 1.5 مليون نسخه فروش گذشت!

ديويد کيج ميگويد او اميدوار است که تا انتهای سال اين بازی 2 مليون نسخه فروش را رد کند و اضافه ميکند که اين بازی از زمان lunch فروش متوالی خود را حفظ کرده است.

لازم به ذکر است که نسخه MOVE edition اين بازی هم در کريسمس عرضه ميشود!

در این تاپیک ارائه ی آمار از vgchartz ممنوعه .. دلیلشم اون کسانی که باید بدونند میدونند !
VGchartz آمارش دقیق نیست، ولی تا اونجایی که من میدونم، به صورت حدودی درست میگه تقریبا.

به هر حال محض رعایت قوانین پستم رو پاک کردم:دی
البته يادمه killzone 2 هم همين قدر پيش فروش داشت
یعنی نصف فروش بازی تو پیش فروش بود؟:دی

داری اشتباه می کنی!!!!
این همون اشتباهی هست که من حدود ۲ سال پیش کردم و کیانوش درستش رو ګفت!!!
مثل اینکه سونی توی یکی از روزنامه ها(فکر کنم ګاردین)اعلام می کنه ۱.۱ میلیون از بازی وی اروپا خریداری شده(یه همچین چیزی)که جاهای دیګه به اشتباه اون رو پیش فروش اعلام می کنند.اما اون آمار فروش به مغازه ها بوده مثل اینکه!!!

• Like
Reactions: Fëanor
اصلاً مقایسه پیش فروش بازی ها وقتی زمان عرضشون باهم متفاوته کار مسخره ایه... معمولاً وقتی به زمان عرضه نزدیک میشیم پیش فروش بازی بیشتر میشه، حالا خودتون حساب کنید یه بازی که 2 هفته به عرضش مونده با بازی که 12-13 هفته مونده چقدر تفاوت دارن.

والا ديگه من نميدونم ولی يادمه خبرش خيلی تو net بود که killzone 2 انقد پيش فروش داشته!

لينک داری که sony اشتباه کرده؟

ولی اين پستی هم که نشون دادی کاملاً رد نکرده اين قضيه رو به هر حال اگه اشتباه ميکنم ببخشيد ولی اين پست هم کاملاً رد نکرده قضيه رو!

آخرین ویرایش:
والا ديگه من نميدونم ولی يادمه خبرش خيلی تو net بود که killzone 2 انقد پيش فروش داشته!

لينک داری که sony اشتباه کرده؟

سونی اشتباه نکرده!!!
سونی مثل اینکه مثل اینکه ګفته ما این مقدار رو توی اروپا فروختیم اما جاهای دیګه اشتباه کردند و همچین حرفی زدند.موضوع برای حدود ۲ سال پیش هست و کیانوش اون موقع با کلی سند تا حدودی موضوع رو اثبات کرد.در مورد لینک هم حدود ۱۰ دقیقه صبر کنی شاید پیدا کردم.
مثل اینکه منظور سونی جهانی بوده!!!!
این پست من برای چند ماه پیش هست که اقرار به اشتباه خودم کردم!!!

قبلا گفتم که پیش بینی غلط من در اون مورد فقط به خاطر خبری بود که به اشتباه آمار شیپ رو آمار SOLD یا PRE ORDER اعلام کرده بود و گفته بود که 1.1 میلیون از بازی توی اروپا preorder شده که این رقم اشتباه بود و گفته شد که این رقم فقط برای تعداد بازی های ارسال شده برای کشور های اروپایی هست در واقع آمار شیپ.در اون زمان هم نه تنها من بلکه خیلی های دیگه به اشتباه افتادند.به هر حال من جرات این رو که بگم اشتباه کردم داشتم و بعدش اعلام کردم که خبر رو بد متوجه شدم و اشتباه کردم.
و بعد از اینکه متوجه شدم خبر اشتباه بود دیگه فکر نمی کنم در مورد فروش بازی پیشبینی کرده باشم.
این خبر غلطی که من رو به اشتباه انداخت.

SCEE اعلام کرده این مقدار فقط تو اروپا پیش فروش شده، جدا از پیش فروش توی آمریکا و ژاپن
حالا راست یا دروغش پای خودشون

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=207519

ها ؟

اینم خبر درست.

من این خبر CVG رو ندیده بودم، توی منبع اصلی (guardian) این نوشته شده:

And there are some encouraging signs for SCEE, which Reeves understandably wants to focus on. While PSP and PS2 software sales have fallen (by 15% and 51% respectively), PS3 games sales are up 53% and there's a healthy 1.1m pre-order book for Killzone 2, the first of a new batch of IPs that Sony will be counting on.

اون درصد ها مشخصا مربوط به تمام مناطق هستند که سونی توی گزارش مالیش ارائه داده (البته PS3 رو اشتباها به جای 57 درصد، 53 درصد نوشته):

11_image.jpg

پس قاعدتا اینجوری برداشت میشه که صحبتی که داره میشه مربوط به یک منطقه خاص نیست و WW ه.

CVG هم اصلا منبع قابل اعتمادی نیست، به قدری این سایت دروغ منتشر کرده که حد نداره و من خودم شخصا به چیزی که میگه اصلا اطمینانی ندارم.

بهر حال چه این عدد 1.1 میلیون مال اروپا باشه و چه برای کل دنیا، فرق آنچنانی نداره چون بعید میدونم Pre-order ای باشه که من و شما میریم توی مغازه انجام میدیم. این عدد مقدار سفارش فروشگاه هاست و خیلی هم قابل انتظار. این بازی یکی از بزرگ ترین بازی های PS3 هستش و قطعا فروشگاه ها چندین میلیون نسخه از این بازی سفارش میدن و سونی هم چندین میلیون نسخه از این بازی توی دنیا شیپ خواهد کرد. شکی درش نیست.

این پست من:
پس با این حساب رکورد فروش halo3 رو توی روز اول عرضه توی اروپا رو می شکنه.
تازه هنوز 20 روز تا زمان عرضه مونده و با این حساب فکر کنم توی هفته اول 3 میلیونی فقط توی اروپا بفروشه.:eek:یعنی چیزی در حدود کل فروش mgs4 که واقعا اعجاب بر انگیز هستش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or