این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
دقیقاً من فکر میکنم اگر sea of thieves روی گیم پس عرضه نمیشد امکان نداشت به همچین فروشی برسه چون تنها راه گرفتن اطلاعات درباره بازی مراجعه به review ها بود که همه در موردش منفی گفته بودن،اما با گیم پس راه ساده تری برا پلیرا هست تا خودشون بازی رو تجربه و انتخاب کنن و از اونجایی که sea of thieves برخلاف review های تمام منفی بازی لذت بخش با فاکتورهای جدیدی بود که فقط با تجربه شخصیه چندین روزه تو بازی دیده میشد به این فروش خوب رسید،البته این یه سود دو طرفه بود چون عده ای هم به خاطر این بازی مشترک این سرویس شدن،View attachment 86841
یک اتفاقی که ماه مارچ افتاد، عرضه یک بازی AAA بر روی سرویس گیم پس بود و خیلی هامون میخواستیم بدونیم چقدر تاثیر برروی فروش بازیها داره که در این راستا انالیزور NPD میگه سرویس هایی مثل Game Pass به فروش بازیها کمک میکنند
*بازی Sea of Thieves دومین بازی پردرامد ماه مارچ و هشتمین بازی سال بود و رکورد بزرگترین ماه عرضه یک بازی توسط استدیو RARE که از سال 1995 NPD امار ها رو رصد میکنه شکست.
بریتانیا یکی از بزرگترین بازارهای بزرگ صنعت گیمه اصلا نمیشه بازار ایران رو باهاش مقایسه کرد شاید بشه با بازار های کشورهای کوچیک تر مثل اسپانیا مقایسش کرد البته باز همونم بعید میدونم باز توانایی رقابت داشته باشیم اینی که الان ما میبینم ی چیز نسبی اگه امار دقیق تری بود میشد به ی نتیجه گیری کلی برسیم ولی خوب میدونی که نمیشه...فقط منم که فکر میکنم بازار گیم ایران بزرگتر از بریتانیا نباشه کمترم نیست ؟! یا کسه دیگه ای هم همچین نظری داره ؟!
حدودا ١ ماه پيش راديو جوان ساعت ١٠ شب به برنامه گذاشته بود داشت در مورد تفريحات رايانه اي صحبت ميكرد كه يه كارشناس امار داد ايران حولو هوش ١.٥ الي ٢ ميليون نفر گيمر حرفه اي داره، از حرفه منظورش حتما كنسول و pc هست ديگه،بریتانیا یکی از بزرگترین بازارهای بزرگ صنعت گیمه اصلا نمیشه بازار ایران رو باهاش مقایسه کرد شاید بشه با بازار های کشورهای کوچیک تر مثل اسپانیا مقایسش کرد البته باز همونم بعید میدونم باز توانایی رقابت داشته باشیم اینی که الان ما میبینم ی چیز نسبی اگه امار دقیق تری بود میشد به ی نتیجه گیری کلی برسیم ولی خوب میدونی که نمیشه...
فقط منم که فکر میکنم بازار گیم ایران بزرگتر از بریتانیا نباشه کمترم نیست ؟! یا کسه دیگه ای هم همچین نظری داره ؟!
يه بار تو اخبار شنيدم 5 ميليون gamer انلاين باز داريمحدودا ١ ماه پيش راديو جوان ساعت ١٠ شب به برنامه گذاشته بود داشت در مورد تفريحات رايانه اي صحبت ميكرد كه يه كارشناس امار داد ايران حولو هوش ١.٥ الي ٢ ميليون نفر گيمر حرفه اي داره، از حرفه منظورش حتما كنسول و pc هست ديگه،
حالا صحتش رو نميتونم تاييد كنم