این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
متاسفانه به خاطر موفقیت معمولاً تضمین شدۀ Fifa و Madden، حالا حالاها EA یک شر پایدار خواهد بودواقعا EA حقشه اینقدر استودیو تعطیل کرد و لوت باکس تو بازیاش گذاشت که ملت آخر مجبور شدن بازیاش رو تحریم کنن خوشم میاد تو VGA هم همه از خجالتش درومدن حتی خود Josef Fares که داره بازیش رو توسط EA پابلیش میکنه کلی بهشون تیکه پروند
با تمام اون هایپ و پیشفروش از یک سال و اندی قبل و غیره باز هم وان با ایکس نتونست توی ماه عرضهاش اونم توی تریتوری خودش بیشتر بفروشه دیگه وای بهحال ماههای آینده !فروش بازی ها در ماه گذشته( November ) در آمریکا:
(فعلا اطلاعات فروش بازی ها به صورت فیزیکی بدست آمده(بدون باندل ها و کالکشن ها و نسخه های دیجیتالی) تا هفته آینده که همراه فروش دیجیتالی به صورت رسمی اعلام بشه)
PS4 ~ 1.650.000
Xbox One ~ 1.400.000
Switch ~ 800.000
CoD: WWII - 4.4m
Star Wars Battlefront 2 - 882k
فروش CoD: WWII همون طور که قبلا گفته شد خیلی خوب بوده و رشد خوبی نسبت به سال قبل داشته است اما از اون ور Star Wars Battlefront 2 دچار افت فروش زیادی شده.برای مقایسه Star Wars Battlefront 1 در ماه اول خودش 2.1m فروش داشته(به صورت کلی) که 1.8m آن به صورت فیزیکی بوده است
View attachment 82445
فکر کنم اشتباه متوجه شدی زده فروش بازی ها در ماه نوامبر نه فروش کنسول در ماه نوامبربا تمام اون هایپ و پیشفروش از یک سال و اندی قبل و غیره باز هم وان با ایکس نتونست توی ماه عرضهاش اونم توی تریتوری خودش بیشتر بفروشه دیگه وای بهحال ماههای آینده !
شما اشتباه متوجه شدیدفکر کنم اشتباه متوجه شدی زده فروش بازی ها در ماه نوامبر نه فروش کنسول در ماه نوامبر
هولیییی شت.توی پنل 10 سالگی آنچارتد عنوان شد این سری تا الان نزدیک به 42 میلیون نسخه فروش داشته.
محاسباتت درسته. UC4 با اختلاف پرفروشترین بازی انحصاری نسل هست. احتمالا تا انتشار TLoU Part II هم میمونه. لست آو آس پارت ۲ زمانی میاد که PS4 احتمالا 90 میلیون فروخته. یک چیز مغز منفجر کنی میشه فروشش.هولیییی شت.
در جون سال 2015 اعلام شد کل این سری ( سه گانه ) 21 میلیون نسخه قروخته شد .
و دقیقا نزدیکی های ریلیز uncharted 4 اعلام کردند کل سری 28 میلیون فروخته .
با کمی جمع و تفریق میشه گفت اخرین نسخه این سری یعنی uncharted 4 بین 12 میلیون تا 14 میلیون نسخه فروخته .
اون چند میلیون اختلاف رو واسه این گذاشتم که نسخه های دیگه هم یه چیزی فروخته باشن تو این مدت که خیلی خوشبینانه چند میلیون رو گذاشتم و در بهترین حالت .
که با این حساب یکی از پرفروش ترین های نسل هشت و کل این صنعت هستش .
حالا نمیدونم تا چه حد محاسباتم درست بوده . اگه کسی بهتر این امار هارو میدونه راهنمایی کنه
حالا امین جان نه فقط انحصاری کلا در بین مولتی پلتفرم های این نسل هم خیلی محدود و کم هست بازی که به چنین فروشی برسه . و عملا دست همرو از پشت بسته .محاسباتت درسته. UC4 با اختلاف پرفروشترین بازی انحصاری نسل هست. احتمالا تا انتشار TLoU Part II هم میمونه. لست آو آس پارت ۲ زمانی میاد که PS4 احتمالا 90 میلیون فروخته. یک چیز مغز منفجر کنی میشه فروشش.
منم میخواستم یه همچین حساب کتابی کنم بذارم فکر کنم تا حد زیادی درست حساب کردی منم هر جوری حساب میکنم U4 باید حداقل حدود 12 میلیون تا الان فروخته باشه چون دقیقا قبل ریلیز U4 اعلام کردن 28 میلیون فروخته (یعنی با احتساب کالکشن) . یه حساب کتاب ساده نشون میده بعد ریلیز U4 حدود 14 میلیون اضافه شدههولیییی شت.
در جون سال 2015 اعلام شد کل این سری ( سه گانه ) 21 میلیون نسخه قروخته شد .
و دقیقا نزدیکی های ریلیز uncharted 4 اعلام کردند کل سری 28 میلیون فروخته .
با کمی جمع و تفریق میشه گفت اخرین نسخه این سری یعنی uncharted 4 بین 12 میلیون تا 14 میلیون نسخه فروخته .
اون چند میلیون اختلاف رو واسه این گذاشتم که نسخه های دیگه هم یه چیزی فروخته باشن تو این مدت که خیلی خوشبینانه چند میلیون رو گذاشتم و در بهترین حالت .
که با این حساب یکی از پرفروش ترین های نسل هشت و کا این صنعت هستش .
حالا نمیدونم تا چه حد محاسباتم درست بوده . اگه کسی بهتر این امار هارو میدونه راهنمایی کنه
منم میخواستم یه همچین حساب کتابی کنم بذارم فکر کنم تا حد زیادی درست حساب کردی منم هر جوری حساب میکنم U4 باید حداقل حدود 12 میلیون تا الان فروخته باشه چون دقیقا قبل ریلیز U4 اعلام کردن 28 میلیون فروخته (یعنی با احتساب کالکشن) . یه حساب کتاب ساده نشون میده بعد ریلیز U4 حدود 14 میلیون اضافه شده
.....
حدس خودم
U1 : 5.5
U2 : 8.5
U3 : 9
U : GA با ارفاق 2
U کالکشن : 3
جمع اینا دقیقا همون 28 قبل ریلیز U4 میشه
اگر فرض کنیم U4 حدود 12 میلیون فروخته باشه 2 میلیون بازم اضافه میاد . اگر U:LL هم حتی جدا حساب کنند بعیده در این مدت کم 2 میلیون فروخته باشه . پس این 2 میلیون احتمالا LL + بقیه نسخه ها (احتمالا کالکشن باز فروخته باشه) . شایدم U4 بیشتر از 12 فروخته به هر حال هر چقدر فروخته باشه آمار نشون میده فوق العاده عالی عمل کرده شاید اگر فروشش ادامه دار باشه بتونه به رکورد GT3 که 14.89 هست برسه