این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
خدایش چه فرقی با h1z1 داره که اینهمه سرصدا کرده قشنگ یه اسکی دقیقهفروش بازی PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS به مرز 15 میلیون نسخه رسید همچنین این بازی در آستانه رد شدن از مرز 2 میلیون پلیر همزمان در استیم قرار دارد ....
این خبر رو خوندم رسما پشمام ریخت! رفتم یه خورده تحقیق کردم کلا دیگه فک کنم چیزی در نیادفروش بازی PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS به مرز 15 میلیون نسخه رسید همچنین این بازی در آستانه رد شدن از مرز 2 میلیون پلیر همزمان در استیم قرار دارد ....
جالبیه قضیه اینجاست که از وقتی این بازی اوج گرفته سقف کاربرای همزمان استیم داره هی بالا و بالاتر میره ینی یجوریا حکم محرک + جذب کننده از پلتفرم های مقابل (PS4 , XBOX1) داره بازی میکنه واسه استیم ! ماکرو باید سفت و دودستی قراردادش رو با سازنده بازی بچسبه با این حساب ! تا میتونه نسخه ی PS4 بازی رو به تاخیر بندازه ....
میدونم خبرشو منم خوندم واسه همین بهش اشاره کردم . به نظرم ارزش رو داره بازی انقدر بولد شده قشنگ میتونه ی حال اساسی به وان X بده ...اتفاقا همین یکی دو هفته پیش خبرش امد که مایکروسافت قراردادش رو با سازنده pubg گسترش داده و مدت زمان انحصاری بازی خیلی بیشتری از اون چیزی که انتظار داشتیم شده
Fortnite Battle Royale حدود 3.7 میلیون بازیکن روزانه داره و تعداد کل بازیکناش تو بازه زمانی خیلی کمی که اومده به 10 میلیون رسیده و نسبت به هفته گذشته نیز 3 میلیون افزایش داشته!
آمار جالبی که Epic از بازی منتشر کرده:
رقیب خیلی بزرگی براب PUBG شده!با اینکه اون بازی فقط رو یک پلتفرم هستش و این رو 3 تا با اینحال تو بازه زمانی خیلی کم فوق العاده عمل کرده و تو همین مدت زمان با اینکه early access هستش خیلی ویژگی های مثبتی داره که PUBG هنوز نداره و تو یوتیوبم اشاره کردن بهش!پشتیبانی Epic هم از بازی فوق العاده بوده و میشه مطمین بود که تغییرات بزرگی خواهد داشت که رقابتش با PUBG حتی بیشتر از قبل میشه!
روزی تقریبا 500 هزار نسخه !فروش PUBG روی استیم به شونزده میلیون نسخه رسید
اون بازی که یجورایی تبدیل به برند شده شکی تو موفقیتاش نیستمنتهی اپیک بازیش خیلی خوب داره میره جلو حتی همون نسخه پولیشم که اومده فروش خیلی خوبی داشته!یماهم نشده بتل رویالش اومده چندماه بگذره اینم بعید نیست رکوردی چیزی بزنه تازه رایگان هستش و به مرور فراگیرتر میشه!فروش PUBG روی استیم به شونزده میلیون نسخه رسید
نکته جالب : کلیف بلینزسکی معتقد بود دوره بازیهای سینگل پلیر تموم شده و مردم به سمت بازیهای مولتی پلیر مهاجرت کردند چرا که میتونند مدت زمان طولانی تری درگیر یک بازی باشند ولی خب مثل اینکه دوره کلیف بی تموم شده به جای اینکه دوره بازیهای سینگل پلیر تموم بشه !