آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

یه عده مایکرو فن همیشه عادت دارن خودشونو و کنسولشونو تافته جدا بافته بدونن!بشینن تا فروش و موفقیت PS4رو قویترین کنسول تاریخ بگیره!انحصاری که از دید کارشناسای ایرانی ارزش نداره همین امسال کاری با رقیب کرد که تو افق محو شد لول!
از زمان رونمایی کنسول جدید یروز نبوده اسپنسر تبلیغشو نکنه پیش فروشش کم بود باید تعجب میکرد منتهی بزارین عرضه بشه بعد خط و نشون بکشن یه عده!تازه طرف مدعیه که فروش PS4م میگیره!
بعد 3 الی 4 سال مایکروسافت جرعت نداره میزان فروش وانو اعلام کنه و با جزعبلاتی مثل فلان تعداد لایو داریم فلان تعداد کاربر داریم سر یه عده رو شیره مالیده اونوقت سونی این وسط حقه بازس!
کرک داون جدید معرفی شد تخریب پذیری فلان گرافیک فلان اونوقت تو E3 بازی PS2 نمایش دادن منم بودم میزدم زیر مهم بودن انحصاری وقتی باید دلم به ماینکرفت 4K و امثال کرک داون خوش باشه!کلا اندازه انگشتای یه دست شاید بازی خوب داشته باشه مثل SOT وگرنه جناب اسپنسر یا دست به دامن انحصاریایی مثل PUBG باشه یا نشون دادن گرافیک بازیای مولتی منتهی از خودشون چی دارن؟اها یادم نبود انحصاری مهم نیست لول!
اسپنسر حقه بازترین ادمیه که تو یه کمپانی میشه حضور داشته باشه حالا سونی حقه بازه؟ادمی که اول نسل به انحصاریاش مینازید به بردن نسلش مینازید(جوکی که تاریخ فراموش نمیکنه:D) به ثرد پارتیاش مینازید الان شعار میده محتوای انحصاری کار درستی نیست خودش با انحصاری کردن ROTTR به قشر بزرگی یه بیل..خ نشون داد اونوقت میاد از جنگ کنسولی میناله از به رخ کشیدن ثردپارتی و فروش و ... میناله!وجه مشترکی که بین اسپنسر و طرفدارای تعصبی ایشون هست اینه که فک میکنن فقط خودشون حالیشونه و مردم گذشترو فراموش میکنن.
بزارین قویترین کنسول تاریخ بیاد فروش به رقابت با نینتندو رسید مایکروسافت باید کلاشو بندازه هوا PS4 جا خود داره!شعار ندن یه عده و فک کنن اتفاقای گذشته کسی یادش نیست شعارا و فکتای جناب اسپنسر اول نسل یاد همگی هست.

تنها دلیل موفقیت X360 تو ایران بازی ها به قیمت 2000 هزار تومنی بود.اینو شمام میدونی همه هم میدونن.الکی فاز روشن فکری نگرید.
X1X چون کنسول تازه ای هست پیش فروش خوبی داشته بزارید کنسول عرضه شه اونوقت فشار بیارید.سال بعد سونی انحصاری های خوبشو عرضه کنه
دیگه X1 هیچ حرفی واسه گفتن نداره.جالبه دوستمون انتظار داره تا 2 سال بعد مایکرو بازار رو دست بگیره.لول !! جالبه مثل اینکه تو باغ نیست PS4 بشتر از 2 برار
x1 فروخته اختلاف وجشتناک بالاست.
داداش X1X کنسول تازه نیس بین نسلی میان نسلی یا هرچی بهش میگی هست مثل pro
فروششم با pro مقایسه کنیم با قیمت بالاتر ک بیشتر فروخته و البته بی شک همینطور تخمه نمیشکونه اونم داره بازی میسازه حالا شاید معرفی نشدن

درکل این بحث این خوبه اون بده ول کنین بابا :D من X1X دوس دارم طرفدار اونم . قیمت خوب شد میخرم یکی طرفدار ps4 اونو میخره
یعنی تا قیامت اینجا دعوا بشه نه طرف ps4 حرفای رقیف قبول میکنه نه اون یکی حرفای شمارو پس الکی دعوا چیه ولی بحث خوبه:D

داداش X1X کنسول تازه نیس بین نسلی میان نسلی یا هرچی بهش میگی هست مثل pro
فروششم با pro مقایسه کنیم با قیمت بالاتر ک بیشتر فروخته و البته بی شک همینطور تخمه نمیشکونه اونم داره بازی میسازه حالا شاید معرفی نشدن

درکل این بحث این خوبه اون بده ول کنین بابا :D من X1X دوس دارم طرفدار اونم . قیمت خوب شد میخرم یکی طرفدار ps4 اونو میخره
یعنی تا قیامت اینجا دعوا بشه نه طرف ps4 حرفای رقیف قبول میکنه نه اون یکی حرفای شمارو پس الکی دعوا چیه ولی بحث خوبه:D
اینکه سر هرکی تو کار خودش باشه فرق میکنه تا بعد چندسال یبار مایکروسافت تو بحث کنسولی فروش (اونم تازه پیش فروش و بعد اون همه هایپی که اسپنسر و دوستان رسما سرویس کرده بودن)زده بالا یه عده تعصبی بیان اینجا و سر یه پیش فروش موفقیتای چندین و چندساله سونیو ببرن زیر سوال.
پرو با قیمت فوق عالی یه کنسول بین نسلیه نه اینکه اختلاف در حد یه نسل داشته باشه!مسلما سونیم عقلش میرسیده کنسول بده 500 دلار با سیستم خیلی قوی ولی این اسمش بین نسلی نیست شیره مالیدنه!

من هنوز نفهمیدم تعداد کنسول فروخته شده چه دخلی به من مصرف کننده داره !!
اگه تا الان xbox ۷۰ میلیون فروخته بود یا مثلا ps4 ۲۰ میلیون چه سود یا ضرری به من میرسید ؟

• Like
Reactions: UFOPower
همونطوری که یک عده از دوستان از تاپیک اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها فرار کردن منظورتون هست دیگه؟
100 درصد حرف شما درست هست .آدم که نباید از واقعیت ها فرار کنه و هر وقت دلش خواست واقعیت ها قبول کنه و هر وقت دلش خواست اون ها براش مهم نباشه و قبول نکنه!
این یک واقعیت که الان قوی ترین کنسول میان نسلی XB1X هست و مطمئنا بهترین کیفیت اجرا بازی های مولتی برای این کنسول هست.هر کسی هم که تو اون تاپیک غیر این بگه 100 درصد می خواد از واقعیت فرار کنه و یا خودش و دیگران گول بزنه

همون طور که ما کلی واقعیت دیگه هم داریم که باید بقیه اونها به خوبی قبول داشته باشن(البته قبول نداشته باشن هم مهم نیست چون واقعیت هست و غیر قابل تغییر)
مثل:
با اختلاف زیاد پر فروش ترین و محبوب ترین کنسول این نسل PS4 هست
مایکروسافت جرات نداره آمار کلی فروش کنسول اش, خودش اعلام کنه برخلاف سونی و نینتندو
ماه هاست روند فروش XB1 از X360 پایین تر اومده و همین طور با شیب تندی در حال اختلاف افتادن هست(کار به جایی رسیده تو بازار اصلی فروش اش یعنی آمریکا به زور ماهی 100 هزار کنسول میفروشه)
چندین ماه که XB1 انحصاری درست و حسابی نداره و بر خلاف اون , 2 رقیب خودش مدام در حال عرضه انحصاری جدیدی بر روی کنسول شون هستن.مخصوصا نینتندو که این فروش خیلی خوب اش فقط مدیون انحصاری های خوب اش هست و این باز هم این واقعیت نشون میده که چقدر داشتن انحصاری های متنوع و با کیفیت بالا برای سونی و نینتندو و از همه مهم تر جامعه گیمر ها مهم هست
سرنوشت Dreamcast و Gamecube و XB Original و قدرت سخت افزاری شون در برابر PS2 یک واقعیت هست اما اون کنسولی که پر فروش ترین کنسول تاریخ هست PS2 .همون طور که تصمیمات اشتباه 2 3 سال اول فروش PS3 و عوض شدن تصمیمات و روند موفق فروش سال های بعدش واقعیت هست.همون طور که موفقیت سونی در اولین کنسول اش یعنی PS1 واقعیت هست
همه اینها نشون داد راه اصلی فروش بیشتر و برند اصلی جامعه گیمری(در کنسول های خانگی) بودن یعنی خانواده Playstation از کدوم راه ها هست

----------------------------------
باز هم میگم امیدوارم با همه این دوستان در ماه های آینده با روند فروش کنسول ها اینجا کنار هم باشیم چون به نظر من مهم ترین چیز بعد لذت بردن گیمر ها از بازی ها ,فروش کنسول ها و بازی ها هست چون وقتی فروش باشه مطمئنا شاهد پیشرفت اون شرکت و کنسول و گیم های بهتر اون شرکت ها خواهیم بود.شاهد این خواهیم بود شرکت های بزرگ به سمت کنسول برتر نسل برن و بازی های بزرگ خودشون بر روی اون کنسول تبلیغ کنند و باندل ها و کانتنت های انحصاری بر روی اون کنسول داشته باشند

آخرین ویرایش:
البته یک نکته ای رو هم باید دوستان در نظر بگیرن، اونم اینه که در مقایسه x1x با pro موضوع خاصی نهفته نیست. x1x یک سال و خورده ای بعد از pro و با قیمت 100 دلار گرون تر وارد بازار میشه. در نتیجه اینکه قوی تر باشه یه چیز کاملا بدیحی هست. منتهای مراتب باید دید سونی و مایکرو چه انتظاری از کنسول بین نسلیشون دارن و با چه هدفی وارد بازار کردن.

PS4 برخلاف رقیبش X1 پرفروش ترین کنسول بازاره. در نتیجه سونی قصد نداره برای مدل استاندارد رقیب درست کنه و از ابتدا هم Pro قرار نبود با کسایی که درحال حاضر کنسول دارن رقابت کنه. در نتیجه وقتی بازار رو PS4 استاندارد لید میکنه Pro صرفا یه مکمل و برای جلوگیری از کوچ کسایی هست که کیفیت بهتر میخوان. در نتیجه طبیعی هست که با توجه به فروش خیلی خوب ps4 صرفا نقش کمکی رو داشته باشه و نسبت فروشش یک به پنج هست.

اما X1 هیچ کدوم از شرایط PS4 رو نداره. فروشش خوب نیست و به طور کاملا انکار ناپذیری ازش استقبال نشده. در نتیجه X1X به هیچ عنوان نقش مکمل رو نداره. بلکه باید کلا فروش برند Xbox رو ببره بالا.

حالا سوال اساسی اینجا شکل میگیره؛ آیا X1X میتونه آمار فروش Xbox رو انقدری تکون بده که بتونه با PS4 رقابت کنه؟ یعنی اینکه شما نباید X1X رو با Pro مقایسه کنید و نتیجه بگیرید کنسول موفقیه و به اهدافش رسیده یا نه. چون همونطور که گفتم انتظاری که از Pro میره با X1X یکی نیست چون وضعیت فروش PS4 و X1 یکی نیست. باید منتظر بشینیم و ببینیم X1X چقدر به افزایش مخاطب های Xbox کمک میکنه. و در صورتی موفقه که ضریب اختلاف با Pro به حدی باشه که اختلاف PS4 با X1 رو جبران کنه. این میشه این چیزی که دوستان رویاش رو دارن و منتظرن باعث بشه فروش کلی مایکرو از سونی بیشتر بشه. آیا X1X چنین پتانسیلی داره و از این آمار هرچند خوب پیش فروش میشه به این نتیجه رسید؟ توجه داشته باشید در غیر این صورت X1X صرفا کنسولی هست که از PRo بیشتر فروخت و این قرار نیست هیچ چیزی رو اثبات کنه.

من هنوز نفهمیدم تعداد کنسول فروخته شده چه دخلی به من مصرف کننده داره !!
اگه تا الان xbox ۷۰ میلیون فروخته بود یا مثلا ps4 ۲۰ میلیون چه سود یا ضرری به من میرسید ؟
وقتی فروش یک کنسول بیشتر باشه قاعدتا سودهی بیشتری برای تولید کننده داره و باعث میشه انحصاری های بیشتری برای اون کنسول منتشر بکنه و شبکه های آنلاینشو بروز بکنه.
وقتی فروش یک کنسول بیشتر باشه لید پلتفرم میشه و تولید کننده های بازی روی اون کنسول بازی انحصاری ارایه میکنند و یا بازی روی اون کنسول بهینه میکنند یا روی اون کنسول DLC انحصاری میدن چون قاعدتا انتظار فروش بیشتری روی اون پلتفرم دارند.برای من و شما این تاثیر رو داره که سمت چه کنسولی بریم که بازیهای بیشتری داشته باشیم و شبکه آنلاین بهتری داشته باشیم.مگر اینکه واسه دکور کنسول خریده باشی.

این منطق که X1X و Pro به لحاظ ماهیتی فرق دارن از کجا اومده؟ وقتی خود رییس شرکت (فیل اسپنسر) میاد میگه ما انتظار داریم بعد از عرضه X1X هنوز هم اکثریت فروش کنسول مربوط به نسخه عادی باشه یعنی دقیقا به لحاظ ساخت هردو کنسول هدف گذاری مشترکی دارند.

اصلا از کی تا حالا یک شرکت با قیمت گذاری 500 دلاری تصمیم میگیره بازار را دوباره پس بگیره؟همچین چیزی امکان نداره که.

X1X یک کنسول Premium هست. همونطوری که PS4 Pro همچین کنسولی هست. هردوتا هم با هدف جذب کنسول گیمرهای هاردکوری که از اواسط نسل به سمت پی سی کوچ میکنن (به دلیل عدم ارضا از مسائل فنی) ساخته شدن. فقط این وسط یک کنسول از اون یکی به طرز قابل توجهی قوی تر هست. کنسول سازی هم پی سی جمع کردن نیست که بگی خب وقتی این 100 دلار گرونه قاعدتا باید فلان باشه فلان نباشه.درسته 100 دلار فرصت خوبی ایجاد میکنه برای افزایش قدرت کنسول.ولی این افزایش اصلا میزان و حد مشخصی نداره و بیشتر به هنر شرکت سازنده برمیگرده. در گذشته هم به کرات کنسول های با قیمت برابر یا کمتر ولی با قدرت بیشتر هم داشتیم.

چیزی که مشخصه اینه که حداقل تا اینجای کار و با بررسی های فنی از مراجع صاحب صلاحیت X1X یک کنسول فوق العاده به لحاظ ساخت هست که حتی به لحاظ سیستم کولینگ، هم تکنولوژی روش استفاده شده که فقط در کارت های گرافیکی High End استفاده میشه.

این وسط هم هیچ کس انتظار معجزه نداره از یک کنسول 500 دلاری که اکثریت کنسول گیمر ها احتمالا توان خریدش را ندارن، نداره.یک عده از الان دارن حرف تو دهن ملت میذارن که بعدا بیان ادعا کنن که ما نوستراداموس زمان بودیم قبلا پیش بینی کرده بودیم.فقط چیزی که فعلا به نظر میاد اینه که کنسول با این قیمت پیش فروش نسبتا خوبی داشته.

X1X هرچه قدر ازش استقبال بشه قضاوت در موردش باید به نسبت شرایط عرضه و قیمت انجام بشه.چه حالا و چه بعدها.

در ضمن کنسولی که تا وسط نسل 30 میلیون فروخته در ردیف Dreamcast, Wii U و Gamecube با 10-12 میلیون فروش Life-Time قرار نمیگیره.ماکرو اگه بتونه تا آخر نسل به یک رقم 50-60 تا برسه یک نسل نسبتا خوب را پشت سر گذاشته (گرچه رقیبش پیروز نسل بوده).

متاسفانه حتی پست ها هم درست خونده نمیشه. کسی نمیگه X1X ماهیتن با Pro فرق داره. چون همشون به صورت ماهوی کنسولن. بحث انتظاره. که خیلی شفاف و واضحه. PS4 با اختلاف وحشتناک زیاد پرفروش ترین کنسوله. در نتیجه Pro از اول هم قرار نبوده جایگزین PS4 بشه. حتی طبق اعلام سونی همین فروش فعلیش هم بالاتر از انتظارات خودشونه. در نقطه مقابل X1 فروش بدی داره. در نتیجه اگه طبق چیزی که دوستان میگن و انتظار دارن بخواد اختلاف فروش موجود رو جبران کنه باید جور فروش بد X1 رو هم بکشه که روی هم رفته X1X و X1 از PS4 و Pro بیشتر بفروشه. مساله خیلی ساده ای هست.

اینکه الان X1X پیش فروش خوبی داشته در کل هیچ چیزی رو اثبات نمیکنه. Vita هم قبل عرضه انقدر استقبال ازش خوب بود که همه فکر میکردن یکی از موفق ترین کنسول های دستی میشه اما ساپچورت بد نرم افزاری باعث شد شکست بخوره. X1X تبلیغات بسیار خوبی داره. و انقدری هم اختلافش با Pro معنی دار هست که بدون هیچ زحمتی همه بازی ها رو با کیفیت خیلی بهتر اجرا کنه. در مقابل سونی تمرکزش رو روی همین مدل اسلیم گذاشته. با نگاه به مارکتینگ و باندل هاش میشه این رو به سادگی متوجه شد.

روی هم رفته پیشنهاد میکنم فعلا جوگیر نشید.

این پیش فروش خوب X1X چیزی هست که تقریبا بازتاب داشته در تمام منابع خبری معتبر.اینجا هم مثل همه ی رسانه های دیگه بازتاب داره که یک عده دوستان زحمت گذاشتن خبرش را میکشن.کسی هم اینجا من به شخصه ندیدم بیاد بگه قراره X1X بیاد یک شبه 30 میلیون اختلاف را پوشش بده.

انتظار؟ انتظار چه کسانی؟ ماکروسافت؟ ماکروسافت که بالاتر توضیح دادم خودش به شفافی اومد توی E3 گفت که از این به بعد هم انتظار دارن اکثریت کنسول های فروخته شده معمولی باشه. الان هم که آمار فروش کنسول معمولی موجوده. وقتی خود شرکت میدونه که فروش X1X کمتر از نسخه معمولی خواهد بود پس مشخصا انتظار برگشتن ورق یا غیره را با وان ایکس ندارن.

Pro از اول قرار نبود جایگزین PS4 بشه.درسته. X1X هم قرار نیست جایگزین X1 بشه. چون اگه همچین قراری بود قطعا ساپورت کنسول قبلی قطع میشد.فعلا که تمام بازی ها و محتوای های عرضه شده و قابل عرضه در آینده نزدیک برای هر دو کنسول معمولی و 1X هست.

جالب اینه که تمام باندل های معرفی شده ایکس باکس هم تا به این دقیقه برای X1 S بوده و ماکرو هنوز باندلی برای X1X تعریف نکرده. مشخصا دیدگاه دو شرکت در این مورد هم یکسانه.

هردو کنسول X1X و Pro حداقل در حال حاضر به لحاظ ماهیت، باندل ها، ساختار، نحوه پشتیبانی با اختلاف بسیار کمی به هم شبیه هستن. فقط گفتم یکیشون یک 40-50 درصد قوی تر از اون یکی هست. حالا اینکه از کدوم استقبال بیشتری بشه زمان مشخص میکنه.

X1X نقطه مقابل PS4 Pro هست نه PS4 Pro+PS4 Slim

• Like
Reactions: hitman68
وقتی فروش یک کنسول بیشتر باشه قاعدتا سودهی بیشتری برای تولید کننده داره و باعث میشه انحصاری های بیشتری برای اون کنسول منتشر بکنه و شبکه های آنلاینشو بروز بکنه.
وقتی فروش یک کنسول بیشتر باشه لید پلتفرم میشه و تولید کننده های بازی روی اون کنسول بازی انحصاری ارایه میکنند و یا بازی روی اون کنسول بهینه میکنند یا روی اون کنسول DLC انحصاری میدن چون قاعدتا انتظار فروش بیشتری روی اون پلتفرم دارند.برای من و شما این تاثیر رو داره که سمت چه کنسولی بریم که بازیهای بیشتری داشته باشیم و شبکه آنلاین بهتری داشته باشیم.مگر اینکه واسه دکور کنسول خریده باشی.
کنسول چیز غیر دسترسی نیست که مجبور باشی حتما یکیشو انتخاب کنی خیلی ها اینجام هستن که هر دو پلتفرم رو دارن
دو اینکه DLC انحصاری ربطی به فروش بیشتر نداره قرارداد بین شرکت هاست
سه اینکه شبکه آنلاین لایو طبق چیزی که خودم تجربه کردم خیلی بهتر از psn هست
چهارم اون بازی هایی که خودجوش برای ps4 انحصاری شدن یا غرب پسند نبودن یا تیم کوچیکی داشتن و این بازیا درصد خیلی کمی رو تشکیل میدن کما اینکه دیر یا زود روی کنسول مقابل هم عرضه میشن
یه حرف دیگه که مذمونم شما نیستین جسارت نباشه وقتی کسی از شرکتی یه جنسی میخره باید بهش انتقاد کنه باید خواستار چیزای بیشتری باشه بخاطر اعتمادی که کرده و پولی که به شرکت داده ولی چیزی که توی این فروم و حتی فروم بزرگی مثل gaf دیدم مشکلات دستگاهی که خریدن انکار میکنن بجاش مشکلات دستگاه مقابل که کاربرش هم نیستن مسخره میکنن (یچی تو مایه های اسباب بازی من بهتره)

مایکروسافت اگه میخواست تلاشی برای گرفتن بازار کنه میومد از سر و ته کنسول میزد تا 399 دلار x1x عرضه کنه ولی همانطور که اسپنسر گفت قرار نیست جایگزین مدل s بشه و یه کنسول ویژه برای کسانی که دنبال کیفیت بهتر هستن

• Like
Reactions: hitman68
خیلی از فروش PS4 تو این نسل مربوط به مشتری های کژوال و کم سن و سال نینتیدو بود که چون این شرکت کنسول درست حسابی نداشت به طرف سونی اومدن

این طورم ممکنه باشه:

خیلی از فروش PS4 تو این نسل مربوط به مشتری های مایکرو بود که چون این شرکت بازی درست حسابی نداشت به طرف سونی اومدن:D

این طورم ممکنه باشه:

خیلی از فروش PS4 تو این نسل مربوط به مشتری های مایکرو بود که چون این شرکت بازی درست حسابی نداشت به طرف سونی اومدن:D
والا من تو انتخاب کنسول هر کدوم امکان پایرت خوری بیشتر باشه میرم سمت اون:D
خدا رو شکر این نسل هکرای روسی دست به کار شدن ما راحت بشینیم انچارتد ها رو بز خر کنیم:D

• Like
Reactions: samiradin
البته یک نکته ای رو هم باید دوستان در نظر بگیرن، اونم اینه که در مقایسه x1x با pro موضوع خاصی نهفته نیست. x1x یک سال و خورده ای بعد از pro و با قیمت 100 دلار گرون تر وارد بازار میشه. در نتیجه اینکه قوی تر باشه یه چیز کاملا بدیحی هست. منتهای مراتب باید دید سونی و مایکرو چه انتظاری از کنسول بین نسلیشون دارن و با چه هدفی وارد بازار کردن.

PS4 برخلاف رقیبش X1 پرفروش ترین کنسول بازاره. در نتیجه سونی قصد نداره برای مدل استاندارد رقیب درست کنه و از ابتدا هم Pro قرار نبود با کسایی که درحال حاضر کنسول دارن رقابت کنه. در نتیجه وقتی بازار رو PS4 استاندارد لید میکنه Pro صرفا یه مکمل و برای جلوگیری از کوچ کسایی هست که کیفیت بهتر میخوان. در نتیجه طبیعی هست که با توجه به فروش خیلی خوب ps4 صرفا نقش کمکی رو داشته باشه و نسبت فروشش یک به پنج هست.

اما X1 هیچ کدوم از شرایط PS4 رو نداره. فروشش خوب نیست و به طور کاملا انکار ناپذیری ازش استقبال نشده. در نتیجه X1X به هیچ عنوان نقش مکمل رو نداره. بلکه باید کلا فروش برند Xbox رو ببره بالا.

حالا سوال اساسی اینجا شکل میگیره؛ آیا X1X میتونه آمار فروش Xbox رو انقدری تکون بده که بتونه با PS4 رقابت کنه؟ یعنی اینکه شما نباید X1X رو با Pro مقایسه کنید و نتیجه بگیرید کنسول موفقیه و به اهدافش رسیده یا نه. چون همونطور که گفتم انتظاری که از Pro میره با X1X یکی نیست چون وضعیت فروش PS4 و X1 یکی نیست. باید منتظر بشینیم و ببینیم X1X چقدر به افزایش مخاطب های Xbox کمک میکنه. و در صورتی موفقه که ضریب اختلاف با Pro به حدی باشه که اختلاف PS4 با X1 رو جبران کنه. این میشه این چیزی که دوستان رویاش رو دارن و منتظرن باعث بشه فروش کلی مایکرو از سونی بیشتر بشه. آیا X1X چنین پتانسیلی داره و از این آمار هرچند خوب پیش فروش میشه به این نتیجه رسید؟ توجه داشته باشید در غیر این صورت X1X صرفا کنسولی هست که از PRo بیشتر فروخت و این قرار نیست هیچ چیزی رو اثبات کنه.
به نظرم اصلا مایکروسافت هیچ انتظاری از one x نداشت ولی وقتی پیش فروشش رو دید امیدوار شده که بتونه بخشی از بازار رو پس بگیره! این که میگی مقایسه پیش فروشش با فروش pro هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه درسته اما اینکه مایکروسافت اعلام میکنه که پیش فروشش در بین تمامی کنسول های برند Xbox بالاترین بوده یه سری سر نخ به آدم میده !مثلا اینکه از نظر ماهیت تونسته بیشتر از مدل های دیگه ی xbox توجهات رو به خودش جلب کنه و منطق میگه در صورت پشتیبانی درست فروشش می تونه در حد مطلوبی باشه ! در نظر بگیرید که هنوز پیش فروش ادامه داره و میزان کنسول های پیش فروش شده بالاتر هم میره! اگه بازی درست درمونی براش بیاد (که نمیاد!:D) می تونه تا اومدن کنسول بعدی سونی حد اقل تو آمریکا و انگلیس فاصله بین دو تا کنسول رو کم کنه!

• Like
Reactions: dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or