این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
داداش X1X کنسول تازه نیس بین نسلی میان نسلی یا هرچی بهش میگی هست مثل proتنها دلیل موفقیت X360 تو ایران بازی ها به قیمت 2000 هزار تومنی بود.اینو شمام میدونی همه هم میدونن.الکی فاز روشن فکری نگرید.
X1X چون کنسول تازه ای هست پیش فروش خوبی داشته بزارید کنسول عرضه شه اونوقت فشار بیارید.سال بعد سونی انحصاری های خوبشو عرضه کنه
دیگه X1 هیچ حرفی واسه گفتن نداره.جالبه دوستمون انتظار داره تا 2 سال بعد مایکرو بازار رو دست بگیره.لول !! جالبه مثل اینکه تو باغ نیست PS4 بشتر از 2 برار
x1 فروخته اختلاف وجشتناک بالاست.
اینکه سر هرکی تو کار خودش باشه فرق میکنه تا بعد چندسال یبار مایکروسافت تو بحث کنسولی فروش (اونم تازه پیش فروش و بعد اون همه هایپی که اسپنسر و دوستان رسما سرویس کرده بودن)زده بالا یه عده تعصبی بیان اینجا و سر یه پیش فروش موفقیتای چندین و چندساله سونیو ببرن زیر سوال.داداش X1X کنسول تازه نیس بین نسلی میان نسلی یا هرچی بهش میگی هست مثل pro
فروششم با pro مقایسه کنیم با قیمت بالاتر ک بیشتر فروخته و البته بی شک همینطور تخمه نمیشکونه اونم داره بازی میسازه حالا شاید معرفی نشدن
درکل این بحث این خوبه اون بده ول کنین بابا من X1X دوس دارم طرفدار اونم . قیمت خوب شد میخرم یکی طرفدار ps4 اونو میخره
یعنی تا قیامت اینجا دعوا بشه نه طرف ps4 حرفای رقیف قبول میکنه نه اون یکی حرفای شمارو پس الکی دعوا چیه ولی بحث خوبه
100 درصد حرف شما درست هست .آدم که نباید از واقعیت ها فرار کنه و هر وقت دلش خواست واقعیت ها قبول کنه و هر وقت دلش خواست اون ها براش مهم نباشه و قبول نکنه!همونطوری که یک عده از دوستان از تاپیک اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها فرار کردن منظورتون هست دیگه؟
وقتی فروش یک کنسول بیشتر باشه قاعدتا سودهی بیشتری برای تولید کننده داره و باعث میشه انحصاری های بیشتری برای اون کنسول منتشر بکنه و شبکه های آنلاینشو بروز بکنه.من هنوز نفهمیدم تعداد کنسول فروخته شده چه دخلی به من مصرف کننده داره !!
اگه تا الان xbox ۷۰ میلیون فروخته بود یا مثلا ps4 ۲۰ میلیون چه سود یا ضرری به من میرسید ؟
کنسول چیز غیر دسترسی نیست که مجبور باشی حتما یکیشو انتخاب کنی خیلی ها اینجام هستن که هر دو پلتفرم رو دارنوقتی فروش یک کنسول بیشتر باشه قاعدتا سودهی بیشتری برای تولید کننده داره و باعث میشه انحصاری های بیشتری برای اون کنسول منتشر بکنه و شبکه های آنلاینشو بروز بکنه.
وقتی فروش یک کنسول بیشتر باشه لید پلتفرم میشه و تولید کننده های بازی روی اون کنسول بازی انحصاری ارایه میکنند و یا بازی روی اون کنسول بهینه میکنند یا روی اون کنسول DLC انحصاری میدن چون قاعدتا انتظار فروش بیشتری روی اون پلتفرم دارند.برای من و شما این تاثیر رو داره که سمت چه کنسولی بریم که بازیهای بیشتری داشته باشیم و شبکه آنلاین بهتری داشته باشیم.مگر اینکه واسه دکور کنسول خریده باشی.
خیلی از فروش PS4 تو این نسل مربوط به مشتری های کژوال و کم سن و سال نینتیدو بود که چون این شرکت کنسول درست حسابی نداشت به طرف سونی اومدن
والا من تو انتخاب کنسول هر کدوم امکان پایرت خوری بیشتر باشه میرم سمت اوناین طورم ممکنه باشه:
خیلی از فروش PS4 تو این نسل مربوط به مشتری های مایکرو بود که چون این شرکت بازی درست حسابی نداشت به طرف سونی اومدن
به نظرم اصلا مایکروسافت هیچ انتظاری از one x نداشت ولی وقتی پیش فروشش رو دید امیدوار شده که بتونه بخشی از بازار رو پس بگیره! این که میگی مقایسه پیش فروشش با فروش pro هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه درسته اما اینکه مایکروسافت اعلام میکنه که پیش فروشش در بین تمامی کنسول های برند Xbox بالاترین بوده یه سری سر نخ به آدم میده !مثلا اینکه از نظر ماهیت تونسته بیشتر از مدل های دیگه ی xbox توجهات رو به خودش جلب کنه و منطق میگه در صورت پشتیبانی درست فروشش می تونه در حد مطلوبی باشه ! در نظر بگیرید که هنوز پیش فروش ادامه داره و میزان کنسول های پیش فروش شده بالاتر هم میره! اگه بازی درست درمونی براش بیاد (که نمیاد!) می تونه تا اومدن کنسول بعدی سونی حد اقل تو آمریکا و انگلیس فاصله بین دو تا کنسول رو کم کنه!البته یک نکته ای رو هم باید دوستان در نظر بگیرن، اونم اینه که در مقایسه x1x با pro موضوع خاصی نهفته نیست. x1x یک سال و خورده ای بعد از pro و با قیمت 100 دلار گرون تر وارد بازار میشه. در نتیجه اینکه قوی تر باشه یه چیز کاملا بدیحی هست. منتهای مراتب باید دید سونی و مایکرو چه انتظاری از کنسول بین نسلیشون دارن و با چه هدفی وارد بازار کردن.
PS4 برخلاف رقیبش X1 پرفروش ترین کنسول بازاره. در نتیجه سونی قصد نداره برای مدل استاندارد رقیب درست کنه و از ابتدا هم Pro قرار نبود با کسایی که درحال حاضر کنسول دارن رقابت کنه. در نتیجه وقتی بازار رو PS4 استاندارد لید میکنه Pro صرفا یه مکمل و برای جلوگیری از کوچ کسایی هست که کیفیت بهتر میخوان. در نتیجه طبیعی هست که با توجه به فروش خیلی خوب ps4 صرفا نقش کمکی رو داشته باشه و نسبت فروشش یک به پنج هست.
اما X1 هیچ کدوم از شرایط PS4 رو نداره. فروشش خوب نیست و به طور کاملا انکار ناپذیری ازش استقبال نشده. در نتیجه X1X به هیچ عنوان نقش مکمل رو نداره. بلکه باید کلا فروش برند Xbox رو ببره بالا.
حالا سوال اساسی اینجا شکل میگیره؛ آیا X1X میتونه آمار فروش Xbox رو انقدری تکون بده که بتونه با PS4 رقابت کنه؟ یعنی اینکه شما نباید X1X رو با Pro مقایسه کنید و نتیجه بگیرید کنسول موفقیه و به اهدافش رسیده یا نه. چون همونطور که گفتم انتظاری که از Pro میره با X1X یکی نیست چون وضعیت فروش PS4 و X1 یکی نیست. باید منتظر بشینیم و ببینیم X1X چقدر به افزایش مخاطب های Xbox کمک میکنه. و در صورتی موفقه که ضریب اختلاف با Pro به حدی باشه که اختلاف PS4 با X1 رو جبران کنه. این میشه این چیزی که دوستان رویاش رو دارن و منتظرن باعث بشه فروش کلی مایکرو از سونی بیشتر بشه. آیا X1X چنین پتانسیلی داره و از این آمار هرچند خوب پیش فروش میشه به این نتیجه رسید؟ توجه داشته باشید در غیر این صورت X1X صرفا کنسولی هست که از PRo بیشتر فروخت و این قرار نیست هیچ چیزی رو اثبات کنه.