این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
مایکروسافت و فروش Xbox واقعا روند خوبی گرفته و احتمالا هم تا زمان ریلیز اسکورپیو به همین روند ادامه بده و بعد از لانچش به کل بازار رو از سونی بگیره.(کنسول نینتندو هم هست البته)
سونی هم طبیعتا تا سه سال دیگه اینا نباید کنسول جدید بده بازار. پس باید گفت عجب رکبی زد مایکرو به سونی
پ.ن:هنوزم یاد آخر کنفرانس E3 ش رو که به جای Ps4 new اون بازی زامبی کشیه رو دوباره نشون داد، خندم میگیره. ولی دیگه کار از کار گذشته بود.
ایشون تلزه وارده زیاد سخت نگیراستاد عجب تحلیلی کردید شما.
با خوندن این تحلیل موی سالم بر تن اهالی صنعت گیم باقی نموند.
در تصدیق بیانات شما باید بگم که اسکورپیو ریلیز بشه نه تنها کل بازار و از سونی میگیره، بلکه ماکروسافت با زدن رکب، کل بازار و از قالیشویی شربت اوغلی و برنج محسن هم میگره.
دوست عزیز ، من با بقیه ی حرفای شما کاری ندارم ولی فقط درباره ی اون قسمت هایی که بولد شده باید بگم که هیچ وقت حتی زمان 360 مایکروسافت نتونسته بازار (در کل دنیا) رو از سونی بگیره ! سونی بازار اروپا و ژاپن همیشه دستش بوده و حتی 360 هم تو آلمان و اسپانیا و ایتالیا و ... همیشه با اختلاف زیاد عقب بوده ! تو این نسل هم همینه و فرقی ایجاد نشده! اصولا مایکروسافت بازارش رو محدود به آمریکا و انگلیس (و جدیداً استرالیا) کرده و اصلاً تلاشی هم برای بقیه ی جاها نمی کنه ! نمونه ی بارزش هم تو ژاپن هست که one از یک دهم 360 هم کمتر فروخته ! البته مایکروسافت توی همون بازار های هدف هم از سونی عقب تره ( با اینکه فروش one در مقایسه با 360 در زمان مشابه بیشتر بوده) ! سونی سه سال و اندی تو کل دنیا بیشتر فروخته با فروش بیشتر one توی آمریکا توی چهار پنج ماه این فاصله کمتر نمیشه! در کل با اینکه one s فروش خوبی داشته ولی مسلماً این نسل به نفع سونی تموم شده ( تقریباً محاله که فروش one به ps4 برسه ) اما توی بازار های هدف مایکروسافت ، اگه مایکروسافت این روندش رو ادامه بده احتمالاً تا آخر نسل برابر میشن و بازار اون سه کشور رو تقسیم می کنن! حالا اینکه میگید مایکرو به سونی رکب زده و این حرفا من دیگه نمی دونم منظورتون چی بوده!مایکروسافت و فروش Xbox واقعا روند خوبی گرفته و احتمالا هم تا زمان ریلیز اسکورپیو به همین روند ادامه بده و بعد از لانچش به کل بازار رو از سونی بگیره.(کنسول نینتندو هم هست البته)
سونی هم طبیعتا تا سه سال دیگه اینا نباید کنسول جدید بده بازار. پس باید گفت عجب رکبی زد مایکرو به سونی
پ.ن:هنوزم یاد آخر کنفرانس E3 ش رو که به جای Ps4 new اون بازی زامبی کشیه رو دوباره نشون داد، خندم میگیره. ولی دیگه کار از کار گذشته بود.
دوست عزیز ، من با بقیه ی حرفای شما کاری ندارم ولی فقط درباره ی اون قسمت هایی که بولد شده باید بگم که ..... نمی دونم منظورتون چی بوده!
Keep dreamingخیلی سادست. اگه الان نسبت فروش رو سه به یک به نفع ps4 بدونیم، با اومدن Scorpio نسبت حداقل باید برابر بشه یا ...
چرا بعیده مگه اونا نگاه میکنن کنسول مثلا بیشتر فروخته تا الان برن بخرن که رو هوا حرف میزنید شما قبلا هم میگفتی بعیده تو اکتبر یا نوامبر بیشتر بفروشه که فروخت .. تا همین الانم که 3 ماه بیشتر فروخاه دلیلش انحصاری هست فقط هر کنسولی دستش باز باشه مردم میرن سراغش اتفاقا x1 این اخر سال یک انحصاری زمانی هم داره DR4 که اگه اونم خوب ظاهر بشه تو نقدها میتونه ماکرو حساب کنه روش
PlayStation 4 beats Xbox One for the top-selling electronics product on Cyber Monday in the U.S.Sony’s PlayStation 4 was the best-selling consumer electronics product online on Cyber Monday, according to data-tracking firm Adobe Digital Insights. Cyber Monday is the first Monday after Thanksgiving, and it is one of the biggest days of the year for online shopping as people spend their lunch breaks looking for deals on Amazon, Walmart.com, and elsewhere
میگم این فروش خیلی زیاده یا فقط من فکر میکنم خیلی زیادهFinal Fantasy XV در روز اول بیشتر از 5 میلیون نسخه فروخته که این باعث شده به رکورد سریعترین فروش در سری FF برسه. البته این دور از انتظار نبود چونکه این اولین نسخهی اصلی FF هستش که به صورت جهانی عرضه شده
Final Fantasy XV sells 5 million on day one, becomes fastest-selling Final Fantasy ever - VideoGamer.com
فکر کنم آمار شیپ باشه نه فروش به مشتریمیگم این فروش خیلی زیاده یا فقط من فکر میکنم خیلی زیاده