این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
Xbox One در ماه اکتبر، پر فروش ترین کنسول در آمریکا بوده.
پ.ن: دیگه به چارت آمازون نمیشه اعتماد کرد
با این تخفیف هایی که برای BF دادن و استقبال خیلی خوبی که از X1 S شده، خیلی هم سخت نمیشه البته نه اینکه بازم پر فروش ترین کنسول ماه بشه ولی قطعا فروش خیلی خوبی میکنه. حساب کن تو یه سری فروشگاه ها برای BF قیمت Pro همون 400 دلار میشه و X1 S در میاد 200 دلار البته این وسط PS4 Slim هم هست که اونم قطعا فروش خوبی خواهد داشت و در مجموع فارق از اینکه هر کدوم چقدر میفروشن، به نظرم در مجموع هر دو کنسول بالای 3 میلون توی نوامبر فروش خواهند داشت.
بحث من در کل این هست که توی نوامبر امسال، X1 فروش خیلی خوبی خواهد داشت، حتی در مقایسه با Pro. توی نوامبر و خصوصا BF قیمت واقعا مهمه، Pro که خب مشخصا فروش خیلی خوبی خواهد داشت ولی X1 S در مقابله با PS4 Slim وضعیتش خیلی بهتره. هم در مجموع آفرهای بهتری داره و همین اینکه فروش خیلی بهتری داشته تو این مدت. مثلا تو اکتبر، مثل ماه قبل فروش X1 S خیلی خوب بوده و نشون میده که احتمالا توی نوامبر میتونه به بیشترین فروش خودش برسه (در مقایسه با آمار نوامبر 2013 و 2014 و 2015). بعدش من تا جایی که دیدم سونی واسه BF فقط باندل آنچارتد رو داره و خبری از باندل CoD نیست. در عوض مایکروسافت هم باندل Battlefield رو داره و هم باندل Gears 4. ولی جدی این آفر رو نگاه کنخوب X1 یه آفر خوب داره، یعنی باندل های انحصاری BF1 و به همراه باقی فرست پارتی ها و تخفیف هایی که میزنه میتونه فروش خوبی داشته باشه. خصوصا که مایکرو هم دست به تحفیفش خیلی عالیه و X1 های اصلی رو هم مفت میده دست ملت.
اما سونی هم با Pro و ترد پارتی هایی که بخاطر پرو گرافیک بهتر دارن میاد. یعنی از الان تا زمان عرضه اسکورپیو عملا بهترین ورژن کنسولی بازی ها برای Pro هست و همین انگیزه خوبی برای گیمرها هست تا 100 دلار بیشتر بدن و عوضش کنسول قوی تر با گرافیک بهتر رو تجربه کنن. یعنی باید دید از نظر گیمرها بهتره که 400 تا بدن Pro با BFرو بخرن که یعنی کنسول قوی تر و ورژن بهتر همه بازی ها، یا با 200 تا کمتر کنسول و ورژن ضعیف تر بازی رو. منطقا Pro انتخاب معقول تریه، خصوصا اگه سونی باندل های خوبی هم داشته باشه. ضمن اینکه حالا که مثلا BF رو مثال زدی سونی هم میتونه از CoD استفاده کنه که علی رغم همه دیسلایک ها و نظر سرد خیلی از فن هاش، محبوب و پرفروش تره.به همه این معادلات باید Slim رو هم اضافه کرد که هرچند استقبال چندانی ازش نشد اما میتونه رو حساب قیمت پایین تر خیلی از مشتری هایی که نمیخوان بخاطر 4K پول بیشتر بدن رو بکشونه سمت خودش.
در نتیجه سونی چون انتخاب های بیشتری به مخاطب میده میتونه فروش بیشتری داشته باشه ولی خوب مایکرو هم رقیب بی دست و پایی نیست و به لطف قیمت مناسب و جذابیت های X1S سونی رو کنترل میکنه.
آفرین! خیلی خوش مزه بود! صد امتیاز!تازه move و ps4 camera هم هستن که رقابت میشه ۶ به ۱ تازه اگه محافظ دسته و کابل کنسول و دمپایی پاره همسایه رو حساب نکنیم
همینم زیاد خریدن بازی روی PC دست کمی از فاجعه نداره....بهترین کار همین نخریدن بازیهاست تا شاهد ادامه دادن این وضع نباشیم...Dishonored 2 - Steamspy
به نقل از Steamspy فروش روز اولیه بازی Dishonored 2 در استیم حدود 14500 نسخه بوده که رقمی کاملا نا امید کننده برای یکی از بازی های بزرگ پاییزی بشمار میرود !
به شدت خوشحال شدم از این خبرDishonored 2 - Steamspy
به نقل از Steamspy فروش روز اولیه بازی Dishonored 2 در استیم حدود 14500 نسخه بوده که رقمی کاملا نا امید کننده برای یکی از بازی های بزرگ پاییزی بشمار میرود !