این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
آمار فروش کنسول PS4 و بازی هاش، رضایت مندی کاربرا و عناوین انحصاری رو هر دو کنسول کاملا یه چیز دیگه خلاف صحبت شمارو میگهواقعا الان یعنی ps4 دو برابر x1 فروخته ??������
واقعا چرا انقدر خوب میفروشه ps4 ؟؟؟
من خودم ps4 دارم ولی خداوکیلیش x1 سال گذشته بهتر عمل کرد... از انحصاری های زیاد و با کیفیت تا باندل های فوق العاده ارزشمند تا BC ...
واقعا این که x1 به حقش نمیرسه خیلی ناراحت کنندست...
با این وضع انحصاری های وحشتناک ps4 تو 2016 فکر اختلاف خیلی بیشترم بشه اگه مایکرو همینطور پیش بره ...
واقعا الان یعنی ps4 دو برابر x1 فروخته ??������
واقعا چرا انقدر خوب میفروشه ps4 ؟؟؟
من خودم ps4 دارم ولی خداوکیلیش x1 سال گذشته بهتر عمل کرد... از انحصاری های زیاد و با کیفیت تا باندل های فوق العاده ارزشمند تا BC ...
واقعا این که x1 به حقش نمیرسه خیلی ناراحت کنندست...
با این وضع انحصاری های وحشتناک ps4 تو 2016 فکر اختلاف خیلی بیشترم بشه اگه مایکرو همینطور پیش بره ...
بیشترین امار فروش یک بازی انحصاری رو کدوم عنوان داشته؟ (مخصوصا در یک ماه اول انتشارش)
داشتم فکر میکردم که تا زمان انتشار انچارتد 4 ، تا اون موقع فروش ps4 هم مرز 40 میلیون رو حتما رد میکنه با این اوصاف ما میزاریم که نسف این تعداد انچارتد بخره یعنی 20 میلیون فروش
می خوام بدونم ایا داریم بازیی که همچین امار خفنی به جا بزاره یا این که قرار انچارتد رکودهارو جا به جا کنه قبلا هیلو 3 فکر کنم همچین رکود خفنی داشت.
چند وقت دیگه هم SF5 منتشر میشه و فکر کنم در ماه اول بتونه 10 میلیون نسخه ای بفروشه.
این روند سونی خیلی وسوسه کنندست و واقعا کمتر استدیویی میاد بازیشو روی پلتفورم دیگه ای بده، البت جا داره یادی بکنیم از اسکوار که الان زن مدیرعاملش شکرتش با کیف میزنه تو کلش که خاک بر سرت با این انحصاری کردن بازیت، درسته با فال اوت 4 همزمان شده ولی لااقل کم کمش 4-5 میلیون تا الان فروخته بود (خدا رحمتشون کنه )
تا اخر نسل؟؟ عمرا
عطش ملت برای یک انحصاری غول از طرف سونی به قدریه که همین مقدار رو در یک ماه اول میزنه
بوک مارک کن تا ببینیم
SF4 کلا ۸ میلیون و خورده ای نسخه ای فروخته، آنچارتد 4 هم خیلی خرکی بفروشه، بعیده ده - دوازده میلیون نسخه رو تا آخر نسل رد کنه.
تا اخر نسل؟؟ عمرا
عطش ملت برای یک انحصاری غول از طرف سونی به قدریه که همین مقدار رو در یک ماه اول میزنه
بوک مارک کن تا ببینیم
20 میلیون برای U4؟! یکی از عظیم ترین رکوردداران این سال ها یعنی GTAV اگه اشتباه نکنم حدود 60 میلیون اینا فروخته، روی 5تا پلتفورم. بعد U4 روی یه کنسول 20 میلیون بفروشه؟! حالا درسته PS4 خیلی خفن داره جلو میره، ولی یه کم (یه کم که چه عرض کنم! ) پیش بینی هاتون رو متعادل تر کنین!بیشترین امار فروش یک بازی انحصاری رو کدوم عنوان داشته؟ (مخصوصا در یک ماه اول انتشارش)
داشتم فکر میکردم که تا زمان انتشار انچارتد 4 ، تا اون موقع فروش ps4 هم مرز 40 میلیون رو حتما رد میکنه با این اوصاف ما میزاریم که نسف این تعداد انچارتد بخره یعنی 20 میلیون فروش
می خوام بدونم ایا داریم بازیی که همچین امار خفنی به جا بزاره یا این که قرار انچارتد رکودهارو جا به جا کنه قبلا هیلو 3 فکر کنم همچین رکود خفنی داشت.
چند وقت دیگه هم SF5 منتشر میشه و فکر کنم در ماه اول بتونه 10 میلیون نسخه ای بفروشه.
این روند سونی خیلی وسوسه کنندست و واقعا کمتر استدیویی میاد بازیشو روی پلتفورم دیگه ای بده، البت جا داره یادی بکنیم از اسکوار که الان زن مدیرعاملش شکرتش با کیف میزنه تو کلش که خاک بر سرت با این انحصاری کردن بازیت، درسته با فال اوت 4 همزمان شده ولی لااقل کم کمش 4-5 میلیون تا الان فروخته بود (خدا رحمتشون کنه )
داداش خیلی بالا گرفتی برا یک ماه درستهps4داره رویایی میبروشه ولی این 10 میلیون تو یک ماه بعیدهبیشترین امار فروش یک بازی انحصاری رو کدوم عنوان داشته؟ (مخصوصا در یک ماه اول انتشارش)
این روند سونی خیلی وسوسه کنندست و واقعا کمتر استدیویی میاد بازیشو روی پلتفورم دیگه ای بده، البت جا داره یادی بکنیم از اسکوار که الان زن مدیرعاملش شکرتش با کیف میزنه تو کلش که خاک بر سرت با این انحصاری کردن بازیت، درسته با فال اوت 4 همزمان شده ولی اگه روی ps4 ld,ln لااقل کم کمش 4-5 میلیون تا الان فروخته بود (خدا رحمتشون کنه )
تا اخر نسل؟؟ عمرا
بوک مارک کن تا ببینیم
تا اخر نسل؟؟ عمرا
بوک مارک کن تا ببینیم