آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

واقعا الان یعنی ps4 دو برابر x1 فروخته ??������
واقعا چرا انقدر خوب میفروشه ps4 ؟؟؟
من خودم ps4 دارم ولی خداوکیلیش x1 سال گذشته بهتر عمل کرد... از انحصاری های زیاد و با کیفیت تا باندل های فوق العاده ارزشمند تا BC ...
واقعا این که x1 به حقش نمیرسه خیلی ناراحت کنندست... :(
با این وضع انحصاری های وحشتناک ps4 تو 2016 فکر اختلاف خیلی بیشترم بشه اگه مایکرو همینطور پیش بره ...
آمار فروش کنسول PS4 و بازی هاش، رضایت مندی کاربرا و عناوین انحصاری رو هر دو کنسول کاملا یه چیز دیگه خلاف صحبت شمارو میگه:)

دلیلی که PS4 هی داره میفروشه و دیگه کیفیت و کمیت بازی و امکانات فایده ای نداره به این دلیل هستش که برند PS4 ،مثل اپل کالای لوکس بحساب میاد + کیفیت عناوین آخر نسل قبل + سخت افزار قویتر ...که دلیل اول خیلی مهمتره و کاریش نمیشه کرد

واقعا الان یعنی ps4 دو برابر x1 فروخته ??������
واقعا چرا انقدر خوب میفروشه ps4 ؟؟؟
من خودم ps4 دارم ولی خداوکیلیش x1 سال گذشته بهتر عمل کرد... از انحصاری های زیاد و با کیفیت تا باندل های فوق العاده ارزشمند تا BC ...
واقعا این که x1 به حقش نمیرسه خیلی ناراحت کنندست... :(
با این وضع انحصاری های وحشتناک ps4 تو 2016 فکر اختلاف خیلی بیشترم بشه اگه مایکرو همینطور پیش بره ...

X1 خیلی هم خوب عمل کرده و در مقایسه با نسل قبلش پیشرفت داشته ، در واقع این سونیه که برگشته به اوضاع سابقش

بیشترین امار فروش یک بازی انحصاری رو کدوم عنوان داشته؟ (مخصوصا در یک ماه اول انتشارش)

داشتم فکر میکردم که تا زمان انتشار انچارتد 4 ، تا اون موقع فروش ps4 هم مرز 40 میلیون رو حتما رد میکنه با این اوصاف ما میزاریم که نسف این تعداد انچارتد بخره یعنی 20 میلیون فروش :دی
می خوام بدونم ایا داریم بازیی که همچین امار خفنی به جا بزاره یا این که قرار انچارتد رکودهارو جا به جا کنه :دی قبلا هیلو 3 فکر کنم همچین رکود خفنی داشت.

چند وقت دیگه هم SF5 منتشر میشه و فکر کنم در ماه اول بتونه 10 میلیون نسخه ای بفروشه.
این روند سونی خیلی وسوسه کنندست و واقعا کمتر استدیویی میاد بازیشو روی پلتفورم دیگه ای بده، البت جا داره یادی بکنیم از اسکوار که الان زن مدیرعاملش شکرتش با کیف میزنه تو کلش که خاک بر سرت با این انحصاری کردن بازیت، درسته با فال اوت 4 همزمان شده ولی اگه روی ps4 ld,ln لااقل کم کمش 4-5 میلیون تا الان فروخته بود :دی (خدا رحمتشون کنه :دی)

آخرین ویرایش:
بیشترین امار فروش یک بازی انحصاری رو کدوم عنوان داشته؟ (مخصوصا در یک ماه اول انتشارش)

داشتم فکر میکردم که تا زمان انتشار انچارتد 4 ، تا اون موقع فروش ps4 هم مرز 40 میلیون رو حتما رد میکنه با این اوصاف ما میزاریم که نسف این تعداد انچارتد بخره یعنی 20 میلیون فروش :دی
می خوام بدونم ایا داریم بازیی که همچین امار خفنی به جا بزاره یا این که قرار انچارتد رکودهارو جا به جا کنه :دی قبلا هیلو 3 فکر کنم همچین رکود خفنی داشت.

چند وقت دیگه هم SF5 منتشر میشه و فکر کنم در ماه اول بتونه 10 میلیون نسخه ای بفروشه.
این روند سونی خیلی وسوسه کنندست و واقعا کمتر استدیویی میاد بازیشو روی پلتفورم دیگه ای بده، البت جا داره یادی بکنیم از اسکوار که الان زن مدیرعاملش شکرتش با کیف میزنه تو کلش که خاک بر سرت با این انحصاری کردن بازیت، درسته با فال اوت 4 همزمان شده ولی لااقل کم کمش 4-5 میلیون تا الان فروخته بود :دی (خدا رحمتشون کنه :دی)

SF4 کلا ۸ میلیون و خورده ای نسخه ای فروخته، آنچارتد 4 هم خیلی خرکی بفروشه، بعیده ده - دوازده میلیون نسخه رو تا آخر نسل رد کنه.

تا اخر نسل؟؟ عمرا

عطش ملت برای یک انحصاری غول از طرف سونی به قدریه که همین مقدار رو در یک ماه اول میزنه
بوک مارک کن تا ببینیم :دی

منم مسلما خوشم میاد کامیونیتی بازی بزرگتر بشه ولی واقعیت ها رو نمیشه نادیده گرفت :d

آخرین ویرایش:
SF4 کلا ۸ میلیون و خورده ای نسخه ای فروخته، آنچارتد 4 هم خیلی خرکی بفروشه، بعیده ده - دوازده میلیون نسخه رو تا آخر نسل رد کنه.

تا اخر نسل؟؟ عمرا

عطش ملت برای یک انحصاری غول از طرف سونی به قدریه که همین مقدار رو در یک ماه اول میزنه

تا اخر نسل؟؟ عمرا

تو هفته اول 3 الی 4 میلیون نسخه میفروشه. به نظر من در عرض یک سال 10 میلیون نسخه را رد میکنه:d

این روند سونی خیلی وسوسه کنندست و واقعا کمتر استدیویی میاد بازیشو روی پلتفورم دیگه ای بده، البت جا داره یادی بکنیم از اسکوار که الان زن مدیرعاملش شکرتش با کیف میزنه تو کلش که خاک بر سرت با این انحصاری کردن بازیت، درسته با فال اوت 4 همزمان شده ولی لااقل کم کمش 4-5 میلیون تا الان فروخته بود :دی (خدا رحمتشون کنه :دی)
20 میلیون برای U4؟! :دی یکی از عظیم ترین رکوردداران این سال ها یعنی GTAV اگه اشتباه نکنم حدود 60 میلیون اینا فروخته، روی 5تا پلتفورم. بعد U4 روی یه کنسول 20 میلیون بفروشه؟! حالا درسته PS4 خیلی خفن داره جلو میره، ولی یه کم (یه کم که چه عرض کنم! :دی) پیش بینی هاتون رو متعادل تر کنین!
SFV هم Capcom چند ماه پیش براش پیش بینی فروش 2 میلیون نسخه (روی هر دو پلتفورم) رو تا پایان سال مالی خودش کرده بود. نمیدونم هنوز همون پیش بینی رو دارن یا نه، ولی اگه اشتباه نکنم سال مالی اینا 31 مارس تموم میشه، یعنی انتظار دارن SFV در عرض 1.5 ماه 2 میلیون نسخه بفروشه و خب طبیعتاً بعدش هم سرعت فروش بازی پایین تر میاد. کلاً 10 میلیون نسخه برای یه بازی فایتینگ تقریباً غیرممکنه! :دی به جز چیزی مثل Super Smash Bros که در کنار کیفیت بالای خودش، به خاطر حضور همه کاراکترهای محبوب نینتندو خیلی میفروشه و کلی از افرادی که کلهم فایتینگ باز نیستن هم میرن سمت این بازی.

این روند سونی خیلی وسوسه کنندست و واقعا کمتر استدیویی میاد بازیشو روی پلتفورم دیگه ای بده، البت جا داره یادی بکنیم از اسکوار که الان زن مدیرعاملش شکرتش با کیف میزنه تو کلش که خاک بر سرت با این انحصاری کردن بازیت، درسته با فال اوت 4 همزمان شده ولی اگه روی ps4 ld,ln لااقل کم کمش 4-5 میلیون تا الان فروخته بود :دی (خدا رحمتشون کنه :دی)
داداش خیلی بالا گرفتی برا یک ماه درستهps4داره رویایی میبروشه ولی این 10 میلیون تو یک ماه بعیده

هر چی کنسول ها بیشتر بفروشن سودش من گیمر میبرم چون رقابت شدیدتر میشه

تا اخر نسل؟؟ عمرا

12 میلیون تو یه ماه؟:دی ماه اول نهایت 3 میلیون بفروشه اونم با احتساب باندل. تازه در بهترین حالت.

فروش بازی ها در اولین هفته سال 2016 در بریتانیا:

Call of Duty: Black Ops III هم چنان در صدر جدول فروش ایستاده است و Grand Theft Auto V هنوز در بین 10 بازی برتر جدول ایستاده است.Battlefield 4 با توجه به قیمت این هفته £1.99 بر روی PS3 و X360 توانسته به رتبه 10 جدول برگردد.نکته آخر هم جایگاه RISE OF THE TOMB RAIDER است که در جدول بر اساس پلتفورم در رتبه 38 ام و در حال خارج شدن از جدول هست

1. Call of Duty: Black Ops III, Activision Blizzard
2. FIFA 16, EA
3. Star Wars Battlefront, EA
4. Grand Theft Auto V, Rockstar
5. Fallout 4, Bethesda
6. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, Ubisoft
7. WWE 2K16, 2K Games
8. Just Cause 3, Square Enix
9. Assassin’s Creed Syndicate, Ubisoft
10. Battlefield 4, EA

01 (01) PS4 CALL OF DUTY: BLACK OPS III (ACTIVISION BLIZZARD)
02 (02) XBO CALL OF DUTY: BLACK OPS III (ACTIVISION BLIZZARD)
03 (03) PS4 STAR WARS BATTLEFRONT (ELECTRONIC ARTS)
04 (04) XBO STAR WARS BATTLEFRONT (ELECTRONIC ARTS)
05 (09) PS4 FIFA 16 (ELECTRONIC ARTS)
06 (07) PS4 GRAND THEFT AUTO V (TAKE 2)
07 (10) PS4 TOM CLANCY'S RAINBOW 6: SIEGE (UBISOFT)
08 (08) XBO FIFA 16 (ELECTRONIC ARTS)
09 (11) XBO TOM CLANCY'S RAINBOW 6: SIEGE (UBISOFT)
10 (05) PS4 FALLOUT 4 (BETHESDA SOFTWORKS)
11 (06) XBO FALLOUT 4 (BETHESDA SOFTWORKS)
12 (15) XBO GRAND THEFT AUTO V (TAKE 2)
13 (14) PS4 ASSASSIN'S CREED: SYNDICATE (UBISOFT)
14 (21) PC FOOTBALL MANAGER 2016 (SEGA)
15 (16) PS4 JUST CAUSE 3 (SQUARE ENIX EUROPE)
16 (12) XBO FORZA MOTORSPORT 6 (MICROSOFT)
17 (17) XBO JUST CAUSE 3 (SQUARE ENIX EUROPE)
18 (19) PS4 UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION (SONY COMPUTER ENT.)
19 (13) XBO HALO 5: GUARDIANS (MICROSOFT)
20 (35) 360 BATTLEFIELD 4 (ELECTRONIC ARTS)
21 (24) PS4 WWE 2K16 (TAKE 2)
22 (18) XBO ASSASSIN'S CREED: SYNDICATE (UBISOFT)
23 (30) PS4 MINECRAFT: PLAYSTATION EDITION (SONY COMPUTER ENT.)
24 (23) PS4 THE LAST OF US: REMASTERED (SONY COMPUTER ENT.)
25 (27) XBO MINECRAFT: XBOX EDITION (MICROSOFT)
26 (22) 360 FIFA 16 (ELECTRONIC ARTS)
27 (__) PS4 WOLFENSTEIN: THE OLD BLOOD (BETHESDA SOFTWORKS)
28 (32) PS4 UNTIL DAWN (SONY COMPUTER ENT.)
29 (37) 360 LEGO JURASSIC WORLD (WARNER BROS. INTERACTIVE)
30 (34) PS4 BATMAN: ARKHAM KNIGHT (WARNER BROS. INTERACTIVE)
31 (29) XBO WWE 2K16 (TAKE 2)
32 (36) PS3 FIFA 16 (ELECTRONIC ARTS)
33 (28) 360 MINECRAFT: STORY MODE (TELLTALE GAMES)
34 (__) PC THE SIMS 4 (ELECTRONIC ARTS)
35 (__) PS4 THE EVIL WITHIN (BETHESDA SOFTWORKS)
36 (31) PS4 NEED FOR SPEED (ELECTRONIC ARTS)
37 (33) 360 MINECRAFT: XBOX EDITION (MICROSOFT)
38 (20) XBO RISE OF THE TOMB RAIDER (SQUARE ENIX EUROPE)
39 (__) PS3 BATTLEFIELD 4 (ELECTRONIC ARTS)
40 (__) 360 WWE 2K16 (TAKE 2)

-----------------------------
فروش بازی ها در فرانسه در 2 هفته گذشته:

01 (01) PS4 CALL OF DUTY: BLACK OPS III (ACTIVISION BLIZZARD)
02 (02) PS4 FIFA 16 (ELECTRONIC ARTS)
03 (05) PS4 TOM CLANCY'S RAINBOW 6: SIEGE (UBISOFT)
04 (03) PS4 STAR WARS BATTLEFRONT (ELECTRONIC ARTS)
05 (__) PS4 JUST CAUSE 3 (SQUARE ENIX EUROPE)

روند فروش GTA V توی بریتانیا:

سال اول عرضه (2013) ==> 3.300.000
سال دوم عرضه (2014) ==> 1.275.000، مجموع فروش ==> 4.575.000
سال سوم عرضه (2015) ==> 950.000، مجموع فروش ==> 5.525.000

*اعداد رند شدن.

حضرت ختمی مرتبت استاد مایکل پکتر فرمودن که مایکروسافت هیچ کاری نخواهد توانست انجام دهد که شکاف فروش 4 و 1 رو از بین ببره

Pachter was asked by Siftd.net user:
“At this point what can Microsoft do, if anything, to close the gap between the Xbox One and PS4?”

Pachter’s answer was simple: “Nothing.” At this point, two years into the console’s life cycle, Mr. Pachter believes there’s nothing the Xbox can do to catch up now. To support his claim, Pachter took a look back at how the PlayStation 2, Sony’s best-selling console, sold 170 million units while Microsoft’s best-selling console, the Xbox 360, sold just 80 million units in its lifetime. He points out that in Xbox history the best-selling platform only sold half as many units as PlayStation’s best-selling platform. “We should start every console cycle assuming Sony’s going to outsell Microsoft 2 to 1, because they have twice as many people who know what their console is and like.”

خوب با توجه به پیش بینی های اسبق استاد میشه نتیجه گرفت که حتما برنده نهایی این نسل مایکرو خواهد بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or