این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
دوستان گفتن طبق آمار رسمي PS3 بيشتر فروخته، من هم گفتم لينك آمار رسمي رو بزارن. وگرنه طومار نوشتن رو من هم بلدم ولي خب فعلا حسش نيست :دي ولي چيزي كه مشخصه هر دو كنسول در يه حد فروختن.
همون طور که میگی حقیقت تلخه و قبول کردنش تلخ تر.این چیزایی که در مورد رقابت سونی و مایکرو گفتید شوخی هست دیگه ؟ گذشته و زمونه کی به نفع مایکروسافت بوده در حالی که تمام منابع معتبر خلاف این رو ثابت می کنن ؟ از زمان ps2 که که سونی یک پیروزی کاملا قاطع بدست اورد و در زمان ps3 هم با وجود یک سال عرضه دیرتر در نهایت نه تنها به فروش 360 رسید بلکه از اون جلو هم زد و امار رسمیش موجود هست . اینم از این نسل که اختلاف فاحش شده دوباره ! یعنی ما خاطره و گذشته ای به اسم شکست سونی در برابر مایکرو نداریم اصلا و ابدا !! و اینو تمامی منابع معتبری فروش و شیپ کنسول ها در تمامی نسل ها ثابت می کنه . این نسل هم سونی با توجه به سیاست ها درستی که پیش گرفته بدون تکیه به عناوین first party خودشو یک تنه داره می فروشه و وای به حال سال 2016 که تعداد بازی های AAA هم برای پلتفرمش بیشتر می شه . در نهایت اینکه واقعیت تلخه و قبولش سخت متاسفانه !
متأسفانه تعریفت از شکست اشتباه هست.PS یک برند شناخته شده برای گیم در کل دنیا هست با کلی تبلیغات تخصصی صرفا در ضمینه گیم. نسل قبل انتظار میرفت مثل نسل قبل ترش شاهد فروش 150 میلیونی در مقابل 20 میلیونی باشیم حالا چی شد که هر دو کنسول رو عدد تقریبی 80 میلیون مساوی شدن مشخصه کدوم کمپانی شکست خورده!
این نسل هم XO همون روند خوب نسل قبلش رو دنبال میکنه و به همون میزان داره فروش میکنه و PS4 هم تازه بعد از شکست نسل قبل داره مثل PS2 فروش میکنه
این اختلاف فروش شکست XO نیست بلکه برگشت فروش برند PS به دوران PS2 هست
دوستان کسی نبود جواب بده؟دوستان مایکروسافت کنسولهای سوخته نسل قبل هم تو آمارش لحاظ میکنه ؟
دوستان کسی نبود جواب بده؟
بعد ضرری که از این نظر به مایکروساف تحمیل شد کسی میدونه حدودا چقدره؟ چون تقریبا تا اواسط نسل به واسطه سه سال گارانتی به ازای هر کنسولی که میفروخت باید دوتا به مشتری تحویل میداد.
این GTA V کلا تو همه ی چارت ها حضور فعال داره بینظیره ...